- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.041
Umarım 37.haftayı tamamlayabilirim. Buna raziyim ben. Ama 33.haftadayım daha erken .Sizin durumunuz nasıl iyisiniz umarım..Ben 37. Haftada dogum yaptim canim bekledigimden erken geldi. Yalanci sancilarda on gun onceden haberciymis meger :)
Allah yardımcın olsun canim hayırlısıyla alirsin kucağına inşallahKozlar dün çok sancılarım çıkmıştı yatış dedi devlet ama kabul etmedim bugün sabah yine gel dediler gittim 3 cm açılma var suni sancı veririz yoksa sezeryana alırız dedi ebe olan arkadaşım git evde çek sancıların çok düzensiz dayanamadığın zaman git dedi bir de çatıda çok zorladılar baya kanama geldi böyle sürekli gel git yormuyorda beni kaynanamın bik bik konuşması yoruyor valla bitsin diyorum
Doktor bebeğin kilosu için bişey dedi mi bizde bugün 37+3 olduk bugün kontrolde 3400 çıktı fazla geldi bana doktor normal dedi ama ben kilosuna takıldım yaKızlar bende çıktım muayeneden sonunda çok şükür37+0 ım bugün. Bebeğim 3 kg 200 gr. olmuş 5 gün sonra tekrar gel sezeryan için gün vereceğim dedi salı günü tekrar geleceğim. Nst'ye girdim düzensiz sancılar çıktı sen bir şey hissediyor musun dedi hayır dedim sancılar da düzensiz zaten ve az sende hissetmiyorsan gidebilirsin dedi öyle çıktım.
Ben zaten kaplı emzirme atleti aldim sadece suryen kullanmayi düşünmüyorumBen giymedim üstüne külot. Sadece depend kullandım. Hamilelik külodu, emzirme atleti ve sütyeni koymuştum ama hiçbiri giymedimpijama takımı ve gecelik almıştım sadece bir pijama takımı kullandım zaten ertesi günü çıkınca hastaneye gittiğim kıyafetleri de giydim, o zaman sadece emzirme atleti giydim çıktım.
Ben dönüş yolunda da depend üzerine taytımı giydim. Acaba bende mi sorun varama arkadaşım hamile çamaşırları daha iyi olur yanına al demişti bence de eğer kullanacaksanız hamile çamaşırı olmalı dikişler için. Ama sadece depend işimi gördü benim.
Ay o da laf yemelere doyamadi..en sevmedigim insan tipi laf yiyip hic birsey olmamis gibi ayni devam eden tip.Kozlar dün çok sancılarım çıkmıştı yatış dedi devlet ama kabul etmedim bugün sabah yine gel dediler gittim 3 cm açılma var suni sancı veririz yoksa sezeryana alırız dedi ebe olan arkadaşım git evde çek sancıların çok düzensiz dayanamadığın zaman git dedi bir de çatıda çok zorladılar baya kanama geldi böyle sürekli gel git yormuyorda beni kaynanamın bik bik konuşması yoruyor valla bitsin diyorum
Benim oğlum hipospadias (yarim sunnet) di canim 2 yasina kadar sunnet olmasi gerekiyordu 2 yasina yakin yaptirdim ama bebekken yaptirmadigima cok pisman oldum çünkü hipospadias oldugundan bir hafta sonda ile kaldi kış günü çıplak ve ayaga kalkmamasi gerekti.Ben bugün kontrole gittim 34+5 di 35+5, çıktı. Kiloyu unuttum sanki 2700 du. Yeni doğan sünneti sordu yaptırır misniz diye , onu düşüneceğiz, birde kordon kanı bunu da sordular siz ne düşünüyorsunuz?
