2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar ya beyaz atlet ve nevresimlerimle beraber farketmeden kırmızı koltuk örtüsünü de atmışım makineye lastikli çarşafın icinde kalmış galiba örtü anlamadım nasıl farketmedim bütün beyazlarım pespembe olmuş ağlicam valla şimdi o değil eşimin atletleri de pespembe olmuş oldu buna bir çözüm var mı? Hemen yeniden makineye attım çamaşır suyu beyaz sirke koydum deterjanla birlikte 60 derecede calıştırdım şu an yıkanıyorlar yeniden ama 1 saat kaldı makinenin bitmesine çamaşırlar içinde halâ pembe pembe duruyor düzelmeyecek gibi sizce düzelir mi? Napıcam ben nasıl duzelticem bu çamaşırları bir çözüm var mı bana önerebileceğiniz?

Babalar bayiliyormus canim %70 i fena oluyor dediler o yuzden kimse ugrasmak istemiyor

Hiç makinada renk geçmesi başıma gelmedi ama şu kosla varya genelde beyazlarımda bir leke olunca çıkarıyordu o fayda eder mi acaba sinirini anlayabiliyorum ben şurda bebeğin bir tane kıyafetine renk geçmiş koluna neyden olduğu belirsiz onda bile sinir olmuştum

Aslında insan kafasında büyütüyor çanta işini. Bi niyete koyup harekete geçsek kolay da işte bende daha hazirlamadim. Bu hafta yaparım ama dursun kenarda aklımda durup rahatsız edeceğine
Ben de son eksikleri belirledim Cuma’ya kadar hazırlayıp kapatırım inşallah çanta defterini ben de

Ne yapıcam bilmiyorum inan nevresim de heba oldu atletlerde inşaAllah birçok kişi görür yazımı

Kızlar ya beyaz atlet ve nevresimlerimle beraber farketmeden kırmızı koltuk örtüsünü de atmışım makineye lastikli çarşafın icinde kalmış galiba örtü anlamadım nasıl farketmedim bütün beyazlarım pespembe olmuş ağlicam valla şimdi o değil eşimin atletleri de pespembe olmuş oldu buna bir çözüm var mı? Hemen yeniden makineye attım çamaşır suyu beyaz sirke koydum deterjanla birlikte 60 derecede calıştırdım şu an yıkanıyorlar yeniden ama 1 saat kaldı makinenin bitmesine çamaşırlar içinde halâ pembe pembe duruyor düzelmeyecek gibi sizce düzelir mi? Napıcam ben nasıl duzelticem bu çamaşırları bir çözüm var mı bana önerebileceğiniz?

Canim bu arada ben hurmada aldim yanima hurma suyu cok iyi geliyor sütün gelmesi icin.hastanede annem yapar ben icerim.
Hurmayı ıslatıp suyunu mu icicen kndinide çok yersin. Ben de koyayım vardı evde.
Ben zemzem suyu damlatmistim 1 damla bebeğin ağzına ilk. Hatta annem ve kg yapmıştı bu işi

Yumusaticiyle geçiyor demisti biri canim ama ben yapmadim gi internetten bir baksana mutlaka oneri vardır

Canım zamanla rengi açılır ön yıkamalı yıka birkaç yıkamaya açılır nispeten renk mendili de at içine kosla sabun tozu koy tamamen kurtarabilur misin bilmiyrm kırmızı zor renk

Merhaba canim, ben dun gece canim cekti yemekten sonra bir tane havuc yedim iyide geldi, cocukken de yerdim oyle havucu tek basina Demekki migde yanmasina iyi geliyorsa kullanirim.

Doktoruma sormustum gecen kontrol de migdem yanmaya basladi diye o da rennie yazdi simdiye kadar hic kullanmadim, dayanilmaz hale gelirse kullanmaya dusunuyorum evde bulunsun diye aldim duruyor simdilik.

Ya ben hiçbirşey göremiyorum, alamıyorum, aslında lazer yaptırmıştım bişe yoktu gebelikte cıkmaya başladı. Görmeden de jilet çok zor geliyor, keserim diye yapamıyorum
Bende de cok yok ayda giderken bi kez yapıştiriyorum ağda ben hamilelikten 3 ay önce lumuia almıştım o baya fayda etti bende .alma boşver yokmuş. Benim bide tam kenarda ben var küçüktu ben küçükken et ben gibi ama agda kulllacm.diye büyüdü doktor doğumda onu da alalim.dedi ins unutmaz alir rahatlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…