- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.921
Yok canim bna riskli geliyor. doktorumda çokta kolay bişey değil demişti sezeryan sonrası ozeldeki.devletteki ile de yarın konuşacağım ama oda sezeryan taraftariydiİstemiyormuşsun gerçi şimdi okudum
Akışına bırak canım bence ilk doğumda kesinlikle sorun yoksa hemen sezeryan olmamalı. Yaşadığım şekliyle sorularını cevaplandırırım. Korkma ama her iki doğumun da zorlugu elbette vardır dünyaya yeni bir can getiriyoruzAllahim allahim neler neler ogrenicem duyucam daha :)
Cevremdeki herkes seseryan yap, deli misin diyor..
Ben de denemek istiyorum,
Eger her sey yolundaysa vajinal olsun istiyorum.
Saglikla ilgili bir sikinti olursa elbette ne gerekiyorsa o yapilsin ama
Cevremde bir kisi mi olmaz beni cesaretlendiren
O nedenle vajinal dogum yapanlarin her anini merak ediyor ve bilmek istiyorum :)
Off cok zor olmus canim hem geçmiş olsun hem gözünaydın.Söyle 39 haftalıkken doğurdum kanamam başladığı için geldim suyum gelmedi 8 cm oldum hatta tam açılmam olmasına rağmen suyum patlamadı onlar patlattı zorluklar söyle geç kaldığım için sadece rahmi dikerken uyuşturdular lavman olamadım o yarım saat bile çok zordu Nstye bağlıyorlar bir de üstüne ben doğururken bile hep kustum griptim öksürüp durdum üstüne ters rahmimden dolayı dikişler tam bitti derken dokulardan patladı esnetik dikiş yaptılar tekrar o zorladı genel olarak bebeği görene kadar iyiydi eşide bebekle hemen çıktı zaten bastırma falan olmadı ama kanamamı durduramadılar hiç
Sağol canımOff cok zor olmus canim hem geçmiş olsun hem gözünaydın.
Hasta olman cok kotu olmuş cok sukur gecti umarim dikislerin en kosa surede toparlarSöyle 39 haftalıkken doğurdum kanamam başladığı için geldim suyum gelmedi 8 cm oldum hatta tam açılmam olmasına rağmen suyum patlamadı onlar patlattı zorluklar söyle geç kaldığım için sadece rahmi dikerken uyuşturdular lavman olamadım o yarım saat bile çok zordu Nstye bağlıyorlar bir de üstüne ben doğururken bile hep kustum griptim öksürüp durdum üstüne ters rahmimden dolayı dikişler tam bitti derken dokulardan patladı esnetik dikiş yaptılar tekrar o zorladı genel olarak bebeği görene kadar iyiydi eşide bebekle hemen çıktı zaten bastırma falan olmadı ama kanamamı durduramadılar hiç
Teşekkür ederim canım gerçekten bu zamana kadar hiç rahmin ters demediler doğumda söylediler bende anlamadım gittiHasta olman cok kotu olmuş cok sukur gecti umarim dikislerin en kosa surede toparlarbenimde rahmim ters ve catim cok darmiş rahim tersligi hamelelikte ve dogumda iste etkiliyor.. genelde rahim ters olanlarin normal dogum olmasi rahmi normal olana gore daha zor sana helal olsun o az kesimdesin canim tebrik ederim
Sağlıkla huzurla büyütün inşallah. Sana da çok geçmiş olsun zoru atlattınKızlar 3 gündür giremiyorum kimler doğurdu hayırlı uğurlu olsun ben dün kanama ile geldim çok kanamam vardı eve gönderdiler sabahta sancılarım başladı baya durdum durdum gece de uyumadım gripten bir de geldim 8 cm ile çam sakuraya suyum gelmediği için patlattılar ve normal doğurdum Allah normal doğum yapanlara yardım etsin valla çok zordu doğum anıma gelirse tam açılmam vardı ama suyum gelmemişti kanamam başladı suyumu patlattılar ıkın ıkın yarım saatte doğurdum üstüne bir de laman falan yapamadılar o yüzden büyüğümü yaptım utanç vericiydi sonra çam sakurada doğumu odada yapıyorsun sonra anlatırım zaten
