2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Doktora haber ver o zmn canim. Benim de gecenlerde oyle olmustu aciklik sanci cikmayinca sorun gormediler. Ama sen minim sancilar vardi diyorsun

Şimdi ölçtüm 143 81 cıktı hemen bir ilac aldım. Ben hamilelik öncesi yüksek tansiyon hastasıydım. O nedenle hemen ilaç baslandi bana. Ben de sorucam doktoruma tekrar. Gecmis olsun size de çok. Umarım bir sorun yaşamayız

Ay cok güldüm yaaaa pislik herif nedir ya icinde hic bisey kalmamis masallah

Bende söyleyise takilirim yoksa en dogal hakkin söylemek farkinda degildir belko ben evde terlik giymiyorum bana gore cok ses cikariyor pelus değilse eğer. En ust katim ben alttaki abla ile cok yakiniz severim ama uyardiginda sinir oluyorum kizim küçük uyarsanda anlamiyor ki dusuyor bazen yada elinden bisey dusuruyor falan oda cocugunu salonda yatiriyor surekli beni arar yada mesaj atar cocuk uyuyor sessiz olurmusun ablam diye eger esim evdeyse bana ulasamazsa onu ariyor cevap vermezsek mesaj atiyor deli ediyor tersledim ister istemez eskisi kadar iyarmiyor Allahtan yoksa aramiz acilcak kirmakta istemiyorum o yuzden senin soylemek istedigin tarz cok hosuma gitti

Cok enteresan ya da ben anlmadim durumu. Yani sezeryan yapmak icin gun verip kendi yapabiliyorsa, acil durum yani acil/erken dogum baslangici olursa da gelip bakmasi gerekmez mi?
Yani acil durumdan kastimiz erken dogumsa tabi. Degilse evet sancin vs var diyelim hastanede kim varsa bakar eder muayne eder, dogum baslamissa kendi doktorunun gelip ilgilenmesi yapmasi gerekmez mi?
Bizde oyle mesela. Sanirim hemen herkes icin de boyledir.
Gunduz bisy olursa ben doktorun klinigine gidiyorum, cunku sadece klonikte calisiyor, ama gece bisiy olursa mesela, dogum yapicaim hastaneye gidicem, oradaki doktorlar ilgilenicek ama dogum baslamissa doktorum gelicek.

Benimki de 35 den sonra baslicaz dedi yarin 34 kontrolum var yine yaomaz herhalde nst. Hayir ben 32 de dogurmus bi insanim bana niye baslamiyor
Yıllar geçince hersey değişmiş demek ki bacım napalım ya aslında hos bişi değil oyle yatmak falan ama bi acaba oluyor

Biraz hareket edince o düzen gitti. Yarından sonra ssvd için başka bi doktora gideceğim bakalım cuma da kendi doktoruma var. 3.hamilelik ama ilk ikisinde 1tane bile sancı kasılma yaşamayınca bunda panik oluyorum
Su icinde yuruyus yapinca geçiyorsa korkma demisti bana doktor canim.

Bugün doktoruma ayrıntılı sordum ben de. Sen direk gel burda bakarlar beni de cağırırlar dedi. Hatta şey dedim kar kış olur gelemezsem nolcak dedim evlerimiz yakın beni ararsın ben seni alırım dedi normal doğum olursa klinikte takip edip haberleşiyorlarmış doğuma yaklaşınca da kendisi geliyormus

Git canım ben gitmedigime pişmanım bir kaç gün daha geç gitsem belki çok kötü sonuçlar olabilirdi

Benim iki gecedir karnima agri giriyor gozumj açıyorum karnim tas gbi olmuş,uykum ahir oldugundan geri uyuya kalıyorum.

Yapışkan akıntı ben de 2 gündür var. Yarın dr a soracağım.Gebelik boyunca olmadı.

Almadım canım ilkinde bende alerji yaptı.o yüzden lohusa pedi almıştım. Gerçekten anestezi insanı çok farklı bir boyuta tanıyormuş

Amin canım inşallah en kısa sürede hepiniz kurtulursunuz

Yapışkan akıntı ben de 2 gündür var. Yarın dr a soracağım.Gebelik boyunca olmadı.
Benim hep oldu bana vajinal probiyotik verdi geçmedi bende demedim bidaha , her Sabah oluyor birden yorulunca filan kac zamandır var suda azalma olsa çıkardı Ağustos sonunda başladı

Ya Dilek ne güldüm okurken

Oyle canim valla yaa. O zamanlar Allaha dua ettim kanamalarim bitsin saglikla kucagima alayim aldigim kiloya ah etmeyecegim diye
O yuzden kilo dedikce vuruyorum ağzıma
Birde sagliklica ve zamanlica kucagimiza alirsak ne isteriz ki

Benim hep oldu bana vajinal probiyotik verdi geçmedi bende demedim bidaha , her Sabah oluyor birden yorulunca filan kac zamandır var suda azalma olsa çıkardı Ağustos sonunda başladı
Demekki normal. Ben tuvalete çıktığımda 2 gündür silerken geliyor, internette araştırdım rahim doğuma hazırlanıyor gibi şeyler okuyunca araştırmaktan vazgeçtim, yarın dr a soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…