- 26 Temmuz 2022
- 436
- 720
- 33
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.461
Mağazalar kalabalıktı, çok ayakta kaldım dün, bugün öğle uyudum şimdi yeniden kalkıyorum. Bencede stres yorgunluk yapıyorGeçti canım stresle de çok alakali valla.sen nasılsın
Daha 2hafta süren varki aslında neden öyle dedi doktorun. Şuanda aklıma gelen yere çömelmek baya iyi geliyor afedersin yer tuvaletine oturur gibi. Çömelme pozisyonunda sağa sola yaylanmak. Netten bakabilirsin hatta. Merdiven inip çıkmak. Merdiveni yan yan inip çıkıyorlar bide tek tek çıkıp 2şer inmek. Ama bunu yaparken korkuluğa falan tutun mutlaka acele etmeden. Squat hareketi yapmak çok cok. Günde 10-15 tane hurma yemek. Dediğim gibi netten bak istersenKızlar 38+6 yım bugün doktora geldim bebek kanala girmemiş. Bu saatten sonra da biraz zor girer dedi doktor moralim bozuldu. Çatı muayenesi de yaptı hiç yerleşme belirtisi yok dedi. Ne yapcam ben bu çocuğun kanala yerleşmesi için
Gebelerde kullanılan aşı değil.Bana doktorum yaptirma demisti. Asinin koruyuculugunun bebege tam da etkisinin olmadigini soylemisti. Ben de madem oyle yaptirmamistim. Ama cevremde herkes yaptirdi. Tam olarak bizim anliyacagimiz dilden neymis, neden toplariliyormus, bilgi var mi?
Siemens almadığın sürece çabuk bozuluyormuş.Kızlar ben de kurutma makinesi istiyorum ama evde yerim yok yıkama kurutma aynı anda yapan makineler nasıl kullanan var mı bazı olumsuz yorumlar okudum o yüzden kararsız kaldım. Evde yerim olsa hiç beklemicem sadece kurutma alcam ama maalesef
Hatta doktoruma dedim ki olmadın42 ye kadar beklesek ne olur ki ben bekletmiyorum 42 ye kadar dedi direkt haftaya doğumun olması gereken güne randevu verdi o zamana kadar bol bol dediklerini yapayım inşallah işe yararDaha 2hafta süren varki aslında neden öyle dedi doktorun. Şuanda aklıma gelen yere çömelmek baya iyi geliyor afedersin yer tuvaletine oturur gibi. Çömelme pozisyonunda sağa sola yaylanmak. Netten bakabilirsin hatta. Merdiven inip çıkmak. Merdiveni yan yan inip çıkıyorlar bide tek tek çıkıp 2şer inmek. Ama bunu yaparken korkuluğa falan tutun mutlaka acele etmeden. Squat hareketi yapmak çok cok. Günde 10-15 tane hurma yemek. Dediğim gibi netten bak istersen
Kızlar mellon çikolatadan sipariş veren vardı memnun kaldınız mı nasıl geldi
Bende geç kaldım galiba 39+1 oldukDilyy sipariş vermişti. Tadını da beğenmişti. Ben de bugün sipariş verdim 5 - 6 gün sipariş hazırlama süreci varmış. Yurt i kargo ile gelecek. Sipariş vereceksen süreyi göz önünde bulundurmalısın. Ben biraz geç kaldım sanırım doğuma 10 gün kaldı.
Senin özel durumun olur bekletmez onu anlarim ama kimisinin 41+ da oluyor doğumu buda normal ki bir sıkıntı yoksa. Doğumu baslatmaya mi gün verdi yoksa sezeryana mi canım peki? Seni strese sokmasa daha iyiydi aslında rahat olmak çok önemli.sen yine de sakin kal bide bebeğinle konuş artık gelmesi gerektiğini soyle buda çok etkili bı yontem. Hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıkla en önemlisiHatta doktoruma dedim ki olmadın42 ye kadar beklesek ne olur ki ben bekletmiyorum 42 ye kadar dedi direkt haftaya doğumun olması gereken güne randevu verdi o zamana kadar bol bol dediklerini yapayım inşallah işe yararçöl teşekkür ederim
Aynı durum bende de var maalesef. 35+3um. Dün tansiyonum 15e çıktı. Zaten hergun takipteydik. Doktora gönderiyordum. Dün çok yükselince bugün tekrar tahlil için çağırdı. Bende de hafif protein çıktı. Şimdi kontrol altında tutuyor. Pazartesi tekrar kontrolüm var. Sıkıntılı bir durum olursa sezeryan ile alacak. Sanırım 2 günde bir kontrolüm olacak bundan sonra. Zaten 37 bittiği gibi alacak daha fazla beklemeyecek.Kızlar geçen sağlık ocağına gittim tansiyonuma baktılar 14-9 çıktı.. sonra yürüdün ya az dinlen tekrar bakalım dediler.. bu sefer 13-9 a düştü.. ertesi gün tekrar ölçtürdüm 13-8 di.. dün kontrolüm vardı doktoruma söyledim yüksek hemen bi kan idrar bakalım dedi..kanda sorun yok idrarda eser miktarda protein çıktı.. doktorumda emin olmak adına bende 24 saatlik idrar biriktirip laboratuvara getirmemi bir günde idrardaki protein miktarına bakacaklarını söyledi.. protein kaçağı var mı yok mu diye, biliyorsunuz ki gebelik zehirlenmesine sebep oluyor(Rabbim korusun) doktorum korkma bişe olmaz dedi ama ister istemez stres oluyorum, henüz 34+5 haftalığız..
