- 6 Eylül 2022
- 257
- 210
- 23
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.621
Benim de 1-2 haftadır oluyor aynı anlattığınız gibi bir türlü çözemedim ne ile ilgili olabilirKızlar ben 3-4 gündür sağ kolum omzumdan parmak uçlarıma kadar uyuşmuş halde uyanıyorum hani üstüne yatarız da hareket ettiremeyecek kadar uyuşur ya aynen öyle oluyor bakıyorum sol tarafıma yatmışım ama sağ tarafım feci uyuşmuş böyle bir şey yaşayan var mı? Neyin nesi bu anlamadım akşamları falan da normal otururken sağ elim parmaklarım şişiyor uyuşuyor sol elim de şişiyor ama uyuşma yok bir de farklı olarak bu sabah sol kolumda da uyuşma olmuştu uyandığımda hareket ettirerek geçirdim ay anlamadım valla neyin nesi ilk hamileligim de böyle bir şey yaşamadım anlam veremedim o yüzden
Bende saldim valla basta cok kavga oluyordu bizdedeBende ilk basta sen gibi dusunuyordum esimle tartisma oluyordu sonu. Yılda bir kere geliyorlar kalmaya o da bir iki hafta. O yuzden görmezden gelecegim.
Anlıyorum çok haklısın ama olmayınca olmuyor canım akıl mi edemiyorlar işlerine mi oyle geliyor bilinmezSorma zaten şu akil vermeler bir bitmiyor yaa fikir verirsin vermesine de diretip illa dogruyu bilen onlar olmuyor mu deliroyorum ozamanonaylamasanda iki der 3. De sen bilirsin denir benim kirildigim alinsa. Bile pandemi patlak vermis ailem farkli sehirde bir bucuk senedir gormuyordum tek basima kaldim ne olursa olsun kendide bir kadin en azindan bir corba gondereyim yeni dogum yapti deseydi isterdim. Cok yalniz hissederdim kendimi evlendigim ilk 3 sene daha yeni alistim buraya
Canım senin durumunda doğru olan bu gibi.Kizlar temizlik mesajlarınizi gordukce kendimi cok eksik ve kötü hissediyorumçünkü detayli temizligi doğum sonrasinda düşünüyorum yanlis mi dusunuyorum sizce.
Doğumum da kv,kp gorumce ,kayınbirader hepsi gelip 10-15 gun kalacak ev zaten curcunaya dönecek eve detayli temizlik yapsam boşa yordum kendimi diye gerilecegim biliyorum .en azindan ev kirlendikce onlar gidince temizlikçi alacagim ve koltuklar icin buharli temizleme yaptiracagim diue motive ederim kendimi.
Evet o kadar kisi ne isi var diceksiniz ama esimi uzmek istemiyorum bu konuda .benim için ailesinden uzakta kaliyor ve özlüyor (babam haytta olmadığından annemden ayrilmak istemediğim icin benim memlekete yerlestik)
Sizce temizlik siralamasini dogru dusunmus muyum?
Sizi gördük ce kafam karisti.
Evim su an duzenli ama perdeler koltuklar camlar kirli.
Şu gelince farkına varilmiycak gibi olmuyor canım merak etme ilk hsmilelikte çisimi yaptım bitti ama istemsiz bir sekilde su geliyordu kalktigim halde ve baya geldi hastaneye gidene kadar dependle gittim bez doldu tasti resmenKızlar ya sancım yok ama bi kaç gündür akıntım oluyo .suyum geldiğinde anlarım demi .daha kontrole de bi hafta var .suyum gelir de farkına varmazsam diye korkuyorum hep
Olmaz birşey bikac kereden . Ama yolda aracınızla giderken de emzirebilirsin. Ben çok yaptım öyle ama yaz bebeğdi kızimKızlar yarın hem benim kadın doğumda ardından İdil’in sağlık ocağında kontrolü var sabah emzirip çıksak bile kesin yolda falan acıkacak, acaba süt sağıp yanıma alsam biberonla versem meme reddi olur mu? Korkuyorum memeyi bıraksın istemem.
