- 20 Ocak 2015
- 9.639
- 14.119
- 448
- 41
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #22.961
Ben suanda eskiden giydiklerimi giyiyorum.hastaneyede büyük çamaşır var göbek üstü yeni eve biri gelir lazim olursa gelene diye almisim:) 2tane var bir 2 daha alirim. Hiç hamile külodu giymedim. Rahat edemem göbek üstüne hahahaİşte aklımdaki soruiç çamaşırı yanımıza alacaksak hamile iç çamaşırı mı almalıyız bide dikişlerden hangisi rahat olur hastahanede sanmam kullanılmaz ama dönüş yolu malum
Külot şeklinde direk giyiliyorYa depeend dediğiniz külot gibi mi yoksa bebek bezi gibi mi? oğlumda bebek bezi gibi olandan almıştık. Simdi bilemedim hangisi
Bende eskileri giyiyorum zorlamıyor da sadece dikiş olan yere nasıl olur sonra bilmiyorumBen suanda eskiden giydiklerimi giyiyorum.hastaneyede büyük çamaşır var göbek üstü yeni eve biri gelir lazim olursa gelene diye almisim:) 2tane var bir 2 daha alirim. Hiç hamile külodu giymedim. Rahat edemem göbek üstüne hahaha
Evet ya bizim evde sıcak bugün doktora gidecem öncesinde kan. Vermeye gittim giderken elbise giydim, opak çorapla ay hava nasıl soğukmuş mahvoldum hahaha.ankaranin ayazini düşünemedim.Bende eskileri giyiyorum zorlamıyor da sadece dikiş olan yere nasıl olur sonra bilmiyorumev kış geliyor soğur diye hamile taytı aldım tövbe içinde ruhum daraldı bir kez bile giymedim hoş hava da soğumadı soğusa da ben üşüyemiyorum
İki tipten de alacagım yanıma ikişer tane sanırım. 5 parça çanta olduİşte aklımdaki soruiç çamaşırı yanımıza alacaksak hamile iç çamaşırı mı almalıyız bide dikişlerden hangisi rahat olur hastahanede sanmam kullanılmaz ama dönüş yolu malum
Ayy olabilir o zaman gerçekten 36 da sorayım kesinBenim arkadaşım da ikiz annesi onlara hamilryken ikiz olduklarını 7. Ay da öğrenmiş doktorlar nasıl farkedemedik falan demişler hatta direk aklıma o olay geldi senin rüyanı okuyuncao yüzden olur mu öyle şey canım rüya iste diyemiyorum olur mu olur
Sabah oğlumu bırakmaya gittim ankaradayız araba eksi 4 gösteriyordu dondumm dondummEvet ya bizim evde sıcak bugün doktora gidecem öncesinde kan. Vermeye gittim giderken elbise giydim, opak çorapla ay hava nasıl soğukmuş mahvoldum hahaha.ankaranin ayazini düşünemedim.
Ama sen Ankara diyorsunEvet ya bizim evde sıcak bugün doktora gidecem öncesinde kan. Vermeye gittim giderken elbise giydim, opak çorapla ay hava nasıl soğukmuş mahvoldum hahaha.ankaranin ayazini düşünemedim.
5 parça mıİki tipten de alacagım yanıma ikişer tane sanırım. 5 parça çanta olduKocam diyor ki reelsteki ilk çift biziz. İlk çocuk
çok güzelmiş canım sağlıkla giy inşallahBenim şöyle. Geçen yattım hastanede çok sıcak hep terledim(((
Genç bi kiz vardi kahvaltı yapalım diye yer arıyorduk.sort giymis baya kisa ve üstünde crop dedm gençlik kani ısıtıyor ama bacakları morarmisti hahsAma sen Ankara diyorsunorda ona cesaret edemem işte
Herkesin süreci aynı olmuyor malesef kuzum olsun sağ salim kucağına aldın ya sende toparlsnirsin Allah'ın izniyle yaz bize aradaKiz bende özledim yazmayı vallagenelde hep isyankar mesajlarımla günaydın diyordum size şimdi de aynen bebek, oğlan l, annemler burada... Onlarda pazar gidecek içim buruk biraz. Kız iyi şükür bugün sarilik kontrolü vardı aynı çıktı. Cuma da son kez gideceğiz inşallah. Bende toparlanmaya çalışıyorum ama biraz uzun sürecek gibi hissediyorum
Ben de alt üst pijama aldım ama lazım olur mu üşür müyüm ekstra alsam mı sabahlık alsam mı bilemedimYok canım ben alt-üst pijama şeklinde aldım.
Ay ne güzel koy işte niye kesiyor kndi ismini mi istiyor kynanan. Benim kızımın ikinci ismi kaynanamın ismi o yüzden bu kızıma da annemin ismini koymak istiyorumİpek ismini cok seviyorum hatta annemin adi kaynanamin kesecegini bilmesem eylul ipek koyardım
Vitaleyle aynı ücret yapıcakmış hastası olduğum için.daha pahalıymış galiba orda ama ne kadar bilmiyorumDoğum parasını konuştunuz mu vitalenin doktor orada ise doğum parası ne kadar acaba
Ne çok zorlandık ya bu doğum sürecinde .sağlıcakla gelse şu bebişlerde rahat bi nefes alsak artık vallaAnladım. Yooo araştırmadayim artık orda takılıyım. Geçen 5 gün orda yattım. Dün da gittim doktor pesser çıkartmıyor daha 2 hafta duracak diyor ama ben gene kötü oldum gene antibiyotik yazdırdı eve gönderdi. Yarın meydan tıpa gidecem cikartcam şu pessere yeter artık (((
Çok şükür tek saçma rüya gören ben değilim demekkiBen de anlatayım ultra saçma rüyamı rüyamda survivordan arıyorlar yarışmaya başvurmuşsunuz yarın başlıyor yarışma hazırlanın diyorlar. Ama ben gelemem ki doğurcam diyorum olmaz mecbur geleceksiniz diyorlar. Rüyamda o kadar bunaldım ki ağlayacaktım nerdeyse ben orda nasıl doğuracağım diye. Sonra planlar yapıyorum ormanlık alana gider doğururum kimse görmez diyorum. Ama nasıl ağlamaklı uyandım anlatamam size
Olabilir ya aslında çok karar vermek içinde düşünmedim aslında.sanki doğuma daha çok varmış gibi geliyo bazenEe gir sende istersen arkasindan medstar güvenilir bir hastane. Anestezi ekibi de iyi.
Geçmiş olsun. Zencefil kaynatın. Çok iyi geliyor. Parol alın bence en azından ilk kırgınlığı alır. Beslenmeye dikkat edin.Kızlar yazanlar oldu genelde ama unuttum neler yazıldı .sanırım grip bulaştı ya da üşüttüm .boğazım ağrıyor ateşim çok yüksek değil ama çıkcak gibi.37 .haftaya kadar çalışcam diye uğraştım ama son haftamda hastalandımilaç kullanmak istemiyorum .doğal olarak ne yapabilirim .ballı limonlu sıcak sudan başka bişey gelmedi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?