2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Yaa benim ilk aylar hariç şuan hiç öyle midem ile ilgili bir sorunum yok al işte bizim kız kabak desene rüyamda da hep topak kafa bişey görüyorum ama saç yok
Ruyalar tersine cikar benim de kocaman bebek doğuyor böyle bi bes kilo var sanki. Her iddiasina girerim benden oyle bir sey cikmaz

Ya öyle diyorlar ama bir hemşire olarak ben inanıyorum ya oğlumda mide yanmasından son iki hafta ağladım artık bunda da rennie içmekten bir hal oldum

Aynen tutuyor çünkü genelde şimdi son 3-4 hafta rennie de fayda vermiyor artık direnmeye çalışıyoruz hep beraber Allahtan doğurur doğurmaz bitiyor bu mide yanması olayı

Cok fazla ama benim seneye eylülde göndermem gerekiyor eylüle kadar 1.30a kadar çalışacağım kayinvalidem iki çocuğu idare edebilir ana eylülde 3 e kadar çalışacağım doğum iznim 1.5 saate inecek kesin vermem gerek

Ruyalar tersine cikar benim de kocaman bebek doğuyor böyle bi bes kilo var sanki. Her iddiasina girerim benden oyle bir sey cikmaz
Bizde olaylı rüyalar eşimde garibim geçen sabah bana bir sarılışı var rüyasında doktor 3 bebekle çıkmış önce o şok sonra getirdikleri kadın başka bu değil benim eşim diyormuş yok bundan yaptın çocuğu diyormuş doktor zaten histeroskopi zamanı memlekette beni hastahanede başka yere bıraktıkları için bulamama gerginliği var hep bilinç altı bundan allak bullak 5 kilo da bilmiyorum yaa olmaz herhalde

Valla bilmiyorum ne yapacağız ya kafam allak bullak

Ahahha cok güldüm yaaaa. Hatunu begenip bu da olur dememis Allahtan

Kızlar çok çatı ağrım var makata dogru vuruyor. Daha önce de çatı ağrım oldu ama şimdi baya cok ağrıyor normal mi sizce yoksa doktora gitmek gerekir mi

Bizimki de Ankarada sınava gidiyor ama kesin bu sene çok fazla artıs yapacaklar.
Evet canım çalışan anne olunca mecburen veriyoruz. Bizim burda da tam gün eğitim yok devlette hep yarım gğn mecburen özele verdik. Ama şöyle bir rahatlık oluyor ilkokula başladığı zaman çok dersle ilgilenme kalmıyor herseyi okulda yapıyor. Diğer türlü hadi bi şekilde yarım gun gidip sonra eve gelse babannenin yanına e babaanne derslerini anlamaz bizimkinin. aksam 6 da geliyorum ben de babası 7 de geliyor eve. Ne ara ilgilenecez derken böyle en azından içimiz rahat oldu

Dün bizede dediler kimseyi almıyoruz diye bi fotoğrafçı girecek içeriye o kadar
Eşim de söylenip duruyor Allah’ın 7 kat elini fotoğrafçıyı alıyorlar babayı almıyorlar böyle şey mi olur diye
Anladım canım gerek kalmaz inşallah yenidoğan yoğunbakıma ama gerekirse de güvenilir bi ekibinin olması çok önemli

Evet kesinlikle canım çalışan anne olmak çok zor. Bakalım ocak zamları belli olsun da maaşlara göre ayarlayacağım bir şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…