2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Daha 2hafta süren varki aslında neden öyle dedi doktorun. Şuanda aklıma gelen yere çömelmek baya iyi geliyor afedersin yer tuvaletine oturur gibi. Çömelme pozisyonunda sağa sola yaylanmak. Netten bakabilirsin hatta. Merdiven inip çıkmak. Merdiveni yan yan inip çıkıyorlar bide tek tek çıkıp 2şer inmek. Ama bunu yaparken korkuluğa falan tutun mutlaka acele etmeden. Squat hareketi yapmak çok cok. Günde 10-15 tane hurma yemek. Dediğim gibi netten bak istersen

Bana doktorum yaptirma demisti. Asinin koruyuculugunun bebege tam da etkisinin olmadigini soylemisti. Ben de madem oyle yaptirmamistim. Ama cevremde herkes yaptirdi. Tam olarak bizim anliyacagimiz dilden neymis, neden toplariliyormus, bilgi var mi?
Gebelerde kullanılan aşı değil.
Gene biri kuyuya taş attı hesabı

Siemens almadığın sürece çabuk bozuluyormuş.
Bende çamaşır makinemi kaybetmekten çekindiğim için beraber almadım
Mutfak çekmecelerini söküp yerine kurutma makinesi koyduk. Çekmeceleri de kombi altına atıl alana koyduk.
Zaten gidere ihtiyacı yokmuş. Belki fikir verir…

Hatta doktoruma dedim ki olmadın42 ye kadar beklesek ne olur ki ben bekletmiyorum 42 ye kadar dedi direkt haftaya doğumun olması gereken güne randevu verdi o zamana kadar bol bol dediklerini yapayım inşallah işe yarar çöl teşekkür ederim

Kızlar mellon çikolatadan sipariş veren vardı memnun kaldınız mı nasıl geldi
Dilyy sipariş vermişti. Tadını da beğenmişti. Ben de bugün sipariş verdim 5 - 6 gün sipariş hazırlama süreci varmış. Yurt i kargo ile gelecek. Sipariş vereceksen süreyi göz önünde bulundurmalısın. Ben biraz geç kaldım sanırım doğuma 10 gün kaldı.

Bende geç kaldım galiba 39+1 olduk bende vereyim bari burdan beğenilmiş madem

Senin özel durumun olur bekletmez onu anlarim ama kimisinin 41+ da oluyor doğumu buda normal ki bir sıkıntı yoksa. Doğumu baslatmaya mi gün verdi yoksa sezeryana mi canım peki? Seni strese sokmasa daha iyiydi aslında rahat olmak çok önemli.sen yine de sakin kal bide bebeğinle konuş artık gelmesi gerektiğini soyle buda çok etkili bı yontem. Hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıkla en önemlisi

Aynı durum bende de var maalesef. 35+3um. Dün tansiyonum 15e çıktı. Zaten hergun takipteydik. Doktora gönderiyordum. Dün çok yükselince bugün tekrar tahlil için çağırdı. Bende de hafif protein çıktı. Şimdi kontrol altında tutuyor. Pazartesi tekrar kontrolüm var. Sıkıntılı bir durum olursa sezeryan ile alacak. Sanırım 2 günde bir kontrolüm olacak bundan sonra. Zaten 37 bittiği gibi alacak daha fazla beklemeyecek.

Naptın gittin mi canim
Gittim bugün doktora bana birazcık kızdı dün 2 gündür hareketlerini az hissediyorum diye mesaj atmıştım. Niye 2 gün bekliyorsun en ufak bi şeyde gel dedi. Gebelik zehirlenmesinden şüphelenmiş söylediklerim ötürü ama bugün iyiydik. Bebek kıpır kıpırdı bende iyiydim. Her şey yolundaymış. Suyunun azalmasından da şüphelendi ama yeterli suyu varmış. Bebek herhangi bir sıkıntıya girmemiş dedi. Tansiyonum zaten iyi. Haftaya yine gitcem. Üstüne basa basa tekrarladı bu sefer. En ufak bi şikayetinde geliyorsun diye. Son haftalardayız kızlar sizde ne olursa olsun hemen gidin rahat davranmamız lazım artık galiba

Peki senden 24 saatlik idrar istedi mi

Bende geç kaldım galiba 39+1 olduk bende vereyim bari burdan beğenilmiş madem
Canım sipariş vermediysen benim sipariş verdiğim yeri önereyim çünkü 24 saatte kargoyu çıkarıyorlar. Çikolatası güzel. Çikolatanın baskısı da güzel ama kutudaki baskı yakından çok hoş durmuyor çözünürlükle alakalı sanırım. sayfanın çektiği fotoğrafını ekledim. Eve geçince gece yakından da çekerim. 100lü 165ti sanırsam. Kargoyla 200 küsüre geldi

Eklentiler

• 7B92C1A6-2C52-4A0D-B37B-CFC9F1059F10.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 66
  • 8DE4441D-89DB-4EB9-B37F-028447E4DB1B.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 67
Tabi neresi olduğunu da yazmam lazım dimi @ebrulim_seker instagramdan

Kızlar Kaç gündür hep yorgun hissediyorum.. Sürekli uykum geliyor kızımı öğle uykusuna yatırdığım zaman ben de yanına uzanıp uyuyorum ama uyandığım zaman midem bulanıyor ve iştahım kapanıyor yemeği zar zor yapıp yiyorum uyuduğum için sizde böyle misiniz kızlar öğle uykusu bana yaramıyor ama uyumazsam kötüyüm

Videolar görmüştüm ama denemek fayda mı verir zarar mı bilemiyorum bi bakın istersen dr önerileri olanlardan deneyebilirsin belki,

Yemekle ilgili sıkıntım yok ama bende çok uyuyorum canım güç bela uyan, kahvaltı yap sonra hoppp tekrar uyu

Yemekle ilgili sıkıntım yok ama bende çok uyuyorum canım güç bela uyan, kahvaltı yap sonra hoppp tekrar uyu
Sabah uyandığımda bişim yok mesela.. İştahım da yerinde ama
Öğlen uyuduğum da ve kalktığımda midem çok kötü bulanıyor uyuduğum için sanırım hamileliğin son dönemlerinde uykular ve bulantılar geri geliyor

40. Haftadan sonra hep sıkıntı çıkıyor canım hiç beklemeyin riske atmayın,39 da alacak benim doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…