- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.601
Ben annem gelmeden mutfak dolaplarındakileri çıkartıp içlerini dışlarını sildim.. Buzdolabını çekip arkasını sildim çok kötü olmuştuKizlar temizlik mesajlarınizi gordukce kendimi cok eksik ve kötü hissediyorumçünkü detayli temizligi doğum sonrasinda düşünüyorum yanlis mi dusunuyorum sizce.
Doğumum da kv,kp gorumce ,kayınbirader hepsi gelip 10-15 gun kalacak ev zaten curcunaya dönecek eve detayli temizlik yapsam boşa yordum kendimi diye gerilecegim biliyorum .en azindan ev kirlendikce onlar gidince temizlikçi alacagim ve koltuklar icin buharli temizleme yaptiracagim diue motive ederim kendimi.
Evet o kadar kisi ne isi var diceksiniz ama esimi uzmek istemiyorum bu konuda .benim için ailesinden uzakta kaliyor ve özlüyor (babam haytta olmadığından annemden ayrilmak istemediğim icin benim memlekete yerlestik)
Sizce temizlik siralamasini dogru dusunmus muyum?
Sizi gördük ce kafam karisti.
Evim su an duzenli ama perdeler koltuklar camlar kirli.
Off senin isin daha zor Allah kolaylik versin bende oglum kirkliyken taşınmıştım cok zor .Ben annem gelmeden mutfak dolaplarındakileri çıkartıp içlerini dışlarını sildim.. Buzdolabını çekip arkasını sildim çok kötü olmuştuelimin yetiştiği yerleri sildim kızım duvarları boyamıştı zar zor sildim gidip tekrar tükenmezle çizmiş çıkmıyor koltukları da çizmişti tükenmezle allahtan çıktı o.. perdeler kolay zaten camların önünü sildim arkasını silemiyorum yetişemem zaten banyo vs zaten temizliyorum Hergün. Evim küçük ama çocuk olduğu için ertesi gün tekrar aynı oluyor.. O yüzden kafaya pek takmamak lazım.. Taşıncaz diye küçük odaya eşim karton filan yığmış taşınma işimiz de ertelendi baya.. O kartonları gördükçe sinirleniyorum
Aslinda evet acikcasi istemiyordum şuan biraz daha iyiyiz ama gercekten sinirlerimi cok bozardi hamileyken nisanliyken evliligimin ilk başında ne diye istiyim kiSen değil de eşin söyleseydi alınmazdı. Ben kendi ailemi sen de kendi aileni uyar ki alınmasınlar diyorum. Lohusa halinle kv büyüklük yapıp seni hoş karşılayabilirdi. Bizde banyo yap demek yerine direk *git gerekirse gelir alır diyerek istemediğini belli etmişsin. İstediğin olmuş sonuçta gelmemiş
Ben kizimda hep oyle yaptim disari cikinca biberon verirdim hep ortam olmuyor meme reddi olmadi acikcasi 4. Ayda meme reddi cogu cocukta ozellikle kız cocugunda oliyormus bizim bir ozaman oldu oda tazyik sorunundandi . Bir iki kerede. Bence bisey olmazKızlar yarın hem benim kadın doğumda ardından İdil’in sağlık ocağında kontrolü var sabah emzirip çıksak bile kesin yolda falan acıkacak, acaba süt sağıp yanıma alsam biberonla versem meme reddi olur mu? Korkuyorum memeyi bıraksın istemem.
Sorma zaten şu akil vermeler bir bitmiyor yaa fikir verirsin vermesine de diretip illa dogruyu bilen onlar olmuyor mu deliroyorum ozamanAlınmış olabilir dediğine alınmaya çok musait oluyorux biz kadınlar malumbu konuları açarsan haksız olursun kocalar hep aynı. Ben hiç acmiyorum hickimseden bişey beklemiyorum. Boşver hiç geçmişi kurcalama. Bizim ki şimdiden mama verilmez fln diyo buyukte vermedin yeter sütün diyo. Ya yetmezse ben vericem dedim hala diretiyo neden yetmesin diyo yahu sarilikk mi olsun. Al bu mantıkla gelse ne olcak bolca strese sokacak. Gelen kişi bna ksrsmicak sadece günlük işlerimi kolsylastrack ki bebekle ilgilenip dinleneyim. Analık taslarsa dahada delirtir
Yaa temizlige takilmadimda gelecek olanlara takildim kız eşin mi dogum yapacak sen mi ne diye kiramiyorsun diger zamanlar cuvala mi girdi az toparlan sonra kim gelmek istiyorsa gelsin ne diye kafani sisiriceksin lohusa ladinin başı kalabalik okadar olmaz ne psikolojisi nede beyni alirKizlar temizlik mesajlarınizi gordukce kendimi cok eksik ve kötü hissediyorumçünkü detayli temizligi doğum sonrasinda düşünüyorum yanlis mi dusunuyorum sizce.
