- 18 Mayıs 2017
- 515
- 891
- 103
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.941
Aaaa senin ikinci doğum degil miydi canim ben mi yanlis hatırlıyorum. Bana da ilk dogumumda kalp seklinde rahim olduğunu anca doğum aninda gormuslerdiTeşekkür ederim canım gerçekten bu zamana kadar hiç rahmin ters demediler doğumda söylediler bende anlamadım gitti
Gözün aydın canımKızlar 3 gündür giremiyorum kimler doğurdu hayırlı uğurlu olsun ben dün kanama ile geldim çok kanamam vardı eve gönderdiler sabahta sancılarım başladı baya durdum durdum gece de uyumadım gripten bir de geldim 8 cm ile çam sakuraya suyum gelmediği için patlattılar ve normal doğurdum Allah normal doğum yapanlara yardım etsin valla çok zordu doğum anıma gelirse tam açılmam vardı ama suyum gelmemişti kanamam başladı suyumu patlattılar ıkın ıkın yarım saatte doğurdum üstüne bir de laman falan yapamadılar o yüzden büyüğümü yaptım utanç vericiydi sonra çam sakurada doğumu odada yapıyorsun küvez falan her şey odada sonra yukarı odaya çıkıyorsun
Kizimdaki kadar sansli olurum umarimDoğum yapan kizlara sorum olacak.Cok mühim degil sadece meraktan
Sadece bebegim dogmasi ve suyun gitmesiyle bir günde kaC kilo verdiniz?
Doğumdan sonra emzirirken hizli gitmişti ama ilk gün tartıldıgimd ne kadar kilo gittiğini unuttum bes alti kilo gidiyor du degil mi?
Ilk guzel veriyorsun dikkt etmezse geri aliniyor benim de oyle olmustu canim.Kizimdaki kadar sansli olurum umarimben ilkinde kizimda 85 tim galiba daha cokta olabilir eve geldigimde 2 gun sonra 72 idim tabi 69 a dustu sonraki zamanda fakat emzirirken aldim ben bakalim bunda nasil olucak ve bu sorunun cevaplarini bende merak ediyorum
Benim 7 kilo gitmişti canımDoğum yapan kizlara sorum olacak.Cok mühim degil sadece meraktan
Doğumdan sonra emzirirken hizli gitmişti ama ilk gün tartıldıgimd ne kadar kilo gittiğini unuttum bes alti kilo gidiyor du degil mi?
Oksaparı göbekten yaptım eşim yoktu evde ara ara sürekli kanadı ve çok ağrıdıtövbe bir daha .akşam yapan var mı iğneyi? @Ha-ri
Ben hep akşam 8 civarı yapıyordum, doktorum doğum genelde gece başlar diye sabaha çektirdiBen akşam sekiz buçukta yapıyorum, göbeğim çıktıktan sonra hiç oradan yapmadım ama küçükken de aynı ara ara kanar acırdı şimdide farkı yok kolum ve ayağımda yer kalmadı resmen
Benim planlı olacak ya o zaman akşam mı daha mantıklı çünkü Allahtan bir mani olmazsa sabah alır sezeryana 12 saatmiş etkisi,aspirin in 24 saat sürermiş bu daha güvenli dedi ikna oldum yoksa hiç iğneye sıcak bakmıyordum ama mecbur işte elden bişey gelmiyor bazenBen hep akşam 8 civarı yapıyordum, doktorum doğum genelde gece başlar diye sabaha çektirdi
Toplam kac kili almistin canim o zmnBenim 7 kilo gitmişti canım
24 saat önceden iğneyi bıraktırmıyorlar mı canım bilemedim? Doktoruna danışırsın her türlü planlı sezeryan olunca sorun olmaz. Bana aspirini 34. Haftada bıraktırdı doktor bu aradaBenim planlı olacak ya o zaman akşam mı daha mantıklı çünkü Allahtan bir mani olmazsa sabah alır sezeryana 12 saatmiş etkisi,aspirin in 24 saat sürermiş bu daha güvenli dedi ikna oldum yoksa hiç iğneye sıcak bakmıyordum ama mecbur işte elden bişey gelmiyor bazen
Allah analı babalı büyütsün canımKızlar 3 gündür giremiyorum kimler doğurdu hayırlı uğurlu olsun ben dün kanama ile geldim çok kanamam vardı eve gönderdiler sabahta sancılarım başladı baya durdum durdum gece de uyumadım gripten bir de geldim 8 cm ile çam sakuraya suyum gelmediği için patlattılar ve normal doğurdum Allah normal doğum yapanlara yardım etsin valla çok zordu doğum anıma gelirse tam açılmam vardı ama suyum gelmemişti kanamam başladı suyumu patlattılar ıkın ıkın yarım saatte doğurdum üstüne bir de laman falan yapamadılar o yüzden büyüğümü yaptım utanç vericiydi sonra çam sakurada doğumu odada yapıyorsun küvez falan her şey odada sonra yukarı odaya çıkıyorsun
Benim 7 kilo gitmişti eve geldiğimde canimDoğum yapan kizlara sorum olacak.Cok mühim degil sadece meraktan
Ayy çok heyecanlanıyorum şu mesajlaraCuma sabahı 8.30’da ben de sezaryene giriyorum
Teşekkür ederim canım. Bu haftalarda normalmiş 2 cm açılma. 4 cm den sonra doğum süreci hızlanıyormuş. Benim herhangi bir değişiklik yok nişan vs gelmedi. İlk doğum olduğu için yavaş ilerliyor sanırımAcilmana ne dedi doktor canim peki çünkü bildigim kadariyla 3 cm e kadar normal sayiliyor sadece tabi dikkat etmek gerek yinede ama vazi bayanlarin yapisi öyle demişti ebem. Alerji icin cok gecmis olsun ilk kez duydum değişik gercekten
Ben oğlumda 20 kg aldım tüp bebekti hormon iğneleri falan derken baya kilo almıştım ama hiç ağır değildi karnım, hiç uyurken zorlanmadım, karnımın acıdığını da hiç hatırlamıyorum, kızım da şu an normal yolla oldu 8 kg aldım sadece ama karnım o kadar ağır ve acıyor ki içleri, yatarken hiç rahat edemiyorum, kemik ağrılarım aldı başını gitti bu sefer beni çok ama çok zorladı hamilelik. Yani bence değişebiliyor kendimden deneyimledigime göre
Teşekkür ederim. 38. Haftadayım artık sayılı günler kaldıGeçmiş olsun canım kaçıncı haftadasin
Ayyy çok kötü olmuş o tuvalet işi. Bir yandan kısa sürmesine sevindim ama. Şimdi nasılsın? Ben de normal doğum yapacağım 38. Haftamdayım korkuyorum böyle şeyler duyuncaKızlar 3 gündür giremiyorum kimler doğurdu hayırlı uğurlu olsun ben dün kanama ile geldim çok kanamam vardı eve gönderdiler sabahta sancılarım başladı baya durdum durdum gece de uyumadım gripten bir de geldim 8 cm ile çam sakuraya suyum gelmediği için patlattılar ve normal doğurdum Allah normal doğum yapanlara yardım etsin valla çok zordu doğum anıma gelirse tam açılmam vardı ama suyum gelmemişti kanamam başladı suyumu patlattılar ıkın ıkın yarım saatte doğurdum üstüne bir de laman falan yapamadılar o yüzden büyüğümü yaptım utanç vericiydi sonra çam sakurada doğumu odada yapıyorsun küvez falan her şey odada sonra yukarı odaya çıkıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?