2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Teşekkür ederim canım gerçekten bu zamana kadar hiç rahmin ters demediler doğumda söylediler bende anlamadım gitti
Aaaa senin ikinci doğum degil miydi canim ben mi yanlis hatırlıyorum. Bana da ilk dogumumda kalp seklinde rahim olduğunu anca doğum aninda gormuslerdi

Gözün aydın canım grip mi girdin doğuma

Doğum yapan kizlara sorum olacak.Cok mühim degil sadece meraktan
Sadece bebegim dogmasi ve suyun gitmesiyle bir günde kaC kilo verdiniz?
Doğumdan sonra emzirirken hizli gitmişti ama ilk gün tartıldıgimd ne kadar kilo gittiğini unuttum bes alti kilo gidiyor du degil mi?

Kizimdaki kadar sansli olurum umarim ben ilkinde kizimda 85 tim galiba daha cokta olabilir eve geldigimde 2 gun sonra 72 idim tabi 69 a dustu sonraki zamanda fakat emzirirken aldim ben bakalim bunda nasil olucak ve bu sorunun cevaplarini bende merak ediyorum

Ilk guzel veriyorsun dikkt etmezse geri aliniyor benim de oyle olmustu canim.

Benim 7 kilo gitmişti canım

12 kilo aldım tam iki kilo daha alırım dedim ama geçen hafta almadım bebek aldı sadece ama bu ara aman bi iştahım da kalmadı sanki 7 sini doğumda versem ilk bir ay içinde eski kiloma düşerim inşallah,ama emzirdikçe memeler büyüyor ya kilo versen de bi tipsiz oluyorsun bence

Oksaparı göbekten yaptım eşim yoktu evde ara ara sürekli kanadı ve çok ağrıdıtövbe bir daha .akşam yapan var mı iğneyi? @Ha-ri

Ben akşam sekiz buçukta yapıyorum, göbeğim çıktıktan sonra hiç oradan yapmadım ama küçükken de aynı ara ara kanar acırdı şimdide farkı yok kolum ve ayağımda yer kalmadı resmen
Ben hep akşam 8 civarı yapıyordum, doktorum doğum genelde gece başlar diye sabaha çektirdi

Ben hep akşam 8 civarı yapıyordum, doktorum doğum genelde gece başlar diye sabaha çektirdi
Benim planlı olacak ya o zaman akşam mı daha mantıklı çünkü Allahtan bir mani olmazsa sabah alır sezeryana 12 saatmiş etkisi,aspirin in 24 saat sürermiş bu daha güvenli dedi ikna oldum yoksa hiç iğneye sıcak bakmıyordum ama mecbur işte elden bişey gelmiyor bazen

24 saat önceden iğneyi bıraktırmıyorlar mı canım bilemedim? Doktoruna danışırsın her türlü planlı sezeryan olunca sorun olmaz. Bana aspirini 34. Haftada bıraktırdı doktor bu arada

Allah analı babalı büyütsün canım
Böyle şeyler oluyor sen utanma, kafana takma. Çok çabuk geçmiş doğum sürecin bak, sanırım evde çektin sancıları çoğunlukla ama güzel bir şekilde doğum gerçekleşmiş sonuçta bebeğin de sağlığı yerinde

Benim 7 kilo gitmişti eve geldiğimde canim

Teşekkür ederim canım. Bu haftalarda normalmiş 2 cm açılma. 4 cm den sonra doğum süreci hızlanıyormuş. Benim herhangi bir değişiklik yok nişan vs gelmedi. İlk doğum olduğu için yavaş ilerliyor sanırım

Geçmiş olsun canım kaçıncı haftadasin
Teşekkür ederim. 38. Haftadayım artık sayılı günler kaldı

Ayyy çok kötü olmuş o tuvalet işi. Bir yandan kısa sürmesine sevindim ama. Şimdi nasılsın? Ben de normal doğum yapacağım 38. Haftamdayım korkuyorum böyle şeyler duyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…