2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Dilyy in preklamsi geçmişinden sonra korkumdan yine dr a gittim baktı sorun yok dedi ama kan sulandırıcı iğne başladı oksapar öncesinde aspirin kullanıyordum bırakmıştık doğuma kadar kullanacakmışım,aranızda hâlâ kullanan va rmı kan sulandırıcıyı

Ben de gebelik başından beri corasprini kullanıyordum. 20 günü geçti oksapar kullanıyorum. Doğumdan bir gün önce bırakacakmışım. Hala 9 iğne var :)

Ben en başından beri coraspirin de oksapar da kullanıyorum hatta kilom artsa 0,4 lükten 0,6 olacaktı dozu ama artmadı şimdi 37. Hafta randevum var galiba o zaman coraspirini keser.

Bu arada benim de aklıma takılan benim arkadaşlar bir iki haftadır beni görmüyordu bugün karnın aşağı inmiş dediler, karnımız aşağı inince doğum aşırı yakın mı olur ya

Ben normalde hiç kullanmadım ama doğumdan sonra yazdı 10 tane yarın sonuncusunu kullanacagim

Banada son 3-4 hafta herkes öyşe diyordu canım, merak etöe hiçbirşey olmuyor

Teşekkürler, senin ve bebeğin için sevindim herşeyin yolunda olmasına Ben şikayet edince kocam beni dinlemiyor ya da hafife alıyor oysa çok az şikayet ederim, tabi normal ağrılar var bel ağrısı falan ama bu değişik bir ağrıydı o yüzden bir daha olursa doktora yazarım.

Bende uyuyorum bu aralar öğle/akşam üstü. Ben yoruluyorum çünkü geceleri çok geç uyuya kalıyorum ama hep erken kalkıyorum, bu yüzden gün içinde bir yorgunluk oluyor uykumu alamadığım zamanlar. Yeni kan testi yaptırdım herşey iyi, sen yaptırdınmı yakın zamanda?

Benimki de indi, bunu merak ediyorum bende. Sen normal doğummu düşünüyorsun?

Benim karnıma 29. Hatfada dahi aşağı inmiş dediler merak etme 39 bitecek pazartesi kısmetse

Aynen aslında ben de gece çok sık kalkıyorum.. Onun da yorgunluğu oluyo tabi ki.. Evet canım yaptırdım herhangi sorun yok zaten vitamin ilaçlarımı da alıyorum..

Bana da çok söylediler, dr a sordum aşağıda mı diye, yok öyle bir şey söylenenlere takılma ben ultrasonla bakıyorum dedi ablamın doğum boyunca aşağıdaydı hiç sorun yaşamadı 39. Haftada doğurdu. Takılma :)

Kızlar mellon çikolatadan sipariş veren vardı memnun kaldınız mı nasıl geldi
Ben berdim ama henüz gelmedi. Çikolata madeni var orasida elit marka cikolata kullanıyormuş, ben magneti ortaya sipariş verdim. 100 çikolata 185 tl ücretsiz kargo.mellonla aynı gerçi fiyatı yine bakarssnjz

Benimki de indi, bunu merak ediyorum bende. Sen normal doğummu düşünüyorsun?
Benim normal doğum olmaz iğne coraspirin ona göre kesip bilinçli alması lazım son hafta pıhtı atar korkusuna normal doğum bekleyemez bende beklesin istemiyorum onun korkusuna

Ben aşağısı neresi onu bile bilmiyordum ne güzel laylaylom dolanıyordum ani şok yaşadım resmen bide yüzlerine kedi gibi bakıp hemen doğar mı yani diyorum saf saf

Gerçekten içim rahatladı eve gelince resmen karnıma bakar oldum yavaş yavaş vajinal baskı da olunca artık dedim acaba yoksa erken mi gelecek dedim
O baskı da vardı ben de hep, hala da var bebeğin başı aşağıda o yüzdendir. İçin rahat olsun

Kızlar içim daralıyor... Annemler bu sabah erkenden gidecek. 10 gündür buradaydilar. 1000 km uzaktan geldiler evde dedemler, kardeşlerim falan var kalın diyemedim daha fazla... Eşim perşembe ise başlayacak ben ve iki çocuk ne yapacağım hiç bilmiyorum oğlum her gün neden geldi diyip soruyor, tam kabullenemedi en ufak fırsatta vuruyor ya da şapka, eldiven falan çekiyor bebeğin. Ailemden ayrılacağım diye de üzülüyorum bilmiyorum valla ne olacak böyle

Allah yardımcın olsun kuzu umarım en kısa zamanda alisirlar birbirlerine. Kayınvaliden yardımcı olur

Bulantı olayı bende de var en çok o yordu zaten enerjimi alıyor resmen. Uyku halide devamlı var ama uzanıyorum uyumuyorum zaten çocuklardan da fırsat olmuyor uyumak. Son 2hafta diye diye geçiriyorum saatleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…