- 29 Ocak 2019
- 742
- 907
- 103
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.961
Canım aç karnına git kan alıyorlar orda belli oluyor. Kaşıntı bende de var hamilelik alerjisi çıktıKızlar benim aklima sey geldi ayaklarımda kaşıntı var dedim ya gebelik kolestazi olabilir mi başına gelen arkadaslar vardi burda
Yok canım ilk doğum bir tanede kimyasal gebelik vardıAaaa senin ikinci doğum degil miydi canim ben mi yanlis hatırlıyorum. Bana da ilk dogumumda kalp seklinde rahim olduğunu anca doğum aninda gormuslerdi
Evet canım maalesefGözün aydın canımgrip mi girdin doğuma
Evet canım benim hep 3 cm açılmam vardı doktor evde çek dedi bende baya evde çektim hatta gelmiyordum hastaneye doğurmam daha diye kaynanam zorladı hayret ettim doğurdumAllah analı babalı büyütsün canım
Böyle şeyler oluyor sen utanma, kafana takma. Çok çabuk geçmiş doğum sürecin bak, sanırım evde çektin sancıları çoğunlukla ama güzel bir şekilde doğum gerçekleşmiş sonuçta bebeğin de sağlığı yerinde
Yani eğer benim gibi son dakikaya kadar gitmezsen kanaman falan olurda yaşarsın diğer türlü önlemler alınıyor yani mesela uyuşturuyorlar falan bende hiçbir şey yapamadılarAyyy çok kötü olmuş o tuvalet işi. Bir yandan kısa sürmesine sevindim ama. Şimdi nasılsın? Ben de normal doğum yapacağım 38. Haftamdayım korkuyorum böyle şeyler duyunca
Son dakikaya kadar gitmeyim diye düşünüyordum ama bu söylediğini dikkate alıcam mutlaka. Teşekkür ederimYani eğer benim gibi son dakikaya kadar gitmezsen kanaman falan olurda yaşarsın diğer türlü önlemler alınıyor yani mesela uyuşturuyorlar falan bende hiçbir şey yapamadılar
Gelmis gecmis olsunSöyle 39 haftalıkken doğurdum kanamam başladığı için geldim suyum gelmedi 8 cm oldum hatta tam açılmam olmasına rağmen suyum patlamadı onlar patlattı zorluklar söyle geç kaldığım için sadece rahmi dikerken uyuşturdular lavman olamadım o yarım saat bile çok zordu Nstye bağlıyorlar bir de üstüne ben doğururken bile hep kustum griptim öksürüp durdum üstüne ters rahmimden dolayı dikişler tam bitti derken dokulardan patladı esnetik dikiş yaptılar tekrar o zorladı genel olarak bebeği görene kadar iyiydi eşide bebekle hemen çıktı zaten bastırma falan olmadı ama kanamamı durduramadılar hiç
Bravo vallah sancıları çekmişsin evde tek başına. Kusma neden oldu? Herkeste oluyor mu acaba vajinal doğum olunca? Belki sancılar kötü hissetirip insanı kusma noktasına mi getiriyor acaba, ya da doğru dürüst nefes alamayınca mi oluyor kusmalar itinmekten dolayı ? Merak ediyorum çünkü ilk üç ay çok kusardım gece gündüzEvet canım benim hep 3 cm açılmam vardı doktor evde çek dedi bende baya evde çektim hatta gelmiyordum hastaneye doğurmam daha diye kaynanam zorladı hayret ettim doğurdumbir yandan doğururken bir yandan da kusuyordum o kötüydü
geçmiş olsun,gözün aydın sağlık afiyetle büyüt inşallah
Yaaa maşallah hoşgeldi minik
Bugün doğan bebisler var maşallahgözleriniz aydın TheDandelion june34-Mavi . Sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah analı babalı hikayelerinizi bekliyoruz
Gözünüzaydın canım Sağlıcakla büyüt bebişini
Aaa planli miydi yani haftanız geldi mi?ben hiza yetişemiyorum.ocak anneleri aralik anneleri oldu hahaha hayrli olsun inşallah
Gözünüz aydın canım güle güle büyütün inşallah
Seninde gözün aydın canımhayırlı evlat olsun hepsi, güle güle büyütün inşallah
Sağlıkla büyüsün kuzucuk hosgelmis. Sana da geçmiş olsun
Tam 39 da doğurdum 3400 doğdu 51 cm'm
Allah anneli babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Nasıl oldun. Benim mide yanmama maden suyu çok iyi geliyorBu Mide yanması kadar berbat bişi yok maf oldum yaa.. Üstüne de sancı gidip geliyor acile gitsem mi bilemedim.. Bebekte hareketliyada duş alıp bekliyim..
Gözleriniz aydın.saglikla büyüsün inşallahKızlar dün 37+1 de ssvd olarak doğurdum kızımı çok şükür. 2400 kg 49 cm minicik birşey1 gece kuvezde kaldı. Şimdi evdeyiz
Gözün aydın canım darısı bize inşallahKızlar dün 37+1 de ssvd olarak doğurdum kızımı çok şükür. 2400 kg 49 cm minicik birşey1 gece kuvezde kaldı. Şimdi evdeyiz
Tam 38+0 oluyor canımAyy çok heyecanlanıyorum şu mesajlara
Kaç haftalık oluyorsun tam
Gözün aydın canım tebrik ederimKızlar dün 37+1 de ssvd olarak doğurdum kızımı çok şükür. 2400 kg 49 cm minicik birşey1 gece kuvezde kaldı. Şimdi evdeyiz
Masallah sizeKızlar dün 37+1 de ssvd olarak doğurdum kızımı çok şükür. 2400 kg 49 cm minicik birşey1 gece kuvezde kaldı. Şimdi evdeyiz
BBen gidemedim ne ameliyatta ne sonra .bugün taburcu oluyoruzKızlar simdi kontrolden çıktım 4 ocak sabah 08:00 de sezeryan için burada ol dedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?