2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
2458 g yazan kilosu değil mi kuzu?
Oylede yanindaki + olarak 369 yaziyor o kafami karistirdi gecen haftada ozele gittim 2400 demisti 58 grm almış ozaman diyorum bizim bir yakin bakti 2826 ile 2458 arasinda dedi ultrasonda gozuken net degil ya onu gosteriyor dedi de sizede atayim dedim

Canım bahsetttigin + - 369 mu yani kiloda oynayabilir o kadar demek fazla yada eksik o kadar. Onu diyorsan.bak yakininda bakmış oynayan rakam oyle

Bebiş bugün az hareket ediyor. Yarın rsndevum var cumadan yarına aldık. İnşallah iyidir herşey
Arada olur bence öyle ya mesela benimki dün okadar hareketliydiki sanki eliyle karnımı açıp çıkacak gibiydi hiç durmadı bugün ise daha az hareket ediyor dün okadar hareket eden hanfendi değilmiş gibi

Bugun emzirme danismanina ugradim oda bir tafsiye verdir ve kizimdada uyguladigim bir taktikti anlatabilirim umarim emmedigi sol gogsunu saği veriyor gibi tuttugun pozisyonda tutup solu ver o bipe etki edebiliyor bir dene istersen
Koltuk altı emzirme pozisyonu yanılmıyorsam canım

Arya kesinlikle kizimdada istedigim isimlerdendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…