- 29 Ocak 2019
- 742
- 907
- 103
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #22.901
Ben gittiğimde yapmışlardı hiç korkulacak birşey değil bence o. Tabi kişiden kişiye göre değişebilir ama şahsen canım yanmadı benim.Evet şu aralar gidersek zaten yapacakları o.
İnşallah gerek olmadan atlatırız bu süreci
Banada yapıldı kisiden kişiye değişiyor elbet. Kasmamak gerek.Ben gittiğimde yapmışlardı hiç korkulacak birşey değil bence o. Tabi kişiden kişiye göre değişebilir ama şahsen canım yanmadı benim.
Oda değiştirdim.. Bir de sırt üstü hafif eğimli yattım bebe hareketlendi. Herhalde yatıyordu o yüzden öyle hissettim.Canım biraz gezin. Bağırsaklar ne durumda gaz falan var mı yada kabızlık. Bende bu durumlarda da çok sertleşme oluyor
Bizim sizinle aynı olacak gibi doğumlar
Hanımlar birşey sorabilir miyim?
Bebek bi yerde toplanıyor ve karnım çok sert oluyor. Doktor 5 dk 1 gibi düzenli olursa bekleme gel hemen demişti.
Bugun çok fazla oldu ama artık bebeğin yeri mi daraldı toplanıp sertleşiyor mu çözemiyorum. Ana ne zaman dokunsam karnım çok sert..
Acile gitsem mi?
Yarın sabahı mı beklemek mantıklı…
Şuan 34+3 teyim..
Evet canım ben ilçedeyim aslında ama merkezde olcak doğum bi aksilik çıkmazsaSizde Antalya’dansınız sanırım bendebenim de yememe karışmadı önce tatlı yeme dedi ama sonra 4 defa ölçüp bir şey çıkmayınca rahat bıraktı sağlıklı doğsunlar inşallah başka şey istemiyorum.
kızlar akşama doğru bebeği emzirirken salak gibi ayva yedim ve boğazımda takıldı, can havliyle öksürdüm kendimi ileri atmaya çalıştım vs. Dikişlerime de su geçirmez bant takmışlardı, şimdi bakıyorum üstünde minik bir kanama olmuş. Yarın sabah hemen doktora haber vereyim mi sizce kendi kendine iyileşir mi? Canım yanıyor açıkçası.
Karar verdiniz mi nerde dogum olacak??Evet canım ben ilçedeyim aslında ama merkezde olcak doğum bi aksilik çıkmazsaevet ya sağlıcakla gelsinler de normal doğum istiyodum güya ama vazgeçtim ama gelsin de nasıl gelirse
Benimde kasılma sonrası bebe ilginç bir şekilde çok hareketli oluyor.MaviSasa234 ben de şuan o kasılmaya uyandım canım 10 dk falan sürdü kalktım gezindim su içtim Wcye gittim azaldı. Bi de bebek çok hareketli o kasılma anında kaburgama vuruyo canımı o yakıyor aslında
10 gün sonra son kontrol var sonra doğuma giderim . Sona geldik şükür. Seni tüp bebekten hatırlıyorum bitiyor hayırlısıylaAhanda biz 3 hafta önden gidiyoruz 36+1 deyim umarım 38 i görürüz
Muz, ceviz bence bebeğe kilo aldıran. Ben de yedim. Son zamanlarda gece uykumdan uyanıp meyve yiyordum. Kivi, mandalin, portakal suyu. Şeker yüklemesi yaptırmamıştım, inşallah şeker çıkmadan sağlıkla alırız kucağımızaBana da artık doğsa bile küveze alınmaz merak etme karın çevresi geniş dedi. Her gittiğimde şeker ölçüyor zaten inanamıyor şeker olmadan bebeğin ilerde olmasınaya ben muz ceviz avokado kefir falan genelde ama son bu ay doymuyorum tost makarna tatlı Allah ne verdiyse
Cok güzelmiş ismiOğlumun ismi Kürşad mete
Eğer kizim olsaydı Gökçen ülküm koyacaktik
Duzenli olan hersey tehlikeli olarak bakalım bizozamanO zaman hiç paniklemeye gerek yok. Doktor onlarda sancı boşverme sakın demişti..
Evet bir Eylül'üm var meleğimBirde kızın mi var Eylül ismi galiba.
Bu isimlerden yola çıkarak Göktuğ da seversiniz gibi geldiyada Hanlı birşeyler Asil Han vs.
Eylüle uysun dersen Ekin olabilir.
Ne güzel haberKızlar bugün bebeğimi emzirdim ilk defa kucağıma almama izin verdiler artık makineden filanda çekildi nefes almaya başladı kendi başına doktor eğer güzel emerse bu hafta çıkarabiliriz dedi
Haftaya Perşembe özelde Ocak basida devlette. Banada gün vericekler bu kez duruma göre.Aa evet olabilirsizin kontrol ne zaman peki ? Bana salı günü gel tekrar dedi o gün verecek ameliyat gününü
Diyebildigin herşeyi de canım en doğal hakkinTemas konusunda sınırlama getirecegim maske de kullandirmaya çalışırım ama gelmelerine bir şey diyemem .hatta birlikte gelmek icin ara tatili bekleyecekler alınır mıyım diye düşünüyorlarmisTelefonda dedim ama hasta olmadam gelin diye hasta olanı bebek odasina almam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?