2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benim de 1-2 haftadır oluyor aynı anlattığınız gibi bir türlü çözemedim ne ile ilgili olabilir

Bende ilk basta sen gibi dusunuyordum esimle tartisma oluyordu sonu. Yılda bir kere geliyorlar kalmaya o da bir iki hafta. O yuzden görmezden gelecegim.
Bende saldim valla basta cok kavga oluyordu bizdede iki haftada katlan zaten aman ondan bisey olmaz sadece dogum yapicaksin ya oncelik sensin kuzum unutma da insan nasil söyler gelme diye ki alinmamasi icin

Anlıyorum çok haklısın ama olmayınca olmuyor canım akıl mi edemiyorlar işlerine mi oyle geliyor bilinmez aynı durumu ev taşırken bende yaşadım üstelik üstüne hamileydim

Canım senin durumunda doğru olan bu gibi.
Ama gelenler de bir el atsa olur hani dert etme nasıl içine siniyor neyi doğru buluyorsan onu yap.

Kızlar ya sancım yok ama bi kaç gündür akıntım oluyo .suyum geldiğinde anlarım demi .daha kontrole de bi hafta var .suyum gelir de farkına varmazsam diye korkuyorum hep
Şu gelince farkına varilmiycak gibi olmuyor canım merak etme ilk hsmilelikte çisimi yaptım bitti ama istemsiz bir sekilde su geliyordu kalktigim halde ve baya geldi hastaneye gidene kadar dependle gittim bez doldu tasti resmen

Olmaz birşey bikac kereden . Ama yolda aracınızla giderken de emzirebilirsin. Ben çok yaptım öyle ama yaz bebeğdi kızim

Bende oyle düşünüyorum canim oğlum 6 yasinda artik akillandi simdi ki bebisimde biraz büyüsün o zmna eskitilir degistiririz zaten.
Ben bi kez taşındım kiradan kendi evime geçince o bile etkiledi.
Bi koltuk takimi temizlemeye 500 diyorlar ocakda cok artmasa bari

Bende saldim valla basta cok kavga oluyordu bizdede iki haftada katlan zaten aman ondan bisey olmaz sadece dogum yapicaksin ya oncelik sensin kuzum unutma da insan nasil söyler gelme diye ki alinmamasi icin
aynen canim zaten onlardan önce esim alınıyor malesef yıl icinde ailesini özlediği icin.
O yuzden o topa girmiyorum. Sayili gun çabuk gecer..Allahtan seviyorum ailesini yoksa hic cekilmez lohusa halde o kalabalık

Allahalllaah bence ihmal etme doktoruna mutlaka danış. Ne zaman kontrol

Şu gelince farkına varilmiycak gibi olmuyor canım merak etme ilk hsmilelikte çisimi yaptım bitti ama istemsiz bir sekilde su geliyordu kalktigim halde ve baya geldi hastaneye gidene kadar dependle gittim bez doldu tasti resmen
Canim ama bazilarinda idrar yoluyla yavas yavaş su azalıyormus farkedilmeden kuzenin esinde olmuştu mesela. acikcasi bu durumda benimde soru işaretleri vardı kafamda ama artik bir haftaya düştü muayeneler öyle birsey olsa bile kotu duruma gelmeden farkedilir diye düşünüyorum.

Klasik hareketler galiba bunlar. Silahları gözyaşı ve bu tarz hareket laflar

Su gelme meselesini sordum ben gelince fark edersin dedi ama nadir de olsa azar azar gelebiliyor dedi turnusol kağıdı verdi çamaşırıma koydum gelen akıntı rengini değiştiriyor eğer alkali ise mavi oluyor (amniyosentez) diğer türlü mor pembe rengi oluyormuş yaptım benim de akınyım bir çoktu beyaz yapışkan duru çeşit çeşit akıntı oluyordu,pembe mor rengi değişmediği için dr a söylemedim tekrar,sanırım normal bu akıntılar

Hastanede ve sağlık ocağında emzirebilrsin. Hemen biberonla bişey olmaz sanırım.
Hastanedeki emzirme odası 1 m2 falandı sanırım hiç rahat edemedim geçen gittiğimde o yüzden böyle bir şey yapayım dedim.
Olmaz birşey bikac kereden . Ama yolda aracınızla giderken de emzirebilirsin. Ben çok yaptım öyle ama yaz bebeğdi kızim
Dikişlerimden dolayı hala tam dik oturamıyorum ki emzirirken de çok zorlanıyorum şuan arabada asla emziremem

Dikiş ağrısını hatırlamıyorum 3-5 güne iyileşmiyor muydu kuzum

Dogru soyluyorsun reynax ben otobuste bile emzirme önluguyle emzirdigim oldu. Imkanin varsa oylede yapabilirsin
Bende otobüste emzirdim oğlum 13 aylıktı anne çocuk oyun grubuna götürüyordum dönüşte trafik oldu geciktik çocuk ağlıyor az kaldi eve teyzeler, abiler emzir bişey.olmaz dedi emzirdim örtüde yoktu montu kapadık

Emzirme önlüğünu unuttugumda bende elime ne gecerse onla kapatirdim ek gidaya geçinceye kadar mecburuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…