- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 63
- 30
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #22.641
Hayırlı olsun çok sevindim iyi olmanızaKızlar mesajlarınızı tek tek okuyamadım.
13.45’te spinal anestezi ile kızım dünyaya geldi. 3175 kg doğdu. İkimiz de iyiyiz gayet. Benim ağrılarım var, İdil de emmeyi öğrenmekle uğraşıyorgeçecek inşallah, bugünümüze şükür.
Aminn canım bizi bilgilendir yarın durumla ilgili 34. Haftanda misin? 36. Yi tamamlarım umarım yinedeAynen canim sancim olursa kasilma filan durmam. Hastane hemencik yakinimda zaten. Allahin izniyle bi sorun yasamayiz diye dusunuyorum. Rabbim hepimizi korusun.
Bu donemlerde bol bol su duayi okuyorum:
Rabbi yessir vela tuassir. Rabbi temmim bi l-hayr.
Rabbim, işlerimi kolaylaştır, zorlaştırma. Rabbim işlerimi hayırla sonuçlandır.
Amin
Yok onumuzdeki kontrolde konusucaz 37 haftakik oluyorum o zmnda. Muhtemelen 1hftaya verir snradaSana tarih verdi mi canim
Gözleriniz aydın.Maşallah ismiyle yaşasın. sağlıkla büyüsün inşallah.kac haftalıktiKızlar mesajlarınızı tek tek okuyamadım.
13.45’te spinal anestezi ile kızım dünyaya geldi. 3175 kg doğdu. İkimiz de iyiyiz gayet. Benim ağrılarım var, İdil de emmeyi öğrenmekle uğraşıyorgeçecek inşallah, bugünümüze şükür.
Allah analı babalı büyütsünKızlar mesajlarınızı tek tek okuyamadım.
Canım iyi olmasına çok sevindim. Ne dediler peki neden oluyormuş. Teyzemi ksybettik malesefHerkese selamlar
@7thstreet @minezmn41 @Yesimmb @Dilyy @Lalelinur hayırlı olsun kızlarZ zeliko da doğuma gitmiş bugün inşallah güzel haberlerle döner.
@Yesimmb, @Dilyy yaşadığınız zorluklardan dolayı da çok geçmiş olsun
@Lalelinur bebeğin nasıl oldu canım aklım kaldı
Virgo women sana da çok geçmiş olsun canım teyzen nasıl şimdi?
Kaçırdığım arkadaşlar da inşallah hepiniz iyisinizdir
Pembis Hayaller @reynax @Dilyy oğlum çok şükür iyi trombositleri 150 bine çıktı nihayet. Bundan sonraki kontroller haftalık olacakmış inşallah sürekli arttığını görürüm.
Türk filmlerinde kederden saçı beyazlayan insanlar gerçekmiş bu aradabenim saçlarım değil ama iki kolumda da sayabildiğim 5er 6şar tüylerim beyazlamış biliyor musunuz şok oldum görünce.
Minik bebiş için de 30 Aralık sabah 8.30’a ameliyathaneye adımı yazdırdık, bakalım
Canım beklemesen mi bilemedim.Normsl mi olacaktı seninKizlar zannediyorum nisan denilen sey geldi :)
Ama sanci agri kasilma yok. Yarin yine doktorun yollarini asindiracagim.
Evet bende aynı anlattiginkz gibiyim bebeğe geçer korkusu da var Dr aradım narkozun etkisiyle kesilir felan dedi . Dikişler e zararı olmaz diyor . Dr ayarladığı tarih geçsin istemiyor buna bozuldum sağlık şakaya gelmez kiÇok geçmiş olsun şu son hastalığın öksürüğü ne içilirse içilsin bitkisel hafifleyip bitti gibi gözüküp başa sarıyor eşime herşeyi denedik 10 günü geçti hala aynı grip belirtileri bitti ama az konuşsun hemen öksürük geliyor, bugün okula gitti bakalım ders anlatınca nasıl dönecek Allah bilir
Yaa canımsın valla. En sondaki dilekler nasıl iyi geldi bi bilsen, çok stres yaptım 2 gündür başka hastane mi doktor mu baksam diye. Bu saatten sonra da çok zor geliyor yeni arayışa girmek. Artık kısmet deyip beklicem sanırım süreci. Bu duruma ben de çok kızdım ama tamamen hastanenin saçma politikasi. Yari özel yari devlet gibi çalışıyor. Doktorlar da kafalarına göre karar veremiyorlar. Hergun biri nöbete kalıyor kim denk gelirse.kuzum benim doktorun biraz rahatini bozmak istemeyen biri gibi geldi bana, gunahima girmiyim. 9 ay boyunca beni takip eden doktor, erken plansiz dogum olursa ben degil kim nobetciyse o bakar dogurtur deseydi, kufur ederdim muhtemelen :)
Ama biz yine de pozitif olalim, ve sayet sezeryan istiyorsan plana uygun gelsin minik ki boylece kendi doktorunla gir doguma.
