2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Evet canım benim hep 3 cm açılmam vardı doktor evde çek dedi bende baya evde çektim hatta gelmiyordum hastaneye doğurmam daha diye kaynanam zorladı hayret ettim doğurdum bir yandan doğururken bir yandan da kusuyordum o kötüydü

Ayyy çok kötü olmuş o tuvalet işi. Bir yandan kısa sürmesine sevindim ama. Şimdi nasılsın? Ben de normal doğum yapacağım 38. Haftamdayım korkuyorum böyle şeyler duyunca
Yani eğer benim gibi son dakikaya kadar gitmezsen kanaman falan olurda yaşarsın diğer türlü önlemler alınıyor yani mesela uyuşturuyorlar falan bende hiçbir şey yapamadılar

Yani eğer benim gibi son dakikaya kadar gitmezsen kanaman falan olurda yaşarsın diğer türlü önlemler alınıyor yani mesela uyuşturuyorlar falan bende hiçbir şey yapamadılar
Son dakikaya kadar gitmeyim diye düşünüyordum ama bu söylediğini dikkate alıcam mutlaka. Teşekkür ederim

Gelmis gecmis olsun
Peki simdi nasilsin? Bebis nasil? Ne zaman cikis yapiyorsunuz? Dikislerin aciyor mu? Yani dogum sonrasi bitti mi sikintilar, yoksa zorlu oldugu icin devam ediyor mu sikayetlerin?

Bravo vallah sancıları çekmişsin evde tek başına. Kusma neden oldu? Herkeste oluyor mu acaba vajinal doğum olunca? Belki sancılar kötü hissetirip insanı kusma noktasına mi getiriyor acaba, ya da doğru dürüst nefes alamayınca mi oluyor kusmalar itinmekten dolayı ? Merak ediyorum çünkü ilk üç ay çok kusardım gece gündüz , şimdi yine geliyor başıma ama sadece hafta da bir/iki gün.

Çok teşekkür ederim tatlı hanımlar

Sabah 08.30 da kızımız 39+1 de planlı sezaryenla dünyaya 3.200 gram 51 cm olarak geldi . Kilosu ve boyu son ultrason ile uyumlu çıktı.

Spinal anestezi aldım, ilk iğne vurulurken resmen omuriliklerimden bazılarını hissettim, çok cringe bir duygu onun dışında kesinlikle acımıyor ama . Sonra beni hazırlayınca perdeyi çekip eşimi yanıma aldılar. O arada kesmeye başlamışlar bile ben birşey hissetmedim. Birazdan bebek geliyor dediler ve kızımızı kucağımıza verdiler. Bebek kontrole gitti ve sonra yanımıza geri geldi. Dikerlerken de öyle çekme vs olmadı. Varis çorabı getirmiştim ama hazirlanırken onları dar dar giymek o kadar zoruma gitti ki giymedim:)

Sondayı uyuşturduktan sonra bebeği almadan önce taktılar hiç hissetmedim bile. Damardan yaklaşık 4 litre serum verdiler , yarım litresi antibiyotikti , opden önce başka da antibiyotik yok

OP bitince Bekleme odasındayken yaklaşık iki saat sonra üşüme hissi başladı, titreme şeklinde değil ama daha hafif. Sonra vücudumun bel üstü hormonlardan dolayı terlerken, alt tarafı üşümeye devam etti . Sonra bir kaşınma hissiyati aldı ben tüm vücut , spinal anesteziden dolayı normalmiş . Kahve sadece bir fincan içtim , bol su içtim baş ağrım olmadı hiç.
Günlük 4 adet ibopurifen , daha güçlü voltaren tarzı iki hap daha verdiler , hepsi emzirebileceğim ilaçlarmış. Kanın pıhtı atmaması için bacaktan kan inceltici günlük iğne yapmaya başladılar . Yaklaşık 12 saat hiç yürütmediler. Sondam hala takılı inşallah yearın cıkarırlarsa ayaklanmayı düşünüyorum.

geçmiş olsun,gözün aydın sağlık afiyetle büyüt inşallah

Yaaa maşallah hoşgeldi minik

Bugün doğan bebisler var maşallah gözleriniz aydın TheDandelion june34-Mavi . Sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah analı babalı hikayelerinizi bekliyoruz
Gözünüzaydın canım Sağlıcakla büyüt bebişini
Aaa planli miydi yani haftanız geldi mi?ben hiza yetişemiyorum.ocak anneleri aralik anneleri oldu hahaha hayrli olsun inşallah

Gözünüz aydın canım güle güle büyütün inşallah

Seninde gözün aydın canım hayırlı evlat olsun hepsi, güle güle büyütün inşallah
Sağlıkla büyüsün kuzucuk hosgelmis. Sana da geçmiş olsun
Tam 39 da doğurdum 3400 doğdu 51 cm'm

Tebrik ederim.
Allah anneli babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Son düzenleme:
Kızlar dün 37+1 de ssvd olarak doğurdum kızımı çok şükür. 2400 kg 49 cm minicik birşey 1 gece kuvezde kaldı. Şimdi evdeyiz
Masallah size
Ana kiz saglikla nice guzel gunleriniz olsun Darisi bizlerin basina
Senin nasil oldu canim, suyun mu geldi, sancin mi vardi? Dogum sureci nasildi? Dikis cok arildi mi? Su an kendini nasil hissediyosun? Musait olunca yazarsan okumak isteriz

june34-Mavi TheDandelion G Gozdeeer Amorcito Kızlaar gözünüz aydınnn hayırlı olsun bebisleriniz hepiniz iyisinizdir inşallah darısı bizlere
Amorcito Sezaryen sonrası vajinal doğum yapmışsın tebrik ederim büyük cesaret ben de istedim ama doktorum ben yaptırmıyorum dedi hiç o taraftan olmadı bana da çevremde cesaret veren olmayınca tıpış tıpış gidip kesileceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…