2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canım son bir haftadır gun içinde oluyordu ve ben çok sıkışık halde tuvalete giriyordum sürekli tuvaletim var gibi hissediyordum meğersem suymus

Merhaba hasta bezi kullanmanıza rağmen mi pijamanıza geçirdiniz? Toplamda kaç adet kullandınız? Çok geçmiş olsun.

Canım son bir haftadır gun içinde oluyordu ve ben çok sıkışık halde tuvalete giriyordum sürekli tuvaletim var gibi hissediyordum meğersem suymus
Kasılınca zaten bi tuvalet isteğim oluyor hep ama bilmiyorum ki, kontrolde suyun baya baya azalmış mı, Allahım şükür iyiki sağlıkla geldi İpek cidden az şeyler yaşamadın, böyle olunca 27 aralığı bekleyemeyecek gibiyim ya galiba bu Cuma doktora giderim böyle olursa

Aynen biraz gezin bakalım yaz bizede. Dün bende çok oturdum yaramıyor bna oturmak harekete alışmış vücut

Ahahaaa Dilek yaa bende aynısiymisim herkesi paylaşmışim bnada sonradan anlattılar. Anneme bu çocuk benim mi demişim. Annemde yok benim bı patlatirsam görürsün demiş herkes gülmüş.yogun bakımda Hemşireye sürekli bebeğim nerde bebeğimi getirin bana diye bagirmisim defalarca kadın anlattı. Kuzenim odaya giren herkesi azarladin diyor kimi bana küsmüş haberim yok. Bide arayanlarla konuştum kimbilir neler saçmaladım gerçekten anestezi kafası diye bişey var yaa. Neyse iyisin ya geçti geriside geçer.sen depend almamış mıydın bu arada bnmde kanamam çoktu depend yetti ama. Birde yazindi gecelik giymiştim uzun

Biraz hareket edince o düzen gitti. Yarından sonra ssvd için başka bi doktora gideceğim bakalım cuma da kendi doktoruma var. 3.hamilelik ama ilk ikisinde 1tane bile sancı kasılma yaşamayınca bunda panik oluyorum
Doktor da bugun bana sordu kasılmaların başladı mı diye evet dedim düzenli değilse sorun değil ama agrı hıssetmesen de düzenli olursa gel dedi canım
Benim de oyle canım bazen zıplıyorum gece bile olsa. Ama düzen önemli işte. Zaten anlarız gibime geliyor ben normal dogum sancısında anlamıştım yani farklılıgı. Böyle adet sancısı gibi olup belden kasıklara dogru kasılmayla beraber geliyordu

Merhaba, 12.5-13 arası nasıl sorun oluyor ki? Niye benim gittiğim doktorlar bu değerlere normal diyor? Daha bugün sordum başka doktora da sorun demedi. Acaba siz ilaç kullanmadığınız için ileride daha da yükselebileceğini düşünerek mi sorun dedi doktorunuz. Çok merak ediyorum ne gibi bir sorun olurmuş...zeliko nun bence doğum nedeni plasenta kireçlenmesi. Bu durumda bebege yrterince oksijen ve besin gitmiyor.Tabi kendi anlatacaktır.

Merhaba hasta bezi kullanmanıza rağmen mi pijamanıza geçirdiniz? Toplamda kaç adet kullandınız? Çok geçmiş olsun.
Hasta bezinden geçti evet çarşafa kadar ilk bez değişiminde yaşandı bu. 3 kez hasta bezi sonrasında 10 lu lohusa pedi bitirdim iki gündür de gece pedi olandan kullanıyorum

Sordum bi sorun görmuyorum 36 da çekeriz dedi şaşırdım ben de. Ogumda 32 de cekmeye başlamıslardı

Aynen benim oğlum da da ben 32 de nst ye girmeye başlamıştım şimdi 36. Haftada girdim ilk nst ye geçen hafta yani

Ya sağmakta nasıl bir sakınca olabilir de sağmaya izin vermediler ben hic anlayamıyorum cidden genel anestezi olunca insan 3-5 saati falan hatırlamıyor bende oğlumdayken öyleydim öyle böyle atlattın, sağlıkla kavuştunuz ya darısı başımıza inşaAllah

Çok şükür canim gecmez dedigimiz her sey geciyor dun gece bende agladim toparlanamayacagim diye ama iyide oldu agladigim kendime geldim yorucu bir surec oldu ama simdi yanimda uyumasi yetiyor sukur ki

Yok oylr sıkı dediğim şey porsiyonlari küçültmek olacak kendimi çok ağır hissediyorum hiç bukadar kilo almadım oyuzden biraz psikolojikmen kötüyüm ama sağlıkla doğsun kızımda gerisi kolay. biz senle nerden geldik buralara hatırladıkça hüzünleniyorum

Canım ben ilaç kullanmıyorum ama belki ondandır bilemiyorum. Ani tansiyon yükselmesinde bebeğe oksijen gitmeyebilir mis bebek beslenemeyebilirmis yada plesantadan ayrılabilirmis. Bu haftadan sonra bunun riskine girmek istemiyor doktorum. Hergun düzenli ölçüm yapıp doktorum ile paylaşıyorum. Bu değerler ile değil ama yükselme olursa hemen alacak bebeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…