Ikinci bir diledigim de ola ki minigin plansiz geldi normal ya da sezeryan farketmez, insallah mevcut doktorundan cooook cok daha iyi bir doktora ve ekibe denk gelirsin, sahane guzel saglikli yasarsin sureci.
Guzel bakalim, guzel dusunelim, guzel olsun her sey
Çok teşekkür ederim canım amin inşallahCok cok sevindim canım gözünüz aydın olsun tekrarlamasın inşallah
Evet muhtemelen öyle canım cunkü ebemiz 24 saat var burda nöbetçi dr da var dedi. Ben doğum anında mutlaka orda oluyorum ama hiç stres olma dedi. Ya aslında mantıklı olan da sona yaklaşırken gelmesi çünkü napsın saatlerce başımızda bekleyemezler
Allah razı olsun canım senden de diğer dualarıyla yanımızda olan herkesten deAh kuzum ne kadar sevindim bilemezsin beni etiketledigini görünce heyecanla girip baktımsonsuz şükürler olsun inşallah daha iyi olur günden güne
Bebiş için 1 ocagi neden düşünmedin canım
İnşallah canımturmeric cok sevindim.. inşallah herşey geride kalacak annesi Allah korusun hepsini
Sağol canımCok sevindim canım inşallah her şey güzel olacak... minik bebeğe de az kalmış
maaşallah canımKızlar mesajlarınızı tek tek okuyamadım.
Başın sağolsunCanım iyi olmasına çok sevindim. Ne dediler peki neden oluyormuş. Teyzemi ksybettik malesefinşallah çok çok iyi olur .
Ay dogumunada az kalmış kaçıncı hfta alıyorlar bebegi
An itibariyle 34+5’im canim. Gonul 37.haftayi tamamlasin diyor tabi, ancak bebisin keyfine bagliyiz :)Hayırlı olsun çok sevindim iyi olmanıza
Aminn canım bizi bilgilendir yarın durumla ilgili 34. Haftanda misin? 36. Yi tamamlarım umarım yinede
Canim doktorumla konustuk. Sancin kasilman yoksa panik yapicak bir sey yok dedi. Hatta kendi esinin nisani geldikten bir ay sonra dogumu gerceklesmis. Doktoruma cok guveniyorum allah utandirmasin, o nedenle ben de epeyi sakinim. Sancim olursa ama tabiki hastane yollari tastan, tipis tipis gidicem:) normal istedim basindan beri, doktor da normal yaparsin diye soyledi hep. Ama inatci degilim, saglikli bir kavusma olsun da sekli onemli diil.Canım beklemesen mi bilemedim.Normsl mi olacaktı senin
Ah ah stresin faydasi olsa sonuna kadar desteklerim, az bile yapiyosun daha cok stres yap derim ama inan faydasi yok, zarari cok. Allaha guven. Onun merhametine yardimina sigin. Senden guclusu kuvvetlisi olmaz. Guzel olucak guzel, haberlerini okuycaz insallah buradan daYaa canımsın valla. En sondaki dilekler nasıl iyi geldi bi bilsen, çok stres yaptım 2 gündür başka hastane mi doktor mu baksam diye. Bu saatten sonra da çok zor geliyor yeni arayışa girmek. Artık kısmet deyip beklicem sanırım süreci. Bu duruma ben de çok kızdım ama tamamen hastanenin saçma politikasi. Yari özel yari devlet gibi çalışıyor. Doktorlar da kafalarına göre karar veremiyorlar. Hergun biri nöbete kalıyor kim denk gelirse.
