2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Uyumayanlardan bende varim hafif aktif olamayn kanamam oldu korkuttu tabi ama ne agrim.var ne bisey bebekte hareketli kizim kucuk olmasa birakacak biri olsa gidicem direk doktora ama sabahi bekliyorum fakat korkudan uyuyamıyorum da

Ay nişan mı acaba o canım ne renkti kanaman? Burada riskli gebelik yaşayanlar var ya onlardan bir çıkarım da bulunabilir belki rengine göre ama sen yine de git doktora tabii insan endişeleniyor

Ben oğlumda 20 kg aldım tüp bebekti hormon iğneleri falan derken baya kilo almıştım ama hiç ağır değildi karnım, hiç uyurken zorlanmadım, karnımın acıdığını da hiç hatırlamıyorum, kızım da şu an normal yolla oldu 8 kg aldım sadece ama karnım o kadar ağır ve acıyor ki içleri, yatarken hiç rahat edemiyorum, kemik ağrılarım aldı başını gitti bu sefer beni çok ama çok zorladı hamilelik. Yani bence değişebiliyor kendimden deneyimledigime göre

Benim kizin kafasi 1 aydir filan asagida, bacaklar da bogazimdan cikicak gibi tam yukarda. Arkadasim basi asagida oldugu icin bu kadar agir hissediyorsun dedi ama tabi asla bir fikrim yok. Dedigin gibi karnim da aciyor bak. Sen cok az kilo almana ragmen sikinti yasiyorsan o zaman kiloyla da alakasi yok. Nankorluk etmek istemiyorum ama cidden zorlaniyorum. Allahim zorlastirmasin kolaylastirsin

Uyumayanlardan bende varim hafif aktif olamayn kanamam oldu korkuttu tabi ama ne agrim.var ne bisey bebekte hareketli kizim kucuk olmasa birakacak biri olsa gidicem direk doktora ama sabahi bekliyorum fakat korkudan uyuyamıyorum da
Geçmiş olsun canım şuan ne durumdasin?
Kızlar benim önceki doğumum sezeryan şimdi gtsem çatı muayenesi yapılmaz herhalde dimi çünkü buda sezeryan olur nst ile bakılır sanciya sadece tahminim öyle değil mi. Birde 36+4 um
Sancın mi var kuzu yine?
Canım ben 10 kilo aldım ama aynı acı sorunları bendede var ne yana donsem karnımın orası açıyor 10 dakika sabit yaramaz oldum acidab

Ay nişan mı acaba o canım ne renkti kanaman? Burada riskli gebelik yaşayanlar var ya onlardan bir çıkarım da bulunabilir belki rengine göre ama sen yine de git doktora tabii insan endişeleniyor
Nisan kiİmda oldu ama buladar cokd egildi gece ara ara da geldi şimdi gidiyorum bakalim ne dicek ben nedense enfeksiyondan kaynakli olduguna supheleniyorum

Bu hamileligimde bende siskinlik nefes alamama yasiyorum egilip kalkmak zulum resmen ilkinde oyoe olmadi her hamilelik kendine özgüdür sabret canim az kaldi

Geçmiş olsun canım şuan ne durumdasin?

Sancın mi var kuzu yine?

Canım ben 10 kilo aldım ama aynı acı sorunları bendede var ne yana donsem karnımın orası açıyor 10 dakika sabit yaramaz oldum acidab
Hic biseyim yok acikcasi simdi hastaneye gidiyorum bakalim ne diyecek bende merek ediyorum

Nisan kiİmda oldu ama buladar cokd egildi gece ara ara da geldi şimdi gidiyorum bakalim ne dicek ben nedense enfeksiyondan kaynakli olduguna supheleniyorum

Takviminde gördüğüm kadarı ile 36. haftadasın daha inşaAllah enfekdiyondandır bebeğin biraz daha bekler bizi de haberdar et olur mu çok geçmiş olsun simdiden

