2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Her emzirmeden sonra kullaniliyor canim.eger cok kuruysa catlayacak gibiyse göğsün bir topak gogus pedine koyup göğüs ucunu kapat.
Hemşireye sordum dr lar doğumdan 1 hafta önce başla diyor, ben tecrübe ettim 2 hafta önce başlamalısın dedi. Ama günde kaç defa olduğunu sormayı unutmuştum. Doğumdan sonra dediğin gibi yaparım. Peki doğuma kadar günlük kaç defa sürüyorsun

Dilyy gözlerim seni arıyor bacım.
Nasıl alışmıştım her sabah mesajlarına.simdi bebeğinle uğraşıyorsun giremiyorsun buralara pek nasılsınız anne kız toparlandın mi biraz?
Kiz bende özledim yazmayı valla genelde hep isyankar mesajlarımla günaydın diyordum size şimdi de aynen bebek, oğlan l, annemler burada... Onlarda pazar gidecek içim buruk biraz. Kız iyi şükür bugün sarilik kontrolü vardı aynı çıktı. Cuma da son kez gideceğiz inşallah. Bende toparlanmaya çalışıyorum ama biraz uzun sürecek gibi hissediyorum

Kızlar bir rüya görmüşüm akıllara zarar. Doktora kontrole gitmişim 36 haftada beni hemen yatırıyorlar doğuma almak için açılman varmış ama orada doktorum diyor ki aa diyor ikizmiş diyor biz nasıl diyor uzun zamandır bunu fark etmedik bu kadar diyor tam arka tarafa saklanmış diyor. Tabi biz olur mu hocam öyle falan filan diyoruz neyse nst bağlıyorlar eşimi eve gönderiyorum malzeme aldırmaya falan daha fazla getirin ikizmiş meğersem diyoruz ama çok korkuyorum öyle bir rüya gördüm

Çok güldüm yaaa korkma korkma olmasi imkansiz boyoe bişey

Vitaleye gidiyodum doktorum medstara geçti.vitaleden başka doktorla devam şimdilik .son anda doktorumun peşinden gitmezsem tabi sen üniversite hastanesindeydin demi .nasıl durumun
Anladım. Yooo araştırmadayim artık orda takılıyım. Geçen 5 gün orda yattım. Dün da gittim doktor pesser çıkartmıyor daha 2 hafta duracak diyor ama ben gene kötü oldum gene antibiyotik yazdırdı eve gönderdi. Yarın meydan tıpa gidecem cikartcam şu pessere yeter artık (((

Benim gördüğüm rüya kabus mu desem söyle.Doktorum arıyor Türkiyede savaş çıkacak (Allah korusun) kimse bunu bilmiyor erken doğurman şart diyor. Çocuğu gördüğün kadar görürsün diyor. Nasıl terle uyandım o sabah. Sizin ki yine iyimis

Eklentiler

• Screenshot_20221014-074623_Chrome.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20221014-074618_Chrome.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 57
Çok güldüm yaaa korkma korkma olmasi imkansiz boyoe bişey
Karnımı yokladım uyanır uyanmaz cok gerçekçiydi
Ayy ne bu böyle rüyalar hayırlısıyla bi doğuraydık

Benim arkadaşım da ikiz annesi onlara hamilryken ikiz olduklarını 7. Ay da öğrenmiş doktorlar nasıl farkedemedik falan demişler hatta direk aklıma o olay geldi senin rüyanı okuyunca o yüzden olur mu öyle şey canım rüya iste diyemiyorum olur mu olur

Ay ben seni dogurdun sandim
32. Haftadan itibaren sabah aksam diyordu canim bak burdada oyle yaziyor. Trensyol lansinoh urun aciklamasi.

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-21-12-53-44-277_trendyol.com.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 54
Kuzu depeend ustune külot giydin mi . Hamilelik kulotlarini kullaniyorum diye valiza koymadim ama valize de iki adet koyayim mi

Kuzu depeend ustune külot giydin mi . Hamilelik kulotlarini kullaniyorum diye valiza koymadim ama valize de iki adet koyayim mi
İşte aklımdaki soru iç çamaşırı yanımıza alacaksak hamile iç çamaşırı mı almalıyız bide dikişlerden hangisi rahat olur hastahanede sanmam kullanılmaz ama dönüş yolu malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…