2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Allah yardımcımız olsun canım mecbur bir şekilde alışmaya çalışıyorum. Kız kardeş bu dünyada ki en büyük şans. Maddiyat olarak ve hamilelik olarak bedenim uygun olsa bir tane daha dogururdum kızımın bir kız kardeşi olsun diye... Ama bu sefer ölümden döndüm. İki çocuğumu riske atamam

Canım bende tansiyon dolayısı ile kontrol altındayım. Bugün 35+4 olduk. Doktor dayanabilirsek 37 bitene kadar beklemek istiyor ama sürekli takip halinde heran alabiliriz diyor. Senin bebeğin kuveze alındı mı erken doğduğu için

Yok canım 3 kiloydu alınmadı çok şükür

Kizlar günaydın benim vajina kemiğim fena ağrıyor tam dudak kemikleri tüy olan üst bölge fln yanlar ayrılıyor resmen ayağa kalkınca da. Normal mi acaba 36+2 yim. Sizde de var mı?
37 haftayım benim de aynı kuzum oturuncada yürüyüncede uzanınca da zonkluyor resmen

Kızlar yarın hem benim kadın doğumda ardından İdil’in sağlık ocağında kontrolü var sabah emzirip çıksak bile kesin yolda falan acıkacak, acaba süt sağıp yanıma alsam biberonla versem meme reddi olur mu? Korkuyorum memeyi bıraksın istemem.

Ben oğlumu sarılığındandan dolayı neredeyse 1 ay sütümü sağıp biberonla vererek besledim meme reddi falan yaşamadım canım

Hem sagiyorum hem de emziriyirum şimdilik bir ret yaşamadık

Hastanede ve sağlık ocağında emzirebilrsin. Hemen biberonla bişey olmaz sanırım.

Çok haklısın canım bizde aynı şekilde parça parça ama detaylıca yaptık camlar hariç Aman sağlık olsun yeter ki hallolur ya.
Herkes sağolsun herkesin de bı hayatı düzeni var kimseye güvenip evlenmedik çocuk yapmadık dimi

Ben doktora gecen salı gittigimde
Akintim artti geven hafta idrara bakmistik enjeksiyon cikmamisti dedim. Doktor bu zamanlarda akıntı artar normal dedi.
Artik zaten kontrollerimizde sıklaştı suyumuz azar azar gitse bile bir sonraki muayenede azaldığını görür ler diye düşünüyorum.

Alınmış olabilir dediğine alınmaya çok musait oluyorux biz kadınlar malum bu konuları açarsan haksız olursun kocalar hep aynı. Ben hiç acmiyorum hickimseden bişey beklemiyorum. Boşver hiç geçmişi kurcalama. Bizim ki şimdiden mama verilmez fln diyo buyukte vermedin yeter sütün diyo. Ya yetmezse ben vericem dedim hala diretiyo neden yetmesin diyo yahu sarilikk mi olsun. Al bu mantıkla gelse ne olcak bolca strese sokacak. Gelen kişi bna ksrsmicak sadece günlük işlerimi kolsylastrack ki bebekle ilgilenip dinleneyim. Analık taslarsa dahada delirtir

Kesinlikle öyle tek güvendiğim kocam o da babası olduğuna göre elden geldiğince sıkıntılar ortak yeterki hepimiz sağlıklı olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…