2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ağrın geçti mi? Daha iyi misin
Evet canım şükürler olsun çok daha iyiyim. Ay neydi öyle ya asla geçmeyecek sanmıştım ama geçiyormuş. Hareket önemli gerçekten

Peki protein kaçağı varmıydı sende.. bazı gebelerde protein kaçağı yada başka sıkıntı olmasa bile gebelik tansiyonu olabiliyormuş, öyle durumlarda da mı erken alıyorlar acaba bebeği
Yok canım bende de plesanta kireçlenmesi vardı, sanırım tansiyonumu da o yükseltiyordu. Artık plesanta bebeğe zarar verecek diye aldılar.

Seninle ayni duygulari paylasiyorum kuzum merak etme annemler birazdan cikacaklar yola 20 gundur buradaydilar simdi esim ben ve kayinvalidem bakacagiz hos bizim evde curcuna cok adam cok cunku anneanne kaynimlar kuzenleri derken ama yinede annemlerin yerini tutmayacaklar . Sen halledersin ikinci cocuk bak masallah kiskanclik elbet olacak baş edebilirsin

Lohusasin duygusalsin normal canım birgün daralirsin bir gün cosarsin enerji gelir.
Aile mecbur gidecek ama sen halledersin bordo berelisin inan ne kadar az kalabalık o kadar iyi. Bir süre sonra alışırsın iki çocuklu hayata kimseyi de istemezsin yazıyorum şuraya. İnanıyorum sen halledersin geçecek bu günlerde

Benim kızım da 4,5 yaşında ilk duydugunda kardeş haberini çok kiskanmisti. Ben hep onuda kucağımıza alarak buyutecegimizi bakacağımizi anlattım. Senide böyle büyüttük böyle yptik fln diye herşeyi anlattım. Şimdi babasına ve bana kucağınıza alacaksınız dimi o küçücük diyor. Birde karnımla konuşuyor kavuşmamiza çok az kaldı kardeşim diyor ama birde okulda arkadaşının da kardeşi oldu yeni onunla konusuyorlsrmis hep ksrdes mevzusunu buda biraz onu heyecanlandirdi iyi yönde oldu. Yoksa ilk zmnlar ben abla olmak istemiyorum diye çok hircinlasiyordu. Seninki 1 yaş küçük farkeder onun da etkisi var ama dediğim gibi yaklaş birde sende boyleydin böyle büyüttük altını aldık sevdik salladik vs diye.insallah faydası olur canım. Unutma hepsi geçici süreç.

İnşallah canım

Allah kavuştursun seni de canım. Halledeceğim diye umuyorum bazen korkuyorum ama halletmek zorundayız artık

İnşallah canım halletmek zorundayım bu süreç biraz yıpratacak gibi ama yapacak bir şey yok

Öyle yapıyorum canım anlatıyorum, birlikte bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ama biraz zor bir süreç olacak gibi hem onun için hem de bizim için...

Bakalım bende bugün idrar topluyorum yarın tahlile götürücem ne çıkıcak.. umarım bende de yoktur ve o güne mahsus bi tansiyon yükselmesidir

Nereden yapıyorsun canım göbek olmaz heralde malum gergide bacak yada koldan mı yapsam bilemedim
Ben göbekten yapıyorum. Hamileliğimin başlarında doktoruma sormuştum amniyosentez iğnelerini gösterip bak bebeğe bu iğnelerle bile ulaşamıyoruz korkma demişti. Koldan bacaktan falan yapsam daha rahat ederim diye söylemiştim ama ısrarla göbekten yap dedi, bir sıkıntı yaşamadım çok şükür ama neden koldan yaptırmadığını da anlamadım. Sonuçta orası da deri altı yani

Kizlar günaydın benim vajina kemiğim fena ağrıyor tam dudak kemikleri tüy olan üst bölge fln yanlar ayrılıyor resmen ayağa kalkınca da. Normal mi acaba 36+2 yim. Sizde de var mı?

Ben 2 haftadır o ağrıyı cekiyorum ona ek olarak bir de kalça kemiği ağrısı çekiyorum doktora söyledim son haftalar da normal yapacak bir şey yok dedi

Kızlar ben 3-4 gündür sağ kolum omzumdan parmak uçlarıma kadar uyuşmuş halde uyanıyorum hani üstüne yatarız da hareket ettiremeyecek kadar uyuşur ya aynen öyle oluyor bakıyorum sol tarafıma yatmışım ama sağ tarafım feci uyuşmuş böyle bir şey yaşayan var mı? Neyin nesi bu anlamadım akşamları falan da normal otururken sağ elim parmaklarım şişiyor uyuşuyor sol elim de şişiyor ama uyuşma yok bir de farklı olarak bu sabah sol kolumda da uyuşma olmuştu uyandığımda hareket ettirerek geçirdim ay anlamadım valla neyin nesi ilk hamileligim de böyle bir şey yaşamadım anlam veremedim o yüzden

Kizlar günaydın benim vajina kemiğim fena ağrıyor tam dudak kemikleri tüy olan üst bölge fln yanlar ayrılıyor resmen ayağa kalkınca da. Normal mi acaba 36+2 yim. Sizde de var mı?
Canım benimde bu sabah ağrım vardı ama tam neresi anlamadım. Çatı kemiği ağrısı diye düşündüm. Aynısı gece de oldu. 36+3’üm bende. Seninle günümüzde aynı, bazı konularda da benzer ilerliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…