- 18 Mayıs 2017
- 515
- 891
- 103
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.081
Ayy ne kaldı 10 ocağaO kadar sevindim ki anlatamam Rabbim korktuğumuza ugratmasin bizleri. Çocuklarımız hep hep iyi olsun. Benim önümüzdeki kontrolde belli olacak sezeryan tarihi. Ay başı kontrolüm var ama önceside gidebilirim. Hem devlet hem özele gittim 9 ay ama devlette dogurcam çok yüksek ihtimal bu kez.
Canım tahminim bende Ocak 10 unu bulmaz tarih verirler diye düşünüyorum.35+4 um
Evet canım bence de mantıklı olan bu. Benim 2,5 yıl oldu hatta ilk sezaryenden sonraİlk sezeryandan kaç yıl geçti? Benim 2 yıl olmasına rağmen 2 ocak 39+3 e sezeryan günü verdi beklerse bekler zaten yoksa sa sancin olursa gelir dogurursun dedi dr bana mantıklı geldi
Yok zor olmaz benceCanim emzirme atleti cok gerekli mi sence normal atleti sıyırsan öyle emzirmek zor mu olur ki
O haftalarda bazen hareketli bazen haraketsiz olması normal canımKızlar iyi akşamlar, sizlere birşey sormak istiyorum. 26. Haftalik zamanlarını hatırlayanlar vardır belki, yardımcı olursanız çok sevinirim
Dün bebeğim karnımda kıpır kıpırken bugün nerdeyse hiç hareket etmedi gibi, yermi karnımda kasılmalar oldu sadece. Yer değiştirmiş olsa bile neden çok fazla sakin? Sizce endişelenmelimiyim?
Valla bende aynı seyi umut ediyorum. Benim sezeryan olacak ama senin normal dogumsa bitirmek lazim akıntıyı benceAyni dertten muzdaribim fitil bitti bir kac gun olmadi sonra yine ve bu ara cok artti resmen caresiz dogumla gecer umarim
Doktor bebeğin kilosu için bişey dedi mi bizde bugün 37+3 olduk bugün kontrolde 3400 çıktı fazla geldi bana doktor normal dedi ama ben kilosuna takıldım ya
Bende bilemedim bakcam tek o kaldı alınacak sanirim.
Hastane verebilir bence ama cok olmaz sanırım
Kızlar bende kontrolden çıktım 37+3 gün iki hafta önden gidiyor bizimde karnımız ve kafamız kilosu 3400 dedi bana fazla geldi ama eksi 200.olabilir kilosu normal dedi böbreğinde ki genişleme devam ediyor doğunca hemen ultrasona göndeririz dedi morelim çok bozuldu ağlıyorum çıktığımdan beri
Oğlumun adı Miraç kızıma da Zeynep koyucamTÜİK paylaştı... İşte 2021'in en popüler bebek isimleri - Güncel haberler
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2021 yılında doğan bebeklere en çok verilen isimleri duyurdu. Verilere göre geçtiğimiz yıl kız bebeklere en çok Zeynep ismi verildi. En çok tercih edilen erkek isim ise Yusuf oldu. İşte en popüler bebek isimleri!m.haberturk.com
Gunde birkac kere dusa girip o bolgeye on dakika kadar sicaga yakin ilik su tutun. Ciktiktan sonra hemoroidin ustune bepanthen merhem surmek de surtunmeyi azaltip rahatlatiyor.Arkadaşlar bende ocak da doğum yapacagim bir kaç gündür hemoroid problemi başladı çok ağrım oluyor ilaç bitkisel felan ne kullandınız lütfen bana da yardımcı olabilir misiniz
Senin haftalarinda bebegi duzenli hissetmemek daha normal, ama herkesin bebegi farkli. Benim icin gun icinde hic hissetmemek normal olmazdi. Maalesef endiselenecek bir sey olup olmadigini en iyi anne biliyor canim baskasiyla kiyaslamak zor, sen icin rahat etmiyorsa burada denilene bakma kontrole git. Umarim bugun hareketleri duzelmistir :)Kızlar iyi akşamlar, sizlere birşey sormak istiyorum. 26. Haftalik zamanlarını hatırlayanlar vardır belki, yardımcı olursanız çok sevinirim
Dün bebeğim karnımda kıpır kıpırken bugün nerdeyse hiç hareket etmedi gibi, yermi karnımda kasılmalar oldu sadece. Yer değiştirmiş olsa bile neden çok fazla sakin? Sizce endişelenmelimiyim?
Ben de birkaç gün önce çok az hareket hissettim druma söyledim böyle olursa 1 bardak süt iç yarım saat dolan evde sonra soluna yat hareketlerine bak dedi. Eğer hala az hissedersen gel bir nst ye gir dedi. Yanlış alarmdan birşey kaybetmeyiz. İstersen deneyebilirsin dediklerini. Dr dan sonra bizimki 2 gündür bayağı hareketlendi değişiyo günden güne :)Kızlar iyi akşamlar, sizlere birşey sormak istiyorum. 26. Haftalik zamanlarını hatırlayanlar vardır belki, yardımcı olursanız çok sevinirim
Ah bu mide yanması gene başladı hiçbirşey işe yaramıyor uyuyamıyorum ya
Merhaba kızlar. Ben de ikizlere gebeyim. Ama aşırı derecede ağırlaştim. Resmen gece uzandığım tarafdan diğer tarafa bile donemiyorum. Asla egilip corabimi falan giyemiyorum hatta bacaklarim katlanmiyo neredeyse. Benim durumumda olan var mi acaba. Bi fikir verir misiniz. Gerçekten gün sayıyorum şuan
Bi sey daha danışmak istiyorum kızlar. Sizce bebek için ayrı bir kirli sepetine gerek var mı yoksa sonuçta yıkanacagı için gerek yok mu?? Bir de bebek kiyafetlerine ek durulama yapiyor musunuz
Arkadaşlar bende ocak da doğum yapacagim bir kaç gündür hemoroid problemi başladı çok ağrım oluyor ilaç bitkisel felan ne kullandınız lütfen bana da yardımcı olabilir misiniz
Kızlar bu dikiş ağrıları hiç günden güne iyiye gitmiyor? Bu normal mi yoksa bende bir terslik var mı cidden? Ayağa kalktığım an resmen kavruluyor dikişlerim. Cuma günü çocuk doktoru kontrolümüz var bu şekilde dikiş ağrılarıyla mı gidiliyor yani? İmkansız arabaya binmek bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?