- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #20.341
Canım benim de öyleydi dinlenince geçti. Pazar günü ben de doğuracağım sanmıştım ağrıdan.Kızlar çok çatı ağrım var makata dogru vuruyor. Daha önce de çatı ağrım oldu ama şimdi baya cok ağrıyor normal mi sizce yoksa doktora gitmek gerekir mi
Duzensiz basladi kuzum geceleri azıyor benim kaşıntılar süphelenip doktora söylemiştim ayak tabanlarım özellikle avuç içlerimDün gece ayaklarımda bir kaşıntı geldi uykumdan uyandırdı beni sadece ayağımda var anlam veremedim senin düzenli miydi şuan yok mesela ?
Babalar bayiliyormus canim %70 i fena oluyor dediler o yuzden kimse ugrasmak istemiyorEşim de söylenip duruyor Allah’ın 7 kat elini fotoğrafçıyı alıyorlar babayı almıyorlar böyle şey mi olur diye
Anladım canım gerek kalmaz inşallah yenidoğan yoğunbakıma ama gerekirse de güvenilir bi ekibinin olması çok önemli
Hiç makinada renk geçmesi başıma gelmedi ama şu kosla varya genelde beyazlarımda bir leke olunca çıkarıyordu o fayda eder mi acaba sinirini anlayabiliyorum ben şurda bebeğin bir tane kıyafetine renk geçmiş koluna neyden olduğu belirsiz onda bile sinir olmuştumKızlar ya beyaz atlet ve nevresimlerimle beraber farketmeden kırmızı koltuk örtüsünü de atmışım makineye lastikli çarşafın icinde kalmış galiba örtü anlamadım nasıl farketmedim bütün beyazlarım pespembe olmuş ağlicam valla şimdi o değil eşimin atletleri de pespembe olmuş oldubuna bir çözüm var mı? Hemen yeniden makineye attım çamaşır suyu beyaz sirke koydum deterjanla birlikte 60 derecede calıştırdım şu an yıkanıyorlar yeniden ama 1 saat kaldı makinenin bitmesine çamaşırlar içinde halâ pembe pembe duruyor düzelmeyecek gibi sizce düzelir mi? Napıcam ben nasıl duzelticem bu çamaşırları bir çözüm var mı bana önerebileceğiniz?
Ben de son eksikleri belirledim Cuma’ya kadar hazırlayıp kapatırım inşallah çanta defterini ben deAslında insan kafasında büyütüyor çanta işini. Bi niyete koyup harekete geçsek kolay da işte bende daha hazirlamadim. Bu hafta yaparım ama dursun kenarda aklımda durup rahatsız edeceğine
Hiç makinada renk geçmesi başıma gelmedi ama şu kosla varya genelde beyazlarımda bir leke olunca çıkarıyordu o fayda eder mi acaba sinirini anlayabiliyorum ben şurda bebeğin bir tane kıyafetine renk geçmiş koluna neyden olduğu belirsiz onda bile sinir olmuştum
Baya pembe mi peki bitti mi 2.yıkamanNe yapıcam bilmiyorum inan nevresim de heba oldu atletlerde inşaAllah birçok kişi görür yazımı
Hurmayı ıslatıp suyunu mu icicen kndinide çok yersin. Ben de koyayım vardı evde.Canim bu arada ben hurmada aldim yanimahurma suyu cok iyi geliyor sütün gelmesi icin.hastanede annem yapar ben icerim.
