- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #20.301
Bakalım az kaldı göreceğizYaa benim ilk aylar hariç şuan hiç öyle midem ile ilgili bir sorunum yok al işte bizim kız kabak desenerüyamda da hep topak kafa bişey görüyorum ama saç yok
Canım normalde değil diye biliyorum amaa yine de sor doktoruna. Bana rennie çiğneme tableti yazdıYa ben gaviscon içiyorum günde 1 kere 'ya zararı var mi? Kendim aldim doktora sormadim . Onun masasında vardi ondan gaviscon aldim. Bu ilaçlar zararli mi?
37de bende hurma yemeye başlayacağım bu sefer. Diğerlerinde yapmamıştım. Hastaneye de götürürüm zaten eşim iki oğluma da hurmayla tahnik yapmıştı doğar doğmazCanim bu arada ben hurmada aldim yanimahurma suyu cok iyi geliyor sütün gelmesi icin.hastanede annem yapar ben icerim.
Dün gece ayaklarımda bir kaşıntı geldi uykumdan uyandırdı beni sadece ayağımda var anlam veremedim senin düzenli miydi şuan yok mesela ?2. Doz ciğer geliştiriciyi olmaya gidiyorumdün olurken korkmuştum bugun daha rahatım şükür ki
O bazen el bazen ayak olarak bende de oluyor ve dediğin gibi düzenli değil gündüz yok meselaDün gece ayaklarımda bir kaşıntı geldi uykumdan uyandırdı beni sadece ayağımda var anlam veremedim senin düzenli miydi şuan yok mesela ?
Valla annemin ne kadar pis genetiğini aldımsa şükürler olsun bir şu mide bulanmama özelliğini bari almışım ne başı ne sonu çok iyi yırttımBakalım az kaldı göreceğizbenim birde üç gündür mide yanmasına mide bulantısı eklendi
Bana doktorum sey demişti, sirkeyle yika, kefir ic, tuykeri tüyleri ağda ve jiletle alma makasla kisalt pamuklu çamaşır giy dedi. Bana tüy alma dedi ama ben alıyorum nasil yapayim öyleKizlar buarada sanırım mantar oldum normal hayatımda hiç olmam bilmem. Diğer iki hamileligimde de olmadı. 4gundur sirkelisuyla yıkıyorum günü kurtarıyor ertesi gün yine oluyor biraz da akıntım var normal renk ama. Onerebileceginiz birşeyler varmı sirke dışında. Bide ev yoğurdu okudum nette ama şuanda evde yok yoğurdum. Başka size iyi gelen birşey oldu mu. Kontrole de 2haftam var daha
Valla maşallah canım benim hamilelikler bir felaketValla annemin ne kadar pis genetiğini aldımsa şükürler olsun bir şu mide bulanmama özelliğini bari almışım ne başı ne sonu çok iyi yırttım
Canim son çare iki isim koyun ben oyle yaptim hem birbirine uysun hem de biri senin biri onun icine bir sinen bir isim olsun.Benim çantam hazır.bi süt sağma makinası kiralayacağım haftaya.o iş kaldı.benim 2 haftadır sancılar çıktığı için hazırlığımı yaptım.artık 36+1 oldum.önümüzdeki haftadan itibaren bebek her an gelebilir.çok heyecanlıyım.doktor 38 de almayı düşünüyor maximum 2 haftam kaldı.bugün kontrolümüz var.inşallah sancılar artmamıştır herşey yolundadır.bu arada benim delirmek üzere olduğum konu da hala isim bulamamış olmamız.benim beğendiğim hiçbir ismi eşim beğenmedi.daha kaşı süsü falan da ortada yok haliyle
