2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benim d kontroller haftaya düştü,perşembe çağırdı galiba sona yaklaştık sezeryandan kesilmekten geriliyorum ama anın tadını çıkaracağım kendimi ayarladım intgrmda sezeryan videoları sakin anneleri izliyorum benim ne eksiğim var diye telkinde de bulunuyorum bakalım kararlıyım sakin girip çıkacağım uyuşukluk geçince ağlarım ama kesin

Ben normal düşünüyorum baştan beri, ama açıkçası zaman geçtikçe geceleri heycan yapıyorum ya gelirse şimdiden sancı başlarsa diye, hazırmıyım değilmiyim.. Birde acil sezeryanla alırlarsa diye korkuyorum biraz.. Kaç hafta kaldıki çok az Hayalmış gibi geliyor bana, geçti de bitti 8 ay sağ sağlim gelsin bebişler bugünde doğumlar oldu, hepimiz sırayla güzel doğumlar yaşayacağız

Biz özelden yazıştık kerttik kızı Cansurs Saka bir yana ablam bile hoslanmazdi bu konulardan baba yüreğini düşünemiyorum
Herkesin cocugu kiymetli oğlunun düğününde aglayan kaynanalardan olabilirim bende
Ha-ri beni eledi su an

ay benim iyi ki kızım olmamış diyorum esim cok zorluk cikarirdi kizima. Ya ablasi 35 yasinda bi zahmet sevgilisi oldugunda sevinirsin dimi bi an önce mutlu olsun evlensin diye yook kuzenimi ayarlicak oluyorum bozuluyor
Ablam esinden ayri sirf sifatini gormek icin biriyle tanisti diyorum basimiza is cikarmasin diyor ve ablam 90 dogumlu cok normal bi durum ama yok iste kıskanc bunlar abisine kiz ayarlamaya çalıştığımda seviniyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…