2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226

Benim oğlumda saçlıydı baya bakalım kızım nasıl olacak direnmeye çalışıyorum kaldı 4 haftam

Tamam canım çok teşekkür ederim

Bebeğin ki hazır benimkide hazır da aldığım pijamalar terziye verilecek alt kısım uzun geliyor bı o kaldı 35+3 um
Benimde terzilik işim var yaa, bu pijamaları niye böyle uzun yapıyorlar
Ben baya hazırladım geriye bir pijama daha almak ve en son çıkış için koyacağım kıyafetim eşim için bişeyler kaldı
Bende pijama alıcam bebeğin herşeyi hazır ama çantaya koyulmadı henüz
Bende 33+3 oldum bu hafta başlamayı düşünüyorum
Evet artık zamanımız geldi
Hazırlayin kızlar bence ben iyiki hazirlamisim dedim daha durumum belli bile degildi
Zaten seni görünce biran evvel hazırlama isteği geldi
Bugün 35+0 olduk henüz hazırlayamadım çünkü hastane çıkışı ve kendime pijamayı ancak alabildim onların gelmesini bekliyorum ama koyacaklarımın listesi hazır
Bişe kalmamış hemen hallediverirsin
34+3 hazır değil. Covit olmasam bu hafta yapacaktım. Kısmetse haftaya artık önden hazır olsa daha güzel olurdu
Geçmiş olsun canım, sağlık olsunda hazırlarsın bi çırpıda
Hala hazır değil çünkü lohusa takımına karar veremedim
ver artık hayde

Tabikii kuzum ben erken hareket ediyorum diye herkes dedi bi annem arka cikmisti sen erken hazirlan diye simdi iyi ki diyorum bi lohusa tacım yok onuda aldıracağım bugün

Bugün tam 36 olduk artık 37. Hafta başlıyor mide yanması bende de fena. Oğlumda da çok yanıyordu ve baya sacliydi kizimda da çok midem yanıyor bu kadar acıya kel doğarsa fena bozulurum
Benim de aynı.oğlumda çok yandı saçlı doğdu.bunda daha çok yanıyor bakalım ne doğacak

A Aklimtrakyada senin oglsn hangi krese gidiyor? Biz seneye Müjgan Çetine gönderelim diyoruz ama fiyatlar baya pahalı bir de yazın yok sanırım. Yazın da gitmeli Eylül gibi başlatacağız fiyatlar da çok yüksek bu sene yarım yarım devlet katkısıyla sorduğumda zar zor 900e inmişti. Ve yarım gün yani

Tıbben bebeğin saçlı olup olmamasıyla alakası yok mide yanmasının ama genelde tutuyor işte bu olay bende anlamadım
Ya öyle diyorlar ama bir hemşire olarak ben inanıyorum ya oğlumda mide yanmasından son iki hafta ağladım artık bunda da rennie içmekten bir hal oldum

Haber veririm canım Artık son demlerdeyiz tarihler belli oluyor yavaş yavaş da heyecan basıyor beni valla daha çantamız da hazır değil bir de
Aslında insan kafasında büyütüyor çanta işini. Bi niyete koyup harekete geçsek kolay da işte bende daha hazirlamadim. Bu hafta yaparım ama dursun kenarda aklımda durup rahatsız edeceğine

Ya öyle diyorlar ama bir hemşire olarak ben inanıyorum ya oğlumda mide yanmasından son iki hafta ağladım artık bunda da rennie içmekten bir hal oldum
Yaa benim ilk aylar hariç şuan hiç öyle midem ile ilgili bir sorunum yok al işte bizim kız kabak desene rüyamda da hep topak kafa bişey görüyorum ama saç yok

Ya ben gaviscon içiyorum günde 1 kere 'ya zararı var mi? Kendim aldim doktora sormadim . Onun masasında vardi ondan gaviscon aldim. Bu ilaçlar zararli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…