2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canim ozel klinik, hastane farketmez genelde 10 gun icindeki ikinci gorusmeye kontrol randevusu derler ve ucret almazlar. Gittigin hastanedeki kontrol suresini arayip ogrenebilirsin. Hicbir ucret odemeyeceksin kontrol suresinde ikinci kez gidersen. Dedigim gibi hastaneyi arayip teyit edebilirsin bu sureyi.

Kızlar biberon mama koydunuz mu çantaya. Benim kızımda gerek olmamıştı sonradan dr.brown gaz alan biberon almistik bir ay snra fln az bir mama destekledik. Tecrübeli analar öneriniz neler? Bu ne konuda çok tecrübem yok

Kızlar 32 haftalıgiz kilomuz 2370 çıktı Dr karninin ölçümünun 3 hafta önde olduğunu söyledi amniyon sıvisi da fazla dedi yediklerime dikkat etmem gerektiğini söyledi
Diyet ile göbeğin aşırı ilerde olması durumu düzeliyor ölçüm olarak benim 17 gün kadar ilerdeydi bir ay boyu diyetisyen eşliğinde diyet yaptım şeker ve hamur işi olmadan şimdi baş ayak göbek ölçüsü aynı hafta bebek kendi bir hafta kader önde ama bu kadarı normal dedi

Sadece hamur işi ve şekeri mi bıraktıniz acaba bana pilav makarna ekmek msndalina kuru meyve vs yemiceksin dedi

Ben de merak ediyorum bunu özeller de mama veriliyor lmus ama biberona vs gerek varmı kaşık biberon aldım onu koymayi düşünüyorum

Sadece hamur işi ve şekeri mi bıraktıniz acaba bana pilav makarna ekmek msndalina kuru meyve vs yemiceksin dedi
Pilav makarna da yok meyve de porsiyon listesi verdi yanında yoğurt vaya kuruyemiş ile yiyorum ama abartılı değil asla, ekmek yiyorum tam buğday ekmeği sabah iki akşam iki dilim yedim o halde 2 kilo verdim bebek gelişmeye devam etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…