2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benim kızımda öyle İpek Nil diye geziniyor evde başka isim istemiyor napicaz bilmem

23 ocak galiba canim. Neyse en azindan sayılı gün diyecegim 10gun kalirlar tatil bitince dönerler
Hastaliklar olmasa onemli değil ama tam zamaninda doguruyoruz valla. Oglum agustos da dogdu boyle dertler yoktu hic

Canım dediğim gibi anaokulu ise hiç dert etme gönderme seneye gönder yaşı hala uygunsa.
Ben göndermiyorun 2 haftadır.
Seneye Ağustos doğumlu oldugu icin 1. Sinif zorunlu. Ama neyse cezasi razıyım gondermicem. Küçük dogdu halen yetişemedi yasitlarina boy olarak

Kontrolden çıktım kızlar bebiş iyi dedi kilosu 2850 g olmuş sezeryan gününü ileri alabilir misiniz dedim ama Dr bebeğin riski olur 38 hafta ideal dedi. Şimdi nst gircem
O halde 2 hafta kadar vakit var, minikler beklerse ocağın ilk haftası doğuran çok kişi olacağız

Benimki ne buluyor nede benim bulduğumu beğeniyor.Kizimda tutturdu İpek Nil diye. Ben istiyorum annemin ismini. Kafalar bı milyon bende kocamdan da hiç fikir yok ilkinde de böyleydi hem bulamaz hem beğenmez
Ahaha Bizim karşılıklı buluruz ne o beğenir ne de ben birbirimizinkini beğenmiyoruz bide şöyle birsey var her duyduğu isme 1 hafta kafayı takıyor benim söylediğime dönüp bakmıyor bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…