- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.061
Canm bende öyle yaptım iste hastane icin alıyorum sahsen benim sudyenlerde oluyor meseka ve emzirmeye müsait 1 tane hasgsneye aldim gerçi süt gelince.meme cok büyüyor sigar mi bilmem. Benim kimi südyene girmiyor smdi bakalım atlet evdekini kullanabilirsnCanim emzirme atleti cok gerekli mi sence normal atleti sıyırsan öyle emzirmek zor mu olur ki
Benim öyle kaç gündür bugün doktorda mesela nst cekilirken aşırı hareketliydi. eve geldik aksam yine yok bir hareket 2, gün once durmuyordu. Kaburgama tekmeden.Kızlar iyi akşamlar, sizlere birşey sormak istiyorum. 26. Haftalik zamanlarını hatırlayanlar vardır belki, yardımcı olursanız çok sevinirim
Dün bebeğim karnımda kıpır kıpırken bugün nerdeyse hiç hareket etmedi gibi, yermi karnımda kasılmalar oldu sadece. Yer değiştirmiş olsa bile neden çok fazla sakin? Sizce endişelenmelimiyim?
Hadi bakalım bize de haber ver canım hayırlısı olsun haftan cok guzel dogsa bile sorun etmeKızlar sancım var hastaneye gidiyorum bakalım ne diyecekler
Küsüyor yazicaktim klavyem kaydiAy ne güzel koy işte niye kesiyor kndi ismini mi istiyor kynanan. Benim kızımın ikinci ismi kaynanamın ismi o yüzden bu kızıma da annemin ismini koymak istiyorum
Neden öyle oluyor bir fikrin var mı? endişeleniyorumBenim öyle kaç gündür bugün doktorda mesela nst cekilirken aşırı hareketliydi. eve geldik aksam yine yok bir hareket 2, gün once durmuyordu. Kaburgama tekmeden.
Offf bende de ayni ya.bugun yediklerime de dikkat ettim oysaAh bu mide yanması gene başladı hiçbirşey işe yaramıyor uyuyamıyorum ya
Bize de haber ver canim sonucu. Hadi bakalım hayirlisi.Kızlar sancım var hastaneye gidiyorum bakalım ne diyecekler
Gece gunduz ayrimini şuan yapamaz cok erken ama tabi yavas yavas asilanacak bunun icin bir kac ritüel var onlari uygulamaya calis canim en azindan farki anlamaya baslar gece asla ama asla ışık acma istersen los bir gece lambasi kullan yani çok aydinlik olmasin altini bile öyle değiştir emzirmeyi de ve gunduz perdeleri ac asla karanlikta birakma uyur diye odayi karanlik tutmaya calisma gibi nette araştır canim bu ayrim için güzel tüyolar varKızlar uykusuz gecelerden selamlar telefonumu kaybetmiştim sessizde birakip nerelere koydum derken 1 gun aradimbebiş gunduzleri uyuyup geceleri ayakta ayni anne karnindaki gibi ben zombiye dondum uyumuyordum zaten oksurukten 10 gun simdi bebisle uyumuyoruz bizimde sariligimiz orta seviyede dedi doktor birde istenilen kiloya gelememis mama ve anne sutu deneyelim dedi cumaya kadar . Bakalim cuma gununki randevuda ne diyevek . Annemde hafta sonu gidiyor . Kaynanam yardim edecek tabi insallah 40 dan sonra uykular normale doner diyorlar bu konuda yorum yapamiyorum
Canim her bebek kendine ozeldir .eger senin bebek hep cok hareketliydi ilk defa böyle oluyorsa bir doktoruna söyle. Ama benim hic böyle derdim olmuyor genel itibariyle pek hareketli bir bebek degil uzun sure hareket etmediği de oluyor benimkininNeden öyle oluyor bir fikrin var mı? endişeleniyorum
Benimkide Sürekli hareket halinde değil ama en azından gün içinde hisettiriyordu kendini, bugün neredeyse hiç hissettirmedi.Canim her bebek kendine ozeldir .eger senin bebek hep cok hareketliydi ilk defa böyle oluyorsa bir doktoruna söyle. Ama benim hic böyle derdim olmuyor genel itibariyle pek hareketli bir bebek degil uzun sure hareket etmediği de oluyor benimkinin
Ayni dertten muzdaribim fitil bitti bir kac gun olmadi sonra yine ve bu ara cok artti resmen caresiz dogumla gecer umarimKızlar benim yesil akıntım geçmek bilmiyor. Doktorum bi fitil verdi ondan 7 tane kullandım yeni kutuya başladım ama hala geçmedi azalmadı bile. Ne yapsam ki hic fikriniz var mı.
Küçük çerçeveli bir resmi bize çok gördüler
Suyun gelmemis bebekte iyi durumda evde sabretmen iyi olur aslinda artarsa sancin gidersin suni sanciyi cekme diye evde normal sancini cek demiş mantıklı aslinda yengemden biliyorum sancisini cekerdi gittiginde pat diye dogururduBebek baş aşağı geliş suyum falan her şey normal sadece normalde de 2 cm ile dolaşıyordum hep 3 cm olunca yat dediler kabul etmedim bütün gün de yürüdüm ettim hep 3 cm’de kaldım doktor yatış yap suni sancı verelim dedi olmazsa sezeryan alırız ama bebekte bir sorun yok bende yok daha doğum zamanı da var hani gerekli mi dedim yani doğsun istiyorsan evet ama bana sorarsan eve git dedi zaten nişanımda geldi hastanedeyken yakında doğurursun dedi ama 1 hafta bile bekleyenler varmış nişanı gelince ben hep hemen oluyor sanıyordumsuyun gelmediği sürece böyle biranda sorun yok dedi eşimde kabul etseydin keşke suni sancıyı sezeryanı en azından çekmezdin bu kadar diyor sanki kendi çekiyor asıl ona vermek lazım sancı anlasın diye
Tatli biseyler ye bekle biraz hissetmeye calis eger hissetmezsen doktora gitmeni tafsiye ederimKızlar iyi akşamlar, sizlere birşey sormak istiyorum. 26. Haftalik zamanlarını hatırlayanlar vardır belki, yardımcı olursanız çok sevinirim
Dün bebeğim karnımda kıpır kıpırken bugün nerdeyse hiç hareket etmedi gibi, yermi karnımda kasılmalar oldu sadece. Yer değiştirmiş olsa bile neden çok fazla sakin? Sizce endişelenmelimiyim?
Hayirli haberler al canim rahat ol tehlikeli haftalari gectin cok şükürKızlar sancım var hastaneye gidiyorum bakalım ne diyecekler
Haber bekliyoruz canımKızlar sancım var hastaneye gidiyorum bakalım ne diyecekler
Ya canim inan bilmiyorum mesela iki saat olabilir. Durup vucudumu dinlemem gerekiyor dedigim gibi cok belirgin hareketleri yok. İlk hamilelegimdede boyleydi belki karin yapımdandir.Benimkide Sürekli hareket halinde değil ama en azından gün içinde hisettiriyordu kendini, bugün neredeyse hiç hissettirmedi.
Uzun süre hareket etmediğide oluyor dedin ya, o uzun süre zaman aralığı ortalama nedir canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?