Inşallah zamanında gelirhepimiz için temennim bu..stressiz rahat güzel geçsin kalan zaman..
Evet canım güzel düşünelim güzel olsun hersey❤
Yok kanama diil canim, ama bazilarinin kanamali ya da kahverengi filan oluyomus galiba. Benimki uhu gibi, tutkal gibi kalip bi akinti. Belki de nisan diildir bilemiyoruz da tabi. Aynen, hemen dogum olacak degilmis doktorum da anlatmisti uzun uzun. Henuz minigiz teyzesi 34+5’iz. Biraz daha buyursek tam super olucak :)Nasıl bişey kanama mi ? Nisan gelsede doğum baya uzun zaman sonrada olabilirmiz kaçıncı haftadasn
Canim gecmis olsun. Cam kozalagi surubunu bir arastirin derim. Cevremde fayda goren cok oldu.Çok geçmiş olsun şu son hastalığın öksürüğü ne içilirse içilsin bitkisel hafifleyip bitti gibi gözüküp başa sarıyor eşime herşeyi denedik 10 günü geçti hala aynı grip belirtileri bitti ama az konuşsun hemen öksürük geliyor, bugün okula gitti bakalım ders anlatınca nasıl dönecek Allah bilir
Bende de öyle kalıp şeklinde geliyor 2 gündür ama yapışkan, gebelik boyunca ilk defa geliyor nişanın böyle de olabileceğini bilmiyordum, sadece kanama sanıyordumYok kanama diil canim, ama bazilarinin kanamali ya da kahverengi filan oluyomus galiba. Benimki uhu gibi, tutkal gibi kalip bi akinti. Belki de nisan diildir bilemiyoruz da tabi. Aynen, hemen dogum olacak degilmis doktorum da anlatmisti uzun uzun. Henuz minigiz teyzesi 34+5’iz. Biraz daha buyursek tam super olucak :)
Başınız sağ olsun, mekanı cennet olsunCanım iyi olmasına çok sevindim. Ne dediler peki neden oluyormuş. Teyzemi ksybettik malesefinşallah çok çok iyi olur .
Ay dogumunada az kalmış kaçıncı hfta alıyorlar bebegi
Uyutmak yok bu gecedöndüm de döndüm, şimdi hareketlerini hissediyorum, bir yandan uyumak çok istiyorum, dua edelim kızlar bebiş bir kaç hafta daha büyüsün . Nedir bilmiyorum yalancı sancı mı, iyi hissetmiyorum genel olarak, karın bölgesi de ağrıyor kaslar gibi, uyumaya çalışacağım şimdi.. Uzanma pozisyonunda bence hiç rahat değilim ondan böyle oluyor galiba biriniz yazmıştı ayakta uyuyabilsek diye , hamile yastığım var büyük ona da sarıldım yinede ideal pozisyon bulamadım sağ sol dönüyorum, birde idrara kalk gel o yastığı çıkarıp yeniden yatağa girmek bir macera
36+3’tü canımGözleriniz aydın.Maşallah ismiyle yaşasın. sağlıkla büyüsün inşallah.kac haftalıkti
Kızlar ilk geceden bebek neden çok ağlar? Sadece emzirdim ama Kan şekeri iyi, karnını doyurmuş dedi hemşireler. Çişini de yapıyor ama kaka henüz yapmadı, ona da normal dediler. Gaz sancısı da 15 güne kadar olmaz dediler ama az da olsa gaz da çıkardı. gece ağladı sürekli, kucakta duruyor, annemler bağırsakları gur gur ediyor diyor acaba kaka mı yapmaya çalışıyor? Gerçekten anlamadık, bir yeri falan ağrıyordur diye korkuyorum. Kendi ağrılarımı geçtim sadece onu düşünüyorum şuan.
Nisandan sonra hemen gelmiyor bebek istersen bekle gitmek icin canim baska bir sey yoksa tabiKizlar zannediyorum nisan denilen sey geldi :)
Ama sanci agri kasilma yok. Yarin yine doktorun yollarini asindiracagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?