2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226

Evet bende öyleyim gündüz hayatta uyuyamam başım aşırı zonkluyor gündüz uyursam bir de salak gibi oluyorum o yüzden hiç uyumam gündüzleri

O kişiden kişiye değişiyor pek

Yok yok korkma canım aşırı yakın demek değil ama artık son haftalar ya o yüzden aşağı iniyor karnımız bebeğin baş aşağı olmasının da etkisi var bu durumda doktor öyle demişti

Seni anlayabiliyorum inan o hissettiğin boşluğu ve üzüntüyü ama yapacak bir şey yok kayinvaliden yardımcı olur? InsaAllah bir an önce alisirlar birbirlerine minik kardeşler

Şimdiden sıkma kendini. İş başa düştü mü herşey bir şekilde halloluyor merak etme. Tabiki zorlandigin zamanlar olacak ama oglununda küçük olduğunu tekrar et devamlı kendine. Benim ikinci oğlum doğduğunda büyüğü 24aylikti kardeş gelmiş kiskanayim moduna giremedi pek anlmadi yavrum ama tabi 2bebek bakmakta kolay olmadı. Kayınvaliden Allah'tan yakınında ve yardımcı sana onu düşün

Seni anlayabiliyorum inan o hissettiğin boşluğu ve üzüntüyü ama yapacak bir şey yok kayinvaliden yardımcı olur? InsaAllah bir an önce alisirlar birbirlerine minik kardeşler
Bu gece o his beni uyutmaz artık. Bazen böyle neden bu kadar uzakta yaşıyorum diye kendime kızıyorum... İnşallah alisirlsr

Evet, sıkıştığım da gelir... Bugun annemler de gidecek diye duygusalim sanırım... Böyle değişik bir ruh halindeyim. Oğlum 3,5 yaşında ve evdeki tek çocuktu o yüzden herkes ona düşüyordu aimdi bebek gelince tuhaf oldu. Kucağımıza bile alamıyoruz bebeği. Esim anca gece alabiliyor, hemen bize bakıyor yüzü düşüyor vicdan yapıyoruz.

Biyerde okumuştum bebeği büyük çocuğun yanında sevin ki küçüğün sevilmesi gerektigini bilsin oda sevsin diyordu. Ama işte her çocuk farklı buna ters tepki veren de olabilir. Aradaki denge zamanla çocuklarına göre şekil alacak sende öğreneceksin canım nasıl davranman gerektiğini mutlaka. Aileni uzağa yollama üzüntüsü ayrı şimdi sende. Oda kolay değil normal zamanda bile. Ki şuanda senin için daha zor ama insan nelere alışıyor üstesinden geliyor geliyoruz

Kesinlikle canım insan her şeye alışıyor... Alışmaktan başka şansım da yok. Sonuçta herkes ailesinin yanında değil... Bende eşimle evlenerek bunu göze aldım. Bende artık esime kucağımıza alalim o da öğrensin onu da sevmemiz gerektiğini falan dedim. Biraz daha sakin gibi ama pat diye şapkayı çekti yine az önce... Zamanla alışacak inşallah

İyi akşamlar kızlar Bebekte gelişim geriliği ve idrarda protein kaçağı sebebi ile perinatolog takibindeydim ve dün iç açıcı konuşmadılar tabi bunda biz hastaya bilgi verdik mantığı da var. Bebeğin kilo 2300-2500 arasında ama bpd ölçüleri 3 hafta geriden geliyor o yüzden yarın idrar toplama yapcam ve pazartesi de sonuçlara göre doğum olma ihtimali yüksek , tansiyon yüksekliği çıkmadığı için bekledik geçen haftadan beri ama pazartesi 37+1 iz bekleyeceklerini pek sanmıyorum durumlar böyle bizde de :/ dualarınıza talibim

En hayırlı zamanda gelsin minik inşallah

İnsallaj hayrli olsun. Kilosu belli olmaz. Bende oğlumda hastane de yattım kaç kişi bakti 2500 olur dediler ama 3470 kg doğdu üzülme bişey olmaz

Benim ilk günden beri aşağıda

İnsallaj hayrli olsun. Kilosu belli olmaz. Bende oğlumda hastane de yattım kaç kişi bakti 2500 olur dediler ama 3470 kg doğdu üzülme bişey olmaz
Kilosuna hiç takılmadım da kafası 3 hafta geride sınırda dediler doğumdan sonra belli olur sorun varsa dediler yine yıkılmadım dua ediyorum sadece hayırlısını versin Rabbim ben de minyon bi anneyim o yüzden çok iri bebek benden zordu

3 hafta sınırda tansiyondan vs gelişmemiştir. Aman hep böyle diyorlar, büyük olunca sorun küçük oluncs sorun bişey olmaz Allahin izniyle.

Kolay ve sağlıklı bir doğum olur İnşallah canım, Sezilay da biliyorsun erken doğurdu. Şimdi iyiler Maaşallah ümitsiz olma

Zamanla canım ya normal tabi oda nasıl davransın bilmiyorki sonuçta

3 hafta sınırda tansiyondan vs gelişmemiştir. Aman hep böyle diyorlar, büyük olunca sorun küçük oluncs sorun bişey olmaz Allahin izniyle.
Aynen iri sorun ufak sorun dr lar da işte garantiye alıyor kendini biz bilgi verdik diye . Zaten şu saatten sonra yapılabilecek bir şey yok duamızı edip kucağımıza alacağımız günü beklicez Tansiyonum yüksek değil,kan akışı iyiymiş, suyum gayet yeterliymiş hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…