- 11 Nisan 2022
- 3.062
- 2.706
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #22.941
Hemşireye sordum dr lar doğumdan 1 hafta önce başla diyor, ben tecrübe ettim 2 hafta önce başlamalısın dedi. Ama günde kaç defa olduğunu sormayı unutmuştum. Doğumdan sonra dediğin gibi yaparım. Peki doğuma kadar günlük kaç defa sürüyorsunHer emzirmeden sonra kullaniliyor canim.eger cok kuruysa catlayacak gibiyse göğsün bir topak gogus pedine koyup göğüs ucunu kapat.
Kiz bende özledim yazmayı vallaDilyy gözlerim seni arıyor bacım.
Nasıl alışmıştım her sabah mesajlarına.simdi bebeğinle uğraşıyorsun giremiyorsun buralara pek nasılsınız anne kız toparlandın mi biraz?
Öyle yap canım bu yıl ilk mi gidiyor anaokuluna.2017 dogumlu premature dogdugan galiba kucuk duruyor yasitlarina nispeten.1.sinifa gondermem özele gondereririm yine anaokulu olarak.
Doğum parasını konuştunuz mu vitalenin doktor orada ise doğum parası ne kadar acabaVitaleye gidiyodum doktorum medstara geçti.vitaleden başka doktorla devam şimdilik .son anda doktorumun peşinden gitmezsem tabi
İpek ismini cok seviyorum hatta annemin adi kaynanamin kesecegini bilmesem eylul ipek koyardımBenim kızımda öyle İpek Nil diye geziniyor evde başka isim istemiyor napicaz bilmem
Çok güldüm yaaa korkma korkma olmasi imkansiz boyoe bişeyKızlar bir rüya görmüşüm akıllara zarar. Doktora kontrole gitmişim 36 haftada beni hemen yatırıyorlar doğuma almak için açılman varmış ama orada doktorum diyor ki aa diyor ikizmiş diyor biz nasıl diyor uzun zamandır bunu fark etmedik bu kadar diyor tam arka tarafa saklanmış diyor. Tabi biz olur mu hocam öyle falan filan diyoruz neyse nst bağlıyorlar eşimi eve gönderiyorum malzeme aldırmaya falan daha fazla getirin ikizmiş meğersem diyoruz ama çok korkuyorum öyle bir rüya gördüm
Anladım. Yooo araştırmadayim artık orda takılıyım. Geçen 5 gün orda yattım. Dün da gittim doktor pesser çıkartmıyor daha 2 hafta duracak diyor ama ben gene kötü oldum gene antibiyotik yazdırdı eve gönderdi. Yarın meydan tıpa gidecem cikartcam şu pessere yeter artık (((Vitaleye gidiyodum doktorum medstara geçti.vitaleden başka doktorla devam şimdilik .son anda doktorumun peşinden gitmezsem tabisen üniversite hastanesindeydin demi .nasıl durumun
Benim gördüğüm rüya kabus mu desem söyle.Doktorum arıyor Türkiyede savaş çıkacak (Allah korusun) kimse bunu bilmiyorKızlar bir rüya görmüşüm akıllara zarar. Doktora kontrole gitmişim 36 haftada beni hemen yatırıyorlar doğuma almak için açılman varmış ama orada doktorum diyor ki aa diyor ikizmiş diyor biz nasıl diyor uzun zamandır bunu fark etmedik bu kadar diyor tam arka tarafa saklanmış diyor. Tabi biz olur mu hocam öyle falan filan diyoruz neyse nst bağlıyorlar eşimi eve gönderiyorum malzeme aldırmaya falan daha fazla getirin ikizmiş meğersem diyoruz ama çok korkuyorum öyle bir rüya gördüm
Benim şöyle. Geçen yattım hastanede çok sıcak hep terledim(((Kızlar sabahlıklı mı aldınız hastane pijamalarınızı
Anestezi etkisi için ne ysptin canım. Granül khve fln içtin miİlki kötüydü çok ağrım vardı.. Bunda en azından beni ne beklediğini bildiğim için rahatım ilkinde aşırı stresliydim
Karnımı yokladım uyanır uyanmaz cok gerçekçiydiÇok güldüm yaaa korkma korkma olmasi imkansiz boyoe bişey
Ayy ne bu böyle rüyalar hayırlısıyla bi doğuraydıkBenim gördüğüm rüya kabus mu desem söyle.Doktorum arıyor Türkiyede savaş çıkacak (Allah korusun) kimse bunu bilmiyorerken doğurman şart diyor. Çocuğu gördüğün kadar görürsün diyor. Nasıl terle uyandım o sabah. Sizin ki yine iyimis
Kızlar sabahlıklı mı aldınız hastane pijamalarınızı
Kızlar bir rüya görmüşüm akıllara zarar. Doktora kontrole gitmişim 36 haftada beni hemen yatırıyorlar doğuma almak için açılman varmış ama orada doktorum diyor ki aa diyor ikizmiş diyor biz nasıl diyor uzun zamandır bunu fark etmedik bu kadar diyor tam arka tarafa saklanmış diyor. Tabi biz olur mu hocam öyle falan filan diyoruz neyse nst bağlıyorlar eşimi eve gönderiyorum malzeme aldırmaya falan daha fazla getirin ikizmiş meğersem diyoruz ama çok korkuyorum öyle bir rüya gördüm
Ee gir sende istersen arkasindan medstar güvenilir bir hastane. Anestezi ekibi de iyi.Vitaleye gidiyodum doktorum medstara geçti.vitaleden başka doktorla devam şimdilik .son anda doktorumun peşinden gitmezsem tabi
Ay ben seni dogurdun sandimHemşireye sordum dr lar doğumdan 1 hafta önce başla diyor, ben tecrübe ettim 2 hafta önce başlamalısın dedi. Ama günde kaç defa olduğunu sormayı unutmuştum. Doğumdan sonra dediğin gibi yaparım. Peki doğuma kadar günlük kaç defa sürüyorsun
Kuzu depeend ustune külot giydin mi . Hamilelik kulotlarini kullaniyorum diye valiza koymadim ama valize de iki adet koyayim miKiz bende özledim yazmayı vallagenelde hep isyankar mesajlarımla günaydın diyordum size şimdi de aynen bebek, oğlan l, annemler burada... Onlarda pazar gidecek içim buruk biraz. Kız iyi şükür bugün sarilik kontrolü vardı aynı çıktı. Cuma da son kez gideceğiz inşallah. Bende toparlanmaya çalışıyorum ama biraz uzun sürecek gibi hissediyorum
İşte aklımdaki soruKuzu depeend ustune külot giydin mi . Hamilelik kulotlarini kullaniyorum diye valiza koymadim ama valize de iki adet koyayim mi
Ya depeend dediğiniz külot gibi mi yoksa bebek bezi gibi mi? oğlumda bebek bezi gibi olandan almıştık. Simdi bilemedim hangisiKuzu depeend ustune külot giydin mi . Hamilelik kulotlarini kullaniyorum diye valiza koymadim ama valize de iki adet koyayim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?