- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.312
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #20.261
Kızlar 2 saattir uyanığım mide yanmasından uyuyamıyorum aglıcam ya. Herseyi denedim rennie soğuk süt dik yatma hersey..
Canim bu arada ben hurmada aldim yanimahurma suyu cok iyi geliyor sütün gelmesi icin.hastanede annem yapar ben icerim.
Canim bunu elbette doktoruna danismadan yapmazsin ama ben mide yanmasini yogun yasadigimdan gebelik suresince mide ilaci kullaniyorum. Nexium kullaniyodum, famodine gectim, simdi yine nexiuma dondum. Bir tek oyle kesebildik ama bu da tabi gecici cozum. Bunun kalici bir cozumunu ben bulamadim.Kızlar 2 saattir uyanığım mide yanmasından uyuyamıyorum aglıcam ya. Herseyi denedim rennie soğuk süt dik yatma hersey..
Eşinin beğendiği isim varsa bı tane senin istediğin bı tane onun istediğini kağıda yazın ne çıkarsa itirazsız kuracaz diyip küçük bı çocuğa kura cektirebilirsinizBenim çantam hazır.bi süt sağma makinası kiralayacağım haftaya.o iş kaldı.benim 2 haftadır sancılar çıktığı için hazırlığımı yaptım.artık 36+1 oldum.önümüzdeki haftadan itibaren bebek her an gelebilir.çok heyecanlıyım.doktor 38 de almayı düşünüyor maximum 2 haftam kaldı.bugün kontrolümüz var.inşallah sancılar artmamıştır herşey yolundadır.bu arada benim delirmek üzere olduğum konu da hala isim bulamamış olmamız.benim beğendiğim hiçbir ismi eşim beğenmedi.daha kaşı süsü falan da ortada yok haliyle
Ben kaynattim koydum mamayı almadım hastane kantininde satılıyor diye bebekler bazen hemen kendine gelemiyor halsiz olunca memeyi cekemiyo yada süt hemen inmemiş olabiliyor öyle durumlarda az da olsa mama vermek gerekiyor sarılık olmasın diyeKızlar biberon mama koydunuz mu çantaya. Benim kızımda gerek olmamıştı sonradan dr.brown gaz alan biberon almistik bir ay snra fln az bir mama destekledik. Tecrübeli analar öneriniz neler? Bu ne konuda çok tecrübem yok
Şimdiye kadar gittiğim hastanenin yönetimi karar almış, bundan sonra eşler ameliyatlara giremez diye, eşim de fotoğrafçıyı bile içeri alıp beni nasıl almazsınız diye gönül ve tavır koyduHayirdir canim neden değiştiriyorsun ben de 28. Haftada değiştirdim mecbur yarin ikinci gidisim olucak.böyle de doktorla samimiyet kuramadan dogurucaz herhalde
Çok teşekkür ederimmCanim kara turpu yika guzelce, sadece altindan ve basindan kes ve basindan oy. Oyduktan sonra icten del bicakla ucbes yeri. Gelisi guzel. Sonra turpun buyuklugune gore cay bardagi fincan neye uyuyorsa koy agzina. Bu koydugun bardak ya da fincanda iciceksin sonra. Icini ucbes yerden deldigin turpun icine bal doldur. Sabaha kadar aksin bardagin icine balla turpun suyu. Sonra ic. Sifa olsun
güzel haberlerle dönersin canım inşallahBenim çantam hazır.bi süt sağma makinası kiralayacağım haftaya.o iş kaldı.benim 2 haftadır sancılar çıktığı için hazırlığımı yaptım.artık 36+1 oldum.önümüzdeki haftadan itibaren bebek her an gelebilir.çok heyecanlıyım.doktor 38 de almayı düşünüyor maximum 2 haftam kaldı.bugün kontrolümüz var.inşallah sancılar artmamıştır herşey yolundadır.bu arada benim delirmek üzere olduğum konu da hala isim bulamamış olmamız.benim beğendiğim hiçbir ismi eşim beğenmedi.daha kaşı süsü falan da ortada yok haliyle
Eşimin beğendiği ismi almayım canımEşinin beğendiği isim varsa bı tane senin istediğin bı tane onun istediğini kağıda yazın ne çıkarsa itirazsız kuracaz diyip küçük bı çocuğa kura cektirebilirsiniz
O zaman ortak bı karara varma vakti artık kız acele gelirse belki içine sinmezEşimin beğendiği ismi almayım canım
Bende sebepsiz bile uyuyamiyorim ama eklem bacak agrilari genital bolgem agrisindan da yatamiyorum resmen saatlerdir uyumaya çalışıyorum ızdırap oldu son gunler galiba zor gecicekKızlar 2 saattir uyanığım mide yanmasından uyuyamıyorum aglıcam ya. Herseyi denedim rennie soğuk süt dik yatma hersey..
