- 30 Ağustos 2015
- 267
- 318
- 103
- 31
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #22.661
Ya bu gece ben de çok fenaydım hiç rahat edemedim ve aynı şey benim de aklımdan geçti ayakta uyuyabilsem keşke.Uyutmak yok bu gecedöndüm de döndüm, şimdi hareketlerini hissediyorum, bir yandan uyumak çok istiyorum, dua edelim kızlar bebiş bir kaç hafta daha büyüsün . Nedir bilmiyorum yalancı sancı mı, iyi hissetmiyorum genel olarak, karın bölgesi de ağrıyor kaslar gibi, uyumaya çalışacağım şimdi.. Uzanma pozisyonunda bence hiç rahat değilim ondan böyle oluyor galiba biriniz yazmıştı ayakta uyuyabilsek diye , hamile yastığım var büyük ona da sarıldım yinede ideal pozisyon bulamadım sağ sol dönüyorum, birde idrara kalk gel o yastığı çıkarıp yeniden yatağa girmek bir macera
Haklisin hic bebegede kendinede eziyete gerek yok zaten adapte olmaya calisiyorsun agrin ayri oluyor bebekte ayni sekilde ben surekli emzirdim ama sut gelmiyor ki hemen tanidik hemsire vardi hemen mama getirdi verdi sık verme mamayi tabi yoksa emmez sut daha gec gelir cok az vericeksin ki mışıl mışıl uyusunda emsindeHemsireler doyuyor, güzel emiyor, süt az da olsa ilk günler 3-5 damla süt bebeğe zaten yetiyor deyip duruyorlar ama o iş öyle değil maalesef. Aynısını oğlumda yaşadım ve sonradan anladım ki çocuğum açlıktan ağlamış bütün gece bence senin bebeğin de doymadığından ağlıyor çünkü baska bir sorun yok anladığım kadarı ile. Önce emzir sonra 30 cc mama ver bak nasıl mışıl mışıl uyuyor kucakta durur çünkü o kendini halâ anne karnında zannettiği için sıcaklık hissedince sakinleşiyordur. Ben kızımda yanımda mama goturucem o yüzden
Gozun aydin güzel saglikli ömrü olsunKızlar mesajlarınızı tek tek okuyamadım.
13.45’te spinal anestezi ile kızım dünyaya geldi. 3175 kg doğdu. İkimiz de iyiyiz gayet. Benim ağrılarım var, İdil de emmeyi öğrenmekle uğraşıyorgeçecek inşallah, bugünümüze şükür.
O kadar sevindim ki anlatamam Rabbim korktuğumuza ugratmasin bizleri. Çocuklarımız hep hep iyi olsun. Benim önümüzdeki kontrolde belli olacak sezeryan tarihi. Ay başı kontrolüm var ama önceside gidebilirim. Hem devlet hem özele gittim 9 ay ama devlette dogurcam çok yüksek ihtimal bu kez...
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah
Allah razı olsun canım senden de diğer dualarıyla yanımızda olan herkesten deçok şükür bugünümüze, Allah hastanelerde mücadele eden herkese de şifa versin inşallah
Aslında 2 Ocak ptesi için konuştum ama doktorla anlaşamıyoruz. O, bu cumadan itibaren bi gün seç alalım diyor. Ama ben bu cuma daha 37+0’ımen azından 38+0’ı görmek istiyorum diye direttim diye 30 Aralık dedik artık. Daha fazla beklemem diyor. Zaten 30undan önce gelir bebek risk alıyorsun boşuna diyor sebep de ölçümlere göre 3 hafta önde olması. Bir yanım saçma buluyor bir yanım ya beklerken bi aksilik olursa doktoru dinle diyor. Senin fikrin ne?
