- 1 Eylül 2021
- 5.339
- 20.017
- 298
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.021
Alin Lina nın anlamı nedir, kulaga hoş geliyor . Ben kız isimlerinin A ile bitmesini çok seviyorum. Hayatta duruşları olan tanıdığım kadınlar geliyor aklıma .Güzelmiş Melissaben de 2 isim koyayım diyorum bi yandan sınavlardaki kodlama aklıma geliyor ben öğrenciyken çok zorlanmıştım. Ben de Alin Lina ve Luna düşündüm. Bunlar güzel mi acaba? Şimdilerde hep kısa isimler konuluyor söylemek kolay diye sanırım . Aslında ben Kardelen, Lavinya, Kamelya vb uzun isimler de seviyorum. Sizce hangisi? Ama E sıklı da var hiçbiri diye
Peki hastanede hiç ic çamaşırı giymedin mi üstüne.ben oğlumda nasıldı unuttum. Foto var camsr yok üstümde belli meme cveredi görünüyor krem surmusm gecelikten belli süt akmıyor zaten demi ilk gün unutmsmm hshsBen giymedim üstüne külot. Sadece depend kullandım. Hamilelik külodu, emzirme atleti ve sütyeni koymuştum ama hiçbiri giymedimpijama takımı ve gecelik almıştım sadece bir pijama takımı kullandım zaten ertesi günü çıkınca hastaneye gittiğim kıyafetleri de giydim, o zaman sadece emzirme atleti giydim çıktım.
Ben dönüş yolunda da depend üzerine taytımı giydim. Acaba bende mi sorun varama arkadaşım hamile çamaşırları daha iyi olur yanına al demişti bence de eğer kullanacaksanız hamile çamaşırı olmalı dikişler için. Ama sadece depend işimi gördü benim.
Sancılarını hissediyorsan ve sıklaşırsa git bnce canım doğumun başlamış görünüyor Sağlıkla al kucağınaKozlar dün çok sancılarım çıkmıştı yatış dedi devlet ama kabul etmedim bugün sabah yine gel dediler gittim 3 cm açılma var suni sancı veririz yoksa sezeryana alırız dedi ebe olan arkadaşım git evde çek sancıların çok düzensiz dayanamadığın zaman git dedi bir de çatıda çok zorladılar baya kanama geldi böyle sürekli gel git yormuyorda beni kaynanamın bik bik konuşması yoruyor valla bitsin diyorum
Valla senin kv dende benim sinirimi bozuyor . Neden müsade ediyorsunuz konuşmasınaKozlar dün çok sancılarım çıkmıştı yatış dedi devlet ama kabul etmedim bugün sabah yine gel dediler gittim 3 cm açılma var suni sancı veririz yoksa sezeryana alırız dedi ebe olan arkadaşım git evde çek sancıların çok düzensiz dayanamadığın zaman git dedi bir de çatıda çok zorladılar baya kanama geldi böyle sürekli gel git yormuyorda beni kaynanamın bik bik konuşması yoruyor valla bitsin diyorum
E yatarken üstümde pike vardı onu kapattım, kalktığımda sabahlık giyiyordum. Hiç aklıma da gelmemiş açıkçası göğüslerimin görüneceği şimdi sen deyince fark ettim sadece emzirmeyi düşünüyordumPeki hastanede hiç ic çamaşırı giymedin mi üstüne.ben oğlumda nasıldı unuttum. Foto var camsr yok üstümde belli meme cveredi görünüyor krem surmusm gecelikten belli süt akmıyor zaten demi ilk gün unutmsmm
Bende sancı hissi yok canım zaten her gün kontrole çağırdı bakalım ne zaman olursaSancılarını hissediyorsan ve sıklaşırsa git bnce canım doğumun başlamış görünüyor Sağlıkla al kucağına
Bugün çok dua ettim doğum günüm doğsun diye ama olmadı.Valla senin kv dende benim sinirimi bozuyor . Neden müsade ediyorsunuz konuşmasınaay gıcık ya.
