2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben bunu aldım

Eklentiler

• Screenshot_20221206-001109_Chrome.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 54
Sabah başka bir doktora muayeneye gideceğim, aklıma yatarsa hem hastaneyi hem doktoru değiştireceğim bu saatten sonra
Hayirdir canim neden değiştiriyorsun ben de 28. Haftada değiştirdim mecbur yarin ikinci gidisim olucak.böyle de doktorla samimiyet kuramadan dogurucaz herhalde

Biberon ve süt sagma makinasi koydum ben canim. Mama almadim. İlkinde gelmisti sütüm insallah bunda da oyle olur olmazsa da hastane merkezi bi yer oldugu icin esim iki dk gider alir mamayi diye düşündüm.

Sadece hamur işi ve şekeri mi bıraktıniz acaba bana pilav makarna ekmek msndalina kuru meyve vs yemiceksin dedi
Benimkinin de heryeri 2 hafta onden gidiyordu en son. Ekmegi ve pilavi azalttim ben sadece. Bir ay oldu yarin randevum var bakalim ne dicek. Ama mandalina tüketiyorum baya

Ben de merak ediyorum bunu özeller de mama veriliyor lmus ama biberona vs gerek varmı kaşık biberon aldım onu koymayi düşünüyorum
Ozelde benden mama istemediler mamayi kendileri verdiler ama cam biberon istemislerdi.(benimki yogun bakıma girdigi icin biberon istediler sanirim)

Haricim ben geçen çarşamba gittim tam 32. Hafta bitti. Doktor bundan sonra kontroller 2 haftada bir dedi. 14unde tekrar çağırdı. Ama beni nts baglamadi ultrasonda baktı.
Beni de 30 itibariyle iki haftada bir cagirmaya basladi. Bu hafta 32+ olduk, iki hafta sonra yine. 36’dan sonra her hafta dedi.
Eger cervix uzunlugun, suyun iyiyse, agrin sizin sikayetin de yoksa baglamaz canim, gerek yok. Beni de ntsye baglamadi mesela.

Nasıl biberon aldın canim
Canim Philips cam biberonu vardi bir büyük birde küçük olandan vardi bende kucuk olan kırılmıştı. Bi büyük boy cam birde küçük boy plastik biberon aldim yanima önceden kalan. Emzik basliklarini yeni alip degistirdim 0-3 ay icin.
Gecen dogumda plastik ile gitmistim cam istediler alelacele cam almak zorunda kalmistik.

Saglikla, kolaylikla, huzurla, neseyle insallah
Darisi hepimizin basina vakti zamani gelince

Canim bu arada ben hurmada aldim yanima hurma suyu cok iyi geliyor sütün gelmesi icin.hastanede annem yapar ben icerim.

Ah kuzum.. Gececek.. yavrun da sen de bu sinavdan saglikla, hayirla cikacaksiniz. Biraz daha sabir. Rabbim sizi asla yalniz birakmayacak, sifanizi, sabrinizi eksik etmesin

Canim kara turpu yika guzelce, sadece altindan ve basindan kes ve basindan oy. Oyduktan sonra icten del bicakla ucbes yeri. Gelisi guzel. Sonra turpun buyuklugune gore cay bardagi fincan neye uyuyorsa koy agzina. Bu koydugun bardak ya da fincanda iciceksin sonra. Icini ucbes yerden deldigin turpun icine bal doldur. Sabaha kadar aksin bardagin icine balla turpun suyu. Sonra ic. Sifa olsun

Çantam henüz hazır değil ama mama da koyacağım biberonda çünkü benim ilk doğumda sütüm hemen geldi ameliyat sonrası ama bebeğim çok iştahlı bir bebekti gelen kolostrum süt bebeğe yetmedi hastanedeki bebek hemşireleri de bize sütün var bebeğine yeter onun midesi minnacık zaten dedi anlamadılar bebege yetmediğini bebeğim o gece sabaha kadar açlıktan ağladı ben sonradan anladım açlıktan ağladığını halbuki 30 cc kadar mama verseydik huzurla uyuyacaktı hatırladıkça sinirleniyorum bir sey bilmeyen o hemşirelere o yüzden bu sefer tedbirimi aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…