2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ahahah Whatsapp grubunuz yok mu apartmanda .bizim var malesef Ota boka yaziyorlar. Hem direkt birine uyari yapmamis oluyorlar hem de ilgili kisi uzerine düşeni yapmak durumunda kaliyor.
Olmaz mı üst kat apartman yöneticisi zaten ay onu oraya yazsak ne bileyim ama komik olan ne biliyor musun eşimin bir iş arkadaşı bayan bizim binayı öğrenmiş aaa siz hangi kattasınız demiş söyleyince ay hocam ben karşı binadayım sizin bir üst kat var bazen elimde kahve onları izliyorum hiç durmuyorlar ne haraketli aile diye ünlerini sen düşün

Topuklu terlik bi de ne zamandır bu kadar bencil oldu insanoğlu

Hiperaktifgiller ailesi amaann be zor bu işler. İnsallah tatli sekilde halledersiniz,taniyorsan agrasif tiplerde dogum oncesi kendini üzme.

Hiperaktifgiller ailesi amaann be zor bu işler. İnsallah tatli sekilde halledersiniz,taniyorsan agrasif tiplerde dogum oncesi kendini üzme.
Tanımıyorum ama hallolur ya benim umdum o böyle şeyler bile basit geliyor bana nedense olmaz ise de yapacak bişey yok nasipse bu yaz tayin hakkımız var belli mi olur memleket açılır

Üst komşu kaderdir diyorlar ya sanırım öyle ben oğlumu 37+2 de üst komşu belası ile kavga sonrası suyum geldi de doğurdum sinir ve stresten yani aklıma geldikçe deliriyorum halâ ruh hastaları eğer seni strese sokacak tiplerse hiç muhatap olma dayanmaya çalış doğumdan sonra konuşursun bence

Bu hafta son inşAllah, haftaya işe evden devam edeceğim.. Benim kalça bölgesinde kemikler ağrıyor, belimde ağrıyor oturup kalkmak hareketi bile acı veriyor..

Cok cok sevindim canım gözünüz aydın olsun tekrarlamasın inşallah
Evet muhtemelen öyle canım cunkü ebemiz 24 saat var burda nöbetçi dr da var dedi. Ben doğum anında mutlaka orda oluyorum ama hiç stres olma dedi. Ya aslında mantıklı olan da sona yaklaşırken gelmesi çünkü napsın saatlerce başımızda bekleyemezler

Ah kuzum ne kadar sevindim bilemezsin beni etiketledigini görünce heyecanla girip baktım sonsuz şükürler olsun inşallah daha iyi olur günden güne

Bebiş için 1 ocagi neden düşünmedin canım

Cok sevindim canım inşallah her şey güzel olacak... minik bebeğe de az kalmış

kuzum benim doktorun biraz rahatini bozmak istemeyen biri gibi geldi bana, gunahima girmiyim. 9 ay boyunca beni takip eden doktor, erken plansiz dogum olursa ben degil kim nobetciyse o bakar dogurtur deseydi, kufur ederdim muhtemelen :)
Ama biz yine de pozitif olalim, ve sayet sezeryan istiyorsan plana uygun gelsin minik ki boylece kendi doktorunla gir doguma.
Ikinci bir diledigim de ola ki minigin plansiz geldi normal ya da sezeryan farketmez, insallah mevcut doktorundan cooook cok daha iyi bir doktora ve ekibe denk gelirsin, sahane guzel saglikli yasarsin sureci.
Guzel bakalim, guzel dusunelim, guzel olsun her sey

Kuzuu gece dikkatli ol ama sancın falan gelirse aman diyim ihmal etme
Aynen canim sancim olursa kasilma filan durmam. Hastane hemencik yakinimda zaten. Allahin izniyle bi sorun yasamayiz diye dusunuyorum. Rabbim hepimizi korusun.
Bu donemlerde bol bol su duayi okuyorum:
Rabbi yessir vela tuassir. Rabbi temmim bi l-hayr.
Rabbim, işlerimi kolaylaştır, zorlaştırma. Rabbim işlerimi hayırla sonuçlandır.
Amin

Hayrli uğurlu olsun .masallaj kuzuya ne güzel kilosu

Yaaaa hayirli ugurlu olsun. Masallah sizlere
Saglikla buyusun annesi, ismiyle yasasin. Insallah en yakin samanda agrilar da gecicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…