- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.001
Benim kız isimsiz doğacak çünkü isim beğenmiyoruzTÜİK paylaştı... İşte 2021'in en popüler bebek isimleri - Güncel haberler
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2021 yılında doğan bebeklere en çok verilen isimleri duyurdu. Verilere göre geçtiğimiz yıl kız bebeklere en çok Zeynep ismi verildi. En çok tercih edilen erkek isim ise Yusuf oldu. İşte en popüler bebek isimleri!m.haberturk.com
Benimde yok gonderesim ama babaannem var bizim de babam gelip hafta sonu alacak iste diyorum bebişle toplanıp takılacağım peşinize . Benim esim ise basladi dogum iznini kullanıp diğer izinlerimi saklayacagim dedi. Kayinvalidem var artik bizde kalir zaten alt katimda oturuyor .Kiz benimde annemler pazar gidiyor. Annen kalayım mi biraz daha dedi diğer tarafta da dedem var kardeşlerim var gönlüm razı olmadı. Aslında hiç gonderesim de yok ama kayinvalidem var eşimde ayın 2 sine kadar izinli bir sekilde.topsrlayacagim... Kayinvalidem var işte bir şekilde devam edeceğim. Bizim sarıldıktan orta düzey cuma kontrol var inşallah düşmüş olur
Benimki dee bi insan hiç mi isim beğenemezBenim kız isimsiz doğacak çünkü isim beğenmiyoruz
Ahahah kocam da diyor ki : hele bir doğsun, adın ne senin diye sorarız kendisineBenimki dee bi insan hiç mi isim beğenemezkal geldi bana ..öteliyorum sürekli çocuk doğunca tipine bakıp mi koysak acaba annem.oyle diyor belki ilham gelir
Bu da çok iyimis çok guldumAhahah kocam da diyor ki : hele bir doğsun, adın ne senin diye sorarız kendisine
Test yapilmis miydi canim enfeksiyon mu vardi.Kızlar benim yesil akıntım geçmek bilmiyor. Doktorum bi fitil verdi ondan 7 tane kullandım yeni kutuya başladım ama hala geçmedi azalmadı bile. Ne yapsam ki hic fikriniz var mı.
Kızlar benim yesil akıntım geçmek bilmiyor. Doktorum bi fitil verdi ondan 7 tane kullandım yeni kutuya başladım ama hala geçmedi azalmadı bile. Ne yapsam ki hic fikriniz var mı.
Hayırlısı bir şekilde alisacagiz bu sürece benim birde evde oğlan var ve bebeğe çok tepkili bakalımBenimde yok gonderesim ama babaannem var bizim de babam gelip hafta sonu alacak iste diyorum bebişle toplanıp takılacağım peşinize . Benim esim ise basladi dogum iznini kullanıp diğer izinlerimi saklayacagim dedi. Kayinvalidem var artik bizde kalir zaten alt katimda oturuyor .
İnşallah Canım kilosu da fazla gelince bana takıldım yine duygularım çok karıştıÇok duydum bunu canım luften kendine sıkıntı yapma goruceksin önemli bişey cikmayacak
Hamilelik hormonları hep bunlar sen sakin kalmaya calis bebişi üzme annesiİnşallah Canım kilosu da fazla gelince bana takıldım yine duygularım çok karıştı
Ben giymedim üstüne külot. Sadece depend kullandım. Hamilelik külodu, emzirme atleti ve sütyeni koymuştum ama hiçbiri giymedimKuzu depeend ustune külot giydin mi . Hamilelik kulotlarini kullaniyorum diye valiza koymadim ama valize de iki adet koyayim mi
Ben dönüş yolunda da depend üzerine taytımı giydim. Acaba bende mi sorun varİşte aklımdaki soruiç çamaşırı yanımıza alacaksak hamile iç çamaşırı mı almalıyız bide dikişlerden hangisi rahat olur hastahanede sanmam kullanılmaz ama dönüş yolu malum
Bende 2 kutu başladım dün ama benim enfeksiyon var pesserden dolayıKızlar benim yesil akıntım geçmek bilmiyor. Doktorum bi fitil verdi ondan 7 tane kullandım yeni kutuya başladım ama hala geçmedi azalmadı bile. Ne yapsam ki hic fikriniz var mı.
Sizin bebiş kiz mi ? Erkek olsaydi ben Doğa koyacaktim. Gerci unisex bi isim. Tam kizima Doğa dedim kuzenim de aynı ismi koymuş. Kaldık yine isimsizAhahah kocam da diyor ki : hele bir doğsun, adın ne senin diye sorarız kendisine
Kız :) ilk ismi Melissa , ikinci isimde de mutabıkız ama ben 3. İsim de istiyorum kocamın 3 ismi var çünküSizin bebiş kiz mi ? Erkek olsaydi ben Doğa koyacaktim. Gerci unisex bi isim. Tam kizima Doğa dedim kuzenim de aynı ismi koymuş. Kaldık yine isimsiz
Doğa da çok güzel isim aslında . Başka fikirlere de açıksanız ? Mesela başka hangi isimler vardı kafanızda ?Sizin bebiş kiz mi ? Erkek olsaydi ben Doğa koyacaktim. Gerci unisex bi isim. Tam kizima Doğa dedim kuzenim de aynı ismi koymuş. Kaldık yine isimsiz
Güzelmiş MelissaKız :) ilk ismi Melissa , ikinci isimde de mutabıkız ama ben 3. İsim de istiyorum kocamın 3 ismi var çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?