Yumusaticiyle geçiyor demisti biri canim ama ben yapmadim gi internetten bir baksana mutlaka oneri vardırKızlar ya beyaz atlet ve nevresimlerimle beraber farketmeden kırmızı koltuk örtüsünü de atmışım makineye lastikli çarşafın icinde kalmış galiba örtü anlamadım nasıl farketmedim bütün beyazlarım pespembe olmuş ağlicam valla şimdi o değil eşimin atletleri de pespembe olmuş oldubuna bir çözüm var mı? Hemen yeniden makineye attım çamaşır suyu beyaz sirke koydum deterjanla birlikte 60 derecede calıştırdım şu an yıkanıyorlar yeniden ama 1 saat kaldı makinenin bitmesine çamaşırlar içinde halâ pembe pembe duruyor düzelmeyecek gibi sizce düzelir mi? Napıcam ben nasıl duzelticem bu çamaşırları bir çözüm var mı bana önerebileceğiniz?
Canım zamanla rengi açılır ön yıkamalı yıka birkaç yıkamaya açılır nispeten renk mendili de at içine kosla sabun tozu koy tamamen kurtarabilur misin bilmiyrm kırmızı zor renkKızlar ya beyaz atlet ve nevresimlerimle beraber farketmeden kırmızı koltuk örtüsünü de atmışım makineye lastikli çarşafın icinde kalmış galiba örtü anlamadım nasıl farketmedim bütün beyazlarım pespembe olmuş ağlicam valla şimdi o değil eşimin atletleri de pespembe olmuş oldubuna bir çözüm var mı? Hemen yeniden makineye attım çamaşır suyu beyaz sirke koydum deterjanla birlikte 60 derecede calıştırdım şu an yıkanıyorlar yeniden ama 1 saat kaldı makinenin bitmesine çamaşırlar içinde halâ pembe pembe duruyor düzelmeyecek gibi sizce düzelir mi? Napıcam ben nasıl duzelticem bu çamaşırları bir çözüm var mı bana önerebileceğiniz?
Kaynatip suyu icilecek canim. Bende aldim çantaya zemzem suyu agzina surmek icin.Hurmayı ıslatıp suyunu mu icicen kndinide çok yersin. Ben de koyayım vardı evde.
Ben zemzem suyu damlatmistim 1 damla bebeğin ağzına ilk. Hatta annem ve kg yapmıştı bu işi
Bende yine koyacağım zemzem suyuKaynatip suyu icilecek canim. Bende aldim çantaya zemzem suyu agzina surmek icin.
Merhaba canim, ben dun gece canim cekti yemekten sonra bir tane havuc yedim iyide geldi, cocukken de yerdim oyle havucu tek basinaCanim bunu elbette doktoruna danismadan yapmazsin ama ben mide yanmasini yogun yasadigimdan gebelik suresince mide ilaci kullaniyorum. Nexium kullaniyodum, famodine gectim, simdi yine nexiuma dondum. Bir tek oyle kesebildik ama bu da tabi gecici cozum. Bunun kalici bir cozumunu ben bulamadim.
Bol bol su ic. Evde havuc varsa havuc ye. Allah sifa versin.
Ayy banyo yıkamak hamilelikte en zorlandığım oldu, hele duşakabin. Kolay gelsin canım.Bende bu ara sürekli dogurqcakmisim gibi her tarafi toplu tutmaya çalışıyorum bugün de eve gidince banyoyu yikayasim var gündüzleri malum kayinvalidemdeyim
Evet bende almayı düşünüyordum tam buara rahat olmazkiBana doktorum sey demişti, sirkeyle yika, kefir ic, tuykeri tüyleri ağda ve jiletle alma makasla kisalt pamuklu çamaşır giy dedi. Bana tüy alma dedi ama ben alıyorum nasil yapayim öyle
Bende de cok yok ayda giderken bi kez yapıştiriyorum ağdaYa ben hiçbirşey göremiyorum, alamıyorum, aslında lazer yaptırmıştım bişe yoktu gebelikte cıkmaya başladı. Görmeden de jilet çok zor geliyor, keserim diye yapamıyorum
Merhaba canim ben baska konu icin : rahim acikligi icin okumustum hurma yemenin iyi geldigini.Bi tencere Kaynat suyunu ic canim ara ara. Kuru kuru yemek ise yaramıyor süt icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?