Sende hamileliğin son 1-2 ayını sancıyla geçirdin inşallah sağlıkla alırsın kucağına
Alın asıl soylu , Lina ise zeytin dallarından yapılmış taç anlamlarına geliyor. Luna ay demek. Evet u ve a Türkçede kaba bir soylenise neden oluyor. Aslında latince bu isim ve yabancılar u yu yumuşak söylediği için tatlı oluyor ama bize söylemek zor doğru. Peki diğer uzun isimler yazdığım nasıl sizce?Alin Lina nın anlamı nedir, kulaga hoş geliyor . Ben kız isimlerinin A ile bitmesini çok seviyorum. Hayatta duruşları olan tanıdığım kadınlar geliyor aklıma .
Luna daki U kalın ünlü A ile ikisi fazla geldi sanki .
Teşekkür ederim kesinlikle yararı oldu yorumlarınızınUzunlara pek ısınamadım, ama önemli olan sizin beğenmeniz bence .
Alin Linanın anlamları çok hoş ama
Ben de alt üst pijama aldım ama lazım olur mu üşür müyüm ekstra alsam mı sabahlık alsam mı bilemedim
Cevabımda duzenleme yaptım biraz ama geç kaldım galibaTeşekkür ederim kesinlikle yararı oldu yorumlarınızın
Okudum düzenlemeyiCevabımda duzenleme yaptım biraz ama geç kaldım galibaRica ederim ne demek
o demek isteiğin acıyı anlıyorum doğumu hızlandırmak için birşey yapıyorlar tek seferlik acıyor sonraki muayaneler acımıyor. sanırım yarına doğumun gerçekleşir canım hadi hayırlısı olsun dualarımızdasın haber ver bize deKozlar dün çok sancılarım çıkmıştı yatış dedi devlet ama kabul etmedim bugün sabah yine gel dediler gittim 3 cm açılma var suni sancı veririz yoksa sezeryana alırız dedi ebe olan arkadaşım git evde çek sancıların çok düzensiz dayanamadığın zaman git dedi bir de çatıda çok zorladılar baya kanama geldi böyle sürekli gel git yormuyorda beni kaynanamın bik bik konuşması yoruyor valla bitsin diyorum
Ahaha sarki Cok guzel bu arada . Gönlünüzce olsun herşeyOkudum düzenlemeyiteşekkürler tekrar.Hijo de la Luna diye şarkı da var çok hoş bi şarkı. Bu 3unden secim yapicam sanırım. Bu arada lunatic in anlamı bana uygunmuş bana benzerse kızım
Bende foto çekimi yoktu oğlumda kendimizin cektikleri ordsn gördüm ben kapalıyım ama o zaman kisa koldu gecelik, başmda açıktı benim oğlum 4 sene önce telde durumuma atmış herkes yazıyor memem belli hshsjsE yatarken üstümde pike vardı onu kapattım, kalktığımda sabahlık giyiyordum. Hiç aklıma da gelmemiş açıkçası göğüslerimin görüneceği şimdi sen deyince fark ettim sadece emzirmeyi düşünüyordumyani sütüm de azdı zaten akma vs gibi bir durum olmadı. Ama foto çekimi yapılırken giydim sütyen. Hatta fotoğrafçıyı beklerken emzirecektim zor oldu biraz. Şimdi evde de hep emzirme atleti giyiyorum, sütyen pek sevmedim.
Ben 37. Haftada dogum yaptim canim bekledigimden erken geldi. Yalanci sancilarda on gun onceden haberciymis meger :)Çok berbattı gerçekten. Doğum sancısı bundan kötüyse inanın cekilirŞimdi rahatladım dün ağlattı. Acısında da değilim sadece çok erken diye endişe de ettim. Bu tür ağrılar son zamanlarda olur diye düşünürdüm. 33. Hafta erken degil mi?
Sizin de gönlünüzce olsun her seyAhaha sarki Cok guzel bu arada . Gönlünüzce olsun herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?