2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benim hiç ağrım olmadı. Ama sabah mesela 20 dk içinde 5/6 kez toplanıp sertleşti sonra yumuşadı…
Bendr bu sertleşmele aylar öncesinden başladı. Son ay sık sık olurmuş benim için yeni bir şey değil artık alıştım duş çok iyi geliyor aklınızda bulunsun

Ya hani toplaninca bi yerde durup nefesini değişik yapıyorsa hep git..ama geçen benimde oldu gitmedim ertesi güne geçti. Belki gidersen nst ile bakarlar
Şimdi uykudan uyandırdı. Yoksa gün içinde rahatsız etmiyordu…
Yarın sabah ile giderken nst baktırmak en iyisi…

Ben ben cildiricam oglum olucak ve bir turlu netlestiremedik aklimizda olanlar batuhan, baturalp,cihangir,alpaslan,ertugrul,bertuğ
Birde kızın mi var Eylül ismi galiba.
Bu isimlerden yola çıkarak Göktuğ da seversiniz gibi geldi yada Hanlı birşeyler Asil Han vs.
Eylüle uysun dersen Ekin olabilir.

Bana da artık doğsa bile küveze alınmaz merak etme karın çevresi geniş dedi. Her gittiğimde şeker ölçüyor zaten inanamıyor şeker olmadan bebeğin ilerde olmasına ya ben muz ceviz avokado kefir falan genelde ama son bu ay doymuyorum tost makarna tatlı Allah ne verdiyse

Bizim eşim her hafta bir isimle geliyor Eylül ada ya ikna etmiştim ama yine değiştirdi isimsiz olucak galiba kızım
Benimki ne buluyor nede benim bulduğumu beğeniyor.Kizimda tutturdu İpek Nil diye. Ben istiyorum annemin ismini. Kafalar bı milyon bende kocamdan da hiç fikir yok ilkinde de böyleydi hem bulamaz hem beğenmez

Ya varya ne çektin bu misafirlerden ne zaman bu ara tatil.
Saçmalık ya lohusa kadının yanına gelmek kafa goturmez başta ve kalabalık yani. Zaten yeni bir düzen yeni bir hayat. Ne diyeyim ki bilemedimm birde kış günü

Benim ki de aldı başını gidiyo inatla şeker ölçüyoruz ama şekerde yok.şeker çıkmayınca yemeğime de karışmıyo. Bende saldım canımın istediğini yiyorum doğumda kaç kiloyu görcez acaba

Canım dediğim gibi anaokulu ise hiç dert etme gönderme seneye gönder yaşı hala uygunsa.
Ben göndermiyorun 2 haftadır.

Sizde Antalya’dansınız sanırım bende benim de yememe karışmadı önce tatlı yeme dedi ama sonra 4 defa ölçüp bir şey çıkmayınca rahat bıraktı sağlıklı doğsunlar inşallah başka şey istemiyorum.

öyle yap canım gerçekten soygun çok haklısın

canım kimya ismini ilerde kızınız da beğenmeyebilir malum okullarda çocuklar acımasız olabiliyor. Arya daha güzel :)

Canım biraz gezin. Bağırsaklar ne durumda gaz falan var mı yada kabızlık. Bende bu durumlarda da çok sertleşme oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…