İnşallah canımçok teşekkür ederim ben de çok mutluyum üzerimden tonlarca yük kalktı şükürler olsun Allahım bütün evlatlara sağlık, mutluluk versin
Sağol canımaminnnn amin inşallah aklımızı aldı ufaklık ama çok şükür atlattı galiba iyi çıkıyor tahlilleri ☺ sen de kavuşmuşsun kuzucuğuna Allah analı babalı büyütsün güzel yazısı olsun inşallah
maaşallah canımhayırlı uğurlu olsun
Başın sağolsunsabırlar diliyorum, mekanı cennet olsun inşallah
Eylülden bu yana aslında bi hafta iyi bi hafta hastaydı. Ama kreşe ya da okula giden hemen her çocuk öyle olduğundan pek panik yapmamıştık, en son domuz gribi de olunca o çok etkiledi sanırım. Normalde enfeksiyon durumlarında trombositler düşermiş ama 100 binin altına inmezmiş. Bizim 70lere sonra 50lere inince işte şüphelendiler, yani çok şükür korktuğumuza uğramadık sanırım yükseliyor çünkü sürekligün aşırı o hematoloji onkoloji yazan kapıdan geçmek bile insanın içini üşütüyor cidden çaresizce sonucun iyi çıkması için dua etmek doktorun mimiklerini incelemek falan hani yok ama olsaydı da Allah düşmanımın başına vermesin.
38+0’da doğacak nasipse. Senin belli oldu mu tarih?
Nasıl oldu naptınız canım rahatladi mi bebek?36+3’tü canım
İlk sezeryandan kaç yıl geçti? Benim 2 yıl olmasına rağmen 2 ocak 39+3 e sezeryan günü verdi beklerse bekler zaten yoksa sa sancin olursa gelir dogurursun dedi dr bana mantıklı geldi..
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah
Allah razı olsun canım senden de diğer dualarıyla yanımızda olan herkesten deçok şükür bugünümüze, Allah hastanelerde mücadele eden herkese de şifa versin inşallah
Aslında 2 Ocak ptesi için konuştum ama doktorla anlaşamıyoruz. O, bu cumadan itibaren bi gün seç alalım diyor. Ama ben bu cuma daha 37+0’ımen azından 38+0’ı görmek istiyorum diye direttim diye 30 Aralık dedik artık. Daha fazla beklemem diyor. Zaten 30undan önce gelir bebek risk alıyorsun boşuna diyor sebep de ölçümlere göre 3 hafta önde olması. Bir yanım saçma buluyor bir yanım ya beklerken bi aksilik olursa doktoru dinle diyor. Senin fikrin ne?
İnşallah canımçok teşekkür ederim ben de çok mutluyum üzerimden tonlarca yük kalktı şükürler olsun Allahım bütün evlatlara sağlık, mutluluk versin
Sağol canımaminnnn amin inşallah aklımızı aldı ufaklık ama çok şükür atlattı galiba iyi çıkıyor tahlilleri ☺ sen de kavuşmuşsun kuzucuğuna Allah analı babalı büyütsün güzel yazısı olsun inşallah
maaşallah canımhayırlı uğurlu olsun
Başın sağolsunsabırlar diliyorum, mekanı cennet olsun inşallah
Eylülden bu yana aslında bi hafta iyi bi hafta hastaydı. Ama kreşe ya da okula giden hemen her çocuk öyle olduğundan pek panik yapmamıştık, en son domuz gribi de olunca o çok etkiledi sanırım. Normalde enfeksiyon durumlarında trombositler düşermiş ama 100 binin altına inmezmiş. Bizim 70lere sonra 50lere inince işte şüphelendiler, yani çok şükür korktuğumuza uğramadık sanırım yükseliyor çünkü sürekligün aşırı o hematoloji onkoloji yazan kapıdan geçmek bile insanın içini üşütüyor cidden çaresizce sonucun iyi çıkması için dua etmek doktorun mimiklerini incelemek falan hani yok ama olsaydı da Allah düşmanımın başına vermesin.
38+0’da doğacak nasipse. Senin belli oldu mu tarih?
