- 27 Eylül 2020
- 7.635
- 11.175
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.841
Ama zihnen iyi olmuyor mu her hafta gitmen sürekli git gel yorardır belki amaBenim suyum fazla diye 32 den beri her hafta çağırıyor beni
Ben de uyuyamadım toplasam gece 2 saat uyudum sonra uyandım lavaboya gittim artık uyuyamadım yatakta bir sağa bir sola dön..zaten bu lavabo işi mafetti beni gece kaç defa koşturuyorum Kızım da uyanık olduğumu görünce o da uyuyamadı.. En son uyuyakalmışız. Sabah kalktım gözlerim şişOff yine uykusuz mide yanmalı bir gece. Sağa dön sola dön duz yat yok uyku tutmuyor
Yok ya bu ara yüzünude gosteriyo keyifli oluyoAma zihnen iyi olmuyor mu her hafta gitmen sürekli git gel yorardır belki ama
Kız küsme ona da söz vermedim aşk olsun seçenekleri önce toplu değerlendireceğimYok ya bu ara yüzünude gosteriyo keyifli oluyoben sana küsüm hari sen git A Aklimtrakyada merveyle konuş
Cok sevindim Allah anali babali buyutsin sagliklaKızlar dün yazamadım, doğum oldu akşam on buçuk gibi :) Çok şükür sağlıcakla aldım kızımı kucağımaSpinal anestezi ile rahat bir doğum oldu. Bebişi gösterip kokladım da Şimdi de bir sarılık olmasın emzirelim derdindeyiz
Kolaymi kız babasi olmak bu devirde enistemiz haklıKız küsme ona da söz vermedim aşk olsun seçenekleri önce toplu değerlendireceğimAllahım kızı büyüttüm de damat dersine düştüm komik olan eşim bu konularda şaka bile yapmıyor biliyor musun bide diyor babanın ilk bir süre bana mesafeli oluşunu çok iyi anladım haklı adam modunda benim de anca kontrol güç bela 2 haftaya düştü buna da şükür
Uykudan uyandırdı iki kez.Benim lütfetti de işte son gidişte artık 2 hafta sonra gel dedibence de git aklın rahat olsun boşver kasılma ile sancı da mı oldu peki, beni magnezyum, soda, bide istemeye istemeye baya su içmek cidden rahatlattı yine kasılma oluyor ama sıklık değişti belli yani
Bu modu açacağı kız kardeşimden belliydi bir süre onun sevgilisine de alışamadı çok sever ama evlilik tarihi vs aklına geldikçe durup çocuğa sinir oluyor hem de gözü doluyorKolaymi kız babasi olmak bu devirde enistemiz haklı
Duş da çok iyi gelmiştir ah gerçekten son aylar aksiyonlu geçiyormuş yaUykudan uyandırdı iki kez.
Sanciliydi o an ama sonra düzeldi bikac saat snra dus fln da almıştım 4 gibi uyumusum
Ya gebeliğin gidisatina göre ayarlıyor onlarda bizde bir sabredebilsek ama olmuyor 3 hftada çok fazla son haftalar için ya. Yüzduk kuyruğuna geldik yolunda gitsin inşallah herşeyBenim suyum fazla diye 32 den beri her hafta çağırıyor beni
Hahahahhaha yok be bazıları böyle işte benim abimde aynı eslerimize alışması çok zor kıskanır paylaşamazBu modu açacağı kız kardeşimden belliydi bir süre onun sevgilisine de alışamadı çok sever ama evlilik tarihi vs aklına geldikçe durup çocuğa sinir oluyor hem de gözü doluyorçok korkuyorum kardeşimin düğününde ağlayacak diye çekirdek aile olarak biz abi kardeş gibi aşırı yakın olduklarını biliyoruz ama dışardan millet sapık enişte sanacak
Merhaba, Banada iki hafta da bir gel dedi, ben bir haftaya düşeriz diye düşünmüştüm kontroller için artık son ayımıza girdik diye kendisi de başlarda öyle söylemiştiBende bugün bı doktorun kapisini çalacağımgece zorladı kasılma. Birde 3 hfta snra gel demişti bugün 2 hfta oldu. 3 hfta nedir ya bakıyorum sizler hftada gidiyorsunuz
Gözün aydın. Allah analı babalı büyütsünKızlar dün yazamadım, doğum oldu akşam on buçuk gibi :) Çok şükür sağlıcakla aldım kızımı kucağımaSpinal anestezi ile rahat bir doğum oldu. Bebişi gösterip kokladım da Şimdi de bir sarılık olmasın emzirelim derdindeyiz
İnşAllah canımYa gebeliğin gidisatina göre ayarlıyor onlarda bizde bir sabredebilsek ama olmuyor 3 hftada çok fazla son haftalar için ya. Yüzduk kuyruğuna geldik yolunda gitsin inşallah herşey
Ay maşallah, Allah sağlıkla büyütmeyi de nasip etsinKızlar dün yazamadım, doğum oldu akşam on buçuk gibi :) Çok şükür sağlıcakla aldım kızımı kucağımaSpinal anestezi ile rahat bir doğum oldu. Bebişi gösterip kokladım da Şimdi de bir sarılık olmasın emzirelim derdindeyiz
Masallah masallahKızlar dün yazamadım, doğum oldu akşam on buçuk gibi :) Çok şükür sağlıcakla aldım kızımı kucağımaSpinal anestezi ile rahat bir doğum oldu. Bebişi gösterip kokladım da Şimdi de bir sarılık olmasın emzirelim derdindeyiz
Haftasonu bende de oldu tıpkısının aynısı gaz sancısı olduğunu anlayınca kimseye bişey söyledimAllahım kızlar benim kız da her salı yeni haftasına girince mutlaka bir aksiyon yaratırbugün sabah erken dahiliye randevum vardı doktorun istediği kanlar ve idrar tahlili vereyim dedim bir uyandım ama nasıl bir karın ağrısı nefes dahi alamıyorum tıs tıs ediyorum sıkıntı mı olur doktora demelimiyim diye netten baktım al bakmaz olaydım plesenta yırtılması vs demez mi, dedim git kanları ver hatta enfeksiyon şüphesi için de kan alsın sonra dön kendi doktoruna git plan yapıp çıktım bide bakın meğer gaz sancısıymış bunca zaman hiç yaşamadığım şey
geçmiş olsun,gözün aydın sağlık afiyetle büyüt inşallahKizlar kizimizi kucagima aldim odamiza cikmayi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?