2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Öyle canım valla benim ev aldı başını gidiyor kardeşim annem temizliyor ama yetişemiyor
Lohusa evinin işi biter mi canım ya. Lohusa evine 1aydan önce gidenlere çok kızıyorum zaten. Ne işin var orda. Hatta bana 2yengem çocukları torunları enaz 10kisi gelmek istedi arayıp müsait değilim dedim kibarca ki ilk sezeryanim cok zor geçmişti oturamiyordum bile evimde ufacikti ozaman okadar insana yer yok. Darildilar daha sonra gelin dedim diye.

Kizlar bisey sorucam oglum kendini toparliyor karnim sertleşiyor ve asiri derece de agriyorbir sure duruyor oyle asiri karşılıyorum sizlerdede oluyor mi bende gun icinde çok sık oluyor

Kizlar bisey sorucam oglum kendini toparliyor karnim sertleşiyor ve asiri derece de agriyorbir sure duruyor oyle asiri karşılıyorum sizlerdede oluyor mi bende gun icinde çok sık oluyor
Benimde çok hareket ediyor canım çok yanıyor bugün resmen kemiklerim ağrıyor hareketlerinden arada hafif agrilar olyyor kızım hareket ettikçe ama hareketleri canımı yakiyot sadece

Herkese selamlar

7 7thstreet minezmn41 Y Yesimmb Dilyy B Birinsann hayırlı olsun kızlar Z zeliko da doğuma gitmiş bugün inşallah güzel haberlerle döner.
Y Yesimmb , Dilyy yaşadığınız zorluklardan dolayı da çok geçmiş olsun
B Birinsann bebeğin nasıl oldu canım aklım kaldı

Virgo women sana da çok geçmiş olsun canım teyzen nasıl şimdi?

Kaçırdığım arkadaşlar da inşallah hepiniz iyisinizdir

Pembis Hayaller reynax Dilyy oğlum çok şükür iyi trombositleri 150 bine çıktı nihayet. Bundan sonraki kontroller haftalık olacakmış inşallah sürekli arttığını görürüm.
Türk filmlerinde kederden saçı beyazlayan insanlar gerçekmiş bu arada benim saçlarım değil ama iki kolumda da sayabildiğim 5er 6şar tüylerim beyazlamış biliyor musunuz şok oldum görünce.

Minik bebiş için de 30 Aralık sabah 8.30’a ameliyathaneye adımı yazdırdık, bakalım

Amin inşallah. Hepimiz vakitlice yapalım dogumlarimizi. Benimde gebelik öncesi tansiyonum çıkıyordu ama gebelik ile birlikte düşmüştü hep 10-7 gibi çıkıyordu. 34. Hafta kontrolunde yüksek çıkınca kontrol ediyoruz bakalım. Sizede çok geçmiş olsun. Bi sorun çıkmadan atlatalım süreci. Birde benim yaş olunca doktorum ister istemez korkuyor.

konustun mu?

Normal doğum için benim doktorun kendi ebesi var hastanede o ilgileniyormus. Doğum yaklaştığını anladığında da doktora haber veriyormuş hemen. Hatta doğum sonrası da doktorun kendi ebesi ilgileniyor hastanede. Sizin doktorunda büyük ihtimalle oyledir

Bugün çıkamazdım gece bir saat uyuyup birde sabah bir saat uyudum zombi gibiydim artık o yorgunluktan mı neden kasılmalar malum ters bişey der iyice sıkıntım olur diye eşim yarın takunya sesi üstüne gidersin dedi ama çok merak ediyorum o terliği ya

Oluyor canim nedense gece ozellikle cok oluyor bende . Farkli zamanlarda iki kez gittim hastaneye agri olmazsa problem yok dediler artik ikna oldum önemsemiyorum

Kek yerine pelus terlik mi götürsen

Kek yerine pelus terlik mi götürsen
Kekten de vazgeçtim düz çıkacağım geçen gece onu düşündüm hem biz uyuyacak oda arayalım hem kek çıkarayım peluş da az para mı ha bak hala diyorum cidden yapım güleç ben asla çıkıp asabi kavga ağzı zaten konuşamam o yapıda olsam 40 kere bu işi konuşmuştum ama resmen bana ayıp geliyor şunu konuşmak yaa inşallah kapıda gülmem ciddiyetim de yok oyh

Ahahah Whatsapp grubunuz yok mu apartmanda .bizim var malesef Ota boka yaziyorlar. Hem direkt birine uyari yapmamis oluyorlar hem de ilgili kisi uzerine düşeni yapmak durumunda kaliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…