2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Hayırlı olsun çok sevindim iyi olmanıza
Aminn canım bizi bilgilendir yarın durumla ilgili 34. Haftanda misin? 36. Yi tamamlarım umarım yinede

Gözleriniz aydın.Maşallah ismiyle yaşasın. sağlıkla büyüsün inşallah.kac haftalıkti

Allah analı babalı büyütsün

Canım iyi olmasına çok sevindim. Ne dediler peki neden oluyormuş. Teyzemi ksybettik malesef inşallah çok çok iyi olur .
Ay dogumunada az kalmış kaçıncı hfta alıyorlar bebegi

Evet bende aynı anlattiginkz gibiyim bebeğe geçer korkusu da var Dr aradım narkozun etkisiyle kesilir felan dedi . Dikişler e zararı olmaz diyor . Dr ayarladığı tarih geçsin istemiyor buna bozuldum sağlık şakaya gelmez ki

Yaa canımsın valla. En sondaki dilekler nasıl iyi geldi bi bilsen, çok stres yaptım 2 gündür başka hastane mi doktor mu baksam diye. Bu saatten sonra da çok zor geliyor yeni arayışa girmek. Artık kısmet deyip beklicem sanırım süreci. Bu duruma ben de çok kızdım ama tamamen hastanenin saçma politikasi. Yari özel yari devlet gibi çalışıyor. Doktorlar da kafalarına göre karar veremiyorlar. Hergun biri nöbete kalıyor kim denk gelirse.
Inşallah zamanında gelirhepimiz için temennim bu..stressiz rahat güzel geçsin kalan zaman..
Evet canım güzel düşünelim güzel olsun hersey

..
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah

Ah kuzum ne kadar sevindim bilemezsin beni etiketledigini görünce heyecanla girip baktım sonsuz şükürler olsun inşallah daha iyi olur günden güne

Bebiş için 1 ocagi neden düşünmedin canım
Allah razı olsun canım senden de diğer dualarıyla yanımızda olan herkesten de çok şükür bugünümüze, Allah hastanelerde mücadele eden herkese de şifa versin inşallah

Aslında 2 Ocak ptesi için konuştum ama doktorla anlaşamıyoruz. O, bu cumadan itibaren bi gün seç alalım diyor. Ama ben bu cuma daha 37+0’ım en azından 38+0’ı görmek istiyorum diye direttim diye 30 Aralık dedik artık. Daha fazla beklemem diyor. Zaten 30undan önce gelir bebek risk alıyorsun boşuna diyor sebep de ölçümlere göre 3 hafta önde olması. Bir yanım saçma buluyor bir yanım ya beklerken bi aksilik olursa doktoru dinle diyor. Senin fikrin ne?

turmeric cok sevindim.. inşallah herşey geride kalacak annesi Allah korusun hepsini
İnşallah canım çok teşekkür ederim ben de çok mutluyum üzerimden tonlarca yük kalktı şükürler olsun Allahım bütün evlatlara sağlık, mutluluk versin

Cok sevindim canım inşallah her şey güzel olacak... minik bebeğe de az kalmış
Sağol canım aminnnn amin inşallah aklımızı aldı ufaklık ama çok şükür atlattı galiba iyi çıkıyor tahlilleri ☺ sen de kavuşmuşsun kuzucuğuna Allah analı babalı büyütsün güzel yazısı olsun inşallah
maaşallah canım hayırlı uğurlu olsun
Canım iyi olmasına çok sevindim. Ne dediler peki neden oluyormuş. Teyzemi ksybettik malesef inşallah çok çok iyi olur .
Ay dogumunada az kalmış kaçıncı hfta alıyorlar bebegi
Başın sağolsun sabırlar diliyorum, mekanı cennet olsun inşallah

Eylülden bu yana aslında bi hafta iyi bi hafta hastaydı. Ama kreşe ya da okula giden hemen her çocuk öyle olduğundan pek panik yapmamıştık, en son domuz gribi de olunca o çok etkiledi sanırım. Normalde enfeksiyon durumlarında trombositler düşermiş ama 100 binin altına inmezmiş. Bizim 70lere sonra 50lere inince işte şüphelendiler, yani çok şükür korktuğumuza uğramadık sanırım yükseliyor çünkü sürekli gün aşırı o hematoloji onkoloji yazan kapıdan geçmek bile insanın içini üşütüyor cidden çaresizce sonucun iyi çıkması için dua etmek doktorun mimiklerini incelemek falan hani yok ama olsaydı da Allah düşmanımın başına vermesin.

38+0’da doğacak nasipse. Senin belli oldu mu tarih?

