- 31 Ağustos 2015
- 1.524
- 1.989
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #22.521
34 canım bi sonraki kontrol 36 dedi doktorum sonra haftada 1. Daha hiç nst falan da istemedi.Maşallah kaçıncı hafta canim
Gitmediler hastaneye.bu sene ilk kez Anaokuluna gittiginden surekli hastalik halinde zaten bi onceki ilaclardan kullaniyorlardi. Benim oglan ile yasit ama biz gecen sene krese de gittigimizden ayakta atlatiyoruz gripleri cok şükür.İnşallah olmaz birşey. O geçmeyen ateş işte o genelde bu hastalıklar çıkıyor antibiyotik bile düşürmedi ateşi diyorlardı.ona ne demiş doktor
Hiçte şişko değil annesi el kadar oluyorlar doğunca gözünde büyütme. Azıcık ele avuca gelsinler.kafasi önden gidiyor diyordun dimi birde Su sorunu ne olmusBenim şişko 3 olmuş 2966 kilo 47 cm Allah yardımcımiz olsun
Nst ister aslında ama gidince sorarsın unuttu mu acaba. Benimkide 34 de 2300 flndi34 canım bi sonraki kontrol 36 dedi doktorum sonra haftada 1. Daha hiç nst falan da istemedi.
Ayy bende bu yıl ilk gönderdim çok zormuş. Birde psndemiden çıkıldı hep evdeydi narin çocuklar. Bende nereye kadar gondermicem bilmiyorumGitmediler hastaneye.bu sene ilk kez Anaokuluna gittiginden surekli hastalik halinde zaten bi onceki ilaclardan kullaniyorlardi. Benim oglan ile yasit ama biz gecen sene krese de gittigimizden ayakta atlatiyoruz gripleri cok şükür.
Kuzu kafada bı milim oluyormuş 10 dan sonra zor oluyormus normal doğum şuan 9.38 kafası yine ileride gidiyor gelişimi .Hiçte şişko değil annesi el kadar oluyorlar doğunca gözünde büyütme. Azıcık ele avuca gelsinler.kafasi önden gidiyor diyordun dimi birde Su sorunu ne olmus
Sordum bi sorun görmuyorum 36 da çekeriz dedi şaşırdım ben de. Ogumda 32 de cekmeye başlamıslardıNst ister aslında ama gidince sorarsın unuttu mu acaba. Benimkide 34 de 2300 flndi
Canım devam ederse bekleme hiç git. Bak ben için camasirimdaki ıslaklığı önemseyip gitmedim meğersem suyum geliyormuş az az ve sonuç preeklemsi ile acil sezeryanKizlar 5dk da bir karnım kasılıyor yatarken oluyor bide. Yarım saattir oluyor. Ağrı girmiyor gerçi ama panik oldum ilk defa. Bakalım kalkıp biraz yürüyüp hareket edeyim. 4gun önce kontrol de de minik sancılar çıktı böyleydi aynı hatta oyuzden doktorum 1hafta sonra gel dedi.
39+1 oluyorum canimAllah'a emanetler canım hadi bakalım sağlıkla gelsin. Benimde o aralar olur muhtemelen. Kaç olmuş oluyorsun o zaman sen
Aaa ya islaklik nasildi yapışkan mi akıntı gibi mi bugün bebde cok oldu. Her sabah oluyordu birazcık ama bugün çok oldu? Yani ıslak nasıl islakCanım devam ederse bekleme hiç git. Bak ben için camasirimdaki ıslaklığı önemseyip gitmedim meğersem suyum geliyormuş az az ve sonuç preeklemsi ile acil sezeryan
Duzenli kasilma önemli canım bi kontrole gidersen cok iyi olur.Kizlar 5dk da bir karnım kasılıyor yatarken oluyor bide. Yarım saattir oluyor. Ağrı girmiyor gerçi ama panik oldum ilk defa. Bakalım kalkıp biraz yürüyüp hareket edeyim. 4gun önce kontrol de de minik sancılar çıktı böyleydi aynı hatta oyuzden doktorum 1hafta sonra gel dedi.
yok daha yazmadi canım ben de bekliyodum
Evet canım korkma arkadaşım da tansiyon sebebiyle 36 da doğuma alınmıstı bir sorun yasamadı. Tabi her ihtimale karşı ciğer geliştirici falan vurdular.Kızlar herkese merhaba;
Geçen hafta çarşamba doktor kontrolüm vardı ve tansiyonum yüksek çıkmıştı. O günden bu yana sürekli ölçüm yapıp doktoruma gönderiyordum bugün kontrole çağırdı.
Büyük tansiyonum 12,5-13 arası çıkıyordu bu sorun dedi.
35. haftadan sonra ilaçta vermiyoruz dedi. Cuma tekrar kontrole çağırdı.
Böyle devam ederse bebeği alacağız dedi. Bugün 34+5im. Bebek 2900gr çıktı. Hala 10 gün önde gidiyoruz.
36 bitene kadar dayanmaya çalışacağız ama tansiyonun yükselmesi bebek için çok daha sıkıntılı zaten 35ten sonra genelde küvez ihtiyacı olmuyor korkmayın dedi. Bizim için dua edin inşallah 36 bitene kadar dayanabiliriz.
Sanırım Z zeliko benim gibiydi onu doğuma alacaklarmış. Hayırlısı ile bebeğini kucağına alır inşallah.
Kalktım evi mutfağı toparladim kaplumbağa hızıylaCanım devam ederse bekleme hiç git. Bak ben için camasirimdaki ıslaklığı önemseyip gitmedim meğersem suyum geliyormuş az az ve sonuç preeklemsi ile acil sezeryan
Biraz hareket edince o düzen gitti. Yarından sonra ssvd için başka bi doktora gideceğim bakalım cuma da kendi doktoruma var. 3.hamilelik ama ilk ikisinde 1tane bile sancı kasılma yaşamayınca bunda panik oluyorumDuzenli kasilma önemli canım bi kontrole gidersen cok iyi olur.
yok daha yazmadi canım ben de bekliyodum
İnşallah canım hepimizin ki rahat geçer. Bende doğumdan bir gün önce nedense evi sürekli toplu tutmaya çalıştım içime doğmuş demek kiKalktım evi mutfağı toparladim kaplumbağa hızıylaşuanda 5dk da bir olmuyor. Ama yine rahat durmuyor içerdeki minik. 2hafta daha sakince dursa iyi olacak ya
Seninde kontrolün iyi geçmiş canım inşallah bundan sonrası çok daha rahat gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?