Aynen canım oglumda da böyleydi benim de. Şimdi diyorum bu kadar yanmaya saçsız dogarsa bu bebek çok alınırımAynı sebepten uyanığım sanki alev vardı boğazım da ve midem de ne yaptıysam geçmedi oğlumda da böyleydi şimdi yine aynısı çok fena bir yanma
Ya aslında kabul uykusuzluğa alısıyoruz ama gece gece olmuyo yaa. Valla ne yapacagımı bilemedim ordan oraya gectim evin içinde film faln actım yok yok. Şimdi de tam dalmışım oglanı okula hazırlıcam kalktımBende sebepsiz bile uyuyamiyorim ama eklem bacak agrilari genital bolgem agrisindan da yatamiyorum resmen saatlerdir uyumaya çalışıyorum ızdırap oldu son gunler galiba zor gecicek
Sorma gece uyanık olmak insani gercekten psikolojikmen çökertir zaten tum gun kizimla ilgileniyorum bende. Gündüz uyuyabiliyormusun pekiYa aslında kabul uykusuzluğa alısıyoruz ama gece gece olmuyo yaa. Valla ne yapacagımı bilemedim ordan oraya gectim evin içinde film faln actım yok yok. Şimdi de tam dalmışım oglanı okula hazırlıcam kalktım
Dün bizede dediler kimseyi almıyoruz diye bi fotoğrafçı girecek içeriye o kadarŞimdiye kadar gittiğim hastanenin yönetimi karar almış, bundan sonra eşler ameliyatlara giremez diye, eşim de fotoğrafçıyı bile içeri alıp beni nasıl almazsınız diye gönül ve tavır koydu
Birkaç saat sonra görüşeceğim yeni doktorla. Sen neden değiştirmiştin
Çalısıyordum uyuyamıyordum ama dün itibariyle izne çıktım bugun denicem bakalım. Ya öğlen bi saat bile kestirsem yeter inşallah uyurum.Sorma gece uyanık olmak insani gercekten psikolojikmen çökertir zaten tum gun kizimla ilgileniyorum bende. Gündüz uyuyabiliyormusun peki
Ben oglumda ne mama ne biberon almstim tek hedef emzirmeydi.hastanede bu pek mumkin mümkün olmadi hemşireler alin dedu eşim almsiti philips avent ama cocuk biberonda almadi. Kasikla verdik sonra mama hic kullanmadi. Bazi donemler meme reddi yaşadı o zamanda sağınca damlalikla agizina akıttık.şimdi biberon aldim ama mama almadim gerekirse alırızKızlar biberon mama koydunuz mu çantaya. Benim kızımda gerek olmamıştı sonradan dr.brown gaz alan biberon almistik bir ay snra fln az bir mama destekledik. Tecrübeli analar öneriniz neler? Bu ne konuda çok tecrübem yok
Domates gibi olan değil canim. Hacca getirenlerden aldim medine hurmasiCanım aldığın hurma meyve olan hurma değil mi?
34+3 hazır değil. Covit olmasam bu hafta yapacaktım. Kısmetse haftaya artıkKızlar çantalarınız hazır mı? Biz 32 haftalık olduk 1 haftaya hazırlamayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?