2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226

Bana da oluyor aynısı ve çok canımı yakıyor o kasılmalar bugün kontrolüm vardı doktor karnın çok sertleşmiş dedi nst de de sancı çıktı ama düzenli değildi o yüzden eve gönderdi düzenli olsaydı serum yiyecektim genelde 32. Haftadan sonra başlıyor bu kasılmalar doktorun dediği gibi 5 dk 1 gibi kısa zaman aralıklarında olursa korkmalısın takip et onun haricinde panikleme

kızlar akşama doğru bebeği emzirirken salak gibi ayva yedim ve boğazımda takıldı, can havliyle öksürdüm kendimi ileri atmaya çalıştım vs. Dikişlerime de su geçirmez bant takmışlardı, şimdi bakıyorum üstünde minik bir kanama olmuş. Yarın sabah hemen doktora haber vereyim mi sizce kendi kendine iyileşir mi? Canım yanıyor açıkçası.

MaviSasa234 ben de şuan o kasılmaya uyandım canım 10 dk falan sürdü kalktım gezindim su içtim Wcye gittim azaldı. Bi de bebek çok hareketli o kasılma anında kaburgama vuruyo canımı o yakıyor aslında

Evet canım ben ilçedeyim aslında ama merkezde olcak doğum bi aksilik çıkmazsa evet ya sağlıcakla gelsinler de normal doğum istiyodum güya ama vazgeçtim ama gelsin de nasıl gelirse

Çok öksürdüğün için dikişler zorlandı demekki bence görünmelisin doktora çok geçmiş olsun

Benimde kasılma sonrası bebe ilginç bir şekilde çok hareketli oluyor.
Acaba susuzluktan mı demeye başladım? Bende gün içinde su miktarını arttıracağım. Akşam iş çıkışı da devlet hastanesinde nst gideyim içim rahat etsin

Muz, ceviz bence bebeğe kilo aldıran. Ben de yedim. Son zamanlarda gece uykumdan uyanıp meyve yiyordum. Kivi, mandalin, portakal suyu. Şeker yüklemesi yaptırmamıştım, inşallah şeker çıkmadan sağlıkla alırız kucağımıza

Birde kızın mi var Eylül ismi galiba.
Bu isimlerden yola çıkarak Göktuğ da seversiniz gibi geldi yada Hanlı birşeyler Asil Han vs.
Eylüle uysun dersen Ekin olabilir.
Evet bir Eylül'üm var meleğim Göktuğ istiyorduk zaten ablamin oglu gidip ismini Göktuğ yapti aldi elimizden ismi galiba batuhan koyucaz eylulde soyleye soyleye alisti tam soyleyemesede batu demeye calisiyor bebege baska isim diyince hayir batu diyor

Kızlar bugün bebeğimi emzirdim ilk defa kucağıma almama izin verdiler artık makineden filanda çekildi nefes almaya başladı kendi başına doktor eğer güzel emerse bu hafta çıkarabiliriz dedi
Ne güzel haber Gözünaydin canım.Emerde hemen evinize kavusursunuz insallah
Günü doluncaya kadar cok dikkat et insanlari yaklastirmamaya . Ben dezenfekte kullanmadan elletmedim kimseye. O zaman pandemi de yoktu iki katı dikkat etmek lazim.

Temas konusunda sınırlama getirecegim maske de kullandirmaya çalışırım ama gelmelerine bir şey diyemem .hatta birlikte gelmek icin ara tatili bekleyecekler alınır mıyım diye düşünüyorlarmis Telefonda dedim ama hasta olmadam gelin diye hasta olanı bebek odasina almam.

Diyebildigin herşeyi de canım en doğal hakkin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…