2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
İnşallah olmaz birşey. O geçmeyen ateş işte o genelde bu hastalıklar çıkıyor antibiyotik bile düşürmedi ateşi diyorlardı.ona ne demiş doktor
Gitmediler hastaneye.bu sene ilk kez Anaokuluna gittiginden surekli hastalik halinde zaten bi onceki ilaclardan kullaniyorlardi. Benim oglan ile yasit ama biz gecen sene krese de gittigimizden ayakta atlatiyoruz gripleri cok şükür.

Gitmediler hastaneye.bu sene ilk kez Anaokuluna gittiginden surekli hastalik halinde zaten bi onceki ilaclardan kullaniyorlardi. Benim oglan ile yasit ama biz gecen sene krese de gittigimizden ayakta atlatiyoruz gripleri cok şükür.
Ayy bende bu yıl ilk gönderdim çok zormuş. Birde psndemiden çıkıldı hep evdeydi narin çocuklar. Bende nereye kadar gondermicem bilmiyorum

Hiçte şişko değil annesi el kadar oluyorlar doğunca gözünde büyütme. Azıcık ele avuca gelsinler.kafasi önden gidiyor diyordun dimi birde Su sorunu ne olmus
Kuzu kafada bı milim oluyormuş 10 dan sonra zor oluyormus normal doğum şuan 9.38 kafası yine ileride gidiyor gelişimi .
Suyun biraz fazla yine dikkat etmeye devam et dedi

Kizlar 5dk da bir karnım kasılıyor yatarken oluyor bide. Yarım saattir oluyor. Ağrı girmiyor gerçi ama panik oldum ilk defa. Bakalım kalkıp biraz yürüyüp hareket edeyim. 4gun önce kontrol de de minik sancılar çıktı böyleydi aynı hatta oyuzden doktorum 1hafta sonra gel dedi.

Kızlar doğuma giderken bol pijama altı goturun. Benim gibi kanamanız çok olursa yetmeyebilir ben evden getirtmek zorunda kaldım. Eşyalarınızı bir kez daha kontrol edin. Ben bebek doymadı diye düşünüp sut sagmak istedim ebeler izin vermedi sütun var diye bende yanımda getirdiğimiz düşünüp çantamı bir açtım her şeyi getirmisim ama düzeneği çalıştıracak makineyi getirmemisim bir de bebek hemen büyüyecek diye 3tane falan ysnidogan almıştım cocuk şu an 2.5 kilo yenidoganlar bile çok büyük oluyor, teyzesi gitti üç tane falan daha yenidogan aldı ama içinde kayboluyor. Bu arada bana dua eden herkese çok teşekkür ederim, sürecimiz çok zorluyor belki sizi de korkuttum. Ailem de çok korkmuş daha yeni anlatıyorlar bana süreci. Anesteziyi atmaya çalışırken sürekli anestezi uzmanına pislik herif yapamadı mahvetti beni diyip durmuşum eşimde agrin grcecek dedikçe sen sus her şey senin yüzünden demişim... Ebeler beni emzirme için ikna etmeye çalışmışlar hayır emzirmek istemiyorum diye bagirmisim eşim bebeğe bak diyormuş bakmiycam istemiyorum demişim... En son ebeyle ağrı kesici kavgasına girmişim kız bana 3 tane yaptık art arda daha yapamayız sende hemşiresin biliyorsun demiş bende ya sana yap diyorum dayanamıyorum diye bagirmisim kisaca tüm hastaneyi birbirine katmisim ben... Benim hastane süreci böyleydi pek iç açıcı olmasa da komik anları da vardı

Canım devam ederse bekleme hiç git. Bak ben için camasirimdaki ıslaklığı önemseyip gitmedim meğersem suyum geliyormuş az az ve sonuç preeklemsi ile acil sezeryan

Canım devam ederse bekleme hiç git. Bak ben için camasirimdaki ıslaklığı önemseyip gitmedim meğersem suyum geliyormuş az az ve sonuç preeklemsi ile acil sezeryan
Aaa ya islaklik nasildi yapışkan mi akıntı gibi mi bugün bebde cok oldu. Her sabah oluyordu birazcık ama bugün çok oldu? Yani ıslak nasıl islak

Bu arada Z zeliko doğurdu mu napti?
Bende ev temizlerken doğuracam sanırım bugün çok kötüyüm yaa

Duzenli kasilma önemli canım bi kontrole gidersen cok iyi olur.
yok daha yazmadi canım ben de bekliyodum

Kızlar herkese merhaba;
Geçen hafta çarşamba doktor kontrolüm vardı ve tansiyonum yüksek çıkmıştı. O günden bu yana sürekli ölçüm yapıp doktoruma gönderiyordum bugün kontrole çağırdı.
Büyük tansiyonum 12,5-13 arası çıkıyordu bu sorun dedi.
35. haftadan sonra ilaçta vermiyoruz dedi. Cuma tekrar kontrole çağırdı.
Böyle devam ederse bebeği alacağız dedi. Bugün 34+5im. Bebek 2900gr çıktı. Hala 10 gün önde gidiyoruz.
36 bitene kadar dayanmaya çalışacağız ama tansiyonun yükselmesi bebek için çok daha sıkıntılı zaten 35ten sonra genelde küvez ihtiyacı olmuyor korkmayın dedi. Bizim için dua edin inşallah 36 bitene kadar dayanabiliriz.
Sanırım Z zeliko benim gibiydi onu doğuma alacaklarmış. Hayırlısı ile bebeğini kucağına alır inşallah.

Evet canım korkma arkadaşım da tansiyon sebebiyle 36 da doğuma alınmıstı bir sorun yasamadı. Tabi her ihtimale karşı ciğer geliştirici falan vurdular.

Kalktım evi mutfağı toparladim kaplumbağa hızıyla şuanda 5dk da bir olmuyor. Ama yine rahat durmuyor içerdeki minik. 2hafta daha sakince dursa iyi olacak ya
Seninde kontrolün iyi geçmiş canım inşallah bundan sonrası çok daha rahat gecer

Duzenli kasilma önemli canım bi kontrole gidersen cok iyi olur.

yok daha yazmadi canım ben de bekliyodum
Biraz hareket edince o düzen gitti. Yarından sonra ssvd için başka bi doktora gideceğim bakalım cuma da kendi doktoruma var. 3.hamilelik ama ilk ikisinde 1tane bile sancı kasılma yaşamayınca bunda panik oluyorum

İnşallah canım hepimizin ki rahat geçer. Bende doğumdan bir gün önce nedense evi sürekli toplu tutmaya çalıştım içime doğmuş demek ki

Dilyy ıslaklık ne zaman oluyordu gün içinde sürekli mi Allahım böyle şeyleri anlayamamak ne zor, benim kasılmam sürekli olmuyor ama mutlaka gün içinde oluyor ağrım hala yok gece de lavabo için uyanınca hep karnım taş gibi oluyor ama lavaboya git gel çözülüyor bakalım ne olacak böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…