Benim simdiye kadar ilce de ozel hastaneye gidiyordum ama burda yenidogan yogunbakimi yok canim 35 in altinda doğum yapanlari da direkt sevk ediyorlar simdi antalya merkeze gidiyorum 1 saat uzaklikta daha once de o hastanede doğum yaptim memnun kaldim ve yenidogan yogun bakimi cok guvenilir.Şimdiye kadar gittiğim hastanenin yönetimi karar almış, bundan sonra eşler ameliyatlara giremez diye, eşim de fotoğrafçıyı bile içeri alıp beni nasıl almazsınız diye gönül ve tavır koydu
Birkaç saat sonra görüşeceğim yeni doktorla. Sen neden değiştirmiştin
Gerçekten Rabbim isteyen hakkı ile bakacak olana sağlıkla nasip etsin benim için de şu miniği sağlıkla kucağıma alayım yeterValla maşallah canım benim hamilelikler bir felaketneyse inşallah hayırlısıyla son bu saglikla iki çocuğum sağlıkla doğup büyüsünler de
Sorma kacıncı şişem bilmiyorum benim de. Ben de özel okul fiyatlarını merakla bekliyorum ocak zammını. Eğer fahiş birsey olursa göndermeyeceğiz mecburen.Ya öyle diyorlar ama bir hemşire olarak ben inanıyorum yaoğlumda mide yanmasından son iki hafta ağladım artık bunda da rennie içmekten bir hal oldum
Yok canım zararı yok rennie ve gaviscon aynı rennieyi günde 4 kez verdi banaYa ben gaviscon içiyorum günde 1 kere 'ya zararı var mi? Kendim aldim doktora sormadim . Onun masasında vardi ondan gaviscon aldim. Bu ilaçlar zararli mi?
Bi tencere Kaynat suyunu ic canim ara ara. Kuru kuru yemek ise yaramıyor süt icinHmmm suyunu içmek deyince meyve gibi olanı anladımramazan hurmasından bende götürecem yanımda
Benimkinin de heryeri 2 hafta onden gidiyordu en son. Ekmegi ve pilavi azalttim ben sadece. Bir ay oldu yarin randevum var bakalim ne dicek. Ama mandalina tüketiyorum
Bende denicem bakalım ama dayanamayıp yiyorum yine biseyler sürekli aç gibi geziyorumPilav makarna da yok meyve de porsiyon listesi verdi yanında yoğurt vaya kuruyemiş ile yiyorum ama abartılı değil asla, ekmek yiyorum tam buğday ekmeği sabah iki akşam iki dilim yedim o halde 2 kilo verdim bebek gelişmeye devam etti
O zaman her ihtimale karşı biberon koymak gerekiyorOzelde benden mama istemediler mamayi kendileri verdiler ama cam biberon istemislerdi.(benimki yogun bakıma girdigi icin biberon istediler sanirim)
Bana meyve olarak ayva elma muz dönüşümlu yiyebilirsin dedi özellikle ayva dediBenimkinin de heryeri 2 hafta onden gidiyordu en son. Ekmegi ve pilavi azalttim ben sadece. Bir ay oldu yarin randevum var bakalim ne dicek. Ama mandalina tüketiyorum baya
Mujgan cetin de canim evet malesef pahali. 23.000 tl senelik,4500 kitaplar ,1.500 tl forma si. Sınav koleji daha iyi aslinda ama direkt kayit icin 33 bin dedi eledikA Aklimtrakyada senin oglsn hangi krese gidiyor? Biz seneye Müjgan Çetine gönderelim diyoruz ama fiyatlar baya pahalı bir de yazın yok sanırım. Yazın da gitmeli Eylül gibi başlatacağız fiyatlar da çok yüksek bu sene yarım yarım devlet katkısıyla sorduğumda zar zor 900e inmişti. Ve yarım gün yani
Ya ben hiçbirşey göremiyorum, alamıyorum, aslında lazer yaptırmıştım bişe yoktu gebelikte cıkmaya başladı. Görmeden de jilet çok zor geliyor, keserim diye yapamıyorumBana doktorum sey demişti, sirkeyle yika, kefir ic, tuykeri tüyleri ağda ve jiletle alma makasla kisalt pamuklu çamaşır giy dedi. Bana tüy alma dedi ama ben alıyorum nasil yapayim öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?