2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Off o kadar diyorsun yani. Bi konus bakalim o zmn gerekirse bebekden sonra yine uyarirsin. Gece kocasini uyutup temizlik mi yapiyor napıyor bu kadin acaba

Ahaha benimki ilk defa 4 dilo birden alınca kilona biraz dikkat etsen iyi olur dedi çok kibar bir adam hiç kötü bir şey demiyor ya da benim panik yapacağımı bildiği için belki söylemiyor yumuşatıyor herseyi
Kac kilo aldin toplam kuzu. Ben cok aldim ya 14 kilo aldim. Ama cohu yattigim zamanlardan yaklaşık iki aydir sabit mesela. Millet son zamanlar alir ben ilk zamanlar aldim hep

bugun hava güzel Gunesli yerde tut bol bol emzir canim insallah duser de mudahaleye gerek kalmaz

Benim şişko 3 olmuş 2966 kilo 47 cm Allah yardımcımiz olsun
Tombis bebeklere bayilirim ama keske iyi degil demeselerdi benimki de onden gidiyordu frene basmak zorunda kaldim erken dogumu tetikler dedikleri icin.en son haftasiyla uyumluydu Yarin randevuda bakalim ne dicek

Bakalım neler duyacağız ikinci çocuk ama ilk gibi her muayenede heyecanlanıyorum tecrubeli de olsam heyecan hep aynı
Valla ben ilkinde hicbir sey dusunme ve heyecanlanma firsatim olmadi simdi heyet raporluyum o zmn aktif çalışıyordum ve cook yoğun bir isim var dinlenme firsatim olmuyordu.
O yuzden ilk gibi heyecanlaniyorum yine

Gittim çıktım kuzuu bu sefer daya iyiydi suyum yine fazla kafa yine büyük ama bebem mutlu nstde sancı yok sezeryan istiyorum dedim bı aksilik olmazsa 38 i dolduralım dedi

İyi çok şükür sevindim canım bebek mutlu annesi mutlu doktor da bugün mutluydu sanırım alengirli bir şey dememiş hadi hayırlısı olsun bakalım o zaman seninde 2 hafta falan kaldı tahmini

Kac kilo aldin toplam kuzu. Ben cok aldim ya 14 kilo aldim. Ama cohu yattigim zamanlardan yaklaşık iki aydir sabit mesela. Millet son zamanlar alir ben ilk zamanlar aldim hep
Ben 71 ile hamile kaldım yani kilolu idim aslında iyi gidiyordum sayılır 83 olmuştum en son şu 1 Ağ içinde 4 kilo birden alınca doktorum dikkat et dedi kilona bende öyle ya yatmaktan olmuştu ve ilk hamilelik olunca dikkatte etmedim doğrayım allahin izniyle sıkı bir diyete girmeyi düşünüyorum hiç bu kadar kilo almadım

Çok sıkı diyet yapma yine de canim sadece porsiyonlarina dikkat et emzirirken veriliyor zaten.
Bende sıkı diyet yapayim diyordum ama Doktorun röportajinda gördüm emzirirken diyet yapilinca yag depolarina zararli toksinler tutunarak süt ile bebege geciyor diyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…