2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ya aslında ev suanda da pis kir içinde değil normal yapılır işte

Dependle bir pijama takimi giymistim dedigin gibi onda bile cok terlemistim eylul ayiydi sicakti zaten cikarkende geldigim kiyafetleri giydim. Az ve oz goturmek istiyorum simdiden küçük bavul oldu bir tanede el bavuluna koyucam diger esyalari ve birde cop torbasi kirlileri koymak icin

Ben de Yarin olacagim. Guzel, rahat, kolay ve saglikli bir dogumun olsun Insallah. Guzel haberlerini bekliyoruz
Sende yarın mı saat kaçta Allahım inşallah sırası ile herkes hem kendi hem bebek ile sağlıkla kolaylıkla çıkar şu süreçten

Sende yarın mı saat kaçta Allahım inşallah sırası ile herkes hem kendi hem bebek ile sağlıkla kolaylıkla çıkar şu süreçten
Hepimiz Insallah saglikla bebeklerimize kavusuruz Canim Sabah 7.15 de gel dediler Ilk beni alacaklar . Garip bir duygu . Duygularim uyusmus gibi su anda. Gittim uzuuuun bir dus aldim, nasil olsa omunuzdeki aylarda bes dakikayi gecmeyecek.

Son düzenleme:
Benim hiç bir tecrübem yok o yüzden sana deneyimli şu bu diyemem fikir olarak ama kendime hep şunu telkin ediyorum ne kadar zihnimizi boşaltıp sakin olursak bizim için o kadar iyi olur. Gününün tadını çıkar minnak ile içerde son bir bütün oluşunuz sonuçta, duyguların uyuşması çok normal bence de değişik bir süreç çünkü hemde çok tatlı

Doğunca da sütüm gelmedi gelmeyecek ememecek diye hiç korkma yine tadını çıkar aylardır beklediğin minik ile büyük kavuşma sonuçta nasipte bu süt gelme emme işi olacaksa dene yanıl olacak zaten neden kendimize zehir edelim ki o güzel anları tabi böyle derken hep dua ediyorum inşallah o anın atmosferi ile bu düşünceleri unutmam

Ben de oyle, Ilk cocuk . Teoride birseyler okuduk, calistik ta bakalim pratikte ne yapacagiz. Sut konusunda kendimi hic stres yapmayacagim diyorum ama kismet

Ben de oyle, Ilk cocuk . Teoride birseyler okuduk, calistik ta bakalim pratikte ne yapacagiz. Sut konusunda kendimi hic stres yapmayacagim diyorum ama kismet
Gerçekten zaman yaklaştıkça nasıl olacağız minik nasıl bişey olacak o kadar merak ediyorum ki

Eee seninde bişey kalmamış Allahım herkes gidiyor sıra ile

Ayy seninde birşey kalmamış sağlıkla gelsin inşallah

Amiiin. Son hafta çok daha heyecanlı oluyormuş. Endişeden çok merakla bekliyorum, tecrübe olmayınca aklımda daha güzel şeyler var. Kime benzeyecek, saçlı saçsız, gözler renkli mi olacak, minik eli ayağı gözümün önüne geliyor Patır patır sağlıkla doğuralım hepimiz

Burda daha çok şey öğreniyorum bende genelde enfeksiyon için napılır çok bilmiyorum ama inş sıkıntı olmaz canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…