Doğumum da kv,kp gorumce ,kayınbirader hepsi gelip 10-15 gun kalacak ev zaten curcunaya dönecek eve detayli temizlik yapsam boşa yordum kendimi diye gerilecegim biliyorum .en azindan ev kirlendikce onlar gidince temizlikçi alacagim ve koltuklar icin buharli temizleme yaptiracagim diue motive ederim kendimi.
Evet o kadar kisi ne isi var diceksiniz ama esimi uzmek istemiyorum bu konuda .benim için ailesinden uzakta kaliyor ve özlüyor (babam haytta olmadığından annemden ayrilmak istemediğim icin benim memlekete yerlestik)
Aynen canım allahtan ev sahibi bir 6 ay daha oturun dedi de taşınmaktan vazgeçtik şimdilik.. ileride ne olur bilemiyorum kimseye de güvenmiyorum ev sahibimiz dengesiz biri.. Yoksa çok zorlanırdımOff senin isin daha zor Allah kolaylik versin bende oglum kirkliyken taşınmıştım cok zor .
Mutfak dolaplarinin ustunu ablam yapiverdi altını ben yaptim içlerini duzelttim.hem camlar kirli onlar gidince temizlikci alicam diye hemde onlar cok kizartma yapiyorlar diye perdeleri sonraya birakayim diyorum. Koltukları elimle sildim ama buharli temizlik gerekiyor acik renk olanlar icin. 10-15 gun yatılıp kalkilcak diye koltuklari da sonraya birakayim diyorum.
Canim bu bebekler cok degisik.bebekden bebege degisiyor bence ne verdiğinin degil onun ne istediği onemli olanKızlar yarın hem benim kadın doğumda ardından İdil’in sağlık ocağında kontrolü var sabah emzirip çıksak bile kesin yolda falan acıkacak, acaba süt sağıp yanıma alsam biberonla versem meme reddi olur mu? Korkuyorum memeyi bıraksın istemem.
Dün bildigin su gibi akıntım oldu şeffaf ve akışkan bugün ise sarı yapış yapış bı akinti. Vallahi biseyler yaşıyoruz ama ne olduğunu bende bilmiyorum
İnş suyumuz değildir ya insan doktora nasıl sorcağınıda bilmiyo randevudan önceSu toplu olarak gelirse her turlu anlarsin zaten tutamiyorsum akip duruyorama diger turlu azar azar gelirse diye bende korkuyorum bu ara benimde akintim cok doktor suyun normal dedi ve doguma yakin artar dedi ama en mantiklisi muanede doktor bakarak söyler
Onlarin kafaları farklı canim anlatamam sana kendi evleri yol gecen hani gibi gece 10 da bile misafir gelebilir ve memnuniyetle karsilarlar. Benim doğum aksilik olmazsa 21 ocak ablasi abisi ogretmen olduğu icin ara tatil 23 ocak gec gelsek bozulur muyum onu sormuslar hatta düşün kafalar öyleYaa temizlige takilmadimda gelecek olanlara takildim kız eşin mi dogum yapacak sen mi ne diye kiramiyorsun diger zamanlar cuvala mi girdi az toparlan sonra kim gelmek istiyorsa gelsin ne diye kafani sisiriceksin lohusa ladinin başı kalabalik okadar olmaz ne psikolojisi nede beyni alirayy valla kusura bakma biraz sey yaptim ama senin yerinde olmak istemem agri sizi bebege alışma lohusalik psikolojisi zaten bir cok sey hissedicez birde bir suru insan tantanasi
Böyle yap daha iyi, koltuklar icin buharli temzileme aleti senin mi? Benimde silinecek mecburKizlar temizlik mesajlarınizi gordukce kendimi cok eksik ve kötü hissediyorumçünkü detayli temizligi doğum sonrasinda düşünüyorum yanlis mi dusunuyorum sizce.
