- 2 Ekim 2015
- 1.800
- 2.028
- 133
- 37
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.521
Gelişim geriliğini sadece ölçümlerine göre mi dediler ? Yani boyu kilosu az diye. Endişe etme sen sakın ufaklikta etkilenmesin içerde. Birşey olmaz ama inşallah sağlıkla kavuşursunuz canımİyi akşamlar kızlarBebekte gelişim geriliği ve idrarda protein kaçağı sebebi ile perinatolog takibindeydim ve dün iç açıcı konuşmadılar tabi bunda biz hastaya bilgi verdik mantığı da var. Bebeğin kilo 2300-2500 arasında ama bpd ölçüleri 3 hafta geriden geliyor o yüzden yarın idrar toplama yapcam ve pazartesi de sonuçlara göre doğum olma ihtimali yüksek , tansiyon yüksekliği çıkmadığı için bekledik geçen haftadan beri ama pazartesi 37+1 iz bekleyeceklerini pek sanmıyorum durumlar böyle bizde de :/ dualarınıza talibim
Evet onun da aniden olmuştu durumlar vs şu an şükür yolunda sağlıkları :) inşallah biz de minnoş kızımla kavuşunca güzel olcak her şeyKolay ve sağlıklı bir doğum olur İnşallah canım, Sezilay da biliyorsun erken doğurdu. Şimdi iyiler Maaşallahümitsiz olma
Doktorunu arastirmis miydin canim normal doğum yanlisi mıydı?eğer öyle biriyse şüphe etmene gerek yok bence.ins en hayirlisi olur senin icin. Ama kanala inmesi icin doktorlarin tavsiye ettikleri hareketler vr diğer arkadaslarin dedigi gibi. Direkt olmaz diyeceğine caba gosterseydi keske.Hatta doktoruma dedim ki olmadın42 ye kadar beklesek ne olur ki ben bekletmiyorum 42 ye kadar dedi direkt haftaya doğumun olması gereken güne randevu verdi o zamana kadar bol bol dediklerini yapayım inşallah işe yararçöl teşekkür ederim
Geçen hafta 4,5 gün bende de öyle oldu. Hep saat 4 gibi uyuyakaldim kalkinca da cok halsiz oluyordum.ama simdi daha iyiyim.Kızlar Kaç gündür hep yorgun hissediyorum.. Sürekli uykum geliyor kızımı öğle uykusuna yatırdığım zaman ben de yanına uzanıp uyuyorum ama uyandığım zaman midem bulanıyor ve iştahım kapanıyor yemeği zar zor yapıp yiyorum uyuduğum için sizde böyle misiniz kızlar öğle uykusu bana yaramıyor ama uyumazsam kötüyüm
Canim karnin aşağıda olmasinin cinsiyet be erken doğumla ilgisi olduguna dair kanit yok. Ayrica ogluma hamileyken ablamda hamileydi benim karnim yukarda onun ki asagidaydi ve yururken asagidan cikacak gibi hissediyorum diyordu. Malum benimki erken onunki zamaninda olduBen en başından beri coraspirin de oksapar da kullanıyorum hatta kilom artsa 0,4 lükten 0,6 olacaktı dozu ama artmadı şimdi 37. Hafta randevum var galiba o zaman coraspirini keser.
Bu arada benim de aklıma takılan benim arkadaşlar bir iki haftadır beni görmüyordu bugün karnın aşağı inmiş dediler, karnımız aşağı inince doğum aşırı yakın mı olur ya
Yas araligi az olunca çoğu anne bu durumlari yaşıyor malesef biraz sabir canim zamanla duzelecek alisacaklar birbirine.dedigin gibi annenlerden kaynakli geçiçi bir duygusallik yasiyorsun.Kızlar içim daralıyor... Annemler bu sabah erkenden gidecek. 10 gündür buradaydilar. 1000 km uzaktan geldiler evde dedemler, kardeşlerim falan var kalın diyemedim daha fazla... Eşim perşembe ise başlayacak ben ve iki çocuk ne yapacağım hiç bilmiyorumoğlum her gün neden geldi diyip soruyor, tam kabullenemedi en ufak fırsatta vuruyor ya da şapka, eldiven falan çekiyor bebeğin. Ailemden ayrılacağım diye de üzülüyorum bilmiyorum valla ne olacak böyle
Nereden yapıyorsun canım göbek olmaz heralde malum gergide bacak yada koldan mı yapsam bilemedimBen de gebelik başından beri corasprini kullanıyordum. 20 günü geçti oksapar kullanıyorum. Doğumdan bir gün önce bırakacakmışım. Hala 9 iğne var :)
Kesinlikle canımZamanla canım ya normal tabi oda nasıl davransın bilmiyorki sonuçta
Öyle canım inşallah sıkıntı yaşamazsın. Biz de bir şekilde alisacagiz başka bir şansımız yok çünküDoktorunu arastirmis miydin canim normal doğum yanlisi mıydı?eğer öyle biriyse şüphe etmene gerek yok bence.ins en hayirlisi olur senin icin. Ama kanala inmesi icin doktorlarin tavsiye ettikleri hareketler vr diğer arkadaslarin dedigi gibi. Direkt olmaz diyeceğine caba gosterseydi keske.
