2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Yaa benim ilk aylar hariç şuan hiç öyle midem ile ilgili bir sorunum yok al işte bizim kız kabak desene rüyamda da hep topak kafa bişey görüyorum ama saç yok
Bakalım az kaldı göreceğiz benim birde üç gündür mide yanmasına mide bulantısı eklendi

Ya ben gaviscon içiyorum günde 1 kere 'ya zararı var mi? Kendim aldim doktora sormadim . Onun masasında vardi ondan gaviscon aldim. Bu ilaçlar zararli mi?
Canım normalde değil diye biliyorum amaa yine de sor doktoruna. Bana rennie çiğneme tableti yazdı

Canim bu arada ben hurmada aldim yanima hurma suyu cok iyi geliyor sütün gelmesi icin.hastanede annem yapar ben icerim.
37de bende hurma yemeye başlayacağım bu sefer. Diğerlerinde yapmamıştım. Hastaneye de götürürüm zaten eşim iki oğluma da hurmayla tahnik yapmıştı doğar doğmaz

Şu saç olayını bende çok merak ediyorum bende bu hamilelikte sıfır mide yanması çok şükür. Bakalım kel mi doğacak bizim kız büyük oğlumda çok yanmıştı kaç şişe gaviskon bitirdim normal sacliydi aşırı değil. Eşimle benden kel bebek çıkacağını pek sanmıyorum ama bakalım

Dün gece ayaklarımda bir kaşıntı geldi uykumdan uyandırdı beni sadece ayağımda var anlam veremedim senin düzenli miydi şuan yok mesela ?
O bazen el bazen ayak olarak bende de oluyor ve dediğin gibi düzenli değil gündüz yok mesela kuzenim kan basıncı ile de olur hamilelikte dedi ama ben yine de takip eder çok takılırsam kan vercem

Kizlar buarada sanırım mantar oldum normal hayatımda hiç olmam bilmem. Diğer iki hamileligimde de olmadı. 4gundur sirkelisuyla yıkıyorum günü kurtarıyor ertesi gün yine oluyor biraz da akıntım var normal renk ama. Onerebileceginiz birşeyler varmı sirke dışında. Bide ev yoğurdu okudum nette ama şuanda evde yok yoğurdum. Başka size iyi gelen birşey oldu mu. Kontrole de 2haftam var daha

Bana doktorum sey demişti, sirkeyle yika, kefir ic, tuykeri tüyleri ağda ve jiletle alma makasla kisalt pamuklu çamaşır giy dedi. Bana tüy alma dedi ama ben alıyorum nasil yapayim öyle

Valla annemin ne kadar pis genetiğini aldımsa şükürler olsun bir şu mide bulanmama özelliğini bari almışım ne başı ne sonu çok iyi yırttım
Valla maşallah canım benim hamilelikler bir felaket neyse inşallah hayırlısıyla son bu saglikla iki çocuğum sağlıkla doğup büyüsünler de

Canim son çare iki isim koyun ben oyle yaptim hem birbirine uysun hem de biri senin biri onun icine bir sinen bir isim olsun.

Benim simdiye kadar ilce de ozel hastaneye gidiyordum ama burda yenidogan yogunbakimi yok canim 35 in altinda doğum yapanlari da direkt sevk ediyorlar simdi antalya merkeze gidiyorum 1 saat uzaklikta daha once de o hastanede doğum yaptim memnun kaldim ve yenidogan yogun bakimi cok guvenilir.

Valla maşallah canım benim hamilelikler bir felaket neyse inşallah hayırlısıyla son bu saglikla iki çocuğum sağlıkla doğup büyüsünler de
Gerçekten Rabbim isteyen hakkı ile bakacak olana sağlıkla nasip etsin benim için de şu miniği sağlıkla kucağıma alayım yeter

Ya öyle diyorlar ama bir hemşire olarak ben inanıyorum ya oğlumda mide yanmasından son iki hafta ağladım artık bunda da rennie içmekten bir hal oldum
Sorma kacıncı şişem bilmiyorum benim de. Ben de özel okul fiyatlarını merakla bekliyorum ocak zammını. Eğer fahiş birsey olursa göndermeyeceğiz mecburen.
Ya ben gaviscon içiyorum günde 1 kere 'ya zararı var mi? Kendim aldim doktora sormadim . Onun masasında vardi ondan gaviscon aldim. Bu ilaçlar zararli mi?
Yok canım zararı yok rennie ve gaviscon aynı rennieyi günde 4 kez verdi bana

Benimkinin de heryeri 2 hafta onden gidiyordu en son. Ekmegi ve pilavi azalttim ben sadece. Bir ay oldu yarin randevum var bakalim ne dicek. Ama mandalina tüketiyorum

Bende denicem bakalım ama dayanamayıp yiyorum yine biseyler sürekli aç gibi geziyorum

Mujgan cetin de canim evet malesef pahali. 23.000 tl senelik,4500 kitaplar ,1.500 tl forma si. Sınav koleji daha iyi aslinda ama direkt kayit icin 33 bin dedi eledik
Devlete gondersem 3,4 saate geri gelecekti benim kalkmam yasakti kanamalardan o dönemler.

Bana doktorum sey demişti, sirkeyle yika, kefir ic, tuykeri tüyleri ağda ve jiletle alma makasla kisalt pamuklu çamaşır giy dedi. Bana tüy alma dedi ama ben alıyorum nasil yapayim öyle
Ya ben hiçbirşey göremiyorum, alamıyorum, aslında lazer yaptırmıştım bişe yoktu gebelikte cıkmaya başladı. Görmeden de jilet çok zor geliyor, keserim diye yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…