- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #22.981
Kulot gibi olandan aldim canim benYa depeend dediğiniz külot gibi mi yoksa bebek bezi gibi mi? oğlumda bebek bezi gibi olandan almıştık. Simdi bilemedim hangisi
7500-8000 canim ama ocakda ne kadar artar bilmem.vitalede ne kadarVitaleyle aynı ücret yapıcakmış hastası olduğum için.daha pahalıymış galiba orda ama ne kadar bilmiyorum
Teşekkür ederimAy ben seni dogurdun sandim
32. Haftadan itibaren sabah aksam diyordu canim bak burdada oyle yaziyor. Trensyol lansinoh urun aciklamasi.
Ben hasta bezi yazandan aldım. Dikişlere pansuman için daha rahat olur diye düşündüm. Hastanede verirler sanırım ama ne kadar verirler bilemedim 1 paket aldım.Ya depeend dediğiniz külot gibi mi yoksa bebek bezi gibi mi? oğlumda bebek bezi gibi olandan almıştık. Simdi bilemedim hangisi
7civarı demişlerdi ama artmıştır bile belki7500-8000 canim ama ocakda ne kadar artar bilmem.vitalede ne kadar
Deepend kullanmadım canım ben. İlk hamileligimde alerji yaptı bana. Bunda hamile pedi alıp hamilelikte kullandığım kulotlarin içine pedleri koydumKuzu depeend ustune külot giydin mi . Hamilelik kulotlarini kullaniyorum diye valiza koymadim ama valize de iki adet koyayim mi
İnşallah canım aminHerkesin süreci aynı olmuyor malesef kuzum olsun sağ salim kucağına aldın ya sende toparlsnirsin Allah'ın izniyle yaz bize arada
Hayır inan hiç kahve içmedim.. Anestezi etkisini kısa sürede atlattım ama sadece boğazım acıyordu onun haricinde baş ağrısı vs yaşamadım allahtan.. Çay içiyordum çay bile bana o kadar iyi geldi ki.. Genel olduğu için uyandığında sadece kesik yerinde ağrın oluyor ağrı kesici yaptıkları zaman geçiyor zaten.. ama uyuduğun için kendini iyi hissediyorsun genelin iyi yanı uykunu çok güzel alman.. Birde kesssinlikle kayısı hoşafı da baya iyi geldi.. Bol bol sıvı tüketmek önemli bence.. Ama kahve filan iyi geliyormuş baş ağrım olursa bu sefer içerim.. Kahveyle pek aram yokAnestezi etkisi için ne ysptin canım. Granül khve fln içtin mi
Bende bilemedim bakcam tek o kaldı alınacak sanirim.Ben hasta bezi yazandan aldım. Dikişlere pansuman için daha rahat olur diye düşündüm. Hastanede verirler sanırım ama ne kadar verirler bilemedim 1 paket aldım.
Kiz benimde annemler pazar gidiyor. Annen kalayım mi biraz daha dedi diğer tarafta da dedem var kardeşlerim var gönlüm razı olmadı. Aslında hiç gonderesim de yok ama kayinvalidem var eşimde ayın 2 sine kadar izinli bir sekilde.topsrlayacagim... Kayinvalidem var işte bir şekilde devam edeceğim. Bizim sarıldıktan orta düzey cuma kontrol var inşallah düşmüş olurKızlar uykusuz gecelerden selamlar telefonumu kaybetmiştim sessizde birakip nerelere koydum derken 1 gun aradimbebiş gunduzleri uyuyup geceleri ayakta ayni anne karnindaki gibi ben zombiye dondum uyumuyordum zaten oksurukten 10 gun simdi bebisle uyumuyoruz bizimde sariligimiz orta seviyede dedi doktor birde istenilen kiloya gelememis mama ve anne sutu deneyelim dedi cumaya kadar . Bakalim cuma gununki randevuda ne diyevek . Annemde hafta sonu gidiyor . Kaynanam yardim edecek tabi insallah 40 dan sonra uykular normale doner diyorlar bu konuda yorum yapamiyorum
Tsk ederim. Rusyada aldım orda tüm kızlar böyle takım alıyorlar bende aldımçok güzelmiş canım sağlıkla giy inşallah
Tsk ederim bakalım belki yarın hemen hersey başlayabilirNe çok zorlandık ya bu doğum sürecinde .sağlıcakla gelse şu bebişlerde rahat bi nefes alsak artık valla
Açlık tokluk yaptırdınız mı ? Ferah olun sağlıkla geleceklerMuz, ceviz bence bebeğe kilo aldıran. Ben de yedim. Son zamanlarda gece uykumdan uyanıp meyve yiyordum. Kivi, mandalin, portakal suyu. Şeker yüklemesi yaptırmamıştım, inşallah şeker çıkmadan sağlıkla alırız kucağımıza
Çok duydum bunu canım luften kendine sıkıntı yapma goruceksin önemli bişey cikmayacakKızlar bende kontrolden çıktım 37+3 gün iki hafta önden gidiyor bizimde karnımız ve kafamız kilosu 3400 dedi bana fazla geldi ama eksi 200.olabilir kilosu normal dedi böbreğinde ki genişleme devam ediyor doğunca hemen ultrasona göndeririz dedi morelim çok bozuldu ağlıyorum çıktığımdan beri
Evet yaptırmıştım sorun yok şükürAçlık tokluk yaptırdınız mı ? Ferah olun sağlıkla gelecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?