Esim insallah girip okumuyodur burayi kullanici adimi falanda biliyor neyse yazacagim asiri daraldik cunku

iki gundur annem geldi kadincagiz heryeri temizledi etti mis gibi oldu ev dun oglen gitti evine. Esime 500 kere soyledim bak ben cok kotuyum yemek bile zor yapiyorum yerimden kalkmak istemiyorum ayaga kalkinca davul gibi sisiyorum oda goruyo halimi. Dun saat 4 gibi dayisigil cikip geldi yav arkadasim benim kendime dermanim yok eve misafir almak ne demek. Bisey diyememis ayip olur diye kabul etmis. Oruc falanda tutmuyorlar onlar kapidan girer girmez biz aciz diye girdiler. Evde yemek bi gun onceden kalan kendimize gore yemek var iftar icin ben bu insanlara ne hazirlayim bu halimle. Cildirdim sinirimden ya erken dogum riskim var, tansiyon problemim var heryerim sis 2 cocuk 2 buyuk cikip gelmisler birde kapidan girer girmez biz aciz diyolar vallahi normal zamanda yemeksiz kaldirmam evime geleni ama su durumda hic mi vicdaniniz kalmadi. Esime ayri bi sinirlendim onlara ayri sinirlendim. Neyse biseyler hazirladim yediler. Gelirken meyve almislar cocuklar aldiklari seyi yemek istedi yikadim koydum heryere pembe pembe sulari damlamis yapis yapis bi gorseniz. Canim anamin yaptigi hersey bosa gitti. Ogullari en son benim yatagimin uzerinde pasta yiyodu evde hic biryer kalmamis gibi. İcerde sikistirdim kizdimda balkona gonderdim cocugu

. Ay hala sinirimden guluyorum aksam tansiyonum cikti sinirden yine. Simdi kalkip tekrar ev supurup silecegim. Gerizekali kocamada asiri sinirliyim, ona benim bu halimi bile bile zorla size misafirlige gelecegiz diyen dayisina ayri, bebesinin karnini evinde yada disarda doyurupda gelmeyen karisina ayri sinirliyim. Oh doktum icimi