Haklisin hic bebegede kendinede eziyete gerek yok zaten adapte olmaya calisiyorsun agrin ayri oluyor bebekte ayni sekilde ben surekli emzirdim ama sut gelmiyor ki hemen tanidik hemsire vardi hemen mama getirdi verdi sık verme mamayi tabi yoksa emmez sut daha gec gelir cok az vericeksin ki mışıl mışıl uyusunda emsinde
Ben oğlumu uyandıramamistim emzirmek icin cok zor emzirdim. Ama sonra kaşıkla mama vermiştik hastanede bence hastanede emzirme arti mama olur, damlalık ya da kaşıkla. Orda emzirmek cok zor ilk gün hemde ay ağladı mi kuzu yaKızlar ilk geceden bebek neden çok ağlar? Sadece emzirdim ama Kan şekeri iyi, karnını doyurmuş dedi hemşireler. Çişini de yapıyor ama kaka henüz yapmadı, ona da normal dediler. Gaz sancısı da 15 güne kadar olmaz dediler ama az da olsa gaz da çıkardı. gece ağladı sürekli, kucakta duruyor, annemler bağırsakları gur gur ediyor diyor acaba kaka mı yapmaya çalışıyor? Gerçekten anlamadık, bir yeri falan ağrıyordur diye korkuyorum. Kendi ağrılarımı geçtim sadece onu düşünüyorum şuan.
Masallah 2900 bence cok. Ben 33. Haftamda gitmiştim 2200 du simdi cumaya gidecem 35 te anca olduysa bu kadar olmuştur.insallah olmuştur yani:)Kizlar randevudan ciktim nst deyim.
Oglusum su an sisman ve tıknaz34+0 im bugün 2900 kilo ve 43 cm. doktora cok degilmi dedim yoo dedi ama telefon uygulamasina göre 2 hafta önde oluyor.
Artik premature kiyafetleri dogum cantamdan cikarayim diyorum
Doktor kofte dudakli dedi bebegime.Dudaklara bakın
Canım benim oğlumda ilk gece sabaha kadar agladi ve ebeler sütun var tok demişti çocuğu susturamadik en son kayinvalidem gitti aç bu çocuk sabaha kadar agladi demişti de iki kaşık mama verdirmistik sonra çocuk 6 saat uyanmadan uyudu... ve sonrasında her gece ağladık gaz sancimiz hemen başlamıştı bizinKızlar ilk geceden bebek neden çok ağlar? Sadece emzirdim ama Kan şekeri iyi, karnını doyurmuş dedi hemşireler. Çişini de yapıyor ama kaka henüz yapmadı, ona da normal dediler. Gaz sancısı da 15 güne kadar olmaz dediler ama az da olsa gaz da çıkardı. gece ağladı sürekli, kucakta duruyor, annemler bağırsakları gur gur ediyor diyor acaba kaka mı yapmaya çalışıyor? Gerçekten anlamadık, bir yeri falan ağrıyordur diye korkuyorum. Kendi ağrılarımı geçtim sadece onu düşünüyorum şuan.
Ya masallah yerim onuKizlar randevudan ciktim nst deyim.
Oglusum su an sisman ve tıknaz34+0 im bugün 2900 kilo ve 43 cm. doktora cok degilmi dedim yoo dedi ama telefon uygulamasina göre 2 hafta önde oluyor.
Yaa yerim onu maşallahKizlar randevudan ciktim nst deyim.
Kizlar randevudan ciktim nst deyim.
Devlette doğumu kim yapar? Ben prof a randevu aldım devlette. Doğumu o yapmaz sanırım. Asistanlar mi yapıyor?O kadar sevindim ki anlatamam Rabbim korktuğumuza ugratmasin bizleri. Çocuklarımız hep hep iyi olsun. Benim önümüzdeki kontrolde belli olacak sezeryan tarihi. Ay başı kontrolüm var ama önceside gidebilirim. Hem devlet hem özele gittim 9 ay ama devlette dogurcam çok yüksek ihtimal bu kez.
Canım tahminim bende Ocak 10 unu bulmaz tarih verirler diye düşünüyorum.35+4 um
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?