2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Allah yardımcın olsun canim hayırlısıyla alirsin kucağına inşallah

Doktor bebeğin kilosu için bişey dedi mi bizde bugün 37+3 olduk bugün kontrolde 3400 çıktı fazla geldi bana doktor normal dedi ama ben kilosuna takıldım ya

Ben zaten kaplı emzirme atleti aldim sadece suryen kullanmayi düşünmüyorum isabet olmus demekki.bencede külot kullanilmaz ama bir tane almistim yeter o zaman..

Ay o da laf yemelere doyamadi..en sevmedigim insan tipi laf yiyip hic birsey olmamis gibi ayni devam eden tip.
Sen yine de cok beklemesen mi suyun felan azalirsa? Catin musait mi , bebek son anda ters mi döndü? Kanala girmeden bunlar da onemli degil mi canim?

Ben bugün kontrole gittim 34+5 di 35+5, çıktı. Kiloyu unuttum sanki 2700 du. Yeni doğan sünneti sordu yaptırır misniz diye , onu düşüneceğiz, birde kordon kanı bunu da sordular siz ne düşünüyorsunuz?
Benim oğlum hipospadias (yarim sunnet) di canim 2 yasina kadar sunnet olmasi gerekiyordu 2 yasina yakin yaptirdim ama bebekken yaptirmadigima cok pisman oldum çünkü hipospadias oldugundan bir hafta sonda ile kaldi kış günü çıplak ve ayaga kalkmamasi gerekti.
O yüzden nasip olursa oturma ve yürümeye baslamadan sunnet yaptiracagim bu sefer.

Doktor bebeğin kilosu için bişey dedi mi bizde bugün 37+3 olduk bugün kontrolde 3400 çıktı fazla geldi bana doktor normal dedi ama ben kilosuna takıldım ya
Aslinda tahmini kiloya gore fazla canim. Benim de oyle 34 haftaya 2900 cikti ama bana da doktor normal dedi onceden fazla cikinca fazla diyorlardi. Artik son zamanlarimiz diye mi sorun etmiyorlar anlamadim.
Hani once dikkat et diyorlardi.

Çabuk atman iyi olmuş anestesiyi ben baya bulantı kusma yaşamıştım ondan sordum canım. Ağrıyı biliyorum o Allah'ın emri sezeryan yerindeki. Tabi bol sıvı çok önemli ben hiç içemedim hoş

Virgo women canım senin kızında da vardı galiba böbrek genişlemesi hamileyken en son kaç mm demişti doktor bide doğumdan ne kadar süre sonra düzeldi
Canım mm olarak bilmiyorum çok eskiye dönüp belgelere bakmak gerek.Dogumdan sonra 5. Gün kontrolünde ultrasonla bakıldı normal dendi. Zaten anne karnında da idrar kaçıyor olabilir ondandır dendi ve çok şükür ondanmis. Sizde de mi var?

Evet var bu defa fazla dedi doktor çok morelim bozuldu sürekli ağlama modunda yim

Ben oğlumu 1.5 yaşında yaptırdim. Cok güzel oldu, anestezi aldi ama simdi anestezi olmadan yapılıyor ama minnacık ilk 3 ayda belki. Birde oğlumu yapan kişiye yaptırmak istiyorum. Cok güzel oldu klâsik sünnet

Aslinda tahmini kiloya gore fazla canim. Benim de oyle 34 haftaya 2900 cikti ama bana da doktor normal dedi onceden fazla cikinca fazla diyorlardi. Artik son zamanlarimiz diye mi sorun etmiyorlar anlamadim.
Evet bende anlamadım neden normal dediğini hayırlısıyla kucağımiza alırız inşallah her kontrolde farklı bir şey söylüyor stres oluyorum sürekli

Bebek baş aşağı geliş suyum falan her şey normal sadece normalde de 2 cm ile dolaşıyordum hep 3 cm olunca yat dediler kabul etmedim bütün gün de yürüdüm ettim hep 3 cm’de kaldım doktor yatış yap suni sancı verelim dedi olmazsa sezeryan alırız ama bebekte bir sorun yok bende yok daha doğum zamanı da var hani gerekli mi dedim yani doğsun istiyorsan evet ama bana sorarsan eve git dedi zaten nişanımda geldi hastanedeyken yakında doğurursun dedi ama 1 hafta bile bekleyenler varmış nişanı gelince ben hep hemen oluyor sanıyordum suyun gelmediği sürece böyle biranda sorun yok dedi eşimde kabul etseydin keşke suni sancıyı sezeryanı en azından çekmezdin bu kadar diyor sanki kendi çekiyor asıl ona vermek lazım sancı anlasın diye

Hadi bakalim ins gönlüne göre olsun ama benim ikinci olduğu halde cesaret edemezdim yatis yapalim deseler eve gitmeye
Kv ne diyor git doğur mu diyor evde mi bekle diyor

Çabuk atman iyi olmuş anestesiyi ben baya bulantı kusma yaşamıştım ondan sordum canım. Ağrıyı biliyorum o Allah'ın emri sezeryan yerindeki. Tabi bol sıvı çok önemli ben hiç içemedim hoş
AA o kötü ya mide bulantısı neyden oluyor ki acaba anesteziden mi kaynaklanıyor bulantı benim öyle sorunum olmasdı Birde ben çok acıkmıştım yemek yemek istemiştim ama katı şeylere izin vermiyorlar zaten çorbaya izin verilmişti..

Ah bu eşler onlar sanıyor ki hop diye çıkıyor bu bebekler.. Bunlara da suni verilmesi gerekiyor ki anlasınlar diye..

Canım kilosu bnce gayet iyi boşuna takıyorsun bnce birde ultrason yüzde yüz doğruluk payı vermiyor..

Canim emzirme atleti cok gerekli mi sence normal atleti sıyırsan öyle emzirmek zor mu olur ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…