Geçen hafta 4,5 gün bende de öyle oldu. Hep saat 4 gibi uyuyakaldim kalkinca da cok halsiz oluyordum.ama simdi daha iyiyim.
Canim karnin aşağıda olmasinin cinsiyet be erken doğumla ilgisi olduguna dair kanit yok. Ayrica ogluma hamileyken ablamda hamileydi benim karnim yukarda onun ki asagidaydi ve yururken asagidan cikacak gibi hissediyorum diyordu. Malum benimki erken onunki zamaninda oldu
Yas araligi az olunca çoğu anne bu durumlari yaşıyor malesef biraz sabir canim zamanla duzelecek alisacaklar birbirine.dedigin gibi annenlerden kaynakli geçiçi bir duygusallik yasiyorsun.
Bakalim bizim durum nasıl olacak tamda ara tatiline denk gelecek
Yok canım est. Başta herkes uzak tutmaya çalışırken çocuğa vurur diye ben aynen dediğin gibi yapmaya çalıştım hala da yaoiyorum. Birlikte yapalım, daha küçük falan diye... Zaten kuzuma kıyamıyorum kilo verdi. Benim oğlumda strese bağlı egzama çıkıyordu doğumdan sonda sırtı cok kötü oldu şükür şimdi iyi. Alisacaviz hepimiz bir şekildeDilyy oğluşun açısından bakınca o kadar haklı ki kendi isteği dışında hayatı değişti, bence bebek bakımını yaparken yardım isteyebilirsin ıslak mendilini sen getirmek ister misin? Bize ne kadar ihtiyacı var henüz çok küçük ,sen de bebekken …….. yapardık babanla şimdi iyi ki sen varsın İpek çok şanslı vs konuşmalar yapabilir birlikte İpek ile ilgili bişeyler konuşabilirsiniz aklıma gelenleri yazdım canım yanlış anlamazsın eminim belki tavsiye olarak kabul edersen
Kol. Kolun hafif arkasına doğru deri daha yumuşak olduğu için iki parmak arasında rahat sıkılıyor, zaten iğne ağrısı olmuyor da ilaç yakıyor 2 3 dk sonra ağrısı geçiyor. Alışıyorsun mecburenNereden yapıyorsun canım göbek olmaz heralde malum gergide bacak yada koldan mı yapsam bilemedim
Tansiyon önemli canım ben de tansiyondan dolayı 36+3’te doğum yaptım. Ama hiçbir şey olmadı. Sıkıntı olacaksa zaten doktorun bir şekilde bekletir, korkulacak zamanları geçtik çok şükür.Kızlar geçen sağlık ocağına gittim tansiyonuma baktılar 14-9 çıktı.. sonra yürüdün ya az dinlen tekrar bakalım dediler.. bu sefer 13-9 a düştü.. ertesi gün tekrar ölçtürdüm 13-8 di.. dün kontrolüm vardı doktoruma söyledim yüksek hemen bi kan idrar bakalım dedi..kanda sorun yok idrarda eser miktarda protein çıktı.. doktorumda emin olmak adına bende 24 saatlik idrar biriktirip laboratuvara getirmemi bir günde idrardaki protein miktarına bakacaklarını söyledi.. protein kaçağı var mı yok mu diye, biliyorsunuz ki gebelik zehirlenmesine sebep oluyor(Rabbim korusun) doktorum korkma bişe olmaz dedi ama ister istemez stres oluyorum, henüz 34+5 haftalığız..
