- 27 Eylül 2020
- 7.635
- 11.175
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.561
Ben ben ben şuan aynı tarif ettiğin şeyler varKizlar günaydınbenim vajina kemiğim fena ağrıyor tam dudak kemikleri tüy olan üst bölge fln yanlar ayrılıyor resmen ayağa kalkınca da. Normal mi acaba 36+2 yim. Sizde de var mı?
Bende de öyle canım. Dün kardiyolojiye de gittim önceden minik bi kaçak vardı kalbimde. Normal doğum yapmama engel mi diye sordum, değilmiş ve ilerleme yokmuş şükür. Ama bu yaşadıklarımız normalmiş gebelikte. Hatta sola yatınca bazen nefesim kesiliyor.Ay bende nefes alamiyorum sanki, hep değil ama bazen zor nefes alıyorum , yoruluyorum . kalbimde ya da ciğerimde mi bişey var anlamdım gitti.
Ya. Hep olmuyor ama oluyor. Doktora demiştim kan aldi göndermedi kardiyolojiye daha önce bi sorun var mıydı dedi kalpte yok dedm kaldi öyleBende de öyle canım. Dün kardiyolojiye de gittim önceden minik bi kaçak vardı kalbimde. Normal doğum yapmama engel mi diye sordum, değilmiş ve ilerleme yokmuş şükür. Ama bu yaşadıklarımız normalmiş gebelikte. Hatta sola yatınca bazen nefesim kesiliyor.
Ben 2 gün ölçtürdüm bidaha baktırmadım.. hep böyle yüksek mi bilmiyorum yani.. bide ölçüm yapmak beni çok geriyo yüksek mi çıkıcak diye stres yapıyorum, çıkmayacağı varsa bile çıkıyordurBana ilaç vermişti canım 3 gün kullandım düşmezse alırız bebeği demişti zaten. Sana da öyle yapar belki düşer inşallah
Ya Allah korusun tabi ama kalpte hiç sorun yokken gebelik sürecinde de gelişebiliyormuş. Kardiyoloji uzmanı öyle söyledi. Benim eskiden gelen rahatsızlığım var diye gittim. doğumdan 6 ay sonra da gel dedi. Tedirginliğin varsa bi görün doktora istersen canım.Ya. Hep olmuyor ama oluyor. Doktora demiştim kan aldi göndermedi kardiyolojiye daha önce bi sorun var mıydı dedi kalpte yok dedm kaldi öyle
Kalça kemiği bende epeydir var onu dememiştim. Magnezyum u bırakalı ağrılar arttıBen 2 haftadır o ağrıyı cekiyorum ona ek olarak bir de kalça kemiği ağrısı çekiyorum doktora söyledim son haftalar da normal yapacak bir şey yok dedi
Normal kabul ediyorum canım dayanilmayafak noktaya gelirse korkarım herhalde. İlk bebek mi senin?Canım benimde bu sabah ağrım vardı ama tam neresi anlamadım. Çatı kemiği ağrısı diye düşündüm. Aynısı gece de oldu. 36+3’üm bende. Seninle günümüzde aynı, bazı konularda da benzer ilerliyoruz
Kız kardeşi olanlar annesi temizlik yaoabilecek sağlıkta olanlar çok şanslı gerçekten. Bende kız kardeş yok. Kuzenler uzakta. Annem saolsun ufak tefek işleri yapıyor onuda çok yormak istemiyorum herzman çağırıp doğum sonrası yeterince yorulacak zaten kaynanamla dönüşümlü gelirler bı 10 gün fln snra kalırız başbaşa. Bugün perdeleri attık makinaya eşim evdeyken taktırdım. Hos geçen ayda yikamistim olsun. Camları da sleepy nin temizliklik havluları ile sildik ikimiz. epeyce iş görüyor valla toz almada da çok iyi.Ben ben ben şuan aynı tarif ettiğin şeyler var
Kızlar tek tek alıntı yapamadım ama okuyunca sayenizde rahatladım çünkü dün bir an duyunca dedim tamam demekki öyle diyorlarsa kasılma da oluyor kesin erken doğacak
Dilyy seni öyle iyi anlıyorum ki kardeşim dün evi temizledi bugün de güzelce kahvaltı yaptık birazdan gidecek elim ayağım oldu resmen 2 gün her işimi bitirdi öyle olunca zaten bi duygulandım şimdi de gidecek olunca tam gözler dolu evet yakın ama malesef çok nadir gelebiliyor çünkü hafta sonu da işi oluyor önce olsa bu kadar zoruma gitmezdi de hamilelik ile cidden insan daha yalnız hissediyor galiba
Benim annem sağlıklı ama evde dedem vs olunca doğuma anca gelip ben toparlanınca hemen gidecek, kardeşim de sağolsun zor nöbeti olmadığı hafta sonu anca gelebildi doğuma nasıl denk gelir kim bilirKız kardeşi olanlar annesi temizlik yaoabilecek sağlıkta olanlar çok şanslı gerçekten. Bende kız kardeş yok. Kuzenler uzakta. Annem saolsun ufak tefek işleri yapıyor onuda çok yormak istemiyorum herzman çağırıp doğum sonrası yeterince yorulacak zaten kaynanamla dönüşümlü gelirler bı 10 gün fln snra kalırız başbaşa. Bugün perdeleri attık makinaya eşim evdeyken taktırdım. Hos geçen ayda yikamistim olsun. Camları da sleepy nin temizliklik havluları ile sildik ikimiz. epeyce iş görüyor valla toz almada da çok iyi.
