2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Off yine uykusuz mide yanmalı bir gece. Sağa dön sola dön duz yat yok uyku tutmuyor
Ben de uyuyamadım toplasam gece 2 saat uyudum sonra uyandım lavaboya gittim artık uyuyamadım yatakta bir sağa bir sola dön..zaten bu lavabo işi mafetti beni gece kaç defa koşturuyorum Kızım da uyanık olduğumu görünce o da uyuyamadı.. En son uyuyakalmışız. Sabah kalktım gözlerim şiş gözaltı morarmış burnum büyümüş resmen..

Yok ya bu ara yüzünude gosteriyo keyifli oluyo ben sana küsüm hari sen git A Aklimtrakyada merveyle konuş
Kız küsme ona da söz vermedim aşk olsun seçenekleri önce toplu değerlendireceğim Allahım kızı büyüttüm de damat dersine düştüm komik olan eşim bu konularda şaka bile yapmıyor biliyor musun bide diyor babanın ilk bir süre bana mesafeli oluşunu çok iyi anladım haklı adam modunda benim de anca kontrol güç bela 2 haftaya düştü buna da şükür

Cok sevindim Allah anali babali buyutsin saglikla

Kolaymi kız babasi olmak bu devirde enistemiz haklı

Uykudan uyandırdı iki kez.
Sanciliydi o an ama sonra düzeldi bikac saat snra dus fln da almıştım 4 gibi uyumusum

Kolaymi kız babasi olmak bu devirde enistemiz haklı
Bu modu açacağı kız kardeşimden belliydi bir süre onun sevgilisine de alışamadı çok sever ama evlilik tarihi vs aklına geldikçe durup çocuğa sinir oluyor hem de gözü doluyor çok korkuyorum kardeşimin düğününde ağlayacak diye çekirdek aile olarak biz abi kardeş gibi aşırı yakın olduklarını biliyoruz ama dışardan millet sapık enişte sanacak

Hahahahhaha yok be bazıları böyle işte benim abimde aynı eslerimize alışması çok zor kıskanır paylaşamaz

Bende bugün bı doktorun kapisini çalacağım gece zorladı kasılma. Birde 3 hfta snra gel demişti bugün 2 hfta oldu. 3 hfta nedir ya bakıyorum sizler hftada gidiyorsunuz
Merhaba, Banada iki hafta da bir gel dedi, ben bir haftaya düşeriz diye düşünmüştüm kontroller için artık son ayımıza girdik diye kendisi de başlarda öyle söylemişti Benim perşembe kontrolüm var

Ya gebeliğin gidisatina göre ayarlıyor onlarda bizde bir sabredebilsek ama olmuyor 3 hftada çok fazla son haftalar için ya. Yüzduk kuyruğuna geldik yolunda gitsin inşallah herşey
İnşAllah canım Bana doktorum dedi gerek görmedikçe boşuna gelmelerini istemiyorum hamile kadınları iki hafta yeterli dedi benim durumumda, onun dışında eğer acil bir durum varsa hastaneye koş dedi. Asıl şimdi bir haftaya düşürürse heycan yaparım, bakalım artık bu perşembe kontrolum var

Ay maşallah, Allah sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin

Haftasonu bende de oldu tıpkısının aynısı gaz sancısı olduğunu anlayınca kimseye bişey söyledim eşim akşama kadar sordu durdu zavallı iyi misin diye pırt yapınca geçti halbuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…