- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.541
Evet canım şükürler olsun çok daha iyiyim. Ay neydi öyle ya asla geçmeyecek sanmıştım ama geçiyormuş. Hareket önemli gerçektenAğrın geçti mi? Daha iyi misin
Yok canım bende de plesanta kireçlenmesi vardı, sanırım tansiyonumu da o yükseltiyordu. Artık plesanta bebeğe zarar verecek diye aldılar.Peki protein kaçağı varmıydı sende.. bazı gebelerde protein kaçağı yada başka sıkıntı olmasa bile gebelik tansiyonu olabiliyormuş, öyle durumlarda da mı erken alıyorlar acaba bebeği
Ah cok sukurGebelerde kullanılan aşı değil.
Gene biri kuyuya taş attı hesabı
Seninle ayni duygulari paylasiyorum kuzum merak etme annemler birazdan cikacaklar yola 20 gundur buradaydilar simdi esim ben ve kayinvalidem bakacagiz hos bizim evde curcuna cok adam cok cunku anneanne kaynimlar kuzenleri derken ama yinede annemlerin yerini tutmayacaklar . Sen halledersin ikinci cocuk bak masallahKızlar içim daralıyor... Annemler bu sabah erkenden gidecek. 10 gündür buradaydilar. 1000 km uzaktan geldiler evde dedemler, kardeşlerim falan var kalın diyemedim daha fazla... Eşim perşembe ise başlayacak ben ve iki çocuk ne yapacağım hiç bilmiyorumoğlum her gün neden geldi diyip soruyor, tam kabullenemedi en ufak fırsatta vuruyor ya da şapka, eldiven falan çekiyor bebeğin. Ailemden ayrılacağım diye de üzülüyorum bilmiyorum valla ne olacak böyle
Aman 1 haftadir agliyorum canim anca bugun ve dun aglamadimBugün hep ağlayasım var. Misafirler gelecek inşallah yanlarında ağlamam. Sebepsiz dün akşamdan beri ağlıyorum
Lohusasin duygusalsin normal canım birgün daralirsin bir gün cosarsin enerji gelir.Kızlar içim daralıyor... Annemler bu sabah erkenden gidecek. 10 gündür buradaydilar. 1000 km uzaktan geldiler evde dedemler, kardeşlerim falan var kalın diyemedim daha fazla... Eşim perşembe ise başlayacak ben ve iki çocuk ne yapacağım hiç bilmiyorumoğlum her gün neden geldi diyip soruyor, tam kabullenemedi en ufak fırsatta vuruyor ya da şapka, eldiven falan çekiyor bebeğin. Ailemden ayrılacağım diye de üzülüyorum bilmiyorum valla ne olacak böyle
Benim kızım da 4,5 yaşında ilk duydugunda kardeş haberini çok kiskanmisti. Ben hep onuda kucağımıza alarak buyutecegimizi bakacağımizi anlattım. Senide böyle büyüttük böyle yptik fln diye herşeyi anlattım. Şimdi babasına ve bana kucağınıza alacaksınız dimi o küçücük diyor. Birde karnımla konuşuyor kavuşmamiza çok az kaldı kardeşim diyorEvet, sıkıştığım da gelir... Bugun annemler de gidecek diye duygusalim sanırım... Böyle değişik bir ruh halindeyim. Oğlum 3,5 yaşında ve evdeki tek çocuktu o yüzden herkes ona düşüyordu aimdi bebek gelince tuhaf oldu. Kucağımıza bile alamıyoruz bebeği. Esim anca gece alabiliyor, hemen bize bakıyor yüzü düşüyor vicdan yapıyoruz.
İnşallah canımOff kızlar bu kez de kabızlık sebebiyle makat çatlağı yaptım kendimedünden beri çok acıyor.
Hahaha @turmeric güldürdün benibenim bugunki rüyam şeydi. Bi hap kullanmısım hamileyken ama kullanmamam gerekiyormus bebeğin kuyruklu doğacak diyorlar bana
Dilyy sen böyle deyince ilk dogumumda ablamın gidişi aklıma geldi ne ağlamıstık ikimiz de ama şimdi gülüyoruz o halimize. Lohusa olmak hamilelik hormonlarından bile daha kötü. Sabret canım benim geçecek bu günler de.
