2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
4,5yil oldu canım benim istegime bağlı olmaz mı doğum şekli gerçi daha konuşmadık doktorla. Ozeldeki sezeryan diyordu ama devlette yapıcam orayada gittim 9 ay

Oo senin baya iyi haftan masallah aynen yalancı sancilar galiba benide uykumdan uyandırdı duş aldım fln sabah uyumuşum biraz şimdi çocuk olunca mecbur ayaktayım uyandım. Sana gün mü verildi normal doğum mu?
Cansurs iyiyim şimdi canım geçti gece

4,5yil oldu canım benim istegime bağlı olmaz mı doğum şekli gerçi daha konuşmadık doktorla. Ozeldeki sezeryan diyordu ama devlette yapıcam orayada gittim 9 ay

Sen normal istiyorum diye belirt bence devlet hastaneleri bu ssvd olayına çok önem veriyor gerekli değerlendirmeyi yaparlar canım özeller de biraz kolaya kaçıyorlar direk sezeryan diyorlar

Ben ilk hamileliğimde 20 kg almıştım canım eller ayaklar fena şişmiştim ama dediğin gibi demekki doktorun prosedürü ile alakalı

Kızlar simdi kontrolden çıktım 4 ocak sabah 08:00 de sezeryan için burada ol dedi doktorum
3 ocakta ben hala minik tombul kaplumbağa olarak kontrole giderken sen o gün son hazırlıkları yapıyor olacaksın hadi bakalım kuzulara sıra ile kavuşuluyor çok heyecanlı değil mi ya

Bende bugün bı doktorun kapisini çalacağım gece zorladı kasılma. Birde 3 hfta snra gel demişti bugün 2 hfta oldu. 3 hfta nedir ya bakıyorum sizler hftada gidiyorsunuz
Benim lütfetti de işte son gidişte artık 2 hafta sonra gel dedi bence de git aklın rahat olsun boşver kasılma ile sancı da mı oldu peki, beni magnezyum, soda, bide istemeye istemeye baya su içmek cidden rahatlattı yine kasılma oluyor ama sıklık değişti belli yani

Hayırlı uğurlu ne olsun sağlıkla büyüsün

Gözünüzaydın canım Allah analı babalı büyütsün.. Haftamız aynı toparlanınca doğum hikayeni yaz

Bizim arkadaşin 5 yil gecmisti devlet normale zorlamisti canim turkiyede 5 yil kurali vardi galiba

Ben cildirmalik oldum hem esim hem oglum hsta bu eve cocuk doguramam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…