2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kizlar son kontrolü yapacam hastane çantaları bebek ve anne için konulanlari yazar mısınız?.

Ben bebeğe 3 hastane çıkışı
2 takim
5 zıbın
Çorap
2 battenyiye
Bez
İslak mendil .
Agiz silme bezi koydum. (Tamda hatırlamıyorum)

Kendime
1 gecelik+ sabahlık
2 pijama takımı + sabahlık
2 havlu
İç çamaşırı
Ped
Çorap
Terlik
Bez ( henüz almadım hastaneyle konuşup)
Göğüs pedi
Göğüs ucu kremi.
Makyaj çantası
Bunuda tam hatırlamıyorum ama aşağı yukarı budur değil mi

Ayni oranda koydum bende sadece gogus pedine gerek yok gibi sezeryan oldugu icin havluda almicam yanima kagit havlu kettoe kahve ve cay kayisi hoşafı gibide seyler alicam yanima

Ayni oranda koydum bende sadece gogus pedine gerek yok gibi sezeryan oldugu icin havluda almicam yanima kagit havlu kettoe kahve ve cay kayisi hoşafı gibide seyler alicam yanima
Havlu kağıt bende alacamda havluyu sırtıma koyarsak diye:). Oğlumda çok terlemistim ya bide ben o zaman ic çamaşırı ust çamaşır hiç giymemişm çalışan kadınlar giydirmisti, siz giymiş miydiniz? Bende siz deyince hosaf hatrladim ev yapımı vişne suyu götürmüştük. Bende alayım.

Hemen hemen benim listem de böyle ek olarak elektrikli cezve koydum yanıma şu ısıtmak için süt yapıcı çay aldım yanıma bir de hurma suyu kaynatıp götürücem onuda ılık içersem süt daha çabuk iner gogse diye belki onuda ısıtırım cezve ile bir de süt sagma pompası ve biberon koydum belki kullanmama izin vermeyebilirler devlet hastanesi çünkü meme reddi yapiyor diye bazen kısıtlıyorlar pompa ve emzigi ama ben yinede koydum. Bir de mama alıcam süt hemen gelmezse açlıktan ağlamasın ve sarılık olmasın diye

Ben de pompo yok monchi alirim dedim ama sonra belki lazım olursa dedim. Aslında ilkinde küçük el pompası vardı süt var mi yok mu bakıyordum. Bende biberon ve emzik aldim ama henüz kayanatmadim. Mama almadım orda alirim lazim olursa diye, ben devlette yapmıştım ilkini almamstm biberonla hemen aldık kaynattilar almadi biberonu, kaşıkla.verdik. yanına kaşık ya da damlalik al belki öyle alır.

İlaveten emzirme atleti, alt değiştirme örtüsü, göğüs pompası, biberon, emzik koydum. Kahve ve kahve makinası da ilave edicem. Ben bezi 20 tane koydum. Az mı yoksa yeterli mi sizce? Birde ben gecelik koymadım 3 tane pijama takımı aldım. Gecelik giymek hiç istemiyorum. Pijamayla da rahat edebilir miyim? İkisi hamile/lohusa pijaması. Biri normal pijama. Gecelik giymem lazımsa eğer hemen hastaneye uygun bir gecelik sipariş vereyim

Ben sezeryan olacağım için gecelik koydum. İlkinde hem gecelik hem pijama götürmüştm ama gecelik giydim ,o zaman beni 1 gün ayağa kaldırmadilar hic sonda vardı belki gecelik ondan bana iyi geldi bu sefer ne olack bilmiyorum. Bence rahat edeceğini giy

Zaten bu temizlik konusu illa doğum öncesi olmalı mantığı yanlış canım. Benim kayınvalide yapalım dedi birkaç kez dedim okadar istiyorsa çağırayım bari onu çağırınca anneme de dedim gel diye. Çünkü annem gelmiyo bana çok diye laf ediyorlar. Yoksa 9yillik evliyim kimseyi cagirmadim aile büyüklerinden temizliğe. Diğer iki dogumumda da istemedim. Çocuklu evin temizliği kalmıyor ki zaten. Cam siliyorum gidip bilerek cama yapışıyor çocuklar. Koltukkilflarini yıkadım arkamı dönüyorum koltukta mandalina yiyorlar vs vs böyle uzayıp gider. Anne baba kardesler dışında bana gelen olmaz zaten bir müddet. Onlarda ayıp kusur toz bakacak değiller. Seninde zaten öyleyse hiç gerek yok illa temizlik önce olmalı diye. Nezaman rahatlarsan kendini iyi hissedersen yaparsın yaptırırsın

Normal dogumda lazım olmustu ben almamıstım hastaneden önlük vermişlerdi ama bu kez aldım canım. Sezeryan olan arkadasım da ilk gün gecelik giymişler sonda vs var diye azcık toparlayınca pijamaya geçmişler o yuzden bu kez aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…