Bende oyle düşünüyorum canim oğlum 6 yasinda artik akillandi simdi ki bebisimde biraz büyüsün o zmna eskitilir degistiririz zaten.Bende yıkatmistim. SONRA 2 defa şehir değiştirip tasindik simdi salondaki beyaz o acil temizlenmeli şöyle cok zarar vermeden. Benim eşyalar 9 yıllık ve biz bu sürede cok şehir değiştirdik haliyle onlarda bi tuhaf oldubebiş biraz büyüyene.kadar idare etsin yenilrrz
aynen canim zaten onlardan önce esim alınıyor malesef yıl icinde ailesini özlediği icin.Bende saldim valla basta cok kavga oluyordu bizdedeiki haftada katlan zaten aman ondan bisey olmaz sadece dogum yapicaksin ya oncelik sensin kuzum unutma da insan nasil söyler gelme diye ki alinmamasi icin
Allahalllaah bence ihmal etme doktoruna mutlaka danış. Ne zaman kontrolKızlar ben 3-4 gündür sağ kolum omzumdan parmak uçlarıma kadar uyuşmuş halde uyanıyorum hani üstüne yatarız da hareket ettiremeyecek kadar uyuşur ya aynen öyle oluyor bakıyorum sol tarafıma yatmışım ama sağ tarafım feci uyuşmuş böyle bir şey yaşayan var mı? Neyin nesi bu anlamadım akşamları falan da normal otururken sağ elim parmaklarım şişiyor uyuşuyor sol elim de şişiyor ama uyuşma yok bir de farklı olarak bu sabah sol kolumda da uyuşma olmuştu uyandığımda hareket ettirerek geçirdim ay anlamadım valla neyin nesi ilk hamileligim de böyle bir şey yaşamadım anlam veremedim o yüzden
gelen giden olur camlari silemedim bi el atin demeyi düşünüyorum zatenCanım senin durumunda doğru olan bu gibi.
Ama gelenler de bir el atsa olur hanidert etme nasıl içine siniyor neyi doğru buluyorsan onu yap.
Canim ama bazilarinda idrar yoluyla yavas yavaş su azalıyormus farkedilmeden kuzenin esinde olmuştu mesela. acikcasi bu durumda benimde soru işaretleri vardı kafamda ama artik bir haftaya düştü muayeneler öyle birsey olsa bile kotu duruma gelmeden farkedilir diye düşünüyorum.Şu gelince farkına varilmiycak gibi olmuyor canım merak etme ilk hsmilelikte çisimi yaptım bitti ama istemsiz bir sekilde su geliyordu kalktigim halde ve baya geldi hastaneye gidene kadar dependle gittim bez doldu tasti resmen
Klasik hareketler galiba bunlar. Silahları gözyaşı ve bu tarz hareket laflarAslinda evet acikcasi istemiyordum şuan biraz daha iyiyiz ama gercekten sinirlerimi cok bozardi hamileyken nisanliyken evliligimin ilk başında ne diye istiyim kien unutamadigim mesela son ayimdaydim ve bayramdi bende rahatsizdim doktora gittik ona gitmedik sonraki gun gittik diye demedigini birakmadi bir hamile o mu kaliyor ne olacak kapi gozledim diyip bagirdicagirdi gelde yaninda iste
Dogru soyluyorsunOlmaz birşey bikac kereden . Ama yolda aracınızla giderken de emzirebilirsin. Ben çok yaptım öyle ama yaz bebeğdi kızim
Hastanedeki emzirme odası 1 m2 falandı sanırım hiç rahat edemedim geçen gittiğimde o yüzden böyle bir şey yapayım dedim.Hastanede ve sağlık ocağında emzirebilrsin. Hemen biberonla bişey olmaz sanırım.
Dikişlerimden dolayı hala tam dik oturamıyorum ki emzirirken de çok zorlanıyorum şuan arabada asla emzirememOlmaz birşey bikac kereden . Ama yolda aracınızla giderken de emzirebilirsin. Ben çok yaptım öyle ama yaz bebeğdi kızim
Dikiş ağrısını hatırlamıyorumHastanedeki emzirme odası 1 m2 falandı sanırım hiç rahat edemedim geçen gittiğimde o yüzden böyle bir şey yapayım dedim.
Dikişlerimden dolayı hala tam dik oturamıyorum ki emzirirken de çok zorlanıyorum şuan arabada asla emziremem
Bende otobüste emzirdim oğlum 13 aylıktı anne çocuk oyun grubuna götürüyordum dönüşte trafik oldu geciktik çocuk ağlıyor az kaldi eve teyzeler, abiler emzir bişey.olmaz dedi emzirdim örtüde yoktu montu kapadıkDogru soyluyorsunreynax ben otobuste bile emzirme önluguyle emzirdigim oldu. Imkanin varsa oylede yapabilirsin
Emzirme önlüğünu unuttugumda bende elime ne gecerse onla kapatirdim ek gidaya geçinceye kadar mecburuzBende otobüste emzirdim oğlum 13 aylıktı anne çocuk oyun grubuna götürüyordum dönüşte trafik oldu geciktik çocuk ağlıyor az kaldi eve teyzeler, abiler emzir bişey.olmaz dedi emzirdim örtüde yoktu montu kapadık
Akil edemiyorlar islerine gelmedigi icin bemceAnlıyorum çok haklısın ama olmayınca olmuyor canım akıl mi edemiyorlar işlerine mi oyle geliyor bilinmezaynı durumu ev taşırken bende yaşadım üstelik üstüne hamileydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?