- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #20.321
Nasıl yapıyorsunuz hurmayıCanim bu arada ben hurmada aldim yanimahurma suyu cok iyi geliyor sütün gelmesi icin.hastanede annem yapar ben icerim.
Ruyalar tersine cikarYaa benim ilk aylar hariç şuan hiç öyle midem ile ilgili bir sorunum yok al işte bizim kız kabak desenerüyamda da hep topak kafa bişey görüyorum ama saç yok
Bi tencere Kaynat suyunu ic canim ara ara. Kuru kuru yemek ise yaramıyor süt icin
Küçük tencereye tek sayili hurma koyuyorum mesela 7 adet kaynatiyorum hun içerisinde aklima geldikce içiyorum en son kalan hurmalarida yiyorum.ben tadını seviyorum zaten ya.Nasıl yapıyorsunuz hurmayı
Ya öyle diyorlar ama bir hemşire olarak ben inanıyorum yaoğlumda mide yanmasından son iki hafta ağladım artık bunda da rennie içmekten bir hal oldum
Öyle canım inşallahGerçekten Rabbim isteyen hakkı ile bakacak olana sağlıkla nasip etsin benim için de şu miniği sağlıkla kucağıma alayım yeter
Cok fazla ama benim seneye eylülde göndermem gerekiyor eylüle kadar 1.30a kadar çalışacağım kayinvalidem iki çocuğu idare edebilir ana eylülde 3 e kadar çalışacağım doğum iznim 1.5 saate inecek kesin vermem gerekSorma kacıncı şişem bilmiyorum benim de. Ben de özel okul fiyatlarını merakla bekliyorum ocak zammını. Eğer fahiş birsey olursa göndermeyeceğiz mecburen.
Yok canım zararı yok rennie ve gaviscon aynı rennieyi günde 4 kez verdi bana
Bizde olaylı rüyalar eşimde garibim geçen sabah bana bir sarılışı varRuyalar tersine cikarbenim de kocaman bebek doğuyor böyle bi bes kilo var sanki. Her iddiasina girerim benden oyle bir sey cikmaz
Kesinlikle ben sezeryaba girerken midem deli gibi yanıyordu bir ciktim sezeryandan mide yanması falan kalmadıAynen tutuyor çünkü geneldeşimdi son 3-4 hafta rennie de fayda vermiyor artık direnmeye çalışıyoruz hep beraber Allahtan doğurur doğurmaz bitiyor bu mide yanması olayı
Valla bilmiyorum ne yapacağız ya kafam allak bullakMujgan cetin de canim evet malesef pahali. 23.000 tl senelik,4500 kitaplar ,1.500 tl forma si. Sınav koleji daha iyi aslinda ama direkt kayit icin 33 bin dedi eledik
Devlete gondersem 3,4 saate geri gelecekti benim kalkmam yasakti kanamalardan o dönemler.
Ahahha cok güldüm yaaaa. Hatunu begenip bu da olur dememis AllahtanBizde olaylı rüyalar eşimde garibim geçen sabah bana bir sarılışı varrüyasında doktor 3 bebekle çıkmış önce o şok sonra getirdikleri kadın başka bu değil benim eşim diyormuş yok bundan yaptın çocuğu diyormuş doktor zaten histeroskopi zamanı memlekette beni hastahanede başka yere bıraktıkları için bulamama gerginliği var hep bilinç altı bundan allak bullak 5 kilo da bilmiyorum yaa olmaz herhalde
Tabi ben anlattığı kadarına inanıyorum bilemeyizAhahha cok güldüm yaaaa. Hatunu begenip bu da olur dememis Allahtan
Senin ertugrulun cocugu da mujgandaValla bilmiyorum ne yapacağız ya kafam allak bullak
Bizimki de Ankarada sınava gidiyor ama kesin bu sene çok fazla artıs yapacaklar.Mujgan cetin de canim evet malesef pahali. 23.000 tl senelik,4500 kitaplar ,1.500 tl forma si. Sınav koleji daha iyi aslinda ama direkt kayit icin 33 bin dedi eledik
Devlete gondersem 3,4 saate geri gelecekti benim kalkmam yasakti kanamalardan o dönemler.
Evet canım çalışan anne olunca mecburen veriyoruz. Bizim burda da tam gün eğitim yok devlette hep yarım gğn mecburen özele verdik. Ama şöyle bir rahatlık oluyor ilkokula başladığı zaman çok dersle ilgilenme kalmıyor herseyi okulda yapıyor. Diğer türlü hadi bi şekilde yarım gun gidip sonra eve gelse babannenin yanına e babaanne derslerini anlamaz bizimkinin. aksam 6 da geliyorum ben de babası 7 de geliyor eve. Ne ara ilgilenecez derken böyle en azından içimiz rahat olduCok fazla ama benim seneye eylülde göndermem gerekiyor eylüle kadar 1.30a kadar çalışacağım kayinvalidem iki çocuğu idare edebilir ana eylülde 3 e kadar çalışacağım doğum iznim 1.5 saate inecek kesin vermem gerek
Eşim de söylenip duruyor Allah’ın 7 kat elini fotoğrafçıyı alıyorlar babayı almıyorlar böyle şey mi olur diyeDün bizede dediler kimseyi almıyoruz diye bi fotoğrafçı girecek içeriye o kadar
Anladım canım gerek kalmaz inşallah yenidoğan yoğunbakıma ama gerekirse de güvenilir bi ekibinin olması çok önemliBenim simdiye kadar ilce de ozel hastaneye gidiyordum ama burda yenidogan yogunbakimi yok canim 35 in altinda doğum yapanlari da direkt sevk ediyorlar simdi antalya merkeze gidiyorum 1 saat uzaklikta daha once de o hastanede doğum yaptim memnun kaldim ve yenidogan yogun bakimi cok guvenilir.
Orayla konuşacağım aklımda bakalım bir şekilde halletmeye çalışacağız şu ocak zamları belli olsun daSenin ertugrulun cocugu da mujgandaTemel egitimdeki yari ozelde aklinda bulunsun canim kayit dolu oldugu icin gonderemedik biz ordaki Ayşe hoca cok iyi severek yapiyor isini
Evet kesinlikle canım çalışan anne olmak çok zor. Bakalım ocak zamları belli olsun da maaşlara göre ayarlayacağım bir şeylerBizimki de Ankarada sınava gidiyor ama kesin bu sene çok fazla artıs yapacaklar.
Evet canım çalışan anne olunca mecburen veriyoruz. Bizim burda da tam gün eğitim yok devlette hep yarım gğn mecburen özele verdik. Ama şöyle bir rahatlık oluyor ilkokula başladığı zaman çok dersle ilgilenme kalmıyor herseyi okulda yapıyor. Diğer türlü hadi bi şekilde yarım gun gidip sonra eve gelse babannenin yanına e babaanne derslerini anlamaz bizimkinin. aksam 6 da geliyorum ben de babası 7 de geliyor eve. Ne ara ilgilenecez derken böyle en azından içimiz rahat oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?