Benim kızımın başı da 1 aydır aşağı da bu fazla baskı o yüzden bencede Allah yardımcımız olsun artık son zamanlar zaten bugün sezeryan günüm belli olacak benim

Kaç oldun canimm benide uykumdan uyandırdı kasılmam var off su gibi ter içindeyim birde.
Karnım taş gibi oluyor az gezinicem duşa giricem bakalım değişecek mi
38 +2 deyim canım benimde kasilmalarim var baya kızım dün çok hareketliydi uyutmadı birturlu sancim da vardı ama simdi geçti yalancı sancılardi galiba 8 ay çok çabuk gectide bu 1 ay bitmek bilmedi özellikle şu son iki hafta gözümde dağ gibi büyüdü resmen

16 kilo aldım. Hepsi bende de var. 40 ı beklemeyeceğim için seviniyorum. Geceleri bir yöne yatmak 1 saati bulmuyor, uyuşuyor ağrıyor. Yere düşen bişe olunca bazen ağlıyorum, alamayınca sinirim bozuluyor, uykudan vazgeçtim zaten 3 gündür eşim ne dese alınıyorum. 5dk sonra herşey güllük gülistanlık karnımı sevip miniğimle konuşurken eşimin eli karnımda fiziksel olarak neyse de psikoloji lohusa olmadan bozuldu.

Ben de son uc dört gündür oyle hissediyorum canım hatta dün kv karnın biraz daha buyudu dedi. Ama normal yani oglumda da böyleydi son aylar. Sabredeceğiz az kaldı dayan
Haberdar et bizi de canım
Yatarken bişi yemiş olursam kaburgama kadar tekme yiyorum hareketten kasılmalar önemli senin için artık canım Doğum yaklaşmış. Düzenli dk olmaya başlayınca git doktora

Benimkide böyle tekmeler acıtıyor da artık .aynen doğuma az kaldı ama sanki hiç doğmayacak gibi hissediyorum dün biraz sandım vardı bugün birsey yok gibi kızımın gelmeye niyeti yok gibi

Dun gece benim bebek de cok hareketliydi ve hafif regl agrisi oldu. 4 ,5 kez de kasilma acisiyla uyandim. Ama bu gece olmadi.
Hayirli haberlerlerle gel canim
ay bende agliyorum yere bir sey dökünce

Dun gece benim bebek de cok hareketliydi ve hafif regl agrisi oldu. 4 ,5 kez de kasilma acisiyla uyandim. Ama bu gece olmadi.

Hayirli haberlerlerle gel canim

ay bende agliyorum yere bir sey dökünce
Doğum yaklaştıkça sancilarda ara ara yokluyor bizi artık gece uykuları haram oldu artık neredeyse dönemiyorum yatakta ağır hissediyorum kendimi doğurmak için sabırsızlanıyorum artık doğurayim ya çok uzun sürdü sanki bu hamilelik olayı neyse ben iyi değilim kafayı biran önce doğurmakla bozdum

Allahım kızlar benim kız da her salı yeni haftasına girince mutlaka bir aksiyon yaratır bugün sabah erken dahiliye randevum vardı doktorun istediği kanlar ve idrar tahlili vereyim dedim bir uyandım ama nasıl bir karın ağrısı nefes dahi alamıyorum tıs tıs ediyorum sıkıntı mı olur doktora demelimiyim diye netten baktım al bakmaz olaydım plesenta yırtılması vs demez mi, dedim git kanları ver hatta enfeksiyon şüphesi için de kan alsın sonra dön kendi doktoruna git plan yapıp çıktım bide bakın meğer gaz sancısıymış bunca zaman hiç yaşamadığım şey

Anladım canım doktordan doktora değişiyor demek ki ben ilk doğumumda 20 küsür kilo aldım tabii aşırı şişkinlik ödem vardı ayakkabı bile giyemedim son ay ona rağmen doktor varis çorabı falan istemedi hiç. Bu kez 10 kg aldım ödemim olmadı da ama bu doktor istedi vardır heralde bir faydası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…