- 6 Eylül 2022
- 257
- 210
- 23
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.861
Cuma gideceğim yazarım buradan ,Doktora soracağım bakalım nediyecek ama siz de sorar misiniz son kontrolunuz de bakalım sizin doktorunuzun cevabı ne olacak beni de etiketler misiniz?
İster onları ver ister ayrı ayrı knfin hazırla. Ben ayrı ayrı ayarladım o şekilde verecegimKızlar birsey soracagım. Dogumhaneye 10lu aldıgımız hastane cıkıslarından mı vereceksiniz yoksa diğer takımlardan mı
Yaaa maşallah hoşgeldi minikKizlar kizimizi kucagima aldim odamiza cikmayi bekliyoruz
Ben kendim ayrı hazırladım onu vereceğimKızlar birsey soracagım. Dogumhaneye 10lu aldıgımız hastane cıkıslarından mı vereceksiniz yoksa diğer takımlardan mı
Benimki de git gel yaptın mı yaptın mı modunda geçtiHaftasonu bende de oldu tıpkısının aynısı gaz sancısı olduğunu anlayınca kimseye bişey söyledimeşim akşama kadar sordu durdu zavallı iyi misin diye pırt yapınca geçti halbuki
Gaz sancısı da fena yapıyor yaaBenimki de git gel yaptın mı yaptın mı modunda geçti
Ayy fena oda gaz da ayrı bi dertHaftasonu bende de oldu tıpkısının aynısı gaz sancısı olduğunu anlayınca kimseye bişey söyledimeşim akşama kadar sordu durdu zavallı iyi misin diye pırt yapınca geçti halbuki
Gerçekten ben insanlar nasıl hastahanelik oluyor şimdi anladım vallaGaz sancısı da fena yapıyor yaa
Benim d kontroller haftaya düştü,perşembe çağırdı galiba sona yaklaştıkİnşAllah canımBana doktorum dedi gerek görmedikçe boşuna gelmelerini istemiyorum hamile kadınları iki hafta yeterli dedi benim durumumda, onun dışında eğer acil bir durum varsa hastaneye koş dedi. Asıl şimdi bir haftaya düşürürse heycan yaparım, bakalım artık bu perşembe kontrolum var
Sağlıkla büyütün bebisiniziKızlar biz geldik
Ben normal düşünüyorum baştan beri, ama açıkçası zaman geçtikçe geceleri heycan yapıyorum ya gelirse şimdiden sancı başlarsa diye, hazırmıyım değilmiyim.. Birde acil sezeryanla alırlarsa diye korkuyorum biraz.. Kaç hafta kaldıki çok azBenim d kontroller haftaya düştü,perşembe çağırdı galiba sona yaklaştıksezeryandan kesilmekten geriliyorum ama anın tadını çıkaracağım kendimi ayarladım intgrmda sezeryan videoları sakin anneleri izliyorum benim ne eksiğim var diye telkinde de bulunuyorum bakalım kararlıyım sakin girip çıkacağım uyuşukluk geçince ağlarım ama kesin
Gözünüzaydın canım Sağlıcakla büyüt bebişiniKizlar kizimizi kucagima aldim odamiza cikmayi bekliyoruz
Sağlıkla büyüsün bebis ailesiyleKızlar dün yazamadım, doğum oldu akşam on buçuk gibi :) Çok şükür sağlıcakla aldım kızımı kucağımaSpinal anestezi ile rahat bir doğum oldu. Bebişi gösterip kokladım da Şimdi de bir sarılık olmasın emzirelim derdindeyiz
Aaa planli miydi yani haftanız geldi mi?ben hiza yetişemiyorum.ocak anneleri aralik anneleri oldu hahaha hayrli olsun inşallahKizlar kizimizi kucagima aldim odamiza cikmayi bekliyoruz
Kac haftaliksin şuan benimde o gun kontrolum var gun verilicekhayirlisiyla kavusursun inşallah
Kaç hftalik olacak o gün canimm. Ayy çok heyecanlı
3 ocakta ben hala minik tombul kaplumbağa olarak kontrole giderken sen o gün son hazırlıkları yapıyor olacaksınhadi bakalım kuzulara sıra ile kavuşuluyor çok heyecanlı değil mi ya
Biz özelden yazıştık kerttik kızıKız küsme ona da söz vermedim aşk olsun seçenekleri önce toplu değerlendireceğimAllahım kızı büyüttüm de damat dersine düştüm komik olan eşim bu konularda şaka bile yapmıyor biliyor musun bide diyor babanın ilk bir süre bana mesafeli oluşunu çok iyi anladım haklı adam modunda benim de anca kontrol güç bela 2 haftaya düştü buna da şükür
Bu modu açacağı kız kardeşimden belliydi bir süre onun sevgilisine de alışamadı çok sever ama evlilik tarihi vs aklına geldikçe durup çocuğa sinir oluyor hem de gözü doluyorçok korkuyorum kardeşimin düğününde ağlayacak diye çekirdek aile olarak biz abi kardeş gibi aşırı yakın olduklarını biliyoruz ama dışardan millet sapık enişte sanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?