Hayırlı olsun çok sevindim iyi olmanıza

Aminn canım bizi bilgilendir yarın durumla ilgili 34. Haftanda misin? 36. Yi tamamlarım umarım yinede
An itibariyle 34+5’im canim. Gonul 37.haftayi tamamlasin diyor tabi, ancak bebisin keyfine bagliyiz :)
Serviksim gecen hafta 34mm idi, erken dogum
Emaresi yok demisti su falan da iyiydi aslinda, bakalim yarin ne diycek doktor. Haber ederim

Canım beklemesen mi bilemedim.Normsl mi olacaktı senin
Canim doktorumla konustuk. Sancin kasilman yoksa panik yapicak bir sey yok dedi. Hatta kendi esinin nisani geldikten bir ay sonra dogumu gerceklesmis. Doktoruma cok guveniyorum allah utandirmasin, o nedenle ben de epeyi sakinim. Sancim olursa ama tabiki hastane yollari tastan, tipis tipis gidicem:) normal istedim basindan beri, doktor da normal yaparsin diye soyledi hep. Ama inatci degilim, saglikli bir kavusma olsun da sekli onemli diil.
Bu arada az once gordum okudum, basin sag olsun. Rabbim rahmetiyle merhametiyle muamele etsin teyzecigine. Geride kalan sizlere sabir ve saglikli bir omur dilerim ..

Ah ah stresin faydasi olsa sonuna kadar desteklerim, az bile yapiyosun daha cok stres yap derim ama inan faydasi yok, zarari cok. Allaha guven. Onun merhametine yardimina sigin. Senden guclusu kuvvetlisi olmaz. Guzel olucak guzel, haberlerini okuycaz insallah buradan da

Nasıl bişey kanama mi ? Nisan gelsede doğum baya uzun zaman sonrada olabilirmiz kaçıncı haftadasn
Yok kanama diil canim, ama bazilarinin kanamali ya da kahverengi filan oluyomus galiba. Benimki uhu gibi, tutkal gibi kalip bi akinti. Belki de nisan diildir bilemiyoruz da tabi. Aynen, hemen dogum olacak degilmis doktorum da anlatmisti uzun uzun. Henuz minigiz teyzesi 34+5’iz. Biraz daha buyursek tam super olucak :)

Canim gecmis olsun. Cam kozalagi surubunu bir arastirin derim. Cevremde fayda goren cok oldu.

Bende de öyle kalıp şeklinde geliyor 2 gündür ama yapışkan, gebelik boyunca ilk defa geliyor nişanın böyle de olabileceğini bilmiyordum, sadece kanama sanıyordum kesildi artık gelmiyor. 36 ıyı geçersiniz inşallah, gruptaki minikler sabırsız

Uyutmak yok bu gece döndüm de döndüm, şimdi hareketlerini hissediyorum, bir yandan uyumak çok istiyorum, dua edelim kızlar bebiş bir kaç hafta daha büyüsün . Nedir bilmiyorum yalancı sancı mı, iyi hissetmiyorum genel olarak, karın bölgesi de ağrıyor kaslar gibi, uyumaya çalışacağım şimdi.. Uzanma pozisyonunda bence hiç rahat değilim ondan böyle oluyor galiba biriniz yazmıştı ayakta uyuyabilsek diye , hamile yastığım var büyük ona da sarıldım yinede ideal pozisyon bulamadım sağ sol dönüyorum, birde idrara kalk gel o yastığı çıkarıp yeniden yatağa girmek bir macera

Kadılmaların normal çünkü artık bebek sığmıyor benimde durum aynı tuvalete gitmekten uyku uyuyamıyorum bak yine kalktım şimdi yatıcam doktor randevum var diye 7 de tekrar kalkacağım ama o saate kadar 5 kere daha giderim herhalde tuvalete

Kızlar ilk geceden bebek neden çok ağlar? Sadece emzirdim ama Kan şekeri iyi, karnını doyurmuş dedi hemşireler. Çişini de yapıyor ama kaka henüz yapmadı, ona da normal dediler. Gaz sancısı da 15 güne kadar olmaz dediler ama az da olsa gaz da çıkardı. gece ağladı sürekli, kucakta duruyor, annemler bağırsakları gur gur ediyor diyor acaba kaka mı yapmaya çalışıyor? Gerçekten anlamadık, bir yeri falan ağrıyordur diye korkuyorum. Kendi ağrılarımı geçtim sadece onu düşünüyorum şuan.

Hemsireler doyuyor, güzel emiyor, süt az da olsa ilk günler 3-5 damla süt bebeğe zaten yetiyor deyip duruyorlar ama o iş öyle değil maalesef. Aynısını oğlumda yaşadım ve sonradan anladım ki çocuğum açlıktan ağlamış bütün gece bence senin bebeğin de doymadığından ağlıyor çünkü baska bir sorun yok anladığım kadarı ile. Önce emzir sonra 30 cc mama ver bak nasıl mışıl mışıl uyuyor kucakta durur çünkü o kendini halâ anne karnında zannettiği için sıcaklık hissedince sakinleşiyordur. Ben kızımda yanımda mama goturucem o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…