2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar 2 saattir uyanığım mide yanmasından uyuyamıyorum aglıcam ya. Herseyi denedim rennie soğuk süt dik yatma hersey..

Aynı sebepten uyanığım sanki alev vardı boğazım da ve midem de ne yaptıysam geçmedi oğlumda da böyleydi şimdi yine aynısı çok fena bir yanma

Kızlar 2 saattir uyanığım mide yanmasından uyuyamıyorum aglıcam ya. Herseyi denedim rennie soğuk süt dik yatma hersey..
Canim bunu elbette doktoruna danismadan yapmazsin ama ben mide yanmasini yogun yasadigimdan gebelik suresince mide ilaci kullaniyorum. Nexium kullaniyodum, famodine gectim, simdi yine nexiuma dondum. Bir tek oyle kesebildik ama bu da tabi gecici cozum. Bunun kalici bir cozumunu ben bulamadim.
Bol bol su ic. Evde havuc varsa havuc ye. Allah sifa versin.

Benim çantam hazır.bi süt sağma makinası kiralayacağım haftaya.o iş kaldı.benim 2 haftadır sancılar çıktığı için hazırlığımı yaptım.artık 36+1 oldum.önümüzdeki haftadan itibaren bebek her an gelebilir.çok heyecanlıyım.doktor 38 de almayı düşünüyor maximum 2 haftam kaldı.bugün kontrolümüz var.inşallah sancılar artmamıştır herşey yolundadır.bu arada benim delirmek üzere olduğum konu da hala isim bulamamış olmamız.benim beğendiğim hiçbir ismi eşim beğenmedi.daha kaşı süsü falan da ortada yok haliyle

Eşinin beğendiği isim varsa bı tane senin istediğin bı tane onun istediğini kağıda yazın ne çıkarsa itirazsız kuracaz diyip küçük bı çocuğa kura cektirebilirsiniz

Ben kaynattim koydum mamayı almadım hastane kantininde satılıyor diye bebekler bazen hemen kendine gelemiyor halsiz olunca memeyi cekemiyo yada süt hemen inmemiş olabiliyor öyle durumlarda az da olsa mama vermek gerekiyor sarılık olmasın diye

Hayirdir canim neden değiştiriyorsun ben de 28. Haftada değiştirdim mecbur yarin ikinci gidisim olucak.böyle de doktorla samimiyet kuramadan dogurucaz herhalde
Şimdiye kadar gittiğim hastanenin yönetimi karar almış, bundan sonra eşler ameliyatlara giremez diye, eşim de fotoğrafçıyı bile içeri alıp beni nasıl almazsınız diye gönül ve tavır koydu

Birkaç saat sonra görüşeceğim yeni doktorla. Sen neden değiştirmiştin

Çok teşekkür ederimm dün turpları aldık akşam unutup uyuyakalmışım, yapayım bugün. İnşallah işe yarar artık her öksürüşte bebek de toplanıyor, rahatsız oluyor sanırım.
Çok sağolasın
güzel haberlerle dönersin canım inşallah

Bende sebepsiz bile uyuyamiyorim ama eklem bacak agrilari genital bolgem agrisindan da yatamiyorum resmen saatlerdir uyumaya çalışıyorum ızdırap oldu son gunler galiba zor gecicek

Aynı sebepten uyanığım sanki alev vardı boğazım da ve midem de ne yaptıysam geçmedi oğlumda da böyleydi şimdi yine aynısı çok fena bir yanma
Aynen canım oglumda da böyleydi benim de. Şimdi diyorum bu kadar yanmaya saçsız dogarsa bu bebek çok alınırım ben kel doğmusum sıfır saç oğlumda doktorum doğum yaparken diyodu ki bak 3 cm sacları var göruyorum kafasını dayan az daha. Ben de diyodum ki hayır yalan söyluyosun ben kel doğmusum o da kel doğacak velhasıl doktorum doğru diyomus tüy yumağı dogdu

Bende sebepsiz bile uyuyamiyorim ama eklem bacak agrilari genital bolgem agrisindan da yatamiyorum resmen saatlerdir uyumaya çalışıyorum ızdırap oldu son gunler galiba zor gecicek
Ya aslında kabul uykusuzluğa alısıyoruz ama gece gece olmuyo yaa. Valla ne yapacagımı bilemedim ordan oraya gectim evin içinde film faln actım yok yok. Şimdi de tam dalmışım oglanı okula hazırlıcam kalktım

Sorma gece uyanık olmak insani gercekten psikolojikmen çökertir zaten tum gun kizimla ilgileniyorum bende. Gündüz uyuyabiliyormusun peki

Benim kız dünden beri sakin. Anneannem düştü kalçasını kırdı, annem şimdi ona da bakıyor. Ben de hafta içi annemdeyim. Geçmiş olsuna gelen giden çok oluyor, dün de kalabalıktı ev seslerden mi etkileniyor anlamadım bu gece de sakindi, hareketleri de yumuşak. Ama şu yatakta sağa sola dönüşler yok mu, tüm kemiklerim ağrıyor valla. Bugünümüze de şükür ama, hala çok şükür içimizde bebeklerimiz

Dün bizede dediler kimseyi almıyoruz diye bi fotoğrafçı girecek içeriye o kadar

Sorma gece uyanık olmak insani gercekten psikolojikmen çökertir zaten tum gun kizimla ilgileniyorum bende. Gündüz uyuyabiliyormusun peki
Çalısıyordum uyuyamıyordum ama dün itibariyle izne çıktım bugun denicem bakalım. Ya öğlen bi saat bile kestirsem yeter inşallah uyurum.

Ben oglumda ne mama ne biberon almstim tek hedef emzirmeydi.hastanede bu pek mumkin mümkün olmadi hemşireler alin dedu eşim almsiti philips avent ama cocuk biberonda almadi. Kasikla verdik sonra mama hic kullanmadi. Bazi donemler meme reddi yaşadı o zamanda sağınca damlalikla agizina akıttık.şimdi biberon aldim ama mama almadim gerekirse alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…