2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Akışına bırak canım bence ilk doğumda kesinlikle sorun yoksa hemen sezeryan olmamalı. Yaşadığım şekliyle sorularını cevaplandırırım. Korkma ama her iki doğumun da zorlugu elbette vardır dünyaya yeni bir can getiriyoruz

Off cok zor olmus canim hem geçmiş olsun hem gözünaydın.

Hasta olman cok kotu olmuş cok sukur gecti umarim dikislerin en kosa surede toparlar benimde rahmim ters ve catim cok darmiş rahim tersligi hamelelikte ve dogumda iste etkiliyor.. genelde rahim ters olanlarin normal dogum olmasi rahmi normal olana gore daha zor sana helal olsun o az kesimdesin canim tebrik ederim

Teşekkür ederim canım gerçekten bu zamana kadar hiç rahmin ters demediler doğumda söylediler bende anlamadım gitti

Sağlıkla huzurla büyütün inşallah. Sana da çok geçmiş olsun zoru atlattın

Aslında doğum ve hastalık halinde insan mahçup olmamalı bayramda görüp başımıza mı kalkacaklar boşver neden mahcubiyet hissettin onca sancının içinde sağlıkla kavuşmuşsun bebeğine maşallah afiyetle büyüt inşallah

Oksaparı göbekten yaptım eşim yoktu evde ara ara sürekli kanadı ve çok ağrıdıtövbe bir daha .akşam yapan var mı iğneyi? Ha-ri

Oksaparı göbekten yaptım eşim yoktu evde ara ara sürekli kanadı ve çok ağrıdıtövbe bir daha .akşam yapan var mı iğneyi? Ha-ri
Ben akşam sekiz buçukta yapıyorum, göbeğim çıktıktan sonra hiç oradan yapmadım ama küçükken de aynı ara ara kanar acırdı şimdide farkı yok kolum ve ayağımda yer kalmadı resmen

Bugun ablamla konuştum oda normal doğum yaptı ilk dogumunu anlattı ilkinde suyu gelmiş ama sancısı yoktu ve suni sancı vermişlerdi diğer 2 doğumlarinda ise suyu gelmemiş sancıları başlamış kendi sancilariyla doğurdu ve suyunuda onlar delmiş . Yani tecrubelerine göre suyun ilk başta gelmemesi daha iyi olmuş onun için. Bende senin gibi normal doğum istiyorum işte korkmuyorda değilim ama ablamla konuşunca biraz daha cesaretlendim sayılır

Banada bekarken adet agrilarim cok olurdu doktor rahim seklimi ozaman soyledi onunda etkisi var demisti baska hic bir doktordan duymadim
Ben o kadar uzmana gittim hatta perinatta yattım falan hiç demediler ondan şaşırdım doğum zamanı söyleyince ama hayırlısı böyleymiş evde çekmek daha iyiymiş gerçekten

Valla doğru diyorsun bir de ben bugün ağdaya gidecektim hafif uzadı diye gidemeden doğurdum valla her şey beni buldu acilden girdim allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…