Allah kavuştursun seni de canım. Halledeceğim diye umuyorum bazen korkuyorum ama halletmek zorundayız artıkSeninle ayni duygulari paylasiyorum kuzum merak etme annemler birazdan cikacaklar yola 20 gundur buradaydilar simdi esim ben ve kayinvalidem bakacagiz hos bizim evde curcuna cok adam cok cunku anneanne kaynimlar kuzenleri derken ama yinede annemlerin yerini tutmayacaklar . Sen halledersin ikinci cocuk bak masallahkiskanclik elbet olacak baş edebilirsin
İnşallah canım halletmek zorundayım bu süreç biraz yıpratacak gibi ama yapacak bir şey yokLohusasin duygusalsin normal canım birgün daralirsin bir gün cosarsin enerji gelir.
Aile mecbur gidecek ama sen halledersin bordo berelisin inan ne kadar az kalabalık o kadar iyi. Bir süre sonra alışırsın iki çocuklu hayata kimseyi de istemezsin yazıyorum şuraya. İnanıyorum sen halledersin geçecek bu günlerde
Öyle yapıyorum canım anlatıyorum, birlikte bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ama biraz zor bir süreç olacak gibi hem onun için hem de bizim için...Benim kızım da 4,5 yaşında ilk duydugunda kardeş haberini çok kiskanmisti. Ben hep onuda kucağımıza alarak buyutecegimizi bakacağımizi anlattım. Senide böyle büyüttük böyle yptik fln diye herşeyi anlattım. Şimdi babasına ve bana kucağınıza alacaksınız dimi o küçücük diyor. Birde karnımla konuşuyor kavuşmamiza çok az kaldı kardeşim diyorama birde okulda arkadaşının da kardeşi oldu yeni onunla konusuyorlsrmis hep ksrdes mevzusunu buda biraz onu heyecanlandirdi iyi yönde oldu. Yoksa ilk zmnlar ben abla olmak istemiyorum diye çok hircinlasiyordu. Seninki 1 yaş küçük farkeder onun da etkisi var ama dediğim gibi yaklaş birde sende boyleydin böyle büyüttük altını aldık sevdik salladik vs diye.insallah faydası olur canım. Unutma hepsi geçici süreç.
Bakalım bende bugün idrar topluyorum yarın tahlile götürücem ne çıkıcak.. umarım bende de yoktur ve o güne mahsus bi tansiyon yükselmesidirEvet canım şükürler olsun çok daha iyiyim. Ay neydi öyle ya asla geçmeyecek sanmıştım ama geçiyormuş. Hareket önemli gerçekten
Yok canım bende de plesanta kireçlenmesi vardı, sanırım tansiyonumu da o yükseltiyordu. Artık plesanta bebeğe zarar verecek diye aldılar.
Ben göbekten yapıyorum. Hamileliğimin başlarında doktoruma sormuştum amniyosentez iğnelerini gösterip bak bebeğe bu iğnelerle bile ulaşamıyoruz korkma demişti. Koldan bacaktan falan yapsam daha rahat ederim diye söylemiştim ama ısrarla göbekten yap dedi, bir sıkıntı yaşamadım çok şükür ama neden koldan yaptırmadığını da anlamadım. Sonuçta orası da deri altı yaniNereden yapıyorsun canım göbek olmaz heralde malum gergide bacak yada koldan mı yapsam bilemedim
Bana ilaç vermişti canım 3 gün kullandım düşmezse alırız bebeği demişti zaten. Sana da öyle yapar belki düşer inşallahBakalım bende bugün idrar topluyorum yarın tahlile götürücem ne çıkıcak.. umarım bende de yoktur ve o güne mahsus bi tansiyon yükselmesidir
Kizlar günaydınbenim vajina kemiğim fena ağrıyor tam dudak kemikleri tüy olan üst bölge fln yanlar ayrılıyor resmen ayağa kalkınca da. Normal mi acaba 36+2 yim. Sizde de var mı?
Canım benimde bu sabah ağrım vardı ama tam neresi anlamadım. Çatı kemiği ağrısı diye düşündüm. Aynısı gece de oldu. 36+3’üm bende. Seninle günümüzde aynı, bazı konularda da benzer ilerliyoruzKizlar günaydınbenim vajina kemiğim fena ağrıyor tam dudak kemikleri tüy olan üst bölge fln yanlar ayrılıyor resmen ayağa kalkınca da. Normal mi acaba 36+2 yim. Sizde de var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?