2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ya bu gece ben de çok fenaydım hiç rahat edemedim ve aynı şey benim de aklımdan geçti ayakta uyuyabilsem keşke.

Haklisin hic bebegede kendinede eziyete gerek yok zaten adapte olmaya calisiyorsun agrin ayri oluyor bebekte ayni sekilde ben surekli emzirdim ama sut gelmiyor ki hemen tanidik hemsire vardi hemen mama getirdi verdi sık verme mamayi tabi yoksa emmez sut daha gec gelir cok az vericeksin ki mışıl mışıl uyusunda emsinde

Gozun aydin güzel saglikli ömrü olsun

O kadar sevindim ki anlatamam Rabbim korktuğumuza ugratmasin bizleri. Çocuklarımız hep hep iyi olsun. Benim önümüzdeki kontrolde belli olacak sezeryan tarihi. Ay başı kontrolüm var ama önceside gidebilirim. Hem devlet hem özele gittim 9 ay ama devlette dogurcam çok yüksek ihtimal bu kez.
Canım tahminim bende Ocak 10 unu bulmaz tarih verirler diye düşünüyorum.35+4 um

Tablodakideli canım bilmiyordum nisandan uzun süre sonrada doğum olabileceğini.
O zaman doktoruna güven ki güveniyordun zaten hem daha küçükmüş inşallah bikac hfta daha bekler bebişin pek sabırsız çıktı grubun bebeleri

İlk sezeryandan kaç yıl geçti? Benim 2 yıl olmasına rağmen 2 ocak 39+3 e sezeryan günü verdi beklerse bekler zaten yoksa sa sancin olursa gelir dogurursun dedi dr bana mantıklı geldi

Aynen öyle önce emziriceksin sonra azıcık 30 cc kadar mama vereceksin zaten bunu sütün gelene kadar yapacaksın ki çocukta açlıktan heba olmasın bunu oğlum da tecrübe ettim kızımda uygulayacağım inşaAllah

Sabahın 7 sinde kalktım hastane biraz uzak sabah trafiğine de yakalanmayayım diye evden 7 buçukta çıktım geldim hastaneye kontrol için muayene kontenjanı sabah için doldu öğlen 13:30 da gelmen gerekiyor demezler mi eee kaçta gelecektim sabah muayene olabilmek için dedim 07:30 da burda olman gerekiyordu diyor eee iyi de söylemediniz ki ???? şimdi eve geri gidiyorum öğlen tekrar gelicem

Benim.kasiklarim cok ağrıyor bir sag ağrıyor
Ben oğlumu uyandıramamistim emzirmek icin cok zor emzirdim. Ama sonra kaşıkla mama vermiştik hastanede bence hastanede emzirme arti mama olur, damlalık ya da kaşıkla. Orda emzirmek cok zor ilk gün hemde ay ağladı mi kuzu ya

Kizlar randevudan ciktim nst deyim.
Oglusum su an sisman ve tıknaz 34+0 im bugün 2900 kilo ve 43 cm. doktora cok degilmi dedim yoo dedi ama telefon uygulamasina göre 2 hafta önde oluyor.
Artik premature kiyafetleri dogum cantamdan cikarayim diyorum
Doktor kofte dudakli dedi bebegime.Dudaklara bakın

Eklentiler

• IMG_20221220_102913.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 93
Masallah 2900 bence cok. Ben 33. Haftamda gitmiştim 2200 du simdi cumaya gidecem 35 te anca olduysa bu kadar olmuştur.insallah olmuştur yani:)

Canım benim oğlumda ilk gece sabaha kadar agladi ve ebeler sütun var tok demişti çocuğu susturamadik en son kayinvalidem gitti aç bu çocuk sabaha kadar agladi demişti de iki kaşık mama verdirmistik sonra çocuk 6 saat uyanmadan uyudu... ve sonrasında her gece ağladık gaz sancimiz hemen başlamıştı bizin

Ya masallah yerim onu

Yaa yerim onu maşallah senşnle aynıyız canım bende 34+1 im.. 2 hafta önce benimkide 2160 gramdı bakalım cuma kontrol var ne kadar olmuş, benimkide önden gidiyor 2 hafta kadar

MaşaAllah paşaya gerçekten de köfte dudaklı

Devlette doğumu kim yapar? Ben prof a randevu aldım devlette. Doğumu o yapmaz sanırım. Asistanlar mi yapıyor?

Kızlar malum bebeklerimiz kış bebeği astronot tulum almak istiyorum neye dikkat etmeliyim 0-3 ay küçük mü olur içine de kalın giyineceğinden

Kizlar nst ye basladik artik haftada bir gidecekmisim muayene 324 tl normal de nst 756 tl aldilar cok degil mi ya? Her hafta cok olur bu Sizde nasil durumlar? Devlete gitsem nst icin yaparlarmi ki ,yokda doktorun biz degiliz diye yapmazlar mi ?kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…