Aslinda tahmini kiloya gore fazla canim. Benim de oyle 34 haftaya 2900 cikti ama bana da doktor normal dedi onceden fazla cikinca fazla diyorlardi. Artik son zamanlarimiz diye mi sorun etmiyorlar anlamadim.Doktor bebeğin kilosu için bişey dedi mi bizde bugün 37+3 olduk bugün kontrolde 3400 çıktı fazla geldi bana doktor normal dedi ama ben kilosuna takıldım ya
Çabuk atman iyi olmuş anestesiyi ben baya bulantı kusma yaşamıştım ondan sordum canım. Ağrıyı biliyorum o Allah'ın emri sezeryan yerindeki. Tabi bol sıvı çok önemli ben hiç içemedim hoşHayır inan hiç kahve içmedim.. Anestezi etkisini kısa sürede atlattım ama sadece boğazım acıyordu onun haricinde baş ağrısı vs yaşamadım allahtan.. Çay içiyordum çay bile bana o kadar iyi geldi ki.. Genel olduğu için uyandığında sadece kesik yerinde ağrın oluyor ağrı kesici yaptıkları zaman geçiyor zaten.. ama uyuduğun için kendini iyi hissediyorsun genelin iyi yanı uykunu çok güzel alman.. Birde kesssinlikle kayısı hoşafı da baya iyi geldi.. Bol bol sıvı tüketmek önemli bence.. Ama kahve filan iyi geliyormuş baş ağrım olursa bu sefer içerim.. Kahveyle pek aram yok
Canım mm olarak bilmiyorum çok eskiye dönüp belgelere bakmak gerek.Dogumdan sonra 5. Gün kontrolünde ultrasonla bakıldı normal dendi. Zaten anne karnında da idrar kaçıyor olabilir ondandır dendi ve çok şükür ondanmis. Sizde de mi var?Virgo women canım senin kızında da vardı galiba böbrek genişlemesi hamileyken en son kaç mm demişti doktor bide doğumdan ne kadar süre sonra düzeldi
Evet var bu defa fazla dedi doktor çok morelim bozuldu sürekli ağlama modunda yimCanım mm olarak bilmiyorum çok eskiye dönüp belgelere bakmak gerek.Dogumdan sonra 5. Gün kontrolünde ultrasonla bakıldı normal dendi. Zaten anne karnında da idrar kaçıyor olabilir ondandır dendi ve çok şükür ondanmis. Sizde de mi var?
Ben oğlumu 1.5 yaşında yaptırdim. Cok güzel oldu, anestezi aldi ama simdi anestezi olmadan yapılıyor ama minnacık ilk 3 ayda belki. Birde oğlumu yapan kişiye yaptırmak istiyorum. Cok güzel oldu klâsik sünnetBenim oğlum hipospadias (yarim sunnet) di canim 2 yasina kadar sunnet olmasi gerekiyordu 2 yasina yakin yaptirdim ama bebekken yaptirmadigima cok pisman oldum çünkü hipospadias oldugundan bir hafta sonda ile kaldi kış günü çıplak ve ayaga kalkmamasi gerekti.
O yüzden nasip olursa oturma ve yürümeye baslamadan sunnet yaptiracagim bu sefer.
Evet bende anlamadım neden normal dediğini hayırlısıyla kucağımiza alırız inşallah her kontrolde farklı bir şey söylüyor stres oluyorum sürekliAslinda tahmini kiloya gore fazla canim. Benim de oyle 34 haftaya 2900 cikti ama bana da doktor normal dedi onceden fazla cikinca fazla diyorlardi. Artik son zamanlarimiz diye mi sorun etmiyorlar anlamadim.
Hani once dikkat et diyorlardi.
Aslinda tahmini kiloya gore fazla canim. Benim de oyle 34 haftaya 2900 cikti ama bana da doktor normal dedi onceden fazla cikinca fazla diyorlardi. Artik son zamanlarimiz diye mi sorun etmiyorlar anlamadim.
Hani once dikkat et diyorlardi.
