2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Arel yakin cevremizde olmasaydi o isimde guzel degil mi siz ne koyacaksiniz kiziniz olucak galiba
Evet güzelmiş, güzel isimler var ama yakın çevrelerimizde olduğu için direk eleme yapıyoruz.
mesala ben Pera-Azra-Hira isimlerinide çok severim ama koymayı hiç düşünmedim, çünkü çevremdekilerin isimleri, büyük ihtimalle Arya koyacam canım

Komik gelicek ama nedense zerda vardı küçükken izlediğim dizideki kahramam birde rozelin karakteri vardi hep buyuyunce kizimin adini koyucam derdim tabi koymadim ama halende begendigim isimler

Kızlar bugün bebeğimi emzirdim ilk defa kucağıma almama izin verdiler artık makineden filanda çekildi nefes almaya başladı kendi başına doktor eğer güzel emerse bu hafta çıkarabiliriz dedi
Umarim guzel emerde cikar evinize biran once gidersiniz cok sevindim canim

Çok sıkıntılıymış ya bir de lohusa olacaksınız yatıya gelen onca misafir.. Allah kolaylık versin valla. Ben konuştum gelmeden önce maske ve test yapılacak. Yine evdeyken de maske takılacak. Sadece annem ve kardeşim gelecek onlar da yardımcı olmak için geliyor zaten. İçim daha rahat şimdi. Bence eşiniz konuşsun ve önleminizi alın bir şekilde. Yenidoğanların bağışıklığı hiç olmadığı için çok sorun oluyor hastalık. Ben diğer aile üyelerine 40'ı çıktıktan sonra gelin dedim açık açık

Hanımlar birşey sorabilir miyim?
Bebek bi yerde toplanıyor ve karnım çok sert oluyor. Doktor 5 dk 1 gibi düzenli olursa bekleme gel hemen demişti.
Bugun çok fazla oldu ama artık bebeğin yeri mi daraldı toplanıp sertleşiyor mu çözemiyorum. Ana ne zaman dokunsam karnım çok sert..
Acile gitsem mi?
Yarın sabahı mı beklemek mantıklı…
Şuan 34+3 teyim..

Bendede ayni durum cok oluyor bugun doktora sordum sorun yok dedi benimkide

Arya ismi benim de düşündüğüm isimler arasındaydı. Pera de çok güzel. Bir ara Lidya ismini koymayı düşündüm ama Alin isminde karar kıldık en son

Bende de oluyor o. Rahim kasılıyor canım yalancı sancı o. Doğum sancısı çok başka bir şekilde geliyormuş belden ve kasıklardan giriyormuş ağrı

Ya hani toplaninca bi yerde durup nefesini değişik yapıyorsa hep git..ama geçen benimde oldu gitmedim ertesi güne geçti. Belki gidersen nst ile bakarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…