- 27 Eylül 2020
- 7.635
- 11.175
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #22.621
Olmaz mı üst kat apartman yöneticisi zatenAhahahWhatsapp grubunuz yok mu apartmanda .bizim var malesef Ota boka yaziyorlar. Hem direkt birine uyari yapmamis oluyorlar hem de ilgili kisi uzerine düşeni yapmak durumunda kaliyor.
Topuklu terlik bi deBi cesaret çıkabilirsem derdimi gülmeden anlatırım inşallah böyle şeyde başkası agrasif olur kavga eder ama bana komik geliyor koca insana terlik uyarısı yapmak yaa, bize gelen misafirler de her seferinde üste badem ceviz bişey mi kırıyorlar diyorlar ilk demekki biz anormal değiliz
Bir anlasakTopuklu terlik bi dene zamandır bu kadar bencil oldu insanoğlu
Hiperaktifgiller ailesiOlmaz mı üst kat apartman yöneticisi zatenay onu oraya yazsak ne bileyim ama komik olan ne biliyor musun eşimin bir iş arkadaşı bayan bizim binayı öğrenmiş aaa siz hangi kattasınız demiş söyleyince ay hocam ben karşı binadayım sizin bir üst kat var bazen elimde kahve onları izliyorum hiç durmuyorlar ne haraketli aile diye ünlerini sen düşün
Tanımıyorum ama hallolur ya benim umdum o böyle şeyler bile basit geliyor bana nedenseHiperaktifgiller ailesiamaann be zor bu işler. İnsallah tatli sekilde halledersiniz,taniyorsan agrasif tiplerde dogum oncesi kendini üzme.
Olmaz mı üst kat apartman yöneticisi zatenay onu oraya yazsak ne bileyim ama komik olan ne biliyor musun eşimin bir iş arkadaşı bayan bizim binayı öğrenmiş aaa siz hangi kattasınız demiş söyleyince ay hocam ben karşı binadayım sizin bir üst kat var bazen elimde kahve onları izliyorum hiç durmuyorlar ne haraketli aile diye ünlerini sen düşün
Bu hafta son inşAllah, haftaya işe evden devam edeceğim.. Benim kalça bölgesinde kemikler ağrıyor, belimde ağrıyor oturup kalkmak hareketi bile acı veriyor..Evet bende çok yorulmuştum geriye doğru oturmaktan. Oyuzden sol tarafa doğru hafif eğimli oturdum genelde. Allah'tan sol koltugum boştu. Benim ufaklikta hareketliydi baya seslerden herhalde e bide çok rahat oturamayinca. Artık dışarı işini kapattım zaten. Beni ev paklar bundan sonra oturmak bile sırt kemiklerimi ağrıtıyor çünkü
Cok cok sevindim canım gözünüz aydın olsun tekrarlamasın inşallahHerkese selamlar
@7thstreet @minezmn41 @YesimmbDilyy @Lalelinur hayırlı olsun kızlar Z zeliko da doğuma gitmiş bugün inşallah güzel haberlerle döner.
@Yesimmb,Dilyy yaşadığınız zorluklardan dolayı da çok geçmiş olsun
@Lalelinur bebeğin nasıl oldu canım aklım kaldı
@Virgo women sana da çok geçmiş olsun canım teyzen nasıl şimdi?
Kaçırdığım arkadaşlar da inşallah hepiniz iyisinizdir
Pembis Hayaller reynax Dilyy oğlum çok şükür iyi trombositleri 150 bine çıktı nihayet. Bundan sonraki kontroller haftalık olacakmış inşallah sürekli arttığını görürüm.
Türk filmlerinde kederden saçı beyazlayan insanlar gerçekmiş bu aradabenim saçlarım değil ama iki kolumda da sayabildiğim 5er 6şar tüylerim beyazlamış biliyor musunuz şok oldum görünce.
