2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Gelişim geriliğini sadece ölçümlerine göre mi dediler ? Yani boyu kilosu az diye. Endişe etme sen sakın ufaklikta etkilenmesin içerde. Birşey olmaz ama inşallah sağlıkla kavuşursunuz canım

Kolay ve sağlıklı bir doğum olur İnşallah canım, Sezilay da biliyorsun erken doğurdu. Şimdi iyiler Maaşallah ümitsiz olma
Evet onun da aniden olmuştu durumlar vs şu an şükür yolunda sağlıkları :) inşallah biz de minnoş kızımla kavuşunca güzel olcak her şey Hepimiz sağlıcakla kavuşalım inşallah duamız bu hep

Doktorunu arastirmis miydin canim normal doğum yanlisi mıydı?eğer öyle biriyse şüphe etmene gerek yok bence.ins en hayirlisi olur senin icin. Ama kanala inmesi icin doktorlarin tavsiye ettikleri hareketler vr diğer arkadaslarin dedigi gibi. Direkt olmaz diyeceğine caba gosterseydi keske.
Geçen hafta 4,5 gün bende de öyle oldu. Hep saat 4 gibi uyuyakaldim kalkinca da cok halsiz oluyordum.ama simdi daha iyiyim.
Canim karnin aşağıda olmasinin cinsiyet be erken doğumla ilgisi olduguna dair kanit yok. Ayrica ogluma hamileyken ablamda hamileydi benim karnim yukarda onun ki asagidaydi ve yururken asagidan cikacak gibi hissediyorum diyordu. Malum benimki erken onunki zamaninda oldu
Yas araligi az olunca çoğu anne bu durumlari yaşıyor malesef biraz sabir canim zamanla duzelecek alisacaklar birbirine.dedigin gibi annenlerden kaynakli geçiçi bir duygusallik yasiyorsun.
Bakalim bizim durum nasıl olacak tamda ara tatiline denk gelecek

Ben de gebelik başından beri corasprini kullanıyordum. 20 günü geçti oksapar kullanıyorum. Doğumdan bir gün önce bırakacakmışım. Hala 9 iğne var :)
Nereden yapıyorsun canım göbek olmaz heralde malum gergide bacak yada koldan mı yapsam bilemedim

Dilyy oğluşun açısından bakınca o kadar haklı ki kendi isteği dışında hayatı değişti, bence bebek bakımını yaparken yardım isteyebilirsin ıslak mendilini sen getirmek ister misin? Bize ne kadar ihtiyacı var henüz çok küçük ,sen de bebekken …….. yapardık babanla şimdi iyi ki sen varsın İpek çok şanslı vs konuşmalar yapabilir birlikte İpek ile ilgili bişeyler konuşabilirsiniz aklıma gelenleri yazdım canım yanlış anlamazsın eminim belki tavsiye olarak kabul edersen

Öyle canım inşallah sıkıntı yaşamazsın. Biz de bir şekilde alisacagiz başka bir şansımız yok çünkü

Yok canım est. Başta herkes uzak tutmaya çalışırken çocuğa vurur diye ben aynen dediğin gibi yapmaya çalıştım hala da yaoiyorum. Birlikte yapalım, daha küçük falan diye... Zaten kuzuma kıyamıyorum kilo verdi. Benim oğlumda strese bağlı egzama çıkıyordu doğumdan sonda sırtı cok kötü oldu şükür şimdi iyi. Alisacaviz hepimiz bir şekilde

Nereden yapıyorsun canım göbek olmaz heralde malum gergide bacak yada koldan mı yapsam bilemedim
Kol. Kolun hafif arkasına doğru deri daha yumuşak olduğu için iki parmak arasında rahat sıkılıyor, zaten iğne ağrısı olmuyor da ilaç yakıyor 2 3 dk sonra ağrısı geçiyor. Alışıyorsun mecburen eşim vuruyor, ben deriyi sıkıp hem iğneyi vuramıyorsun kolda

Günaydın kızlar rüyamda doğum yapmışım, bebek benjamin button ile 130 yaşında bir morgan freeman karışımı bir şey, o kadar çirkindi ki yıkadıkça açılır annesi üzülme diye teselli etmeye çalışıyorlar beni, ben de bebeğe zorla ısınmaya çalışıyorum ama arada bir pis pis küfürler edince yine soğuyordum ilk oğlum ne kadar tatlı bir bebekti bu ağzı bozuk dede gibi bir şey neden böyle oldu diye sinirleniyordum
Hayrolsun

Herkese merhaba nisan annelerinden geliyorum tetanoz asisi vurulmami istememisti doktorum 27. Haftadan sonra adacel diye ozel bi asi var onu vurulalim dedi aranizda vurulan varmi acaba kizlar herhangi bi yan etki yaptimi ve eczaneden alip saglik ocaginda falanmi vuruluyoruz bilgisi olan varsa cok memnun olurum

Tansiyon önemli canım ben de tansiyondan dolayı 36+3’te doğum yaptım. Ama hiçbir şey olmadı. Sıkıntı olacaksa zaten doktorun bir şekilde bekletir, korkulacak zamanları geçtik çok şükür.

Kız benim göbeğim dimdik yukarıdaydı da noldu, erkenden doğurdum inşallah vaktini bekler bebeğin içini ferah tut
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Annem sadece haftasonu için evine gitti ona rağmen dün akşam ağladım annemi özledim diye lohusalık da insanı aşırı dengesiz yapıyor. Bir yolunu bulacağız çocuklarımıza yetmenin

Ağrın geçti mi? Daha iyi misin

Ay ne güldüm ya sabah sabah hayrolsun bu komik rüyaları özleyeceğim resmen.
Bende sezeryan oluyordum gergin uyandım saçma değişikti çünkü. Kolaylıkla geciversin insan düşündükçe geriliyor

Peki protein kaçağı varmıydı sende.. bazı gebelerde protein kaçağı yada başka sıkıntı olmasa bile gebelik tansiyonu olabiliyormuş, öyle durumlarda da mı erken alıyorlar acaba bebeği

Insallah canim bir şekilde alışıyoruz. Evdeki oğlan beni zorluyor o da zamanla alışacak sanırım

Dilyy benim annemde 2 hafta gelecek bu sefer oğlumda cok kalmıştı ama şimdi böyle oldu. Anlıyorum seni benim ki yurt dışında hadi desem gelemez
Cok zor böyle ... istediğimiz de göremiyoruz gidemiyoruz... Kaldı ki ben soğuk bir insanımdır ben bile böyle kötü oluyorsam... Benim oğlumda 5 gün kalmıştı yine bunda 10 gün kaldı
Dedem falan olmasa evde daha fazla kalırdı ama kadının başı o kadar kalabalık ki kal diyemedim canım

Off kızlar bu kez de kabızlık sebebiyle makat çatlağı yaptım kendime dünden beri çok acıyor.

Hahaha turmeric güldürdün beni benim bugunki rüyam şeydi. Bi hap kullanmısım hamileyken ama kullanmamam gerekiyormus bebeğin kuyruklu doğacak diyorlar bana

Dilyy sen böyle deyince ilk dogumumda ablamın gidişi aklıma geldi ne ağlamıstık ikimiz de ama şimdi gülüyoruz o halimize. Lohusa olmak hamilelik hormonlarından bile daha kötü. Sabret canım benim geçecek bu günler de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…