- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #22.861
Maviyi şimdi eşime söyledim oda çok beğendiKimya güzel ama kendi acimdan soyliyim mavide cok guzel duruyor fakat isim olarak sicak bakamıyorum
Evet güzelmiş, güzel isimler var ama yakın çevrelerimizde olduğu için direk eleme yapıyoruz.Arel yakin cevremizde olmasaydi o isimde guzel degil misiz ne koyacaksiniz kiziniz olucak galiba
İlteriş ilgimi çok çektiBizde İlteriş bilge diyoruz oğlumla ama eşim sanki ikinci ismine bekle bekle diyor
Komik gelicek ama nedense zerda vardı küçükken izlediğim dizideki kahramam birde rozelin karakteri vardi hep buyuyunce kizimin adini koyucam derdim tabi koymadim ama halende begendigim isimlerEvet güzelmiş, güzel isimler var ama yakın çevrelerimizde olduğu için direk eleme yapıyoruz.
mesala ben Pera-Azra-Hira isimlerinide çok severim ama koymayı hiç düşünmedim, çünkü çevremdekilerin isimleri, büyük ihtimalle Arya koyacam canım
Umarim guzel emerde cikar evinize biran once gidersiniz cok sevindim canimKızlar bugün bebeğimi emzirdim ilk defa kucağıma almama izin verdiler artık makineden filanda çekildi nefes almaya başladı kendi başına doktor eğer güzel emerse bu hafta çıkarabiliriz dedi
Ahanda biz 3 hafta önden gidiyoruz 36+1 deyim umarım 38 i görürüz36+3 haftamız. Boyut ve ölçümlerde göre 39 görünüyor, kilosu 3200 olmuş. Sezeryana karar verdik
Çok sıkıntılıymış ya bir de lohusa olacaksınız yatıya gelen onca misafir.. Allah kolaylık versin valla. Ben konuştum gelmeden önce maske ve test yapılacak. Yine evdeyken de maske takılacak. Sadece annem ve kardeşim gelecek onlar da yardımcı olmak için geliyor zaten. İçim daha rahat şimdi. Bence eşiniz konuşsun ve önleminizi alın bir şekilde. Yenidoğanların bağışıklığı hiç olmadığı için çok sorun oluyor hastalık. Ben diğer aile üyelerine 40'ı çıktıktan sonra gelin dedim açık açıkBenim esimin ablasi abisi ogretmen. Nasil denk getirdiysem ara tatile dogum yapacagimablasi abini anasi babasi gelecek. Ben de kara kara onu düşünüyorum. Seviyorum onlari gelsinler ama biz antalya ilcesindeyiz dogal gaz yok iki odada klima var o odalar dolacak. Bebegi napicam bilemiyorum soguk odada
Bende salgindan cok korkuyorum ve gorumcem her geldiginde alerjik mi neden bilmem ama nezle oluyor. Oglum agustos da dogdu o zmanda grip olup geldi
Malesef benim bi cozumum yok bu duruma anca hasta olan olursa maske taktiririm
Cihangir ismini ben de çok beğeniyorumBen ben cildiricam oglum olucak ve bir turlu netlestiremedikaklimizda olanlar batuhan, baturalp,cihangir,alpaslan,ertugrul,bertuğ
Bendede ayni durum cok oluyor bugun doktora sordum sorun yok dedi benimkideHanımlar birşey sorabilir miyim?
Bebek bi yerde toplanıyor ve karnım çok sert oluyor. Doktor 5 dk 1 gibi düzenli olursa bekleme gel hemen demişti.
Bugun çok fazla oldu ama artık bebeğin yeri mi daraldı toplanıp sertleşiyor mu çözemiyorum. Ana ne zaman dokunsam karnım çok sert..
Acile gitsem mi?
Yarın sabahı mı beklemek mantıklı…
Şuan 34+3 teyim..
Arya ismi benim de düşündüğüm isimler arasındaydı. Pera de çok güzel. Bir ara Lidya ismini koymayı düşündüm ama Alin isminde karar kıldık en sonEvet güzelmiş, güzel isimler var ama yakın çevrelerimizde olduğu için direk eleme yapıyoruz.
mesala ben Pera-Azra-Hira isimlerinide çok severim ama koymayı hiç düşünmedim, çünkü çevremdekilerin isimleri, büyük ihtimalle Arya koyacam canım
Oğlumun ismi Kürşad meteİlteriş ilgimi çok çektiikisi birlikte guzel duruyor benimde hükümdar isimleri ilgimi cekiyor resmen
Bende de oluyor o. Rahim kasılıyor canım yalancı sancı o. Doğum sancısı çok başka bir şekilde geliyormuş belden ve kasıklardan giriyormuş ağrıHanımlar birşey sorabilir miyim?
Bebek bi yerde toplanıyor ve karnım çok sert oluyor. Doktor 5 dk 1 gibi düzenli olursa bekleme gel hemen demişti.
Bugun çok fazla oldu ama artık bebeğin yeri mi daraldı toplanıp sertleşiyor mu çözemiyorum. Ana ne zaman dokunsam karnım çok sert..
Acile gitsem mi?
Şuan 34+3 teyim..
Alinde çok güzel, iyiki Lidyayı seçmemişsin, büyüdüklerinde kendileride isimlerini beğenirler inşallahArya ismi benim de düşündüğüm isimler arasındaydı. Pera de çok güzel. Bir ara Lidya ismini koymayı düşündüm ama Alin isminde karar kıldık en son
Ya hani toplaninca bi yerde durup nefesini değişik yapıyorsa hep git..ama geçen benimde oldu gitmedim ertesi güne geçti. Belki gidersen nst ile bakarlarHanımlar birşey sorabilir miyim?
Acile gitsem mi?
Şuan 34+3 teyim..
İnşallahAlinde çok güzel, iyiki Lidyayı seçmemişsin, büyüdüklerinde kendileride isimlerini beğenirler inşallah
O zaman hiç paniklemeye gerek yok. Doktor onlarda sancı boşverme sakın demişti..Bendede ayni durum cok oluyor bugun doktora sordum sorun yok dedi benimkide
Al benden de o kadar. İlk ismi ne pekiİkinci ismi net olmadığı icin, ne çikolata ne hediyelikler ne de kapı süsü hazır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?