2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
İşte aklımdaki soru iç çamaşırı yanımıza alacaksak hamile iç çamaşırı mı almalıyız bide dikişlerden hangisi rahat olur hastahanede sanmam kullanılmaz ama dönüş yolu malum
Ben suanda eskiden giydiklerimi giyiyorum.hastaneyede büyük çamaşır var göbek üstü yeni eve biri gelir lazim olursa gelene diye almisim:) 2tane var bir 2 daha alirim. Hiç hamile külodu giymedim. Rahat edemem göbek üstüne hahaha

Bende eskileri giyiyorum zorlamıyor da sadece dikiş olan yere nasıl olur sonra bilmiyorum ev kış geliyor soğur diye hamile taytı aldım tövbe içinde ruhum daraldı bir kez bile giymedim hoş hava da soğumadı soğusa da ben üşüyemiyorum

Evet ya bizim evde sıcak bugün doktora gidecem öncesinde kan. Vermeye gittim giderken elbise giydim, opak çorapla ay hava nasıl soğukmuş mahvoldum hahaha.ankaranin ayazini düşünemedim.

İşte aklımdaki soru iç çamaşırı yanımıza alacaksak hamile iç çamaşırı mı almalıyız bide dikişlerden hangisi rahat olur hastahanede sanmam kullanılmaz ama dönüş yolu malum
İki tipten de alacagım yanıma ikişer tane sanırım. 5 parça çanta oldu Kocam diyor ki reelsteki ilk çift biziz. İlk çocuk

Ayy olabilir o zaman gerçekten 36 da sorayım kesin bazen rüyalar cok gerçekçi olur ya bu da öyleydi
Evet ya bizim evde sıcak bugün doktora gidecem öncesinde kan. Vermeye gittim giderken elbise giydim, opak çorapla ay hava nasıl soğukmuş mahvoldum hahaha.ankaranin ayazini düşünemedim.
Sabah oğlumu bırakmaya gittim ankaradayız araba eksi 4 gösteriyordu dondumm dondumm

Ama sen Ankara diyorsun orda ona cesaret edemem işte

İki tipten de alacagım yanıma ikişer tane sanırım. 5 parça çanta oldu Kocam diyor ki reelsteki ilk çift biziz. İlk çocuk

5 parça mı şey siz zahmet etmeseniz evi taşımak yerine ekip eve gelip doğum işini halletse daha kolay olmaz mı ben 5 parça valiz yapsam eşim yayla göçü mü var nereye gidiyoruz develer kervanlar nerde der tek valiz ile işimi bitirmeye uğraşıyorum

Herkesin süreci aynı olmuyor malesef kuzum olsun sağ salim kucağına aldın ya sende toparlsnirsin Allah'ın izniyle yaz bize arada

Ben de anlatayım ultra saçma rüyamı rüyamda survivordan arıyorlar yarışmaya başvurmuşsunuz yarın başlıyor yarışma hazırlanın diyorlar. Ama ben gelemem ki doğurcam diyorum olmaz mecbur geleceksiniz diyorlar. Rüyamda o kadar bunaldım ki ağlayacaktım nerdeyse ben orda nasıl doğuracağım diye. Sonra planlar yapıyorum ormanlık alana gider doğururum kimse görmez diyorum. Ama nasıl ağlamaklı uyandım anlatamam size

Ne çok zorlandık ya bu doğum sürecinde .sağlıcakla gelse şu bebişlerde rahat bi nefes alsak artık valla

Çok şükür tek saçma rüya gören ben değilim demekki kışın doğum olacak diye beyne bakın eşim geliyor ocak başı akgezenler sınırda olacakmış bende gönüllü sınıra gidiyorum diyor saçmalama sen kılıç kullanamazsın çocukla ben ne olacağım diyorum sizi arya stark koruyacak ejderhalar gelene kadar diyor resmen rüyamda kocam gece nöbetçisi olacaktı yarabbim

Kızlar yazanlar oldu genelde ama unuttum neler yazıldı .sanırım grip bulaştı ya da üşüttüm .boğazım ağrıyor ateşim çok yüksek değil ama çıkcak gibi.37 .haftaya kadar çalışcam diye uğraştım ama son haftamda hastalandım ilaç kullanmak istemiyorum .doğal olarak ne yapabilirim .ballı limonlu sıcak sudan başka bişey gelmedi aklıma

Geçmiş olsun. Zencefil kaynatın. Çok iyi geliyor. Parol alın bence en azından ilk kırgınlığı alır. Beslenmeye dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…