2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ya depeend dediğiniz külot gibi mi yoksa bebek bezi gibi mi? oğlumda bebek bezi gibi olandan almıştık. Simdi bilemedim hangisi
Ben hasta bezi yazandan aldım. Dikişlere pansuman için daha rahat olur diye düşündüm. Hastanede verirler sanırım ama ne kadar verirler bilemedim 1 paket aldım.

Kızlar benim midem bulanıyor. Hamilelik boyunca hiç mide bulantısı yaşamadım. Şu 2 3 gündür acayip midem bulanıyor. Bu ne olaki? Reflu de var gerçi mideyle ilgili sanırım. Başka bir şey olmasın da

Kızlar uykusuz gecelerden selamlar telefonumu kaybetmiştim sessizde birakip nerelere koydum derken 1 gun aradim bebiş gunduzleri uyuyup geceleri ayakta ayni anne karnindaki gibi ben zombiye dondum uyumuyordum zaten oksurukten 10 gun simdi bebisle uyumuyoruz bizimde sariligimiz orta seviyede dedi doktor birde istenilen kiloya gelememis mama ve anne sutu deneyelim dedi cumaya kadar . Bakalim cuma gununki randevuda ne diyevek . Annemde hafta sonu gidiyor . Kaynanam yardim edecek tabi insallah 40 dan sonra uykular normale doner diyorlar bu konuda yorum yapamiyorum

Anestezi etkisi için ne ysptin canım. Granül khve fln içtin mi
Hayır inan hiç kahve içmedim.. Anestezi etkisini kısa sürede atlattım ama sadece boğazım acıyordu onun haricinde baş ağrısı vs yaşamadım allahtan.. Çay içiyordum çay bile bana o kadar iyi geldi ki.. Genel olduğu için uyandığında sadece kesik yerinde ağrın oluyor ağrı kesici yaptıkları zaman geçiyor zaten.. ama uyuduğun için kendini iyi hissediyorsun genelin iyi yanı uykunu çok güzel alman.. Birde kesssinlikle kayısı hoşafı da baya iyi geldi.. Bol bol sıvı tüketmek önemli bence.. Ama kahve filan iyi geliyormuş baş ağrım olursa bu sefer içerim.. Kahveyle pek aram yok

Kiz benimde annemler pazar gidiyor. Annen kalayım mi biraz daha dedi diğer tarafta da dedem var kardeşlerim var gönlüm razı olmadı. Aslında hiç gonderesim de yok ama kayinvalidem var eşimde ayın 2 sine kadar izinli bir sekilde.topsrlayacagim... Kayinvalidem var işte bir şekilde devam edeceğim. Bizim sarıldıktan orta düzey cuma kontrol var inşallah düşmüş olur

Sancı var mı kızlar nst sırasında kasılma hissettim de.. Dr bişi yok dedi haftaya tekrar gel dedi..

Eklentiler

• IMG_20221221_163523_edit_498608107527562.webp
    66,4 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar bende kontrolden çıktım 37+3 gün iki hafta önden gidiyor bizimde karnımız ve kafamız kilosu 3400 dedi bana fazla geldi ama eksi 200.olabilir kilosu normal dedi böbreğinde ki genişleme devam ediyor doğunca hemen ultrasona göndeririz dedi morelim çok bozuldu ağlıyorum çıktığımdan beri

Açlık tokluk yaptırdınız mı ? Ferah olun sağlıkla gelecekler

Çok duydum bunu canım luften kendine sıkıntı yapma goruceksin önemli bişey cikmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…