Banada bekarken adet agrilarim cok olurdu doktor rahim seklimi ozaman soyledi onunda etkisi var demisti baska hic bir doktordan duymadimTeşekkür ederim canım gerçekten bu zamana kadar hiç rahmin ters demediler doğumda söylediler bende anlamadım gitti
Aslında doğum ve hastalık halinde insan mahçup olmamalı bayramda görüp başımıza mı kalkacaklar boşver neden mahcubiyet hissettin onca sancının içindeKızlar 3 gündür giremiyorum kimler doğurdu hayırlı uğurlu olsun ben dün kanama ile geldim çok kanamam vardı eve gönderdiler sabahta sancılarım başladı baya durdum durdum gece de uyumadım gripten bir de geldim 8 cm ile çam sakuraya suyum gelmediği için patlattılar ve normal doğurdum Allah normal doğum yapanlara yardım etsin valla çok zordu doğum anıma gelirse tam açılmam vardı ama suyum gelmemişti kanamam başladı suyumu patlattılar ıkın ıkın yarım saatte doğurdum üstüne bir de laman falan yapamadılar o yüzden büyüğümü yaptım utanç vericiydi sonra çam sakurada doğumu odada yapıyorsun küvez falan her şey odada sonra yukarı odaya çıkıyorsun
Ben akşam sekiz buçukta yapıyorum, göbeğim çıktıktan sonra hiç oradan yapmadım ama küçükken de aynı ara ara kanar acırdı şimdide farkı yok kolum ve ayağımda yer kalmadı resmenOksaparı göbekten yaptım eşim yoktu evde ara ara sürekli kanadı ve çok ağrıdıtövbe bir daha .akşam yapan var mı iğneyi? Ha-ri
Kizlar kizimizi kucagima aldim odamiza cikmayi bekliyoruz
İyiymiş maşallah kilosu benimde 37+3 te 3400 çıkmıştı Perşembe günü kontrolüm var bakalım ne kadar olmuş pazartesi günü de doğum olacak inşallah
Bu arada bu hastanede hastaların hepsine varis çorabı veriyorlar 10 gün giyilecek diye var mı doğum yapıp giyen ilk defa duydum ben
Bugun ablamla konuştum oda normal doğum yaptı ilk dogumunu anlattı ilkinde suyu gelmiş ama sancısı yoktu ve suni sancı vermişlerdi diğer 2 doğumlarinda ise suyu gelmemiş sancıları başlamış kendi sancilariyla doğurdu ve suyunuda onlar delmiş . Yani tecrubelerine göre suyun ilk başta gelmemesi daha iyi olmuş onun için. Bende senin gibi normal doğum istiyorum işte korkmuyorda değilim ama ablamla konuşunca biraz daha cesaretlendim sayılırAllahim allahim neler neler ogrenicem duyucam daha :)
Cevremdeki herkes seseryan yap, deli misin diyor..
Ben de denemek istiyorum,
Eger her sey yolundaysa vajinal olsun istiyorum.
Saglikla ilgili bir sikinti olursa elbette ne gerekiyorsa o yapilsin ama
Cevremde bir kisi mi olmaz beni cesaretlendiren
O nedenle vajinal dogum yapanlarin her anini merak ediyor ve bilmek istiyorum :)
Sağol canımSağlıkla huzurla büyütün inşallah. Sana da çok geçmiş olsun zoru atlattın
Ben o kadar uzmana gittim hatta perinatta yattım falan hiç demediler ondan şaşırdım doğum zamanı söyleyince ama hayırlısı böyleymiş evde çekmek daha iyiymiş gerçektenBanada bekarken adet agrilarim cok olurdu doktor rahim seklimi ozaman soyledi onunda etkisi var demisti baska hic bir doktordan duymadim
Valla doğru diyorsun bir de ben bugün ağdaya gidecektim hafif uzadı diye gidemeden doğurdum valla her şey beni buldu acilden girdim allahtanAslında doğum ve hastalık halinde insan mahçup olmamalı bayramda görüp başımıza mı kalkacaklar boşver neden mahcubiyet hissettin onca sancının içindesağlıkla kavuşmuşsun bebeğine maşallah afiyetle büyüt inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?