Minik bebiş için de 30 Aralık sabah 8.30’a ameliyathaneye adımı yazdırdık, bakalım
Evet muhtemelen öyle canım cunkü ebemiz 24 saat var burda nöbetçi dr da var dedi. Ben doğum anında mutlaka orda oluyorum ama hiç stres olma dedi. Ya aslında mantıklı olan da sona yaklaşırken gelmesi çünkü napsın saatlerce başımızda bekleyemezlerNormal doğum için benim doktorun kendi ebesi var hastanede o ilgileniyormus. Doğum yaklaştığını anladığında da doktora haber veriyormuş hemen. Hatta doğum sonrası da doktorun kendi ebesi ilgileniyor hastanede. Sizin doktorunda büyük ihtimalle oyledir
Ah kuzum ne kadar sevindim bilemezsin beni etiketledigini görünce heyecanla girip baktımHerkese selamlar
@7thstreet @minezmn41 @YesimmbDilyy @Lalelinur hayırlı olsun kızlar Z zeliko da doğuma gitmiş bugün inşallah güzel haberlerle döner.
Pembis Hayaller reynax Dilyy oğlum çok şükür iyi trombositleri 150 bine çıktı nihayet. Bundan sonraki kontroller haftalık olacakmış inşallah sürekli arttığını görürüm.
Türk filmlerinde kederden saçı beyazlayan insanlar gerçekmiş bu aradabenim saçlarım değil ama iki kolumda da sayabildiğim 5er 6şar tüylerim beyazlamış biliyor musunuz şok oldum görünce.
Minik bebiş için de 30 Aralık sabah 8.30’a ameliyathaneye adımı yazdırdık, bakalım
Aynen canımTam vaktinde gitmişsin Allah'tan
Cok sevindim canım inşallah her şey güzel olacak... minik bebeğe de az kalmışHerkese selamlar
Benim.acil durumdan kastım doğal şekilde doğumun erken başlaması acil doğuma alınma bu durumda nöbetçi kim varsa o yapıyor. Ama diyelim doktorum erken doğuma karar verdi ona tarih verip kendisi yapar sanırım.
Diyelim acil doğuma alınma durumu gece oldu ya da o gün muayene günü doktorumun yine nöbetçi yapıyor. Başka hasta muayenelerini iptal edip doğuma gitmiyor
Kuzuu gece dikkatli ol ama sancın falan gelirse aman diyim ihmal etmeKizlar zannediyorum nisan denilen sey geldi :)
Ama sanci agri kasilma yok. Yarin yine doktorun yollarini asindiracagim.
Nasıl bişey kanama mi ? Nisan gelsede doğum baya uzun zaman sonrada olabilirmiz kaçıncı haftadasnKizlar zannediyorum nisan denilen sey geldi :)
Ama sanci agri kasilma yok. Yarin yine doktorun yollarini asindiracagim.
Aynen canim sancim olursa kasilma filan durmam. Hastane hemencik yakinimda zaten. Allahin izniyle bi sorun yasamayiz diye dusunuyorum. Rabbim hepimizi korusun.Kuzuu gece dikkatli ol ama sancın falan gelirse aman diyim ihmal etme
Hayrli uğurlu olsun .masallaj kuzuya ne güzel kilosuKızlar mesajlarınızı tek tek okuyamadım.
13.45’te spinal anestezi ile kızım dünyaya geldi. 3175 kg doğdu. İkimiz de iyiyiz gayet. Benim ağrılarım var, İdil de emmeyi öğrenmekle uğraşıyorgeçecek inşallah, bugünümüze şükür.
Yaaaa hayirli ugurlu olsun. Masallah sizlereKızlar mesajlarınızı tek tek okuyamadım.
13.45’te spinal anestezi ile kızım dünyaya geldi. 3175 kg doğdu. İkimiz de iyiyiz gayet. Benim ağrılarım var, İdil de emmeyi öğrenmekle uğraşıyorgeçecek inşallah, bugünümüze şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?