Kızlar mellon çikolatadan sipariş veren vardı memnun kaldınız mı nasıl geldi
Şimdiye kadar 3/4 defa oldu, doktora söylemiştim geçen bebek baskı yapabilir demişti üst bölgeye ayakları oralardaydı, geçmişti takmamıştım. Ama internette araştırırken preeklampsi (gebelik zehirlenmesi) diye birşey okudum, sadece bu belirti var bende o yüzden tansiyonu da dikkate aldım kontrol ediyorum evde.. Idrarım her kontrolde bakılıyor. Araştırıp okurken insan korkuyor, bilmek istedim başkasında varsa doktor ne dedigeçti uyuyunca nedense gece oluyor bende
Gittim bugün doktora bana birazcık kızdıNaptın gittin mi canim
Peki senden 24 saatlik idrar istedi miAynı durum bende de var maalesef. 35+3um. Dün tansiyonum 15e çıktı. Zaten hergun takipteydik. Doktora gönderiyordum. Dün çok yükselince bugün tekrar tahlil için çağırdı. Bende de hafif protein çıktı. Şimdi kontrol altında tutuyor. Pazartesi tekrar kontrolüm var. Sıkıntılı bir durum olursa sezeryan ile alacak. Sanırım 2 günde bir kontrolüm olacak bundan sonra. Zaten 37 bittiği gibi alacak daha fazla beklemeyecek.
Canım sipariş vermediysen benim sipariş verdiğim yeri önereyim çünkü 24 saatte kargoyu çıkarıyorlar. Çikolatası güzel. Çikolatanın baskısı da güzel ama kutudaki baskı yakından çok hoş durmuyor çözünürlükle alakalı sanırım. sayfanın çektiği fotoğrafını ekledim. Eve geçince gece yakından da çekerim. 100lü 165ti sanırsam. Kargoyla 200 küsüre geldiBende geç kaldım galiba 39+1 oldukbende vereyim bari burdan beğenilmiş madem
Tabi neresi olduğunu da yazmam lazım dimiCanım sipariş vermediysen benim sipariş verdiğim yeri önereyim çünkü 24 saatte kargoyu çıkarıyorlar. Çikolatası güzel. Çikolatanın baskısı da güzel ama kutudaki baskı yakından çok hoş durmuyor çözünürlükle alakalı sanırım. sayfanın çektiği fotoğrafını ekledim. Eve geçince gece yakından da çekerim. 100lü 165ti sanırsam. Kargoyla 200 küsüre geldi
Videolar görmüştüm ama denemek fayda mı verir zarar mı bilemiyorumKızlar 38+6 yım bugün doktora geldim bebek kanala girmemiş. Bu saatten sonra da biraz zor girer dedi doktor moralim bozuldu. Çatı muayenesi de yaptı hiç yerleşme belirtisi yok dedi. Ne yapcam ben bu çocuğun kanala yerleşmesi için
Yemekle ilgili sıkıntım yok ama bende çok uyuyorum canımKızlar Kaç gündür hep yorgun hissediyorum.. Sürekli uykum geliyor kızımı öğle uykusuna yatırdığım zaman ben de yanına uzanıp uyuyorum ama uyandığım zaman midem bulanıyor ve iştahım kapanıyor yemeği zar zor yapıp yiyorum uyuduğum için sizde böyle misiniz kızlar öğle uykusu bana yaramıyor ama uyumazsam kötüyüm
Sabah uyandığımda bişim yok mesela.. İştahım da yerinde amaYemekle ilgili sıkıntım yok ama bende çok uyuyorum canımgüç bela uyan, kahvaltı yap sonra hoppp tekrar uyu
40. Haftadan sonra hep sıkıntı çıkıyor canım hiç beklemeyin riske atmayın,39 da alacak benim doktorumHatta doktoruma dedim ki olmadın42 ye kadar beklesek ne olur ki ben bekletmiyorum 42 ye kadar dedi direkt haftaya doğumun olması gereken güne randevu verdi o zamana kadar bol bol dediklerini yapayım inşallah işe yararçöl teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?