Muhtemelen yarın giderim ben doktora bı sorayımİnş suyumuz değildir ya insan doktora nasıl sorcağınıda bilmiyo randevudan öncesağlıcakla gelene kadar bebişler huzur yok
Hahah resmen kaynanamlar onlarda oyle kafalari farklı çalışıyor ciddenOnlarin kafaları farklı canim anlatamam sana kendi evleri yol gecen hani gibi gece 10 da bile misafir gelebilir ve memnuniyetle karsilarlar. Benim doğum aksilik olmazsa 21 ocak ablasi abisi ogretmen olduğu icin ara tatil 23 ocak gec gelsek bozulur muyum onu sormuslar hatta düşün kafalar öylehani gec geldiler destek olmadilar diye dusuncem saniyorlar.
kayinpederim otoriter ve alıngan bi tip ben bir sey desem küser felan ugrasamam hic.
Yani orasını düşünüp germek istemiyorum kendimi.
O konuya dalarsam hic cikamam
Yaa ben hem özele gidiyorum hem devlete ama acikcasi insan özel seylerini soylerken cekiniyor ve karsi taraf cok ustunde durmuyor sinir oluyorumİnş suyumuz değildir ya insan doktora nasıl sorcağınıda bilmiyo randevudan öncesağlıcakla gelene kadar bebişler huzur yok
Yok canim Ekip seklinde gelip temizleyip gidiyor lar ya öyle cagiracagim.kendim siliyorum zaten ama 7 yillik evliyim beyaz olanlar biraz grimsilesmeye basladi profesyonel temizlik sart.Böyle yap daha iyi, koltuklar icin buharli temzileme aleti senin mi? Benimde silinecek mecbur
Ben normalde böyle detay temizlemez belki rutine birakırdım ama annem evime ilk kez gelecek ya gelince temzilikle uğraşsın istemiyorum ne yalan söyleyeyim eşimde onayladı ondan böyle bir işe kalkıştıkKizlar temizlik mesajlarınizi gordukce kendimi cok eksik ve kötü hissediyorumçünkü detayli temizligi doğum sonrasinda düşünüyorum yanlis mi dusunuyorum sizce.
Bende ilk basta sen gibi dusunuyordum esimle tartisma oluyordu sonu. Yılda bir kere geliyorlar kalmaya o da bir iki hafta. O yuzden görmezden gelecegim.Hahah resmen kaynanamlar onlarda oyle kafalari farklı çalışıyor ciddeno yuzden cok sorun yasadim hep yumusak davrandim sonra senin dedigin gibi kafalar farkli oldugundan cok alinirlardi insan ne diyecegini sasiriyor amaaa ben acikcasi kendim uzulecegime karsidaki ne istiyorsa onu anlasin diyorum artik onlarin duusnmesi gerekeni biz soyleyincede kotu oluyoruz işte
Siz birlikte her seyi yaparsınız canimBen normalde böyle detay temizlemez belki rutine birakırdım ama annem evime ilk kez gelecek ya gelince temzilikle uğraşsın istemiyorum ne yalan söyleyeyim eşimde onayladı ondan böyle bir işe kalkıştıkcam, perde ve fırın kaldı onu da yavaş yavaş yaparız
Bende yıkatmistim. SONRA 2 defa şehir değiştirip tasindik simdi salondaki beyaz o acil temizlenmeli şöyle cok zarar vermeden. Benim eşyalar 9 yıllık ve biz bu sürede cok şehir değiştirdik haliyle onlarda bi tuhaf olduYok canim Ekip seklinde gelip temizleyip gidiyor lar ya öyle cagiracagim.kendim siliyorum zaten ama 7 yillik evliyim beyaz olanlar biraz grimsilesmeye basladi profesyonel temizlik sart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?