Merhabalar kızlar, herkes tüm bebişler iyidr insallah

okudum da yazamadım bi duygusal, ağlak, hormonal hallerdeyim
Bebek arabasını biz travel sistem almıştık, ağır biraz evet ama çocuk açısından çok rahattı sarsılmıyordu biz memnun kalmıştık. kızım hiçbişeyde (bebek arabası, oto koltuğu, mama sandalyesi vs) oturmayı sevmediği için 1 yaşından sonra kullanamadık ama en çok 4 yaşında gittiğimiz tatilde kullandık

öyle özenirdim ki bebeğini arabasına koyup gezen annelere içim giderdi

dün de ikizlere araba baktık ay çok acaip altlı üstlü saçma sapan geldi bana çoğu yanyana olanlardan alcam kısmetse önümüzdeki hafta.
Süt pompası için benim sütüm hastanede gelmişti ama bol sütlü, sızan akan bi sütüm hiç olmadı. mastit olunca lansinohun tekli elektriklisini almıştım günü kurtardı ama ben sonrasında belki beceremedim, belki sütüm çok değildi makinayı kullanamadım. Sonra kuzenime verdim o tepe tepe kullandı ama. Bunda da medela alsam diyorum süt üretimini artırmak için, ya da hastane tipi kiralayacağım ilk ay.
Ben kızımda hastanede çikolata, isimli ayıcıklı anahtarlık bi de en yakınlarımıza küçük el havlusu yapıp dağıtmıştım isimliklerden artınca. Mevlütte de kadifeli yasinle kokulu tesbih bi de kutulu lokum dağıtmıştım. Tüm hevesimi almışım yeter da

oğluşlara da makrome anahtarlık istiyorum kısmetse, mevlütte de yine yasin dağıtırım çok hoşuma gidiyor benim. iyi oldu konuyu açtığınız makromeyi vakit varken deneyim bi kendim.