- Konu Sahibi Papatya0593
- #18.421
Ah inşallah canım, inşallahİnşallah saglikla doğar ismi ile yaşar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah inşallah canım, inşallahİnşallah saglikla doğar ismi ile yaşar![]()
Biz sanki hafiften hissetmeye başladık ama erken de olabilir bilemedim, bi doktora sorayım olmadı gittiğim zaman.Cok erken cnm
Ya bence çok tatlış, ürkütmesin.Benim eşim hissedebiliyor, hatta geçen çok hareketlendiği bir anda karnıma dikkatli baktığımda dışarıdan karnımın minik minik hareket ettiğini gördüm. Bu durum beni sonraki haftalar için ürküttü biraz açıkçası.![]()
Evet ben de dikkat ettim özellikle uyumaya yakın zamanlarda karnımda parti başlıyor.Canım ben 20. Haftamdayım elimizi koyduğumuzda hissediyoruz özellikle akşamları çok hareketli oluyor eşimde hissediyor![]()
Evet 2. çocukta daha erken hissediliyormuş etrafımdaki herkes aynı şeyi söyledi. Benim ilk olacak kısmetse. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım zaman hızlı geçmeye başladı 2. trimesterda gerçekten.Hissediliyor eşim ve 2 çocuğum bariz hissediyor yaklaşık 2 haftadır
BencedeIcime sinen tek bu oldu benimde gülce zeynep Serra seçenekleri de vardı ama ipek cok yumuşak geldi külagima![]()
Benim dar ve kapalı yerlerde olmak ile ilgili hissettiğim bir huzursuzluk var. O yüzden, daha önce karnı çok büyümüş hamile kadınlarla biraz vakit geçirdiğimde ister istemez bebekle empati kurup nefesim daralıyordu. Aynı şeyi bebeğin hareketlerini hissedersem yine yaşar mıyım acaba diye endişeleniyordum, hatta bu yüzden mümkün olduğunca geç hissetmek istemiştim çoğunluğun aksineYa bence çok tatlış, ürkütmesin.Hissetmeye başladıkça daha güzel bir hal alıyormuş hamilelik onu anladım.
![]()
28e kadar hareket sayma dedi bana normal hissetmemek dediBiz sanki hafiften hissetmeye başladık ama erken de olabilir bilemedim, bi doktora sorayım olmadı gittiğim zaman.![]()
işe yarıyor mu o hamile yastıkları bende bakayımda alayım bari..Kramp bana da oluyor arada özellikle yorulmuşsam gece de ayağımı biraz uzatınca hop hemen giriveriyo artık kendi pozisyonumda uyuyamamaya başladım hafif yüz üstü yatıyodum sanırım hamile yastığı alacağım uyku kalitem düştü bir de dün 3 kere uykuya tam dalarken sıçradım uyandım neden oldu bilmiyorum normalde çok nadir olur bu
sağol canım doktora gidicem pazartesi randevu söylicem tekrardanCanım geçmiş olsun. İlk gebeliğimde 7. Aydan sonra öyle ayaklarım kasılır kalırdım ağlardım sürekli çok zor gerçekten. Soda içmeye çalış her gün bir de doktoruna mutlaka tekrar söyle belki besinlerle bişeyle takviye yapmanı ister![]()
Canim bende olmayacagim tetanozu doktorum 27. Haftada yapilan ozel bi asi oldugunu soyledi ismini suan hatirlayamadim ama o asiyi olsan herseye yeter zaten dedi bende onu olacagim doktoruna sorarsin olmadi sende. Bu arada cok sevindim birsey cikmamasina darisi benim basima ayin 26 sinda gidecegim daha cook varMerhaba kızlarAyrıntılı ultrasonum güzel geçti hamdolsun, operasyon sonrası stresliydim. Korktuğum başıma gelmedi
bebeğimin cinsiyeti de erkek olarak kesinleşti
Doktoruma tetanoz aşısını sordum. Bu kadar ilacın, operasyonun, kaosun içinde bir de onu karıştırmayalım dedi
Herkese sağlıklı, bol tekmeli günler dilerim
![]()
Kiz elti iyi mi diyecek sendeKızzzz sen benden çok yiyorsunben az yiyorum ya ama ekmek tüketiyorum yani. 2 ana yiyorum kalan öğünlerde meyve ve hazır kekler bisküviler o tarz şeyler tüketiyorum
Maşallah maşallah
ayy öyle olsun da ne bilem. Bide dediki cılız birşey çıkar senden faln bebeğe üzüldüm aç mı bırakıyorum diye içime dert oldu biraz
![]()
Geçmiş olsun cnm bnm diğer gebeliklerimde cok olurdu gece bacak kramplari bunda çok şükür bir defa oldu ama bacak ağrım oluyor ara ara. Şu saçma sapan rüyalar bende de oluyor her gece ne hikayeler çıkıyor gorsen film olur rüyalarımdan her gece bi kaç tanekızlarr günaydınn. yine öyle zor bi gece geçirdim ki.. asla uyuyamadım aptal salak rüyalar .. sürekli döndüm durdum. sonra geçen haftalarda olduğu gibi bacağıma bir kramp girdi aman Allahım beynimde hissttim yorganı ısırarak eşime vurarak bi uyandırdım kıvranıyorum ama öyle bi acı ki anlatamam.. hemen masaj yaptı eşimde ama çok kötüydü asla uykuya geçemedim gözlerim kapalı öyle döndüm söylendim mızlandım eşim durup durup sırtıma belime masaj yaptı ya çok modum düşük. daha 5. aydan böyleyim sonra napıcam magnezyumu da kullanıyorum ek olarak yeni verdiğini neden böyle oluyor o kasılmalar çok çok kötü yaşayan var mı benden başka bunu![]()
Çok güzel cnm ben çok beğeniyorum ipek isminiKizlar ipek ismi nasıl
Ahhhhh gözün aydınnnnMerhaba kızlarAyrıntılı ultrasonum güzel geçti hamdolsun, operasyon sonrası stresliydim. Korktuğum başıma gelmedi
bebeğimin cinsiyeti de erkek olarak kesinleşti
Doktoruma tetanoz aşısını sordum. Bu kadar ilacın, operasyonun, kaosun içinde bir de onu karıştırmayalım dedi
Herkese sağlıklı, bol tekmeli günler dilerim
![]()
Ben 15.haftada ilk hissetmeye başladım şimdi 18 haftalik artik daha da net hissediyorum özellikle geceleri başlıyor hareketlenmeyeYa bence çok tatlış, ürkütmesin.Hissetmeye başladıkça daha güzel bir hal alıyormuş hamilelik onu anladım.
![]()
Haa haa benim kide öyle tam yatıyorum başlıyor. Diyorum bizimki gececi olacak uykunu iyi al bizi unutmayacak doğuncaEvet ben de dikkat ettim özellikle uyumaya yakın zamanlarda karnımda parti başlıyor.![]()