2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canim emzirme atleti cok gerekli mi sence normal atleti sıyırsan öyle emzirmek zor mu olur ki
Canm bende öyle yaptım iste hastane icin alıyorum sahsen benim sudyenlerde oluyor meseka ve emzirmeye müsait 1 tane hasgsneye aldim gerçi süt gelince.meme cok büyüyor sigar mi bilmem. Benim kimi südyene girmiyor smdi bakalım atlet evdekini kullanabilirsn

Kızlar iyi akşamlar, sizlere birşey sormak istiyorum. 26. Haftalik zamanlarını hatırlayanlar vardır belki, yardımcı olursanız çok sevinirim
Dün bebeğim karnımda kıpır kıpırken bugün nerdeyse hiç hareket etmedi gibi, yermi karnımda kasılmalar oldu sadece. Yer değiştirmiş olsa bile neden çok fazla sakin? Sizce endişelenmelimiyim?

Benim öyle kaç gündür bugün doktorda mesela nst cekilirken aşırı hareketliydi. eve geldik aksam yine yok bir hareket 2, gün once durmuyordu. Kaburgama tekmeden.

Ay ne güzel koy işte niye kesiyor kndi ismini mi istiyor kynanan. Benim kızımın ikinci ismi kaynanamın ismi o yüzden bu kızıma da annemin ismini koymak istiyorum
Küsüyor yazicaktim klavyem kaydi yok kendi ismini begenmiyor zaten istemiyorda yuzde yuz bir laf sokmalar tripler olurdu zaten ikinci erkek kayinpedrim ismini koymak ister diye dusunuyordum Allahtan yorum yapmadilar sen neden kaynananin ismini koydun ki yanlis anlasilmasin ama bu ilk cocuga aile buyuklerinden olan bir isim koyma geleneği sacma geliyor bana

Gece gunduz ayrimini şuan yapamaz cok erken ama tabi yavas yavas asilanacak bunun icin bir kac ritüel var onlari uygulamaya calis canim en azindan farki anlamaya baslar gece asla ama asla ışık acma istersen los bir gece lambasi kullan yani çok aydinlik olmasin altini bile öyle değiştir emzirmeyi de ve gunduz perdeleri ac asla karanlikta birakma uyur diye odayi karanlik tutmaya calisma gibi nette araştır canim bu ayrim için güzel tüyolar var

Neden öyle oluyor bir fikrin var mı? endişeleniyorum
Canim her bebek kendine ozeldir .eger senin bebek hep cok hareketliydi ilk defa böyle oluyorsa bir doktoruna söyle. Ama benim hic böyle derdim olmuyor genel itibariyle pek hareketli bir bebek degil uzun sure hareket etmediği de oluyor benimkinin

Merhaba kızlar. Ben de ikizlere gebeyim. Ama aşırı derecede ağırlaştim. Resmen gece uzandığım tarafdan diğer tarafa bile donemiyorum. Asla egilip corabimi falan giyemiyorum hatta bacaklarim katlanmiyo neredeyse. Benim durumumda olan var mi acaba. Bi fikir verir misiniz. Gerçekten gün sayıyorum şuan

Benimkide Sürekli hareket halinde değil ama en azından gün içinde hisettiriyordu kendini, bugün neredeyse hiç hissettirmedi.
Uzun süre hareket etmediğide oluyor dedin ya, o uzun süre zaman aralığı ortalama nedir canım?

Kızlar benim yesil akıntım geçmek bilmiyor. Doktorum bi fitil verdi ondan 7 tane kullandım yeni kutuya başladım ama hala geçmedi azalmadı bile. Ne yapsam ki hic fikriniz var mı.
Ayni dertten muzdaribim fitil bitti bir kac gun olmadi sonra yine ve bu ara cok artti resmen caresiz dogumla gecer umarim

Küçük çerçeveli bir resmi bize çok gördüler
Bilirmisin ben ilk resmini çerçeveledim fasulye kadardı birşey belli olmuyor ama anı kalsın istedim dahası yok, bir eli yüz bölgesinde hep, bir profil resmi var o da siyah beyaz burun ve dudaklar belli oluyor, renkli göremedik, bizimkide sürpriz olucak

Suyun gelmemis bebekte iyi durumda evde sabretmen iyi olur aslinda artarsa sancin gidersin suni sanciyi cekme diye evde normal sancini cek demiş mantıklı aslinda yengemden biliyorum sancisini cekerdi gittiginde pat diye dogururdu

Tatli biseyler ye bekle biraz hissetmeye calis eger hissetmezsen doktora gitmeni tafsiye ederim

Ya canim inan bilmiyorum mesela iki saat olabilir. Durup vucudumu dinlemem gerekiyor dedigim gibi cok belirgin hareketleri yok. İlk hamilelegimdede boyleydi belki karin yapımdandir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…