2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Manyak adam ben bi kere gitrim agzimin payini vermisti. Neyse bi daha gideyim bir şey derse ben onu tersleyip cikayim ahaha onceki de icimde kalmamis olur
En fazla uzakda olsa diger devlet hastanesine giderim
İnşallah halleder de uğraşmasın bir daha canım son aylarda zaten çok ağır oluyoruz bir de uğraşmak can sıkıcı

Kimya Mevlananin kizinin adiydi degil mi ? Sems ile evlenen. Bence Arya hatta Alara, su perisi demek

Hangi hastane canım o ya 50 liralık şeye istedikleri fiyata bak.sende antalyadaydın demi .ben tahlil nst falan hepsini ilçede devlette hallediyorum sağolsun doktorda ilgiliniyo.merkeze sadece kontrole gidiyorum
Medstar topçular canım. Sgk sız ucret boyleymia ama yine de fazla. Canim peki muayene ye gitmeden nst yapip oyle mi gidiyorsun yoksa farkli gunde yapip doktoruna mi atiyorsun ?

Medstar topçular canım. Sgk sız ucret boyleymia ama yine de fazla. Canim peki muayene ye gitmeden nst yapip oyle mi gidiyorsun yoksa farkli gunde yapip doktoruna mi atiyorsun ?
Nst yeni başladım canım doktor çağıracağı zamana kendi karar veriyo.gerek görürse daha sık çağırır heralde

Arya

Arya

Bugun emzirme danismanina ugradim oda bir tafsiye verdir ve kizimdada uyguladigim bir taktikti anlatabilirim umarim emmedigi sol gogsunu saği veriyor gibi tuttugun pozisyonda tutup solu ver o bipe etki edebiliyor bir dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…