Gönül isterdi ki camları onlarla silmeyim ama mecburiyetlersağlık olsun
Kalça kemiği bende epeydir var onu dememiştim. Magnezyum u bırakalı ağrılar arttı
Dün bildigin su gibi akıntım oldu şeffaf ve akışkan bugün ise sarı yapış yapış bı akinti. Vallahi biseyler yaşıyoruz ama ne olduğunu bende bilmiyorumKızlar ya sancım yok ama bi kaç gündür akıntım oluyo .suyum geldiğinde anlarım demi .daha kontrole de bi hafta var .suyum gelir de farkına varmazsam diye korkuyorum hep
Aynen ilk bebişimNormal kabul ediyorum canım dayanilmayafak noktaya gelirse korkarım herhalde. İlk bebek mi senin?
Bencede cok sanslilar şansınızı bilin kizlarKız kardeşi olanlar annesi temizlik yaoabilecek sağlıkta olanlar çok şanslı gerçekten. Bende kız kardeş yok. Kuzenler uzakta. Annem saolsun ufak tefek işleri yapıyor onuda çok yormak istemiyorum herzman çağırıp doğum sonrası yeterince yorulacak zaten kaynanamla dönüşümlü gelirler bı 10 gün fln snra kalırız başbaşa. Bugün perdeleri attık makinaya eşim evdeyken taktırdım. Hos geçen ayda yikamistim olsun. Camları da sleepy nin temizliklik havluları ile sildik ikimiz. epeyce iş görüyor valla toz almada da çok iyi.
Gönül isterdi ki camları onlarla silmeyim ama mecburiyetlersağlık olsun
Su toplu olarak gelirse her turlu anlarsin zaten tutamiyorsum akip duruyorKızlar ya sancım yok ama bi kaç gündür akıntım oluyo .suyum geldiğinde anlarım demi .daha kontrole de bi hafta var .suyum gelir de farkına varmazsam diye korkuyorum hep
Kızlar mama olarak hangisi alınmalı/alınmamalı? İhtiyaç olursa hangisi iyidir hiçbirini bilmiyorum.
Nedeni ne biliyor musunuzSağlık bakanlığı tetanoz aşılarını toplatma kararı almış kızlar gördünüz mü
Sen değil de eşin söyleseydi alınmazdı. Ben kendi ailemi sen de kendi aileni uyar ki alınmasınlar diyorum. Lohusa halinle kv büyüklük yapıp seni hoş karşılayabilirdi. Bizde banyo yap demek yerine direk *git gerekirse gelir alır diyerek istemediğini belli etmişsin. İstediğin olmuş sonuçta gelmemişBencede cok sanslilar şansınızı bilin kizlarbenim ailem uzakta doğum ablam gelicek oda zar zor bir hafta açıkçası ablamı col severim düşkün bana ama mirin kirin etmedi degil evini birakmak istemedi ev kuşu kaynanam desem ilkinde yapmadidi bundada beklemiyorum zaten. temizlik bence hic fitratinda yok ki hic teklif etmedi dun evlilik yildonumumuzdu esimle kavga edicektik resmen bu konular acinca hayir birde savunuyor kizlar genel soruyorum ilk dogumumda ben dogum yaptigim zaman oandemiden dolayi ve tek basina kaldigimdan zaten bunalimdaydim kaynanam hastanede kaldi dogumdan sonra eve gecicegimiz de ben kaynanama sen eve git banyo yap hastanedeydik sonucta gerekirse esim gelir alir seni diger turlu yegenlerden tecrubeliyim ne zaman istersen cik gel bakim dedim diye küstü eşim 10 gun evdeydi gayet iyi idare ettik zaten ama bir corba bile gondermedi ve hic ama hic ugramadi ihtiyaciniz var mi demedi bile ki eşimle konusurdu bastagrisindan oluyordum anestezi atamadim çünkü orali olmadi esimde sen istemedin dedi ondan yapmadi kusturdun gelmedi diyor sizce peki? Ve tam pandeminin tavan olduğu zamandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?