2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benimde yok gonderesim ama babaannem var bizim de babam gelip hafta sonu alacak iste diyorum bebişle toplanıp takılacağım peşinize . Benim esim ise basladi dogum iznini kullanıp diğer izinlerimi saklayacagim dedi. Kayinvalidem var artik bizde kalir zaten alt katimda oturuyor .

Benimki dee bi insan hiç mi isim beğenemez kal geldi bana ..öteliyorum sürekli çocuk doğunca tipine bakıp mi koysak acaba annem.oyle diyor belki ilham gelir
Ahahah kocam da diyor ki : hele bir doğsun, adın ne senin diye sorarız kendisine

Kızlar benim yesil akıntım geçmek bilmiyor. Doktorum bi fitil verdi ondan 7 tane kullandım yeni kutuya başladım ama hala geçmedi azalmadı bile. Ne yapsam ki hic fikriniz var mı.

Ben olsam doktora yeniden görünürüm, Hatta kandaki CRP ye de baktırırım. Yeşil akıntı enfeksiyon diye biliyorum. Önemli bence

Hayırlısı bir şekilde alisacagiz bu sürece benim birde evde oğlan var ve bebeğe çok tepkili bakalım

Kuzu depeend ustune külot giydin mi . Hamilelik kulotlarini kullaniyorum diye valiza koymadim ama valize de iki adet koyayim mi
Ben giymedim üstüne külot. Sadece depend kullandım. Hamilelik külodu, emzirme atleti ve sütyeni koymuştum ama hiçbiri giymedim pijama takımı ve gecelik almıştım sadece bir pijama takımı kullandım zaten ertesi günü çıkınca hastaneye gittiğim kıyafetleri de giydim, o zaman sadece emzirme atleti giydim çıktım.
İşte aklımdaki soru iç çamaşırı yanımıza alacaksak hamile iç çamaşırı mı almalıyız bide dikişlerden hangisi rahat olur hastahanede sanmam kullanılmaz ama dönüş yolu malum
Ben dönüş yolunda da depend üzerine taytımı giydim. Acaba bende mi sorun var ama arkadaşım hamile çamaşırları daha iyi olur yanına al demişti bence de eğer kullanacaksanız hamile çamaşırı olmalı dikişler için. Ama sadece depend işimi gördü benim.

Doğumdan bugüne 2 gün geçmiş ama bana 2 hafta geçmiş gibi canlı canlı size sezaryen sonrası 2. Günden bildiriyorum. Benim gibi gidip emzirir veya uzanırken sakın bir şey yiyip boğazınızsa bıraktırmayın, eminim yemezsiniz bunu sadece ben yaparım ama dikişlerim ağrıyor ama doktorum zorlamışsın normal dedi çağırmadı kontrole.
Yürürken vs çok zorlanıyorum, klozete otururken de. Yatarken rahatım sadece. Ama yatağa geçerken çok zor. Hastaneden eve geldiğimde çok iyiydim, oo süper böyle devam edecekse diyordum ama öyle olmuyormuş olsun her şey geçer bebeğim sağlıklı yanımda diye mutluyum. Annem yanımda benimle ilgileniyor, kayınvalidem bebek ve evle. Cuma çocuk doktoruna gideceğiz belki bir ağrı kesici iğne olurum o gün kendim.

Sizin bebiş kiz mi ? Erkek olsaydi ben Doğa koyacaktim. Gerci unisex bi isim. Tam kizima Doğa dedim kuzenim de aynı ismi koymuş. Kaldık yine isimsiz
Kız :) ilk ismi Melissa , ikinci isimde de mutabıkız ama ben 3. İsim de istiyorum kocamın 3 ismi var çünkü

Sizin bebiş kiz mi ? Erkek olsaydi ben Doğa koyacaktim. Gerci unisex bi isim. Tam kizima Doğa dedim kuzenim de aynı ismi koymuş. Kaldık yine isimsiz
Doğa da çok güzel isim aslında . Başka fikirlere de açıksanız ? Mesela başka hangi isimler vardı kafanızda ?

Kız :) ilk ismi Melissa , ikinci isimde de mutabıkız ama ben 3. İsim de istiyorum kocamın 3 ismi var çünkü
Güzelmiş Melissa ben de 2 isim koyayım diyorum bi yandan sınavlardaki kodlama aklıma geliyor ben öğrenciyken çok zorlanmıştım. Ben de Alin Lina ve Luna düşündüm. Bunlar güzel mi acaba? Şimdilerde hep kısa isimler konuluyor söylemek kolay diye sanırım . Aslında ben Kardelen, Lavinya, Kamelya vb uzun isimler de seviyorum. Sizce hangisi? Ama E sıklı da var hiçbiri diye

Kozlar dün çok sancılarım çıkmıştı yatış dedi devlet ama kabul etmedim bugün sabah yine gel dediler gittim 3 cm açılma var suni sancı veririz yoksa sezeryana alırız dedi ebe olan arkadaşım git evde çek sancıların çok düzensiz dayanamadığın zaman git dedi bir de çatıda çok zorladılar baya kanama geldi böyle sürekli gel git yormuyorda beni kaynanamın bik bik konuşması yoruyor valla bitsin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…