Kız benim göbeğim dimdik yukarıdaydı da noldu, erkenden doğurdumBen en başından beri coraspirin de oksapar da kullanıyorum hatta kilom artsa 0,4 lükten 0,6 olacaktı dozu ama artmadı şimdi 37. Hafta randevum var galiba o zaman coraspirini keser.
Bu arada benim de aklıma takılan benim arkadaşlar bir iki haftadır beni görmüyordu bugün karnın aşağı inmiş dediler, karnımız aşağı inince doğum aşırı yakın mı olur ya
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Annem sadece haftasonu için evine gitti ona rağmen dün akşam ağladım annemi özledim diyeKızlar içim daralıyor... Annemler bu sabah erkenden gidecek. 10 gündür buradaydilar. 1000 km uzaktan geldiler evde dedemler, kardeşlerim falan var kalın diyemedim daha fazla... Eşim perşembe ise başlayacak ben ve iki çocuk ne yapacağım hiç bilmiyorumoğlum her gün neden geldi diyip soruyor, tam kabullenemedi en ufak fırsatta vuruyor ya da şapka, eldiven falan çekiyor bebeğin. Ailemden ayrılacağım diye de üzülüyorum bilmiyorum valla ne olacak böyle
Ağrın geçti mi? Daha iyi misinTansiyon önemli canım ben de tansiyondan dolayı 36+3’te doğum yaptım. Ama hiçbir şey olmadı. Sıkıntı olacaksa zaten doktorun bir şekilde bekletir, korkulacak zamanları geçtik çok şükür.
Kız benim göbeğim dimdik yukarıdaydı da noldu, erkenden doğurduminşallah vaktini bekler bebeğin içini ferah tut
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Annem sadece haftasonu için evine gitti ona rağmen dün akşam ağladım annemi özledim diyelohusalık da insanı aşırı dengesiz yapıyor. Bir yolunu bulacağız çocuklarımıza yetmenin
Ay ne güldüm ya sabah sabah hayrolsunGünaydın kızlar rüyamda doğum yapmışım, bebek benjamin button ile 130 yaşında bir morgan freeman karışımı bir şey, o kadar çirkindi kiyıkadıkça açılır annesi üzülme diye teselli etmeye çalışıyorlar beni, ben de bebeğe zorla ısınmaya çalışıyorum ama arada bir pis pis küfürler edince yine soğuyordum ilk oğlum ne kadar tatlı bir bebekti bu ağzı bozuk dede gibi bir şey neden böyle oldu diye sinirleniyordum
Hayrolsun
Peki protein kaçağı varmıydı sende.. bazı gebelerde protein kaçağı yada başka sıkıntı olmasa bile gebelik tansiyonu olabiliyormuş, öyle durumlarda da mı erken alıyorlar acaba bebeğiTansiyon önemli canım ben de tansiyondan dolayı 36+3’te doğum yaptım. Ama hiçbir şey olmadı. Sıkıntı olacaksa zaten doktorun bir şekilde bekletir, korkulacak zamanları geçtik çok şükür.
Kız benim göbeğim dimdik yukarıdaydı da noldu, erkenden doğurduminşallah vaktini bekler bebeğin içini ferah tut
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Annem sadece haftasonu için evine gitti ona rağmen dün akşam ağladım annemi özledim diyelohusalık da insanı aşırı dengesiz yapıyor. Bir yolunu bulacağız çocuklarımıza yetmenin
Insallah canim bir şekilde alışıyoruz. Evdeki oğlan beni zorluyor o da zamanla alışacak sanırımTansiyon önemli canım ben de tansiyondan dolayı 36+3’te doğum yaptım. Ama hiçbir şey olmadı. Sıkıntı olacaksa zaten doktorun bir şekilde bekletir, korkulacak zamanları geçtik çok şükür.
Cok zor böyle ... istediğimiz de göremiyoruz gidemiyoruz... Kaldı ki ben soğuk bir insanımdır ben bile böyle kötü oluyorsam... Benim oğlumda 5 gün kalmıştı yine bunda 10 gün kaldıDilyy benim annemde 2 hafta gelecek bu sefer oğlumda cok kalmıştı ama şimdi böyle oldu. Anlıyorum seni benim ki yurt dışında hadi desem gelemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?