- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.581
Allah yardımcımız olsun canım mecbur bir şekilde alışmaya çalışıyorum. Kız kardeş bu dünyada ki en büyük şans. Maddiyat olarak ve hamilelik olarak bedenim uygun olsa bir tane daha dogururdum kızımın bir kız kardeşi olsun diye... Ama bu sefer ölümden döndüm. İki çocuğumu riske atamamBen ben ben şuan aynı tarif ettiğin şeyler var
Kızlar tek tek alıntı yapamadım ama okuyunca sayenizde rahatladım çünkü dün bir an duyunca dedim tamam demekki öyle diyorlarsa kasılma da oluyor kesin erken doğacak
Dilyy seni öyle iyi anlıyorum ki kardeşim dün evi temizledi bugün de güzelce kahvaltı yaptık birazdan gidecek elim ayağım oldu resmen 2 gün her işimi bitirdi öyle olunca zaten bi duygulandım şimdi de gidecek olunca tam gözler dolu evet yakın ama malesef çok nadir gelebiliyor çünkü hafta sonu da işi oluyor önce olsa bu kadar zoruma gitmezdi de hamilelik ile cidden insan daha yalnız hissediyor galiba
Benden 24 saatlik idrar istemedi. Aç karnına idrar tahlili yaptı sadece. Yarın tekrar kontrolümüz var bakalım.Peki senden 24 saatlik idrar istedi mi
Canım bende tansiyon dolayısı ile kontrol altındayım. Bugün 35+4 olduk. Doktor dayanabilirsek 37 bitene kadar beklemek istiyor ama sürekli takip halinde heran alabiliriz diyor. Senin bebeğin kuveze alındı mı erken doğduğu içinTansiyon önemli canım ben de tansiyondan dolayı 36+3’te doğum yaptım. Ama hiçbir şey olmadı. Sıkıntı olacaksa zaten doktorun bir şekilde bekletir, korkulacak zamanları geçtik çok şükür.
Kız benim göbeğim dimdik yukarıdaydı da noldu, erkenden doğurduminşallah vaktini bekler bebeğin içini ferah tut
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Annem sadece haftasonu için evine gitti ona rağmen dün akşam ağladım annemi özledim diyelohusalık da insanı aşırı dengesiz yapıyor. Bir yolunu bulacağız çocuklarımıza yetmenin
Yok canım 3 kiloydu alınmadı çok şükürCanım bende tansiyon dolayısı ile kontrol altındayım. Bugün 35+4 olduk. Doktor dayanabilirsek 37 bitene kadar beklemek istiyor ama sürekli takip halinde heran alabiliriz diyor. Senin bebeğin kuveze alındı mı erken doğduğu için
37 haftayım benim de aynı kuzumKizlar günaydınbenim vajina kemiğim fena ağrıyor tam dudak kemikleri tüy olan üst bölge fln yanlar ayrılıyor resmen ayağa kalkınca da. Normal mi acaba 36+2 yim. Sizde de var mı?
Kızlar mama olarak ne veriyorsunuz?
Bize hastanede hipp vermişlerdi onunla devam ettik ama nedense çok severek içmiyor gibi geliyor bana , bende sma demeyeyim dedim bakalımSma, similac ve bebelac kullanıyorum hangisi indirimde olursa onu alıyorum
Kızlar yarın hem benim kadın doğumda ardından İdil’in sağlık ocağında kontrolü var sabah emzirip çıksak bile kesin yolda falan acıkacak, acaba süt sağıp yanıma alsam biberonla versem meme reddi olur mu? Korkuyorum memeyi bıraksın istemem.
Bize hastanede hipp vermişlerdi onunla devam ettik ama nedense çok severek içmiyor gibi geliyor bana , bende sma demeyeyim dedim bakalım
Ben aptamil aldim ama iki kere anca verdim şimdilik vermiyorumKızlar mama olarak ne veriyorsunuz?
Hem sagiyorum hem de emziriyirum şimdilik bir ret yaşamadıkKızlar yarın hem benim kadın doğumda ardından İdil’in sağlık ocağında kontrolü var sabah emzirip çıksak bile kesin yolda falan acıkacak, acaba süt sağıp yanıma alsam biberonla versem meme reddi olur mu? Korkuyorum memeyi bıraksın istemem.
Hastanede ve sağlık ocağında emzirebilrsin. Hemen biberonla bişey olmaz sanırım.Kızlar yarın hem benim kadın doğumda ardından İdil’in sağlık ocağında kontrolü var sabah emzirip çıksak bile kesin yolda falan acıkacak, acaba süt sağıp yanıma alsam biberonla versem meme reddi olur mu? Korkuyorum memeyi bıraksın istemem.
Çok haklısın canım bizde aynı şekilde parça parça ama detaylıca yaptık camlar hariçBenim annem sağlıklı ama evde dedem vs olunca doğuma anca gelip ben toparlanınca hemen gidecek, kardeşim de sağolsun zor nöbeti olmadığı hafta sonu anca gelebildi doğuma nasıl denk gelir kim bilirbu süreçte yine de en büyük destek eşimdi çünkü kardeşim kısa kalacak diye ona sadece mutfağı bıraktık onun harici her yeri parça parça şükür en ince detay ile eşimle yaptık, şimdi doğuma kadar ikimiz de ev batmasın diye özen göstereceğiz nasipse
Ben doktora gecen salı gittigimdeSu toplu olarak gelirse her turlu anlarsin zaten tutamiyorsum akip duruyorama diger turlu azar azar gelirse diye bende korkuyorum bu ara benimde akintim cok doktor suyun normal dedi ve doguma yakin artar dedi ama en mantiklisi muanede doktor bakarak söyler
Alınmış olabilir dediğine alınmaya çok musait oluyorux biz kadınlar malumBencede cok sanslilar şansınızı bilin kizlarbenim ailem uzakta doğum ablam gelicek oda zar zor bir hafta açıkçası ablamı col severim düşkün bana ama mirin kirin etmedi degil evini birakmak istemedi ev kuşu kaynanam desem ilkinde yapmadidi bundada beklemiyorum zaten. temizlik bence hic fitratinda yok ki hic teklif etmedi dun evlilik yildonumumuzdu esimle kavga edicektik resmen bu konular acinca hayir birde savunuyor kizlar genel soruyorum ilk dogumumda ben dogum yaptigim zaman oandemiden dolayi ve tek basina kaldigimdan zaten bunalimdaydim kaynanam hastanede kaldi dogumdan sonra eve gecicegimiz de ben kaynanama sen eve git banyo yap hastanedeydik sonucta gerekirse esim gelir alir seni diger turlu yegenlerden tecrubeliyim ne zaman istersen cik gel bakim dedim diye küstü eşim 10 gun evdeydi gayet iyi idare ettik zaten ama bir corba bile gondermedi ve hic ama hic ugramadi ihtiyaciniz var mi demedi bile ki eşimle konusurdu bastagrisindan oluyordum anestezi atamadim çünkü orali olmadi esimde sen istemedin dedi ondan yapmadi kusturdun gelmedi diyor sizce peki? Ve tam pandeminin tavan olduğu zamandi
Kesinlikle öyle tek güvendiğim kocam o da babası olduğuna göre elden geldiğince sıkıntılar ortakÇok haklısın canım bizde aynı şekilde parça parça ama detaylıca yaptık camlar hariçAman sağlık olsun yeter ki hallolur ya.
Herkes sağolsun herkesin de bı hayatı düzeni var kimseye güvenip evlenmedik çocuk yapmadık dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?