Bebek baş aşağı geliş suyum falan her şey normal sadece normalde de 2 cm ile dolaşıyordum hep 3 cm olunca yat dediler kabul etmedim bütün gün de yürüdüm ettim hep 3 cm’de kaldım doktor yatış yap suni sancı verelim dedi olmazsa sezeryan alırız ama bebekte bir sorun yok bende yok daha doğum zamanı da var hani gerekli mi dedim yani doğsun istiyorsan evet ama bana sorarsan eve git dedi zaten nişanımda geldi hastanedeyken yakında doğurursun dedi ama 1 hafta bile bekleyenler varmış nişanı gelince ben hep hemen oluyor sanıyordumAy o da laf yemelere doyamadi..en sevmedigim insan tipi laf yiyip hic birsey olmamis gibi ayni devam eden tip.
Sen yine de cok beklemesen mi suyun felan azalirsa? Catin musait mi , bebek son anda ters mi döndü? Kanala girmeden bunlar da onemli degil mi canim?
Hadi bakalim ins gönlüne göre olsun ama benim ikinci olduğu halde cesaret edemezdim yatis yapalim deseler eve gitmeyeBebek baş aşağı geliş suyum falan her şey normal sadece normalde de 2 cm ile dolaşıyordum hep 3 cm olunca yat dediler kabul etmedim bütün gün de yürüdüm ettim hep 3 cm’de kaldım doktor yatış yap suni sancı verelim dedi olmazsa sezeryan alırız ama bebekte bir sorun yok bende yok daha doğum zamanı da var hani gerekli mi dedim yani doğsun istiyorsan evet ama bana sorarsan eve git dedi zaten nişanımda geldi hastanedeyken yakında doğurursun dedi ama 1 hafta bile bekleyenler varmış nişanı gelince ben hep hemen oluyor sanıyordumsuyun gelmediği sürece böyle biranda sorun yok dedi eşimde kabul etseydin keşke suni sancıyı sezeryanı en azından çekmezdin bu kadar diyor sanki kendi çekiyor asıl ona vermek lazım sancı anlasın diye
AA o kötü ya mide bulantısı neyden oluyor ki acaba anesteziden mi kaynaklanıyor bulantıÇabuk atman iyi olmuş anestesiyi ben baya bulantı kusma yaşamıştım ondan sordum canım. Ağrıyı biliyorum o Allah'ın emri sezeryan yerindeki. Tabi bol sıvı çok önemli ben hiç içemedim hoş
Ah bu eşlerBebek baş aşağı geliş suyum falan her şey normal sadece normalde de 2 cm ile dolaşıyordum hep 3 cm olunca yat dediler kabul etmedim bütün gün de yürüdüm ettim hep 3 cm’de kaldım doktor yatış yap suni sancı verelim dedi olmazsa sezeryan alırız ama bebekte bir sorun yok bende yok daha doğum zamanı da var hani gerekli mi dedim yani doğsun istiyorsan evet ama bana sorarsan eve git dedi zaten nişanımda geldi hastanedeyken yakında doğurursun dedi ama 1 hafta bile bekleyenler varmış nişanı gelince ben hep hemen oluyor sanıyordumsuyun gelmediği sürece böyle biranda sorun yok dedi eşimde kabul etseydin keşke suni sancıyı sezeryanı en azından çekmezdin bu kadar diyor sanki kendi çekiyor asıl ona vermek lazım sancı anlasın diye
Canım kilosu bnce gayet iyi boşuna takıyorsun bnce birde ultrason yüzde yüz doğruluk payı vermiyor..Doktor bebeğin kilosu için bişey dedi mi bizde bugün 37+3 olduk bugün kontrolde 3400 çıktı fazla geldi bana doktor normal dedi ama ben kilosuna takıldım ya
Canim emzirme atleti cok gerekli mi sence normal atleti sıyırsan öyle emzirmek zor mu olur kiE yatarken üstümde pike vardı onu kapattım, kalktığımda sabahlık giyiyordum. Hiç aklıma da gelmemiş açıkçası göğüslerimin görüneceği şimdi sen deyince fark ettim sadece emzirmeyi düşünüyordumyani sütüm de azdı zaten akma vs gibi bir durum olmadı. Ama foto çekimi yapılırken giydim sütyen. Hatta fotoğrafçıyı beklerken emzirecektim zor oldu biraz. Şimdi evde de hep emzirme atleti giyiyorum, sütyen pek sevmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?